Ompelu ja vaatteiden sisustus

Mitä ovat lämpömerkit ja miten ne voidaan kiinnittää vaatteisiin?

Mitä ovat lämpömerkit ja miten ne voidaan kiinnittää vaatteisiin?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. laji
 3. Miten kiinni?

Vaatteiden koristamiseksi tai korjaamiseksi nykyään on useita suosittuja tuotteita, jotka eivät pelkästään selviydy tärkeimmistä tehtävistään, vaan voivat myös muuttaa ja parantaa tavanomaista asiaa. Lämpö tarrat kuuluvat samankaltaisten tuotteiden luokkaan, joten nykyään ne ovat edustettuina laajasti.

piirteet

Naisten, miesten ja lasten vaatteiden ylimääräinen sisustus on jälleen merkityksellistä, kun otetaan huomioon, että lämpöliimat ja lämpökuviot ovat kysyntää ja kysyntää. Maailman suunnittelijat ja tavalliset neulepuvut, muodikkaat naiset ja nuoret äidit käyttävät tällaisia ​​lisävarusteita ainutlaatuisen kuvan luomiseen sekä vähäisiin vaatteiden korjauksiin.

Lämmönsiirrot tai yksinkertaisesti tarrat ja sovellukset ovat itse asiassa kuva, jonka pääpiirre on kyky siirtää kuva helposti ja nopeasti kankaaseen käytettävissä olevien työkalujen avulla, useimmiten raudan avulla. Tämä tekniikka on erittäin suosittu, koska se ei vaadi merkittäviä taloudellisia investointeja, ja kiinnittämällä tuote vaatteisiin voit välttää uuden vaatekappaleen ostamisen.

Lisäksi yleisimpiä monofonisia asioita, joihin on liitetyt applikaatit, voi tulla merkitykselliseksi ja täysin yksinoikeudeksi.

Lämpöliima ja lämpökäsittely - tarvikkeet, joiden nimet paljastavat tuotteen ydinKoska altistuminen korkealle lämpötilalle ja sijalle vaatteiden edessä on siirretty tai liimattu tekstiileihin. Voit ostaa ne millä tahansa laitteisto- tai vaatekaupalla, ja suuri valikoima kuvia antaa sinulle mahdollisuuden valita oikea tarra kullekin tapaukselle, ottaen huomioon kuka omistaa asian, joka vaatii tällaisen sisustuksen, sekä tarran todellisen tarkoituksen - vain koriste-funktio tai vaatteiden korjaus.

Nykyään lämpöliimat ovat eniten kysyttyjä, jolloin kuva siirretään lämpöpainolla. Tällaiset tuotteet sisältävät erityisen kalvon pohjalle, jossa piirustus tai merkintä tulostetaan musteella. Tämä komponentti voidaan valmistaa polyflexistä tai polyflockista. Ensimmäisen materiaalin erityispiirre on hienovaraisempien, mutta melko tiheiden viivojen siirto, jälkimmäinen tyyppi mahdollistaa samettisen ja pehmeän helpotuksen.

Ennen kuin ostat lämpötiivisteen, sinun on määriteltävä selkeästi sen päätehtävä sekä otettava huomioon materiaalin tyyppi. Muussa tapauksessa jopa korkein laatu ja houkutteleva lisävaruste eivät pysty selviytymään tehtävistä, esimerkiksi se kaataa liian paljon tai se pilaa kokonaan vaatekaapin ulkoasun. Kevyille kankaille, kuten silkille, parven korjaus ei toimi, tämä koskee myös satiinia ja muita kesän kohteita. Käytä tässä tapauksessa yksinkertaisia ​​lisävarusteita.

Mutta silti tarrojen tärkein etu on niiden monipuolisuus, koska alustan ja sovelluksen yhdistelmän asianmukaisella valinnalla ne voidaan liimata onnistuneesti untuvatakkiin, takkeihin, housuihin tai farkkuihin, shortseihin, puseroihin jne. Joissakin tapauksissa neulepuikot ja suunnittelijat käyttävät lämpömerkkejä kenkien, reppujen, hattujen ja muiden arkipäivien koristeluun.

Ammattilaisten ohjeiden mukaan tarroja liimataan todennäköisimmin kangastuotteisiin.valmistetaan tiheästä materiaalista.Tällöin riski, että laastari taittuu ”harmonikaksi”, on vähäinen. Tuotteen monipuolisuudesta ja työn yksinkertaisuudesta huolimatta lämpösiristimien kiinnitysprosessissa on edelleen useita sen ominaisuuksia, jotka liittyvät ensinnäkin raudan tai muun laitteen lämpövaikutukseen lämpövaikutukseen. Kuten käytäntö osoittaa, optimaalinen arvo on alueella 120-130 astetta. Työskennellessään tarraa ja kuumennettua rautaa on myös otettava huomioon koristetun tuotteen tekstiilialustan lämmitysmahdollisuudet ja kestävyys, jotta se ei pilaa sitä huolimattomuudesta.

Huolimatta siitä, että lämpö-tarroja ja lämpöliimoja on melko monimutkaisia ​​ja vaikeasti soitettavissa, on täysin tarpeetonta ostaa niitä, koska on täysin mahdollista tehdä niin hyödyllinen ja tyylikäs lisävaruste kotona omin käsin improvisoiduista välineistä.

laji

Koska lisävarusteissa ja ompeluosastossa esitettyjen lämpö-tarrojen valinta on varsin laaja, on olemassa useita merkkejä, joiden perusteella nämä tuotteet voidaan luokitella. Ensinnäkin se koskee valmistuksessa käytettävää materiaalia. Seuraavia tarratyyppejä on:

 • flexista;
 • karjasta;
 • samettista;
 • satiinista;
 • satiinista.

Voit myös valita kaksi muuta lajiketta:

 • liima-ainetta sisältävät tarvikkeet;
 • tuotteita ilman sitä.

Tuotteet eroavat heijastavia elementtejä sisältävistä tuotteista (tällaisia ​​tarroja ostetaan vaatteille, urheilijoille ja lapsille) sekä tarroja ilman fosforoivia sovelluksia. Myös tarrat voidaan jakaa kahteen päätyyppiin.

Thermo

Tuote on tavanomainen, ei-volumetrinen kuvio, jonka käyttö tehtiin siirtokalvolla. Tällaisilla tuotteilla on omat ominaisuutensa, ennen kaikkea se koskee mahdottomuutta työskennellä kaikentyyppisillä kankailla, koska tällaiset tarrat on tarkoitettu vain puuvilla- ja muihin tämän raaka-aineen tuotteisiin. Usein tällaisia ​​tuotteita tarjotaan valokuva-salongeissa henkilön valokuvan siirtämiseksi T-paidaan tai luomalla mieleenpainuvia merkintöjä, nimikirjaimia, tuotenimiä jne. Kuvansiirtotekniikka merkitsee myös korkean lämpötilan vaikutuksia tuotteeseen. Siirtokalvojen pääominaisuus on niiden vahva kiinnittyminen pääkankaaseen, joten ajan myötä tarran poistaminen on vaikeaa. Jos vain lyhytaikainen kirjoitus tai kuva on suunniteltu, sinun on ostettava lämpökalvo väliaikaisesti.

Tekstiilipohjainen sovellus

Tällaiset tuotteet ovat luonteeltaan yleismaailmallisia, joten voit työskennellä heidän kanssaan kaikenlaisilla kankailla, mukaan lukien herkät ja kevyet, sekä tiheät ja karkeat vaihtoehdot. Tämän ominaisuuden ansiosta sovellukset kiinnitetään menestyksekkäästi ihoon, farkkuihin ja synteettisiin tuotteisiin, jotka toteuttavat koristeellisen toiminnon ja auttavat piilottamaan olemassa olevat viat, mukaan lukien reiät. Ulkoisesti tarra ei ole kovin erilainen kuin kirjonta. Käyttötarkoituksen mukaan lämpöliimat voidaan jakaa seuraaviin:

 • lasten tuotteet, jotka voidaan tehdä kuvien muodossa sarjakuva-, eläin- tai lelu-, jousi-, kukat-, koneet-, jne.;
 • tarroja naisille, jotka voivat jäljitellä paitsi käsin kirjontaa, myös pitsiä, sisältää strassikiveä, kiviä ja paljetteja;
 • Miesten asusteet ovat useimmiten logoja, tunnettujen urheiluryhmien tunnuksia, numeroita sekä erilaisia ​​tekniikoita.

Miten kiinni?

Jotta voisit itsenäisesti koristaa tai korjata vaatteita kotona, tarvitset sovelluksen ja raudan työhön. Lämmönsiirtomerkinnöillä suoritettavien manipulaatioiden toteuttamistekniikka riippuu suoraan siitä, minkä tyyppinen tuote on kiinnitetty kankaaseen.

Mutta ennen kuin aloitat liimauksen, sinun on tutkittava etiketissä olevaa tuotetta koskevat tiedot, koska jokainen kangas ei kestä lämpöä ja suorittaa myös pienen testin tuotteen reunalla koskettamalla vaadittuun lämpötilaan lämmitettyä rautaa. Jos kangas on läpäissyt testin onnistuneesti ja säilyttänyt alkuperäisen ulkonäön, voit siirtyä valitun kuvion siirtämiseen tietylle alueelle.

Voit selvittää, miten etiketti toimii, ja ostetun lisävarusteen visuaalinen tarkastelu on riittävä. Lämpö tarrat kalvolla siirretään kankaaseen peilikuvassa. Tämä on otettava huomioon ennen työn aloittamista. Tällaisen tarran sijainnin spesifikaatio kankaalle viittaa siihen, että se tulisi sijoittaa kasvonsa päälle tuotteeseen. Liimaa se seuraavien vaiheiden mukaan.

 • Perusta, asia tai jokin muu tuote on sijoitettava mahdollisimman sujuvasti ilman, että kangas on rypistynyt tai taivutettu vakaalle vaakasuoralle pinnalle. Näihin tarkoituksiin voit käyttää pöytää tai lattiaa materiaalin alla tarrojen suunnitellun sijoittelun alueella kartonkia varten. Tällainen toimenpide on välttämätön, jotta kuva ei tulosta uudelleen tuotteen toiselle puolelle, jos sellainen on.
 • Lämmitä rauta haluttuun lämpötilaan kankaan tyypin mukaan, poista ensin höyryntuotantotila. Järjestä sovellus valittuun paikkaan kuvan kanssa kankaaseen ja elokuva ylöspäin.
 • Laita tasainen valkoinen arkki päälle, jotta tekstiilejä voidaan suojata lämpövaikutuksen aikana, käytä rautaa, paina tarra alustaan ​​ja kiinnitä rauta tähän asentoon 10 sekunnin ajan. Poista sitten se, anna tarran jäähtyä hieman.
 • Tämän jälkeen poista alusta kuvasta hitaalla ja tasaisella liikkeellä. Siinä tapauksessa, että kuva siirretään huonosti ylemmästä kerroksesta ja poistetaan kankaasta yhdessä kalvon kanssa, toimien algoritmi on toistettava samassa järjestyksessä.
 • Saatuaan toivotun tuloksen vaatteet täytyy kääntää ja kävelemään lämmitetyn raudan kanssa siirretyn kuvan sijasta väärältä puolelta.

On tärkeää valita tuotteelle parilliset alueet kuvan siirtämiseksi, sillä se antaa varmuuden. Kiinnittimien, saumojen tai silmukoiden osalta ei ole mitään järkeä käyttää lämpöliimausta, koska piirustusta ei tulosteta tai vain sen fragmentit siirretään. Vaatteiden koristamiseksi kankaalla käytetyllä applikaatilla on tarpeen toimia analogisesti kalvon käsittelyohjeiden kanssa. Kankaan tarran kiinnityksen aikana on kuitenkin pidettävä mielessä, että tällaisessa tuotteessa oleva liima-aine sijaitsee väärällä puolella. Tämän sijoitteluominaisuuden perusteella kuviot, kuvat tai kuvat on asetettava alaspäin rautaa vasten.

Kuten käytäntö osoittaa, tällaisten sovellusten käsittelyssä, kun tuote kiinnitetään vaatteisiin, on parasta peittää se jäljityspaperilla, yksinkertaisella kankaalla tai valkoisella paperiarkilla, jotta se ei pilaa itse kankaasta kosketusta raudan kanssa. Mitä tulee nahkatuotteisiin, esimerkiksi takkeihin, hattuihin tai housuihin, jotta tarra pidetään mahdollisimman tiukana ennen kuin painat sen tuotteeseen rautaa käyttäen, levitä pieni määrä tavanomaista yleistä superglueä liimalla sivulle ja paina sitten applikaattoria rautaa paperilla tai kankaalla .

Toinen tehokas tapa kiinnittää kuva lujasti on ommella lisävaruste reunaa pitkin. Lisäkierteen ansiosta applikaatio kiinnitetään tiukasti paikalleen myös kirjoituskoneen pesun aikana ja tuotteen aktiivisen käytön aikana. Ja jotta ylimääräinen päällystys ei pääse silmään, sinun pitäisi valita kierteiden väri vastaamaan kuvaa. Ja korostaaksesi tarran, kuten laastarin, voit sijoittaa reunan suurilla silmukoilla kontrastivärisenä tai paksulla langalla.

Vaatteiden korjaamiseksi ja reiän peittämiseksi lämpöliimaamalla sinun täytyy laittaa pieni pala kuitukangasta tai muuta materiaalia rakoon ja kiinnitä tarra tavalliseen tapaan. Korkealaatuisen työn osalta alustan ja sovelluksen on kuitenkin oltava useita senttimetrejä suurempi kuin itse reikä.

Miten liimaa kuumasaumaus vaatteisiin, katso seuraava video.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet