Ompelu ja vaatteiden sisustus

Paitapusero hartioilla: kuvio ja räätälöinti

Paitapusero hartioilla: kuvio ja räätälöinti

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mikä materiaali valita?
 2. Ompele avoin malli sulkapallolla
 3. Mallinnus puseroita ilman hihoja
 4. Malli hihat
 5. Suora flounced pusero

Paitapusero, jossa on sulkapallo olkapäillä, on jälleen muodissa. Lush sisustus ja tulee olemaan kohokohta tyttöjen kuva, joka houkuttelee kaikkien ympärillään olevien huomiota. Suunnittelijat mallivat puseron haluamallasi tavalla. Tämä voi olla pusero, jossa on sulkapallo, joka on ommeltu hyllyn keskelle.

Pusero, jossa on sulkapallo olkapäillä, näyttää hyvin seksikäs ja viettelevä. Voit ommella hihnan tuotteeseen. Tässä tapauksessa leikkaus on hyväksyttävää yhdistelmää kahdesta kankaasta: hihnasta ja sulkapallon kontrastikangasta, hyllystä, selästä ja hihasta - pääkankaasta.

Mikä materiaali valita?

Myymälässä voit ostaa leikkauksen silkistä, sifonista, satiinista, puuvillasta, pellavasta. Kukin kangas on hämmästyttävä sen ominaisuuksien ja ulkonäön vuoksi.

Atlas tekee mallista tyylikkään ja ihastuttavan. Se ei ole kuuma kesällä ja lämmin viileässä. Virtaava silkki ja sifonki peittävät helposti ja antavat tulevalle tuotteelle yhtä upean ilmeen.

silkki Crumbles nopeasti: se on käsiteltävä overlock.

Puuvilla pellava on hyvä hygroskooppinen. Puuvilla on taipumus kutistua pesun aikana, joten tämän puutteen vuoksi on otettava kankainen kappale. Kangas valitaan mitä tahansa väriä ja kuviota.

Ompele avoin malli sulkapallolla

Miten ommella kaunis lisä shortseihin tai farkkuihin? Peiton ompelemiseksi ota valmiiksi kuvio.

Kuvio näyttää tältä. Puseron pituus voidaan ottaa harkintasi mukaan. Kuten voit nähdä piirustuskuvioissa, kaikki on aivan yksinkertaista. Rakennusmallit ja leikkaus muistuttavat matematiikan ja töiden opetuksia.

Tuotteen valmistuksen seuraavat vaiheet:

 • Ompele tuotteen sivut, jättää tilaa käsivarsille. Avaa sivukappaleet siksak-ompeleella.
 • Kaksi kädentietä on suljettava jollakin seuraavista tavoista: se voi olla ompelukoneessa oleva putkisto, vino tausta tai erityinen käsittelysauma.
 • Bias-siivu leikataan samasta materiaalistajosta tuote on ommeltu. Sen leveys on 3 cm, pituus - kahden kädenreiän mittaus. Leikkaa teippi 45 asteen kulmassa. Voit silti ostaa sen kaupasta.

On tärkeää, että sen pitäisi olla mahdollisimman lähellä tuotteen väriä. Tämä auttaa välttämään kankaaseen liittyviä ongelmia pesun aikana. Tuote on kaunis ja värjäytymättä toistuvien pesujen jälkeen.

Seuraavat vaiheet:

 • Putkisto vedetään käsivarteen ja ommeltu tuotteen sisällä. Pinnan leveys on 3 cm, pussin sisäpuolella voi olla ommeltu piilotetuilla ompeleilla.
 • Seuraavaksi sinun on valmisteltava sulkapallo. Kierrä koriste-elementin alapuoli koneeseen saumalla helmassa suljetulla leikkauksella. Toisella puolella aseta kaksi rinnakkaista viivaa (ilman backackia) koneen leveimmällä ommella. Volan prisborit pussin yläosan leveyden. Miksi tarvitsemme tällaista valmistelua maaliin? Valmiissa muodossa se on kaunis, rehevä kokoonpano.
 • Fleece pyyhkäisee puseron ylä- ja ompeleeseen. Osan väärän puolen on oltava tuotteen etupuolella.

Lopullinen ompelu on:

 1. Leikkaa 3-5 cm leveä palkki. Liuskojen leveys kumin leveyden mukaan. Pituus on yhtä suuri kuin pussin yläosan pituus.
 2. Ensinnäkin tarvitsemassasi baarissa tee rako kumille. Sitä voidaan käsitellä ompelukoneella, jossa on erityinen jalka silmukoiden valmistamiseksi. Leikkaa valmiit leikatut manikyyri- sakset tai tiiviste.
 3. Palkki taittuu kaksinkertaiseksi ja viedään tuotteeseen. Plank ommella auton. Aseta kumi tankoon ja säädä sen pituus.
 4. Hem alas tuotteita.

Mallinnus puseroita ilman hihoja

Puseron sulkapallo on niin kaunis, että ne voivat koristaa puseron niin kuin ne haluavat. Voit esimerkiksi ommella sulkapallon vinosti pitkin koko paita. Koriste-elementti tallentaa hyllyn kaksi osaa. Kuvassa näet, että se on klassinen toimisto-paita, jossa on kääntyvä kaulus ilman hihat.

Valmistuneen paidan kuviossa on tehtävä muutoksia:

 1. Tarvitset syventää käsivartta.
 2. Selän ja hyllyjen sivuilla alareunasta alaspäin vetäytyä 1,5-2 cm ja vedä uusi kädenreikä. Avaa paitoja hieman. Hyllyn täytyy leikata ulos ilman leikkausta kiinnittimen viivaa pitkin.
 3. Napin sulkeminen on tehtävä hihnalla.

Rakennetaan sulkapallo. Sisustuksessa on kauniit hännät. Se on kaiverrettava kierteellä. Osalla voi olla erilaiset leveydet. Kaikki riippuu emännän puseron halusta. Tässä on suositeltavaa leikata se ensin paperille, leikata se ulos ja kiinnittää se tulevaan tuotteeseen.

Mitä useammin tuotetta kokeillaan tiettyyn ompeluasteeseen, sitä parempi. Valmiissa tuotteessa ei ole vikoja. Esimerkki sulkapallon rakentamisesta on seuraava kuva.

Malli hihat

Kauluksen ilman puseron kuvion perusteella voit ommella puseron, jossa on sulkapallo olalla.

Mallimuutokset ovat seuraavat:

 • Olkapään pituus on jaettu kahteen tasaiseen segmenttiin.
 • Rinnalla, joka kulkee kädenreiän alareunan läpi, lykätä seuraavia segmenttejä - 15 cm, 11 cm.
 • Saadut pisteet yhdistetään linjalla.
 • Leikkaa hylly pitkin viivaa.

Shuttle on ommeltu yhdeksi saumaksi hyllyt asennettaessa.

Suora flounced pusero

Toinen design-idea. Kuvion perustana on pusero, jossa on lyhyt hiha ilman kaulusta. Pidä kädenreiän keskellä vaakasuora viiva hyllyn keskelle. Valmis shuttlecock pidetään rinnassa ja keskipitkissä hihoissa.

Tämä on jatkoa aiemmin ehdotetulle puserolle.

Toinen vaatetusversio soveltuu luomaan vertaansa vailla olevia kuvia työhön, päivämäärään tai juhlalliseen vastaanottoon. Kaunis sisustus antaa kuvalle viehätystä.

Edellä mainittua puseroa voidaan mallintaa monella tavalla.

Pehmeän hihaton puseron kuvioon voi rakentaa piirustuksen hihasta (kuvio otetaan puseron yläpuolelle).

Piirustuksessa tarvitaan 2 mittausta:

 • Hihan pituus Levitä teippiä mittanauhalle olakkeeseen, sitten teippi menee harjatasolle.
 • Nivelen pituus Merkin on poistettava hyllyt piirustuksesta.
 • Hihan pituus Se on yhtä suuri kuin käden puoli-ote. Mutta! Tähän pituuteen on lisättävä käden vapaan sisäänpääsyn pituus. Kaikki nämä mittaukset voidaan tehdä harkintasi mukaan ottaen huomioon kuminauhan asettaminen holkin reunaan.

Piirustuksen pitäisi näyttää tältä (katso kuva alla). Ulkomuodossa holkin kuvio muistuttaa puolta trapetsia. Leikkausholkit esiintyvät valitun materiaalin keskellä.

Pukeutua pusero, jossa on hihat, sinun täytyy tietää kokosi. Etsi valmiita kuvioita muotilehtiä ja ompele niitä yleisten ohjeiden mukaisesti. Kuvassa on esimerkki röyhelöitystä puserosta.

Paitapusero tyylikäs - mielenkiintoinen idea tytöille, joilla on ohut vyötärö. Jos tytöt noudattavat tarkasti ohjeitamme, voit kesällä yllättää kaikki ystäväsi tyylikkäillä uusilla vaatteilla. Hihaton pusero on vaihtoehto viileälle säälle.

Säästöpankissa handwomenissa toinen mestariluokka ompelu puseroissa, jossa on sulkapallo olkapäillä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet