Ompelupussit

Laukku tytöille, joilla on omat kädet

Laukku tytöille, joilla on omat kädet

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ompeluominaisuudet
 2. Kuvioita tyylikkäitä malleja olkapään yli
 3. Miten ommella huovasta: mestariluokka
 4. Miten tehdä lasten lelu laukku talon?

Vauvapussit ovat ensimmäisiä lisäyksiä pienille naisille. Haluan antaa lapselle muoti-tarvikkeen, mutta myös jotain ainutlaatuista. Jotta se olisi erityinen, voit tehdä laukun tytölle omin käsin. Se ei vie paljon aikaa, ja ammattitaitoisten käsityöläisten mestarikurssien jälkeen työ tuntuu helpolta ja kiehtovalta.

Ompeluominaisuudet

Tarvittavan kovan materiaalin valmistukseen: ohut ja pehmeä kangas ei pidä muotoa, mikä ei parempaan vaikuta ulkonäköön. Jos tekstiilien valinta on pieni, voit luoda kehyksen. On hyvä, jos valittua materiaalia ei tarvita reunan ylimääräistä käsittelyä: sen kanssa on helpompi työskennellä.

Jos ompelukoneessa on erilaisia ​​viimeistelylinjoja, tuote näyttää siltä, ​​että se olisi ostettu muodikkaasta putiikista. Eikä päästöoikeuksien piilottaminen ole tarpeen: ne voidaan koristaa epätavallisilla kontrastiviivoilla.

Kun ompelupusseja ei tarvitse asentaa, manuaalisia linjoja ei tarvita. Jos tuote on pieni, muutama ompelatappi riittää yhdistämään osat oikeaan paikkaan. Jos muotoilu tarjoaa pienen sisustuksen (helmiä, helmiä, metalliliitoksia), on parempi kiinnittää se kierteillä, jos mahdollista. Sinun ei pitäisi toivoa liiman vahvuutta, sillä lapset ovat hyvin aktiivisia.

Jotta pussi kestäisi pidempään, numero yksi sääntö on osien liittäminen kierteisiin.

Kuvioita tyylikkäitä malleja olkapään yli

Tyttöjen pussien tyylit ovat monipuolisia. Tietysti huippumallit ovat olkalaukkuja: ne ovat tyylikkäitä, muodikkaita ja vapaat kädet. Niiden tyyli ja muoto riippuvat iästä, makusta ja tarkoituksesta.

Kun valitset tulevan laukun kuvion, kannattaa harkita mukavuutta käytettäessä: tuote ei saa aiheuttaa epämukavuutta, niillä on liian lyhyet kahvat tai olla liian massiivisia.

Kuvioiden muoto vaihtelee: ne voivat olla melko yksinkertaisia, kirjekuoren muodossa, sopivia lasten kytkimelle tai päinvastoin tilavaan, tilavaan ja näennäisesti monimutkaiseen ensisilmäyksellä. Mahdollisen mallin avulla lasten laukun luominen tulee kuitenkin helpommaksi.

Miten ommella huovasta: mestariluokka

Huopa on kätevä, koska siinä ei tarvita päästöoikeuksia, reunakäsittelyä ja voit helposti luoda koriste-elementtejä. Valmistuttuaan kuvion täysikokoinen kuvio siirretään kankaaseen, leikataan sitten pois lisäämättä päästöoikeuksia: niitä ei tarvita tässä mallissa.

niin:

 • Tuotteen asettaminen kirjekuoren muodossa merkitse lukon paikka ja ompele yksi tarranauha.
 • Jotta pussi olisi muodoltaan Taittuvat yksityiskohdat liimataan ohuella liimanauhalla. Sitten kirjoita kirjekuori työkappaleeseen, tee puhtaita reikiä sivusaumoja pitkin reikäreiän avulla. Pitkällä nauhalla lisävarusteen sivureunat ommellaan ja muodostavat koristeellisen päällyksen. Aloita "ompelu" toisen puolen alareunasta ja päätä toisen alapuolelle. Älä unohda jättää kädensijan pituus.
 • Velcro ommeltu venttiiliinKattaa ylhäältä koriste kukka. Muodikas käsilaukku valmis!

Tällä perusteella voit tehdä paljon malleja, aina tuoden tyyliin jotain uutta. Huovan koriste-elementit voidaan yksinkertaisesti leikata ja liimata liimaan Moment tai erityiseen sulateliimaan. Lisäksi ne voidaan ommella tavallisella linjalla reunaa pitkin. Sovellusten lisäksi voit luoda kolmiulotteisia ja monikerroksisia koostumuksia, jotka varmistavat ne parilla ompeleilla luotettavuuden varmistamiseksi.

Miten tehdä lasten lelu laukku talon?

Esimerkiksi neulapuistoja, voit pelata viehättävää lisävarustetta tytölle. Materiaalin ja kierteen lisäksi tarvitset laastareita, kehystä (kartonki, muovikansiot muodon säilyttämiseksi), puhdistusliinaa tai synteettistä talviainetta.

Mistä aloittaa?

 • Malleja käyttäen 7 osaa leikataan pois alustasta ja vuorauksesta (3 seinää, 2 kattoa, 2 sivuseinää katolla).
 • Yksityiskohdat talon sisäisestä ja ulkoisesta osasta kootaan kirjoituskoneella.muodostaa suorakulmioita. Sitten ne taitetaan ylöspäin sisäänpäin ja ommellaan kolmelta puolelta koskematta alareunaa. Selvittää suuren suorakulmion, jossa on yksi raaka reuna. Saumat irrotetaan.
 • Muoviset tai pahviset aihiot kiinnitetään saumaamalla neula eteenpäin tekstiileihin puhdistusta varten (niin että ne eivät liu'uta). Kääntämällä sisäänpäin ja varmistamalla salaiset ompeleet, yksityiskohdat lisätään suorakulmion sisään. Luotettavuuden vuoksi runko on ommeltu saumoihin.
 • Sivuseinät, joissa on katto, ommellaan vuorattuina ja ulospäin. Sisäpuoli asenna runko eristeen avulla, ompele alempi osa salaisella saumalla. Sivuseinän jälkeen ne ommellaan kolmelle puolelle suorakulmioon, jossa on vahvat langat salaisella saumalla.

Se on edelleen koristella talon ja ommella kahvat. Laukun koristelu on kiehtova liike. Voit liittää lapsen muotoiluun: niin jokainen malli näyttää muistuttavan miellyttävästä luovasta prosessista. Ja tietenkin menee kaikki, mikä on käsillä: nauhat, huopa, akryylimaalit, helmet, napit, hapsut ja paljon muuta. Voit luoda realistisen sisustuksen, joka sijaitsee kattojen katolla, täyttäen ullakon, köyden vauvan vaatteilla, ikkunat verhoilla ja kukkia ruukuissa.

Jos yrität, voit kuvata ruohoa hapsun avulla, liimata hauska pentu lämpö-tarroista, keksiä puita, kelloa ja paljon muuta.

Pienet yksityiskohdat voidaan tehdä akryylimaaleilla tai erikoisilla huopakynillä kankaalla. Ja talon kiinnityselementteinä on parempi käyttää painikkeita ja saranoita: tämä on kätevä ja auttaa lapsen kehittämään hienojakoisia motorisia taitoja. Sisällä voit laittaa mitään: yksinkertaisista pehmeistä leluista upean talon "asukkaisiin".

Tämän ajatuksen ansiosta on mahdollista tehdä taitettava vaihtoehto, joka tarvittaessa avautuu vapaasti pelikenttä-huoneistoon.

Tällaiset lisävarusteet eivät jätä välinpitämättömästi mihinkään tyttöyn: äidin hoito + peli ideoiden merelle houkuttelee kaikkia.

Lasten laukun luominen tyttärelle on kiehtova prosessi. Lapset rakastavat yhdessä luomista, joten sinun pitäisi antaa heille ei vain muotiasustaja, vaan myös paljon hyvää tunnelmaa.

Valoisen lasten laukun räätälöinnin ansiosta voit katsella seuraavaa videota.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet