Miten ommella mekko

Miten ommella mekko: kuviot ja mestarikurssit

Miten ommella mekko: kuviot ja mestarikurssit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Kesä beach pareo-mekko nopeasti ja yksinkertaisesti tehdä se itse
 2. Miten ommella mallin shuttlecockilla hartioille?
 3. Kuvio sundress pellavan bohon tyyliin
 4. Raskaana oleville naisille
 5. Täydellinen haju
 6. Malli-mekko, jossa on avoin takaosa
 7. Malli joustavalla nauhalla
 8. Suoran puuvillamallin simulointi
 9. Amerikkalainen panssaroitu lattia
 10. Sundress-trapetsi
 11. Lämpimän liiketoimintamallin mallinnus

Mekko - välttämätön osa naisten vaatekaappia. Se voi olla ranta, koti, kaupunki, toimisto ja jopa ilta. Sundressien mallit auttavat sinua luomaan minkä tahansa näistä vaihtoehdoista itse.

Kesä beach pareo-mekko nopeasti ja yksinkertaisesti tehdä se itse

Kuuma kausi vaatii kevyitä vaatteita, ja siunaus voi olla erittäin hyödyllinen. Luonnolliset, virtaavat, lentävät kankaat auttavat sinua tuntemaan olonsa mukavaksi ja olemaan vastustamattomia sekä omassa puutarhassasi että illallispromenadilla lomakeskuksen kaduilla. Tietenkin, ei ole mitään mukavampaa sundress matkoja rannalle.

Rantamalli on helppo tehdä kotona tunnissa, käyttäen pienintä ompelusarjaa ja primitiivistä kuviota.

Sundress-pasha vaatii vain yhden mittauksen - lantion ympärysmitan. Tuloksena oleva luku on kerrottava kahdella, tämä on sundressin leveys. Pituus määritetään mielivaltaisesti, kunhan se kattaa uimapuvun pohjan. Paras vaihtoehto on reiden puolivälissä.

Pituus ja leveys tulee huomata kankaalla, leikata huolellisesti suorakulmio. Jos materiaali on synteettistä, se riittää leikkaamaan sen kuumilla saksilla käsittelemättä reunoja. Tee vasemman yläkulman ylä- ja vasemmassa yläkulmassa kaksi käsivarsia saksilla, ja tuote on valmis.

Jos kangas on luonnollinen, jokaisen kuvion reunaan täytyy lisätä yksi ja puoli senttimetriä ompeleen kohdalla, lisäksi leikata kaksi nauhaa nauhattomaksi.

Hihnan ompelu, kankaan suorakulmio taitetaan puoliksi siten, että väärä puoli on yläosassa, vedetään pitkin yhden sivun pituutta ja leveyttä, osoitettu etupuolella koukulla tai lyijykynällä, ja sitten ompele toinen puoli.

Hihnat ommellaan tuotteen ylempiin kulmiin.

Sundressin käyttäminen on hyvin yksinkertaista. Yksi hihna tulisi heittää oikean olkapään yli, ohita kangas vasemman käden alla, taaksepäin, eteenpäin ja aseta toinen hihna vasempaan olkaan. Kangas on kauniisti verhoiltu, muodostaen kehon ja avaa mukavan pääntie takana.

Tätä mallia voidaan käyttää muulla tavalla. Kääri se kehon ympärille, rinnan edessä ja sido jousi tai kaunis solmu. Materiaalin tulisi riittää, jotta kangas putoaa vapaasti ja peittää uimapuvun kokonaan. Kävellessään tällainen sundress-pareo lentää kauniisti ja näyttää ruskettuneen rungon, mutta ei tee kuvaa liian kevyeksi.

Miten ommella mallin shuttlecockilla hartioille?

Muutaman viime vuoden aikana vaatteet, joissa on avoin hartiat, eivät mene pois muodista. Jotta trendiin päästäisiin, riittää, että monimutkaistat kesän sundressin mallia ja ommellat tuotteen, jossa on kaunis flounce olkapäillä.

Tätä varten tarvitset:

 • kangas;
 • langan väri;
 • liitu;
 • nastat;
 • sakset;
 • mittanauha;
 • muistikirja ja kynä;
 • kumi 1 - 1,5 cm leveä.

Työ suoritetaan vaiheittain:

 • Ensimmäinen vaihe sisältää mittausten poistamisen. Yksinkertaisen pukeutumisen vuoksi sinun täytyy perinteisesti selvittää rintakehän, vyötärön ja lantion puoli-ote. Jos mekko ei ole asennettu, riittää, että mitataan rinta ja lantio.Jos rinta on erittäin rehevä, kun leikataan kangasta, otetaan huomioon ylimääräiset senttimetrit.

Mittaukset määrittävät lopputuotteen koon, joten on tärkeää tehdä kaikki oikein. Jotta voisit olla väärässä, voit käyttää huijataulua Internetistä;

 • Toinen vaihe piirtää kuvion. Tarvitaan 4 yksityiskohtaa: kaksi pukeutumispohjan pohjaan, kaksi sukkulaan. Mekon pituus ja leveys on leikattu mittausten mukaisesti, plus 3 senttiä per apu kummallakin puolella. Shuttlecockin koko riippuu siitä, miten sen pitäisi olla, ja 2 senttiä saumojen osalta. Samasta kankaasta leikataan hihna;
 • Kolmas vaihe lakaistaan ​​pois. Jos on olemassa vaara, että asia on liian pieni, on tarpeen vähentää ylimäärää tai tehdä uusi malli. Lisäksi on helpompi työskennellä kirjoituskoneella, kun osat on jo kiinnitetty yhdessä alustavan sauman kanssa. Shuttle on parempi olla ompelematta pohjaan, mutta nastalla on nastat;
 • Neljännessä vaiheessa laitetta käytetään laiteohjelmistoon. Kaksi tukiruutua on ommeltava yhteen, enintään 25 cm yläreunasta - ne ovat kädenreikiä käsille. Niiden mukaan sinun täytyy asettaa viimeistelylinja.

Sulkapallon osat on ommeltu pitkin sivusaumoja, sitten sinun täytyy liittää mekkoalustan keskiosa ja sulkapallon keskiosa niin, että sama määrä kangasta työntyy reunoja pitkin. Sen pitäisi olla T-muotoinen mekko, jossa on kankaalla kankaalla. Seuraavaksi leikkaa kaksi osaa nastoilla ja ompele sulkulauta pohjaan käsivarsista käsivarsiin molemmin puolin.

Nyt on aika leikata sundressin yläosa ommelta suljetulla leikkauksella, jolloin pieni osa läpäisee elastisen. Sauman leveyden tulisi olla hieman suurempi kuin kumin leveys, ja kumin pituuden tulisi olla yhtä suuri tai hieman pienempi kuin olkapään ympärysmitta.

Kumin asettamiseksi sisään on kätevää kiinnittää tappi sen yhteen päähän, kiinnittää se ommeltuun päähän ja koota kangas koko sen sauman seuraavaan reikään asti. Kumin päät voidaan pyyhkiä pois, jotta kirjoituskoneen pistäminen olisi helpompaa, poista tappi.

Kun puvun yläosa on valmis, helma ja sukkulan alareuna jää hihan taivutuksen sauman avulla ja käsittelemään ne ylilevyllä. Vihdoin vyö on ommeltu, ja mekko, jossa on sulkapallo olkapäillä, on valmis.

Tämä malli sopii tytöille, joilla on ehdottomasti jokin luku. Voit muokata sitä hihnalla ja lisävarusteilla ja tehdä siitä suosikkikuvasi kävelylle tai romanttiselle päivämäärälle.

Mekkoista voidaan myös ommella mekko, jossa on hameet. Osoittautuu erittäin mielenkiintoisista ja epätavallisista malleista, jotka sopivat erinomaisesti sekä kävelylle että illalle. Miten tämä tehdään, kerro seuraavalle videolle:

Kuvio sundress pellavan bohon tyyliin

Boho - tyylin nimi, joka tarkoittaa runsaasti puuvillakankaita, kukka-aiheisia kuvioita, kirkkaita värejä, pitsiä, pitkiä hameita lattialle ja muita böömin ja "kukka-lasten" ominaisuuksia. Kaikki tämä sopii parhaiten kesän sundresseille.

Kankaan valinta riippuu tyylin suunnasta. Klassisen tyylin malli on samettia tai neuleita, boho-glamouria ilmentävät pitsi- ja sifonkikankaat, hippi-tyylikäs säkkiin ja mokkanahka, boho-eko luonnollisuudelle. Kuitenkin monipuolisin vaihtoehto lämpimälle säälle ja jokapäiväiselle käytölle on pellava.

Liinavaatteet ovat 100% luonnollisia, niissä on ainutlaatuiset hygieniaominaisuudet, hengittää, ei aiheuta hikoilua, iholle miellyttävä. Se on helppo pestä, se kuivuu nopeasti, ei haalistu, ei haalistu, on käytännöllistä käyttää. Lisäksi liinavaatteet näyttävät epätavallisilta, tyylikkäiltä ja lyhyestä huolimatta kalliilta.

7 valokuva

Yksinkertaisin malli pellavan sundressista boho-tyylissä koostuu vähimmäismäärästä osista eikä vaadi monimutkaisia ​​mittauksia. Tämä on niin sanottu sundress-esiliina leveillä hihnoilla.

Kuvio kootaan kolmesta tai neljästä osasta, riippuen siitä, onko sundressilla selkä tai hihnat ommellaan hameen. Klassinen sundress-esiliina koostuu rinta-, risteytetyistä hihnoista ja hameesta.

Kuvion piirtämiseksi on tarpeen mitata rintakehän leveys (rintakehän osa) ja rinnan osan korkeus. Hihnojen pituus koostuu takaosan korkeudesta ja puolet etupuolen korkeudesta sekä saumojen 2-3 cm. Hihnojen leveys valitaan mielivaltaisesti.

Kuvio näkyy alla.

Ompelu alkaa siitä, että rinta on erikseen ommeltu ja hihnat ommeltu. Hihnat on ommeltu rintaan, sitten hameet kerätään hameen kankaalle. Takana pitäisi antaa vyö tämän leikata nauha kymmenen senttimetriä leveä ja pritachivaetsya.

Hameen helmi on ommeltu helmaan ja käsitelty ylilevyllä. Lopuksi sinun täytyy pyyhkiä mekko ylä- ja alareunasta ja salata kaikki kirjoituskoneella.

Kesän sundressin väri voi olla mikä tahansa: valkoinen, sininen, vihreä, sininen, kirsikka, ruskea. Kangas, jossa on pieni kukka, painonauha ja etniset motiivit.

On tärkeää pukeutua mekkoesineeseen T-paita, T-paitoja, puseroita. Päällysvaatteena sitä täydentää suuri neuletakki, ohut parka- tai faux-mokkanahka.

Raskaana oleville naisille

Kesä hihnoilla

Tämä malli on suunniteltu erityisesti kuvion yhteydessä tapahtuneisiin muutoksiin. Hän istuu melko vapaasti, ei tiukasti kiinni ja ei pidä kiinni, ja korostaa naisen kauneutta raskauden aikana.

Mallin simuloimiseksi on hyvin yksinkertaista. Leveiden hihnojen klassinen sundress koostuu vain kahdesta osasta: pohjasta ja hihnoista itse.

Perusta varten on mitattava kaksi parametria: pituus kainalosta polvilleen, vasikat tai nilkat tahdolla ja leveys, joka vastaa vyötärön ympärysmitta kohdassa, jossa vatsa on eniten altistunut.

Jos raskauden loppuun asti on jäljellä vielä muutama kuukausi, leveyttä voidaan mielivaltaisesti kasvattaa 10-20 senttimetrillä, jotta "kasvua varten" syntyy sundress.

lämmin

Jäähtyä varten varastoi malli, jossa on suuret taskut, joissa on puolivillaa kangasta. Se yhdistetään täydellisesti turtlenecks ja puserot. Mekko näyttää erilaiselta, jos ompelet sen farkuista, samettista tai muusta paksusta kankaasta.

Pääkangan 120 cm pitkä lisäksi tarvitset myös taskun ja liiman vuorauksen sekä kuminauhan, nauhan kiristysnauhalle ja vakiovarusteisiin.

Seuraavat kuvion yksityiskohdat kasvavat haluttuun kokoon ja tulostaa.

12 valokuva

leikkaus

Taita kangas puoliksi ja jaa kuviot siihen. Pohja leikataan erikseen. Kun osat on kiinnitetty tapilla, ympyröi ääriviivat, lisää 1,5 cm: n päästöoikeuksia sivuille ja 2 cm: n alareunasta, sitten leikkaa.

Kaksi taskua leikataan vuorauskudoksesta päästöoikeuksin, jotka on kiinnitettävä etuosan pohjaan. Tiheydestä saumaiselta puolelta kipernyleima on liimattu.

9 valokuva

kokoonpano

Pistelemme etureunan yläosien keskimmäistä leikkausta, käsitellään päästöoikeuksia ja irrotetaan sauma (viimeiset toimet koskevat kutakin saumaa). Kiinnittelemme alaosan yhdistämällä taskut. Sitten jauhetaan. Sitten yhdistämme selkänojan ja olkapään osat.

Katkaisimme ompeleet kankaan jäännöksistä ja ommellaan ne, kun ne on aiemmin vahvistettu liimalla.

Kun olet kokeillut sundressia, merkitse viiva kiristysnauhalle (noin 10 cm rintalinjasta), kiinnitä nauha, jaa sivuosat ja siirrä elastinen kiristysnauhaan. On edelleen käsitellä alareunaa ja koristella uusi asia helmillä tai mihin tahansa sisustukseen.

13 valokuva

Täydellinen haju

On virhe ajatella, että mekot ovat poikkeuksellisen ohuiden naisten etuoikeus. On olemassa runsaasti sundressien malleja, jotka voivat korostaa ruokahaluttavia muotoja, jotka herättävät miehiä renessanssista nykypäivään.

Kotona on tärkeää valita oikea tyyli. Kokonaisluvulla, 52 koosta ja enemmän, leveät mallit näyttävät edullisilta, mutta eivät muotoilemattomilta haalareilta, mutta korostavat ylävartaloa. Pidetään menestyksekkäinä tyyleinä V-kaulalla, joka korostaa rehevää rintakehää ja pidentää visuaalisesti kaulaa sekä malleja, joissa on irrotettava vyötärö.

Monipuolinen vaihtoehto, joka piilottaa viat ja kiinnittää huomiota volumetrisen kuvan etuihin, on haju, joka on haju.

Voit mallistaa kehon useilla tavoilla. Täällä, ilman pukeutumalleja, emme voi tehdä.

Leikkaa vyötärön viivaa pitkin mieluiten avautuneen kuvion yläosa. Rintojen ura sulkeutuu ja vyötärö laajenee. Tee leikkaus suljetun rinnan yläosaan ja aseta piste, kuten piirustuksessa on esitetty.

Mene kehon muodostumiseen. Sivulohkon yläpisteestä aseta sivu 4 cm alaspäin, joka on saatu oikealle, aseta 1 cm (kohta 6) ja piirtää yhdensuuntainen viiva.

Pisteestä B4 (etulinjan keskilinja) kuviossa mitataan 13-15 cm (piste K). Voit tehdä enemmän. G7: n alareunasta mitataan 10 cm ja saada toinen piste (K1). Nyt yhdistämme sen pisteisiin K ja 6. Mutta koska on tarpeen järjestää haju, K1K-linjan pitäisi mennä vasempaan reunaan, vähintään 5 cm: n päässä etulinjan keskiviivasta.

Nyt sinun täytyy simuloida selkä. Sivulohkon yläosasta mitataan alaspäin 4 cm ja vasemmalle 1 cm. Saatuun pisteeseen piirretään vaakasuora viiva selän keskikohdalle sekä samansuuntaisesti alaspäin, kuten etukuvassa. Talium-tuck sulkeutuu ja leikkaukset ylä- ja alareunassa pyöristetään sileillä viivoilla.

Korin lopullinen versio on hajuton.

Toisessa vaihtoehdossa sivuleikkausta pienennetään 4 cm, ja oikeanpuoleisen puolimaton pituus kasvaa 5 cm: llä, alempi tuck ei ole kiinni, mutta se on kiinnitetty. Merkitse calyxin alku mittaamalla itsesi olkapäästä. Liitä sitten yläpiste, kuten kuviossa on esitetty, suoralla viivalla hajupisteeseen ja sileä viiva, jossa on sivuleikkaus.

Mitä hame, se voi olla suora, palanut tai puoli-aurinko.

Kolmas vaihtoehto. On mahdollista piirtää paperia, joka on olemassa, esimerkiksi ylhäällä, hajua. Tarvittaessa säädä ja siirrä kangas. Leikkaamisen jälkeen keräämme puolikkaat ennen yhdistämistä.

Jotta malli asennetaan ja piilotettaisiin tarpeettomia saumoja, leikkaamme kaksi 10 cm: n korkeutta olevaa ikeestä. ”Sandwich” on ommeltu ikeestä, korista ja ikeestä toiseen. Tässä tapauksessa molempien tulee olla ulospäin. Käsittelemme kädenreiät viistolla paistamalla.

Selkä kerätään kumista. Häntä varten suorakulmio leikataan 1,5 kertaa leveämmäksi kuin selän koko ja pituus käsivarren alusta käämin loppuun asti.

Kun olet tehnyt helma ja ommellut selän joustavalla nauhalla, ompele se eteen. Jäähän on vielä erotettava ja jalostettava pohja.

Esimerkkinä sifonki-mallinnuksesta, katso seuraava video.

Malli-mekko, jossa on avoin takaosa

Pellava ohut mekko, vihreä, jossa on hieman matala vyötärö, korostavat rusketusta. Ja se antaa kuvan kirkkaudesta ja hieman ylellisyydestä.

Pukeutumisen kuviointipinnalla rintakehä siirretään helpotukseen seuraavasti: jaa kädenreiän linja kahteen osaan, aseta piste, josta vetää tasainen viiva tangon läpi vyötäröllä. Olkapään tuck sulkeutuu. Sitten nostamme vyötärön linjaa 2 cm: n verran, ja kädentietorivi syvenee.

Pääntien selässä ja syventämällä syvemmälle ja työntämällä vyötäröllä siirretään sivuleikkaus. Talia-linja on myös laajennettu.

Hameen mitataan lantion ympärysmitta.

Piirrä suorakulmio. Leveys - ¼ lantion ympärysmitta ja pituus - 60 cm.

Ylimmän hameen edessä mitataan 10 cm oikealle ja 25 cm alas. Leikkaa sivu pois ja leikkaa erikseen. Piirrä tasku.

Lopputulos on alle.

Pellavan, kreppin, satiinin, poplinin tai minkä tahansa muun puuvillakankaan lisäksi tämä sopii tähän sundressiin. Mallissa on vetoketju takana.

Varmista myös, että leikkaamalla kaikki yksityiskohdat lisää saumoja.

Kesäisin sundress sopii myös siteisiin, jotka paljastavat selän kokonaan.

Malli joustavalla nauhalla

Avoinna takaisin - se on kaunis, naisellinen, ja mikä tärkeintä - sopii päivittäin kesälämmössä. Toinen kiistaton plus on, että voit ommella tällaisen sundressin hyvin yksinkertaisen kuvion avulla tai ilman sitä.

Niistä malleista, jotka eivät vaadi kuvion alustavaa rakentamista, helpoin on joustava nauha, jossa on avoin selkä.

Tyylin perusta on kudoksen suorakulmio, jossa leveys on yhtä suuri kuin lantion ympärysmitta ja 6 senttimetriä reunan käsittelemiseksi, ja pituus mitataan suoraan kuviosta aksillisten onttojen tasolla.

Vaihtelemalla tätä parametria on helppo saada hirveä lyhyt mekko tai lattiapuku illanviettoon lomakeskuksessa.

Kun sundressin pohja on valmis, se levitetään tasaiselle alustalle, jotta voidaan rajata linjat, joiden läpi joustavat nauhat ommellaan. On tärkeää muistaa, että tavalliset alusvaatteet eivät sovellu tähän tarkoitukseen. He näyttävät karkeilta, rumilta kangasta ja puristavat rinnassa.

Sundressin kohdalla on parempi käyttää kuminauhaa, mutta kankaan ompeleminen on välttämätöntä ennen kuin suorakulmio on hapan kerma takana tai sivusaumalla täyspitkään sundressiin.

On kaksi tapaa ommella kangasta joustava kierre: ompele se siksakilla, laita se sauman reunaan tai aseta se puolaan ja käytä sitä tavallisena langana.

Toinen vaihtoehto on nopeampi ja yksinkertaisempi, mutta molemmissa tapauksissa on hyödyllistä hahmotella pieni viiva linjaa pitkin samalla etäisyydellä, jotta linja on tasainen ja kaunis.

Horisontaalinen kokoonpano jousipuristimella voi täyttää koko sundressin yläosan tai sijoittaa sen vain rinnan ja vyötärön yläpuolelle. Jos se täyttää yläreunan, viivojen välinen etäisyys on noin 1 cm.Jos nämä ovat kaksi erillistä riviä, 4-5 riviä riittää 1 cm: n välein.

Kangasta suorakulmio, joka on koottu joustavalla, on ommeltu väärältä puolelta. Sitten sinun täytyy työntää alareuna väärälle puolelle 1 cm, ommella suoralla linjalla, taivuta toinen 1 cm, silitysrauta, ompele se tuotteen etupuolelle. Tätä menetelmää kutsutaan kaksoisleikkaukseksi.

Kangas mekkoa varten joustavalla nauhalla useimmat eri lähestymistavat. Monivärinen vaihtoehto muodikkaassa värissä on helpompi yhdistää muihin vaatekaapin osiin. Sundress, jolla on kuvio, on omavaraisempi ja alkuperäinen. Kukka-aiheet, etniset ja eläinten tulosteet näyttävät kauniilta kuvioilta. Kuminauhojen määrä voi pilata geometrisia kuvioita, koska ne on piilotettu lukuisilla taitoksilla.

Suoran puuvillamallin simulointi

Puuvillan sundressin suora siluetti - yksinkertaisuuden ja naisellisuuden suoritus. Tällainen malli on hyvin vaihteleva yhdistettynä erilaisiin tekstuureihin ja kankaisiin, jotka ovat käytännöllisiä ja sopivia eri lukujen omistajille. Suora, pitkä sundress visuaalisesti tekee naisista korkeammaksi ja ohuemmaksi, ja yksiväriset kankaat ja kapea pystysuora nauha auttavat piilottamaan ne ylimääräiset kilot.

Voit piirtää kuvion suoraan kankaalle turvautumatta monimutkaiseen suunnittelu- ja suunnittelumenetelmään, joka vaatii paperin:

 • Ensimmäiset mittaukset tehdään. He tarvitsevat vain kolme: rinnan, vyötärön ja lantion ympärysmitan. Sundressin pituus - puhtaasti yksilöllinen asia.
 • Yksinkertaisin versio kiinnitetyillä hihnoilla koostuu kahdesta puolikkaasta. Taaksepäin on syytä huomata pituus, soveltaa pakokaasun mittauksia, lämpöpäästöjä ja lämpöhäviöitä sekä lämpötilan mittausta, jakamalla arvo alustavasti 2: lla, liittämällä pisteet tasaisella viivalla. Hoikkaan kuvaan tämä riittää, sillä täydellisempi yksi, taleinen ja rintakehän tikka ovat välttämättömiä.
 • Sundressin yläosa voi olla suora, sitten pääntie on neliö, V-muotoinen tai pyöreä. Kaikki näistä vaihtoehdoista voidaan tehdä käsin.
 • Hihnojen leveys on myös hyvin vaihteleva. Ohuet hihnat näyttävät paremmilta ohuilta hartioilta, kohtalaisen leveät ja viistot ja täynnä. On mielenkiintoista katsoa hihnoja eri väristä, tavallisesta tai pitsi-kankaasta. Pitsi voi piilottaa myös pieniä puutteita sundressin yläosassa ja pidentää helmaa liian lyhyeksi.

Vain muutama rivi ja kaunis mekko kesällä on valmis!

Kuten minkä tahansa tuotteen kohdalla, leikkausten jälkeen kokeillaan suoraa leikkausta ja tarkastetaan, onko leikkuuterpeitä.Kun olet ompeleen koneen ja korista itse.

Toinen edullinen tapa ommella suora leikattu sundress ilman piirtämistä on rakentaa kuvio, joka sopii hyvin kuvaan:

 • Sopiva T-paita levitetään kankaalle, josta aiot ommella sundressin;
 • Ne kiinnittyvät reunojen ympärille englanninkielisillä tapilla ja iskevät kevyesti molemmin puolin liidulla;
 • Vedä sitten alareunaan haluamasi pituus. Saavutettuun siluettiin sinun on lisättävä saumoja varten 2-3 senttimetriä. Kaksi leikkausta leikataan ja katkaistaan.
 • Voit myös valmistaa suoran leikkauksen, jossa on suora hihaton mekko. Perusmallin sivusaumoja on tarpeeksi laajennettava niin, että se on helppo laittaa sundressiin ilman tikkaita ja aseta sivupetoketju.

On toivottavaa, että asia ei ollut venytysmateriaaleista. Puuvilla ei ole kykyä venyttää niin paljon, ja mekko voi osoittautua pienemmäksi tai pienemmäksi.

On suositeltavaa ommella suorat sundressit kesälle kevyistä, hengittävistä, vaaleista ilmakankaista tai kirkkaasta kuviosta.

Amerikkalainen panssaroitu lattia

Amerikan käsivarsi on erikoisleikkaus yläosan yläosasta, puserosta tai mekosta, ilman hihoja, mikä merkitsee kauniita diagonaaliviivoja kainaloista kaulukseen. Se avaa hartiat täysin, kun taas kaula voidaan osoittaa tai peittää tukevalla kauluksella.

Tyylien mukaan tyylin avoin yläosa tasapainotetaan suljetulla alareunalla.

Amerikkalaisen kädenreiän ansiosta feminiininen, houkutteleva ja tyylikäs. Hän korostaa kauniita naisten hartioita, osoittaa, että kesällä ei ole vain kätevä, vaan myös muodikas.

Tämän mallin leikkaaminen on helppoa, vaikka alkuasentaja voi käsitellä sitä.

Tarvitset seuraavat mittaukset:

 • vyötärön ympärysmitta;
 • lonkan ympärysmitta;
 • tuotteen pituus vyötärölinjasta lattiaan;
 • sivun pituus käsivarren pohjasta vyötärölle.

Tämän seurauksena sinun pitäisi saada yksi suuri yksityiskohta, johon sinun täytyy huomata kaulan korkeus, loven syvyys selässä, kädenreiän syvyys ja leikkauslinja keskellä. Voit leikata etu- ja takaosat erikseen.

Malli on ommeltu seuraavasti:

 1. Etuosan keskiviivalla mekko leikataan leikattuun merkkiin, sitten kaksi puolta vuorotellaan ja ommellaan kirjoituskoneeseen. Kapeampi helma, ylempi pääntie näyttää.
 2. Käsinreikä ja kaula-aukko on työstetty ylikierroksella, 1 senttimetrin verran ja ommeltu. Jos kankaan tarjonta sallii, voidaan tehdä kaksinkertainen hyökkäys. Pääntie on tehty samalla tavalla.
 3. Joustava nauha laitetaan kiristysnauhaan pitkin selkälinjaa (sen pitäisi olla vain takana), joka on hieman kiristettävä ja kiinnitettävä pienellä ommella. Tämä tehdään niin, että takana oleva mekko istuu kuviossa eikä roikkua taitoksesta.
 4. Kiristysnauhan kaulassa sinun täytyy ommella teippi, joka on valmiissa muodossa leveämpi kuin 1 cm, tai poimia kauniin nauhan. Se suorittaa merkkijonojen tehtävän. Alkuperäinen näyttää kankaan nauhoja, eikä.
 5. Valmistettu merkkijono, joka on ommeltu kaulan kaulaan. Voit sitoa sen kaulan ympärille tai ylittää sen selkänne ja ommella sen selän kaulukseen.

Amerikkalainen käsivarsi, jonka mekko on tyylikäs, on siksi suositeltavaa lopettaa kangasvalikoima laadukkaista materiaaleista, joissa on runsaasti sävyjä. Yksivärinen malli on koristeltu vyöllä, käsintehtyillä koruilla, helmillä, helmillä tai tekokivillä etniseen tyyliin.

Maxin pituus on sellainen, että se on kätevä yhdistää tasaisilla kengillä, koroilla ja kiiloilla. Yksinkertainen malli ilman sisustusta kestää nykyisen yhdistelmän valkoisten lenkkarien tai kevyiden lenkkarien kanssa.

Sundress-trapetsi

Trapetin muodossa olevan lakonisen leikkauksen sundress on onnistunut perusasio sekä kesällä vaatekaapissa että kylmänä vuodenaikana. Leveä helma piilottaa vatsan, leveät lantiot, epätäydellisen vyötärön ja korostaa hoikkaita jalat.Yksinkertainen yläosa sopii yhtä hyvin siistin rintakehän omistajille ja upea rintakuva, korostaa kauniita hartioita ja käsiä.

Sundress-trapezium voi olla hihansuissa ja ilman, ja niiden ylä- ja piilotaskut on varustettu erilaisilla kaulan muotoisilla, kirjonta, pitsi, hame ja muut koristeet. Mallien ompeleminen on niin helppoa, että jopa ne, jotka eivät ole koskaan osallistuneet leikkaus- ja ompelukursseihin, voivat selviytyä ja olla leikkaamatta mitään muuta kuin koululuokan, joka on tekniikan luokassa.

Kangasvalintaan tulisi kiinnittää erityistä huomiota. Materiaalin on oltava riittävän tiheä, verhoiltu hyvin ja säilytettävä muoto, ei murentu paikoissa viipaleiksi.

Väri sopii ehdottomasti mihinkään, mutta on parempi suosia tavallisia kankaita. Tyyli on itsessään mielenkiintoinen eikä vaadi lisätoimenpiteitä houkuttelemaan huomiota, joten kuvioinen kangas voi näyttää karkealta.

Sarafaani on mahdollista leikata suoraan kankaalle, esimerkiksi perustuen tiheään neuleeseen, jolla on venytysvaikutus:

 1. Kun leveys on 1,5 metriä, tarvitset vain 1 metrin pituuden, koska tyyli merkitsee lyhyttä pituutta.
 2. Ensin sinun on kaksinkertaistettava kangas puoliksi saumaton puoli ylöspäin (piirros leikataan sen päälle) suorakulmion valmistamiseksi, jonka sivut ovat 100 ja 37,5 cm. Sitten kriteerin ja viivaimen avulla kuvion rakenne alkaa.
 3. Ensimmäinen vaihe näkyy kaulassa. Syvyys ja muoto voivat olla mitä tahansa; klassinen versio on kapea pyöreä pääntie, jonka syvyys on 4 cm ja leveys noin 8 cm.
 4. Edelleen kaulan yläosasta käsivarren korkeus on säädetty, joka vastaa puolta kainalon kehää. Tuloksena olevan segmentin alemman pisteen kautta mitataan oikean reunan linja, joka vastaa yhtä neljäsosaa rinnan tilavuudesta.
 5. Jos malli on suunniteltu ilman hihoja, olkapään sauma mitataan 5-10 senttimetriä kaulan korkeudesta vasemmalle. Segmentin äärimmäinen kohta on yhdistetty sileällä linjalla pakokaasun äärimmäisen pisteen kanssa - nämä ovat kädenreiät.
 6. Aseta sitten tuotteen pituus. Se voidaan tehdä niin suureksi kuin kankaan syöttö sallii. Keskimääräinen pituus on noin 80-90 cm, kulmat pyörivät tasaisesti, muodostaen reunan, jonka reunus on helma.
 7. Viimeinen vaihe kuvion rakentamisessa on vetää yksi diagonaaliviiva helan äärimmäisestä kohdasta käsivarren alareunaan käsivarren alla. Piirustus on valmis ja voidaan leikata. Kaksi osaa, joista toinen on etuosa, ja toinen takana. Etuosan kaula voidaan tehdä hieman syvemmälle.
 8. Muut toimet ovat ennustettavissa ja yksinkertaisia: kahden osan lakaistaan ​​pois, kokeilla jotain, säädä sitä tarvittaessa ja aloita kirjoituslaitteen ompelu. Kaikkia sisäisiä saumoja käsitellään overlockilla. Helmen pituus on mahdollisimman kapea, jotta tuote näyttää siistimmin.

Seuraavassa videossa kerrotaan, kuinka samanlainen trapetsiväritys voidaan ommella vain tunnin kuluttua:

Vaatekaapin itsenäisenä osana voidaan pukeutua trapetsikuvaan, ja voit upottaa sen puseroihin, paidoihin ja pitkähihaisiin ja korkeaan kaulaan.

Lämpimän liiketoimintamallin mallinnus

Business vaatekaappi ei pitäisi olla tylsää. Lämmin villa-sundress kykenee laimentamaan klassisia housuja ja lyijykynän hameita, mikä lisää toimistomiehen kuvan korostukseen, joka on sallittua myös tiukalla pukukoodilla.

Syksy-talvi-vaatekaapin parhaat kankaat ovat villa, villasekoitus, paksut neuleet ja viskoosi. He pitävät lämpimästi, peittävät kauniisti ja ottavat kuvan. Tummansinisen, ruskean, mustan, harmaan ja värin antrasiitin monofonisessa suorituksessa liiketoimintatyyli on korvaamaton. Ne voivat olla monikerroksisia sarjoja, jotka eivät ole kylmät töihin ja eivät ole kuumia toimistossa, kun lämmitys on päällä.

Myöskään liike-elämän pukeutumista ei ole vaikea harjoittaa liiketyyliin, vaikka se vie enemmän aikaa, huolellisuutta ja mallin asianmukaista rakentamista. Paras malli sopii yksittäisiin mittauksiin.

Pukun etuosan piirustuksessa suljetaan olkapää ja avataan 2 lovea kädenreikään ja sivuseinää pitkin.Jälkimmäinen tulisi suunnata kohtaan A, joka saatiin kasvattamalla 2 cm: n rintaliivit.

Teemme uuden kädenreiän linjan ja poistamme tikan vyötäröllä.

Tuloksena oleva kuvio muuttuu ja leikataan vyötäröllä.

Muotoile alla esitetty kaulus ja kirjoita uudelleen erikseen. Coquet katkaistaan.

Mene takaisin. Pujotamme vanteen vyötäröllä, laajennamme kädentietä 1 cm: n verran ja syvennämme kaulusta ja liimaa etupuoli selkään.

Tuloksena on tällaisia ​​yksityiskohtia.

Kun käytät kuviota kankaaseen, sinun pitäisi lisätä sauma-päästöoikeuksia.

Kaulus (4 osaa), hihna, kallistuskärki kurkukastikkeelle ja kädenreiät leikataan pois ihosta. Hihnan leveys on 10 cm. Ja pituus on yhtä suuri kuin vyötärön ympärysmitta, johon lisätään 90 cm.

Toivomme, että valitsemamme työpajat ja esimerkit yksinkertaisten kesän ja talven sundressien mallinnuksesta auttavat sinua saamaan aikaan ihanteellisen mallin, joka ilahduttaa sinua yli yhden kauden.

Seuraavista videoista näet työpajoja sundressien ompelemisesta.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet