Miten ommella mekko

Miten ommella mekko omin käsin nopeasti ja ilman kuviota?

Miten ommella mekko omin käsin nopeasti ja ilman kuviota?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mikä materiaali sopii?
 2. Yksinkertaiset vaihtoehdot lihaville naisille
 3. Me ommella itsellesi pitkä mekko lattialle
 4. Miten nopeasti ommella rantamalli?
 5. Kevyt eleganssi
 6. Kesämalli joustavalla olkaimattomalla
 7. Empire-tyylinen malli
 8. Pikku temppuja
 9. Arviot

Sundress on välttämätön ominaisuus jokaisen naisen kesäkotelossa, koska tänä aikana haluat kevyyttä ja mukavuutta. On hyvä, että tuote oli erityinen ja samalla yksinkertainen. Ja koska myymälöiden asiat eivät aina sovi tyyliin, väreihin ja tyyliin, voit ommella sundressin omin käsin nopeasti ja ilman kuviota. Sen luominen ei vie paljon aikaa: riittää, että sinulla on kangas- ja ompelutarvikkeita.

Tällainen tuote on yleismaailmallinen: se soveltuu eri ikäisille ja kehon tyypeille naisille. Kesämekko koristelee paitsi hoikka luonnetta: suuren tyylin valinnan ansiosta voit ommella mallin upeiden muotojen omistajille. Jos lähestyt prosessia luovasti, lopputuote on merkityksellinen kesällä rannalla, kävelyllä, ostoksilla ja muissa tapauksissa.

Kuvioiden puute - monien fashionistien unelma, valmis tehokkaaseen kuvaan istumaan kirjoituskoneeseen. Ehdotetut työpajat auttavat sinua ymmärtämään ompelun monimutkaisuutta ja näyttämään, kuinka helppoa on luoda tyylikäs uusi asia.

Mikä materiaali sopii?

Tekstiilien valinta riippuu naisten makuun ja mieltymyksiin. Kesä on kuuma aika, materiaalin tulee olla kevyt ja ilmava, hyvin hengittävä.

Etusijalla on luonnolliset kankaat, vaikka joissakin tapauksissa tekstiili on merkityksellinen, kun synteettisiä kuituja lisätään hieman.

Sundressien suosituimmat kankaat ovat silkki, satiini, sifonki, puuvilla, pellava.

Väritys voi olla monofoninen tai kirkas, jossa on suuri painatus tai klassinen raita, herneet. Materiaalin pääsääntö on mukavuus ja mukavuus yllään. Jotkut muoti naiset valitsevat neulostaan ​​ja jopa froteekankaita heidän luomuksistaan. Viimeinen vaihtoehto on yleinen ja mahdollistaa tarvittaessa pukeutumisen pyyhkeenä. Tällainen tuote on yksinkertaisesti välttämätön matkalla merelle.

Yksinkertaiset vaihtoehdot lihaville naisille

Yksi yksinkertaisimmista ja monipuolisimmista vaihtoehdoista sisältää leikkaamisen. Kevyen ja herkän taittuman ansiosta tällainen sundress piilottaa kuvion puutteet ja korostaa naisellisuutta. Ainoa vaikeus on leikkauksen toteuttaminen. Prosessin helpottamiseksi tarvitset mukavan T-paidan.

Ne eivät voi olla pohjana neuleille, jotka eivät ole kooltaan: tekstiilien sundress ei venytä yhtä paljon kuin T-paita, joten sitä, että tuote ei sovi, ei suljeta pois.

Yksityiskohtaiset tiedot hyllyistä ja selkälevyistä, jotka on leikattu erikseen seuraavasti:

 1. Mike on koottu yhteen, sivusaumat yhdistetään ja asetetaan kaksinkertaiseen taitettuun tekstiiliin. On tärkeää yhdistää paita ja kangas.
 2. Mitattuna vaaditun palon ja pituuden perusteella hyllyn (tai selkänojan) yksityiskohdat leikataan pois saumavarojen huomioon ottamiseksi. Tässä tapauksessa alempi leikkaus on pyöristettävä. Yleensä tämä rivi noudattaa sääntöä: mitä suurempi rintojen koko on, sitä enemmän pyöristettynä tulee olla rivi. Jotta linjan takaisin ekspressiivisuus on pienempi kuin hyllylle.
 3. Vaikein asia on ohi: nyt on edelleen ommeltava ja käsitellä olkapäitä ja sivusaumoja, ompele pohja, prosessin kädentiet ja kaula.

Jos haluat leveiden hihnojen sijasta tehdä ohuita hihnoja, niin kaulan ja kädenreikien linja yhdistyvät olkapään tason alapuolelle. Tässä tapauksessa käsittely on vieläkin yksinkertaisempi: tarvitset silitysrajan. Ja käsivarsien ja kaulan täytyy antaa se hänelle.

Tekstiilien valinnassa tulisi suosia kevyitä ja virtaavia materiaaleja (silkki, sifonki).

Me ommella itsellesi pitkä mekko lattialle

Voit käyttää ensimmäistä mallia käyttämällä paitaa. ”Kuvion” luomisen periaate pysyy samana, mutta halutun pituuden lisäämisen ja hameen vilkkumisen lisäksi sinun täytyy leikata yläosa. Tätä varten:

 • paita on kääritty rintalinjan yläpuolelle;
 • anna leikkauksen helma, kun otetaan huomioon leveä (keskikokoinen, kapea, mikä tahansa) hihna;
 • ja leikkaa pois ylimääräinen tekstiili.

Kun tuote on asennettu sivureunojen varrella, käännä varsi etu- ja takakokoonpanoon, käsittele kädenreiät ja laita yksi hihna työkappaleisiin, kiinnitä se hieman kokoonpanoon. Jotta kokoonpanoa ei suoristettaisi, hihnojen reunoilla on parempi tehdä pieniä palkkeja.

Haluttaessa ei voi tehdä yhtä, vaan kaksi hihnaa eikä paljon kerätä yläosaa kokoonpanossa. Jos haluat kirkkaan aksentin, voit lisätä kuvaan koristevyön.

Pue kokoonpano ylhäältä - hyvä vaihtoehto rannalle. Tätä mallia varten sopiva puuvilla ja pellava.

Miten nopeasti ommella rantamalli?

Kätevä sundress rannalle voidaan tehdä kahden samankokoisen taitetun neliön perusteella. Tärkeintä - leikata työkappale.

Paremman tarkkuuden varmistamiseksi, pituuden ja leveyden määrittämisen jälkeen, voit vetää kahden neliön suorakulmion lobar- ja poikittaiskierteen. Tämä tekee saumat täysin suoriksi, kun tällaisissa sundresseissa käytetyt tekstiilit liukuvat voimakkaasti ja epätasaisesti leikatut reunat venyvät käsittelyn aikana.

Helppokäyttöiseksi kaulus, joka sijaitsee tiukasti taitekappaleen keskellä, ei saisi olla pieni ja ahdas.

Tämä malli ei vaadi ylilukkoa: kaikki leikkaukset käännetään sisäänpäin ja ommellaan kirjoituskoneeseen. Kaula muodostuu myös. Kaikki mitä on vielä tehtävä, on ommella sivusaumat. Tämä malli on erittäin kätevä ja mahtava. Hän korvaa helposti kaikki rannekorut.

Tämä pohja voi vaihdella hieman lisäämällä pitkiä, pieniä päällekkäisiä päällekkäisyyksiä hihat (pyöristettyjen siipien muodossa) ja kahta hihnaa, jotka yhdistävät ne etuosan vyötärölle. Hupparin heittäminen pään yli, sidottu hihnaan, saat tyylikkään rantapuvun, jossa on leikkaukset sivuilla.

Kevyt eleganssi

Sillä ranta voi keksiä ja muuta tyyliä, joka on suunniteltu asennettujen siluettien faneille. Jälleen - ei kuvioita ja kuvioita: riittää, että mitataan lantion ympärysmitta, haluttu pituus ja lisätään hajujen leveyttä.

Kuvio on suorakulmio, joka on matalassa asennossa. Suorakulmion yläreunan molemmilla puolilla kulmat leikataan puoliympyrän muotoon. Tee sitten käsivarsilinja. Tätä varten puoliympyrän leikkaukset on kääritty päällysteen ympärille, kääritty väärälle puolelle ja ommeltu, jolloin tilaa hihnalle. Ne tekevät hihnat ulos viistoista paistosta, aseta ne sitten tuloksena oleviin kanaviin ja kiinnittävät yhteyden toisiinsa.

Mekko on valmis: nyt sinun täytyy oppia käyttämään sitä. Tätä varten vasen olkahihna on peitetty oikealla olalla, kääritty kankaalla ja oikea olkahihna laitetaan vasemmalle olalle. Tämä malli on uskomattoman mukava, yksinkertainen muotoilu ja näyttää hyvältä kuin rannan asu.

Kesämalli joustavalla olkaimattomalla

Olkaimeton tyyli on täydellinen ratkaisu niille, jotka rakastavat minimalismia. Sundressin luominen vie aikaa.

Kaikki mitä tarvitaan mittauksiin, on lantion ympärysmitta + pituus, saumavaranto ja löysä istuvuus.

Jotta tuote ei näyttäisi laukaisevalta, suorakulmiosta, joka on taitettu puoliksi, tehdään hieman vyötärölinjaa ylhäältä päin ja palauttaa tasaisen viivan pääreunaan lantion lähellä.

Yhdistämällä ja käsittelemällä sivuosia, sinun täytyy helattaa pohja ja järjestää kumipinnan yläosa. Tätä varten ylempi leikkaus taitetaan elastisen nauhan + varastossa (1 cm) leveyden mukaan, joka on ommeltu, jolloin tilaa joustavalle nauhalle voidaan kelata. Kumin asettaminen - viimeinen vaihe.

Jos haluat korostaa siluettia, tekniikka on seuraava:

 1. Ompeleen ja pyyhkäisemällä yksi puoli leikataan, yläosaa käsitellään siksakilla tai muulla viimeistelyommella.
 2. Sitten, ylhäältä vyötärön tasolle, tehdään rinnakkaisia ​​viivoja erityisillä langoilla.
 3. Samaan aikaan yläreuna valmistetaan tavallisella langalla kankaan sävyssä ja "kumikierre" kierretään puolalle. Kun kokoonpano on valmis, toinen puoleinen leikkaus jää kiinni ja sen reunaa käsitellään.
 4. Ompelun ylä- ja alareunassa on lukot, jotka kiristävät saumanvaraa takapuolella.

On syytä huomata, että on mahdotonta rautata yläosaa kokoonpanolla: kumia voidaan muodostaa epämuodostuneeksi ja kokoonpano voidaan suoristaa. Märkä lämpökäsittely suoritetaan vyötärön alapuolella.

Empire-tyylinen malli

Mielenkiintoinen ja samalla lempeä malli ilmavasta kankaasta houkuttelee jokaista modernia tyttöä. Tällaisessa puvussa kuvion arvokkuus esitetään parhaassa valossa.

Voit luoda haluamasi tyylin seuraavasti:

 • 2 metriä pitkä ja 3 leveä tonnikalan kangas;
 • viimeistelynauhat;
 • vinossa sisäkkeessä.

Kangas taitetaan keskelle, pieni kulma leikataan ylhäältä. Laskemattomassa tilassa sen pitäisi muistuttaa V-muotoista lovea. Materiaalin keskellä on hyllyn keskipiste.

Kun olet valmistanut kankaalle sundressin, yläreunan zaschiruyut-saumanvaraus, aseta kaksi hihnaa vinosti beykusta. Sivuosat jauhetaan kirjoituskoneella samalla kun kiinnitetään hihnojen päät. Alareuna on kääritty väärälle puolelle ja ommeltu kirjoituskoneeseen. Ylimmän reunan kerääminen jatkuu, muodostaa verhoilu ja kiinnitä viimeistelynauha sivusuunnassa. Haluttaessa voit tehdä pohjan kuvitelluksi.

Pikku temppuja

Räätälöinti tuntuu vain monimutkaiselta. Itse asiassa tämä prosessi on erittäin jännittävä ja luova.

Jotta jokainen vaihe ei viipyisi, sinun on otettava huomioon joitakin vivahteita:

 1. Kaikkiin malleihin ei tarvita aikarivejä. Kun leikkaat, sinun täytyy tehdä muutama lovi. Taittamalla hyllyn sivureunat ja takaisin yhteen, yhdistämällä alku ja pää, vyötärön ja lantion tasolla, ommel leikataan (noin 0,5 cm).
 2. Chips-tuotteen ompelutapit loviin, leikkaa jauhaa ompelukoneeseen. Yritä välittömästi käsitellä reunaa.
 3. Jos kaulassa on reunakäsittely viistolla paistamalla, ne jauhavat ja pilkkaavat vain yhden olkapään leikkauksen. Sitten kuluu yksi rutted line, joka alkaa etupuolelta. Kallistetun vuorauksen valmistaminen säästää huomattavasti aikaa ja hoidon tyyppi on ammattimainen. Sulje toinen olkapää osittain kunnolla kaulalle.
 4. Jokaisessa tuotantovaiheessa käytetään rautaa. Tämä minimoi aallot, rypyt ja muut mahdolliset viat. Saumat on muotoiltava väärältä puolelta. Jos raudat tuotteen kasvoista, voit laittaa lasan.

Jokainen nainen voi ommella mekon. Usein yhden tuotteen räätälöinti alkaa muodin modernin naisen luovien kokeiden alusta. Näin voit monipuolistaa vaatekaappia ja lisätä siihen tyylikkäitä uusia, itse luomia kohteita. Tällaiset asiat ovat arvokkaampia kuin ostetut vaatteet.

Arviot

Sundressin räätälöinti ilman kuviota on mahdollista jokaiselle tytölle - tämän osoittavat lukuisat arviot, jotka on jätetty naisten käsitöitä käsitteleville foorumeille. Fashionistas uskoo, että yksinkertaisimpia menetelmiä käyttämällä saat halutun tuloksen. Kommentit osoittavat, että myös ompeluliiketoiminnan uusi tulokas voi ommella yksinkertaisen mallin. Ja usein lopputuote ei näytä halvemmalta kuin ostokset: kommentteihin liittyy usein eläviä valokuvia valmiista tuotteista. Fashionistas kuin lopputuotteen ulkoasu, he uskovat, että sundressin räätälöinti ilman mallia on ideoiden meri, jonka ansiosta kesällä voit näyttää ainutlaatuiselta ja naiselliselta.

Kuinka helppoa on pukeutua kesäasuun, katso seuraava video.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet