Miten ommella mekko

Sundresses rasvaisille naisille tekevät sen itse

Sundresses rasvaisille naisille tekevät sen itse

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Kuviot bohon tyyliin
  2. Me ompelemme kesän mekkoa
  3. Yksinkertaisen rannan mekko
  4. Lattiamalli
  5. Simulointi talvikauppaan

Tytöt ja naiset, joilla on kaarevia muotoja, kärsivät usein siitä, että heidän houkuttelevia lukujaan ei ole monenlaisia ​​sundresseja. Loppujen lopuksi hoikkaille naisille tarkoitetut tyylit eivät aina sovi XL-kokoisille tytöille. Mutta tämä ongelma on ratkaistu. Erikoismallien avulla voit ommella useamman kuin yhden sundressin omin käsin.

Kuviot bohon tyyliin

Jotta voit valmistaa tämän tyylin mekanismin, sinun on ostettava 3 metrin leikkaus 150 cm leveästä kevytkangasta. Kangan lisäksi tarvitset 1,5 metrin pituisen koristelangan, kaksi painiketta, jotka sopivat valitun kankaan, langan, nastojen ja tietysti ompelukoneen kanssa.

Ennen kuin avaat, on parempi liottaa kangas, varsinkin jos se sisältää suuren määrän puuvillaa.

Valmistettu kangas taitettuna puoliksi ja leikataan kahteen yhtä suureen neliöön. Jokaisen aihion reuna on leikattava siten, että kangas ei väänny ompelun aikana. Sitten sinun täytyy käsitellä kunkin neliön kaikki sivut. Jotta tuleva sauma olisi tasainen, kannattaa ensin rautaa ja sitten pyyhkäistä. Sen jälkeen vilkkuvat molemmat puolet.

Meillä on kaksi neliötä, joiden mitat ovat 145x145 cm, ja sitten laitamme molemmat kankaat rombiksi toisiamme ja merkitsemme kaksi pistettä kummallakin puolella, palaten kulmasta leveän askeleen molemmin puolin. Etäisyys yhdestä pisteestä toiseen on yhtä suuri kuin leveän askeleen suuruus. Kokeile sitten työkappaletta ja merkitse satunnaisesti kaksi pistettä kummallakin puolella yläosassa. Etäisyyttä kulmasta pisteeseen tarvitaan vain kankaan pitämiseksi.

Tärkeintä on kartoittaa paikka, jossa olkapään saumat sijaitsevat. Rintakehän tulee olla pehmeä virtaava taittuma. Asennettaessa on myös päätettävä käyrän pituudesta.

Kartoitamme kädenreiän pituuden ja olkapään sauman leveyden (5 cm), kun olet aiemmin taivuttanut kankaan kulmaa sisäänpäin. Sekoitamme kummallekin puolelle ja yritämme sitä uudelleen varmistaaksemme, että käsivarren ja olkapään saumojen suunniteltu koko on oikea.

Ennen kuin ompelet molempia aihioita, sinun on ensin valmistettava johto, joka jakaa sen neljään osaan. Aseta sitten 2 osaa kädenreiän alla oleviin kulmiin ja ompele sivu- ja olkapään saumat. On mahdollista ommella kankaita sekä saumaiselta puolelta että edestä, kun ne ovat 1 mm: n reunasta. Etupuolen sauma tarjoaa joitakin etuja: se säästää aikaa, kiinnittää siiven hyvin kummallekin puolelle, ja tarvittaessa voit nopeasti irrottaa sauman.

Nyt voit laittaa loput kaksi osaa olkapäisiin, käsin väärältä puolelta. He suorittavat kaksi toimintoa: ne kiinnittävät sundressin sitomalla rintaliivit hihnaan ja peittämään kankaan rinnassa.

Yritämme sundressia ja kiinnittää kangasta kulmien nauhojen avulla, sitomme sen takana, kuten esiliina. Haluttaessa voit sitoa kankaan eteen. Sundressin alakulma on kiinnitetty painikkeella.

Me ompelemme kesän mekkoa

Kesän mekko-ompelun ompelemiseen tarvitaan 1 metrin kevyt kangas, jonka leveys on 150 cm. Tämä pituus riittää 52 - 58: een.

Otamme kankaan ja 10 cm leveästä reunasta lähtien leikkaamme leikkauksen pituuden vastaavan nauhan (tulevan hihnan) - 1 m. Me ommella hihnan, jolla on aiemmin taivutetut leikkaukset. Tämän jälkeen käännä kangas puoliksi ja leikkaa suorakulmaiset aihiot, joiden pituus on 70 x 100 cm.

Taivutamme tulevan sundressin pohjaa ja prosessoimme kädenreiän kummallakin puolella. Nyt voit siirtyä yläreunan käsittelyyn. Voit tehdä tämän taivuttamalla yläosan reunaa 15 mm: n tarkkuudella, jolloin voit tulostaa ja pistää kirjoituskoneen.Tuloksena olevaan taivutukseen työnnä valmis hihna ja yritä.

Haluttaessa voit hieman laajentaa sundressin pohjaa, varsinkin jos kangas on puuvillaa.

Yksinkertaisen rannan mekko

Jotta ommellaan yksinkertainen rantapuku ei vie paljon aikaa.

Otamme 2 tai 3 m kangasta, kaikki riippuu koostasi, vakioleveydestä 150 cm. Pituuden laskemiseksi lisätään 3-4 cm, joka tarvitaan vapaasti seisomiseen lantion koossa, ja lisää muutama senttiä verhoon. 150 cm leveyttä käytetään sundressin pituudelle.

Taitamme kankaan ja leikkaamme tulevaa pääntieä. Tässä mallissa sauma on vain yksi ja se sijaitsee takana. Saumaa ei tarvitse viimeistellä loppuun asti, leikattu pääntien pituus on sama.

Nyt käsitellään viillon. Se voidaan joko taivuttaa sisäänpäin ja ommella tai käsitellä viistolla. Tuotteen alaosa taipuu, ja sen jälkeen se on suljettu sinulle sopivaksi. Sundressin yläosa taitetaan ja käsitellään vetoketjun alle. Aseta nauha ja sundress valmiiksi.

Mekko voidaan käyttää eri tavoin. Jos pääntie leikataan edessä, sauma on takana. Mutta voit myös kääntää leikkauksen, siirtää sen sivulle ja siitä tulee kädenreikä, ja sauma on sivussa.

Voit ommella sundressin hihnoihin, joissa sen kokoinen T-paita on perustettu. Otamme kankaan, taitetaan se puoliksi ja levitetään siihen T-paita. Piirrä yläosa varovasti saumanvarojen perusteella ja vedä kädenreiästä suora viiva koko kankaan leveydelle. Sinun pitäisi olla trapetsikuvio. Tarkista symmetria, taita puoliksi ja leikkaa. Jos rinta on suuri, etupuoli on leikattava pidempään. Tämä on välttämätöntä, jotta se ei nouse ylös.

Nyt lakaistaan ​​sivu- ja olkapään saumat, yritä, ja jos kaikki sopii, me ommella.

Lattiamalli

Sundressin räätälöintiin lattialle tarvitset kevyt kankaan koosta riippuen. Koko 44-46 - 180 cm, 48-50 - 325 cm, 52-54 - 330 cm vakioleveydellä 150 cm.

Lopeta:

  • 60 cm leveä silkki leveys 135 cm;
  • elastinen nauha 120 cm leveä 1 cm;
  • satiininauhat viisi leikkausta 150 cm;
  • välivuori;
  • salainen salama 60 cm.

Aluksi leikkaamme pääkangasta aihiot: edessä - 1 kpl, selkänoja - 2 kpl, nauha nauhalle 3,5 cm leveä, 1,34-1,38 m pitkä 44-46 koolle, 1.45-1.51 m 48-50 koolle, 1,58-1,65 m 52-54 koolle. Leikkaamme kaulan yksityiskohdat sametin silkistä - 2 kpl., Yksityiskohta käsivarren viimeistelyyn edessä - 4 kpl, selkänojalle - 4 kpl. Päällystysmateriaalin viimeistelykangasliimat.

Kytke takana ja etupuolella, joka on ommeltu sivuille, vasemmalle puolelle, niin jätä leikkaus. Käsienreikien ja kaulan ompeleminen ompelee sivusaumat. Kussakin leikkauksen osassa leikkaa päästöoikeudet lähellä linjaa, aseta sitten sisäosan ja ommel lähelle saumaa. Lisäosien sisäosat käännetään sauman puolelle ja reunat irrotetaan. Yhdistä kierteiden avoimet osat ja ompele ne kädenreikiin ja katkaise sitten saumanvarat lähellä saumaa, harhaa ja rautaa.

Pääkankaan kaula ja selkä keräävät samalla kun otetaan huomioon merkkien 1 ja 2 sijainti pääosissa ja kaulan lisäpinta. Ompele sitten kaulan viimeistelyosa pääosaan. Mukaan päästöoikeus kulkea rautaa. Nyt kiinnitämme vetoketju.

Ota kaulan viimeistelykakun sisäosa (ei päällekkäistä) ja tee saumanvaraus pitkin pitkää osaa. Ompele kaula ja aseta sitten valmistettu sisäosa ja ompele vetoketjun hihnoihin. Sisäinen osa, jossa on esipuhdistetut reunat. Tee etureunasta sauman kiinnityssuunnassa viiva mahdollisimman lähellä saumaa ja myös sivureunoja pitkin.

Ompele kiristysnauha vyötäröllä. Nyt käsittelemme sundressin pohjaa. Taitamme reunat, puristamme ja vieritämme ne, vetäytyvät 3 cm. Nyt on tarpeen käsitellä vasemmanpuoleinen vasen viisto.Käännämme reunat, paina ja vieritä, jättäen 2 cm reunasta. Ylemmissä osissa on ristipisto.

Nyt koristamme koristeilla koristeen sijainnista riippuen. Valmistetut satiininauhat on työnnetty kiristysnauhaan ja reunojen on oltava eri pituisia. Voit liittää ne yksinkertaisesti kiristysnauhan sivusuunnassa.

Simulointi talvikauppaan

Kylmänä vuodenaikana voit ommella pukeutuneen mekon, jossa on alikerta. Tärkeintä on tehdä muutoksia selässä ja hyllyssä.

Aluksi teemme muutoksia takaisin selkään. Vedä niskan viivan keskellä olevasta pisteestä 10 cm ja aseta piste. Sitten kaulan yläosasta 4 cm (olkapäälle). Tuloksena olevasta pisteestä mitataan alas 8 cm. Sitten sinun on liitettävä viimeinen saatu kohta keskellä sijaitsevan kaulan alapuolella. Tarpeeton yläselkä leikataan.

Mittaa sitten pisteet hyllyllä. Samoin kuin keskipisteen takaosassa, laskeudumme 13 cm: n verran, nyt merkitsemme 2 cm kaulan yläpisteestä, myös 15 cm olkapäästä ja alaspäin, ja lykkäämme 17 cm pitkin taivutuslinjaa alkaen ylhäältä. Nyt yhdistämme peräkkäin niskan alapuolella olevat pisteet. Leikkaa alkuun. Leikkauksen jälkeen teemme viillon.

Tuloksena oleva kuvio on sovitettu kankaalle siten, että selän ja hyllyn keskipiste menee täsmälleen kankaan taittumaan. Esimerkki asettelukuvioista kankaalla, katso alla.

Kun kuvaat yksityiskohtia, älä unohda sallia saumoja. Pohja - 5-6 cm, sivusuunnat - 3 cm, käsivarsi - 1,5 cm, olkapäälinja - 2 cm, kaulaviiva - 1 cm.

Miten ommella mekko ilman kuviota? Suuri yllätys, jonka ovat valmistaneet tytöt, jotka alkavat ymmärtää ompelun perusteet.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet