Miten ommella mekko

Mallikoulun sundress

Mallikoulun sundress

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Waist-mallinnuksen leikkaaminen
 2. Miten simuloida pukeutumista ensimmäiselle luokkalaiselle?
 3. Pukeutunut hame

Sundress on pitkään ollut osa koulun vaatekaappia tytöille peruskoulussa. Monet vanhemmat ja lapset ovat jo arvostaneet sen käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Harvat äidit tietävät, että tyttärensä ompelu ei ole niin vaikeaa.

Tänään sundressit ompelevat erilaisia ​​tyylejä. Niistä keskustellaan. Pieni aikuisuus ensimmäisen luokkalaisen koulukuvassa nostaa hänet positiivisiin tunteisiin ja hyviin tutkimuksiin.

Waist-mallinnuksen leikkaaminen

Tässä mallissa on hame-tyylinen hame ja hihnat. Kuvio on suunniteltu koko 122-60. Vaatteiden koko määräytyy rinnan ympärysmitan mukaan. Rinnan ympärysmitta jaettuna 2: lla.

Kuvio on piirrettävä paperilla tai sanomalehtiä noudattaen kaikkia laskelmia ja leikattava. Hihnojen pituus sundressiin ennen leikkaamista on mitattava suoraan lapselle. Täällä avataan pieni salaisuus äiteillemme ja isoäitillemme.

Hihnojen pituus voidaan ottaa pienellä marginaalilla, jotta ne voidaan säätää ensi vuonna. Tee se erittäin helppoa. On välttämätöntä alentaa hihna ja vetää pituuden varastosta, pyyhkäise ja ompele.

Ja nyt siirry leikkaukseen ja ompeluun. Valmiit kuviot leviävät kankaalle. Laita runko ja aseta lankaa lankaan.

Hameen keskimmäisen selän, etu- ja taittolinjan tulisi olla kankaan keskellä (taitto). Hame leviää kuvan mukaisesti.

Leikkaa kuvio kangasta liidulla tai kynällä pitkin ääriviivaa ja lisää sauma-päästöoikeuksia. Kudoksen kuvio leikataan pitkin päästöoikeuksien linjaa.

Seuraavaksi toimi seuraavasti:

 • Lehti ommella sivureittejä pitkin. Kaikki tuotteen avoimet osat on käsiteltävä ylilukitus- tai siksak-ompeleella. Tällä toiminnolla kangas ei murene ja sundress kestää kauan.
 • Levitä tuotteen hame vyötärölle. Pistetty tapilla (tarvittaessa), tarttuu. Asennus sundressin kanssa on tarpeen. Tämä on tehtävä kaikkien virheiden korjaamiseksi ennen ompelua. Vain sen jälkeen, kun vyötärö on asennettu, kone on koneellinen.
 • Nyt sinun täytyy ommella vetoketju selän keskelle. On suositeltavaa, että tyttö ottaa vetoketjun pidemmälle, jotta tyttö olisi mukava ottaa pois ja laittaa sundress. Vetoketjun pituuden pitäisi mennä sundressin hameen.

Vetoketjun ompeleminen, katso video:

 • Hihnat on taitettu alaspäin ja ommella. Käänny sitten ulos. Sauma voidaan tasoittaa hihnojen keskellä olevalla rautalla, sitten hihnojen etupuoli näyttää siistiltä ja kauniilta.
 • Aseta kehoon, jossa hihnat on ommeltu, ommel on suljettava.
 • Taita sundressin helmi suljettuun leikkaukseen koneella tai käsin näkymättömillä ompeleilla väärältä puolelta saumalla.

Miten simuloida pukeutumista ensimmäiselle luokkalaiselle?

Tämä malli voidaan ommella tämän mallin perusteella. Piirroksen korkeus on 140 cm, tuotteen pituus on säädettävä ennen leikkaamista. Tyyli annetaan ilman tikkaa ja taitoksia.

Ompele se erittäin helppoa:

 1. Taita ja ompele olka- ja sivusaumat. Jos kankaan asennuksen aikana puhalletaan ylöspäin, rintakehässä ei ole tarpeeksi tikkaa.
 2. Ompele vetoketju selän keskelle.
 3. Taivuta tuotteen pohja. Tämän toiminnon kuvaus on määritelty edellisessä mallissa.

Huomio ansaitsee kauluksen, joka koristaa koulun vaatteita. Kuvassa näet, miten kaulus näyttää.

Tarvitaan seuraavaa työtä:

 • Piirrä selän ja etuosan kaulan viiva erikseen paperille. Tämä voidaan tehdä vaiheessa, jossa vain ompeleet ommellaan (tai paperin tyhjennys). Kauluksen leveys on 5 cm, pituus on koko kaulan pituus.
 • Kaulus on leikattu kolmeen osaan: 2 pää- ja yksi kuitukankaasta.Flizelin tekee kauluksen tiheämmäksi. Kaulus on parempi säilyttää muotonsa, on parempi sijoittaa tuotteeseen.

Ompeltu ulkopuolelta. Käännä kaulus ulos ja suorista sauma. Varoitus! Kauluksessa on pyöristetyt paikat.

Näissä paikoissa ommeltuun kaulukseen tarvitaan lovia (pieninä kolmioina). Manikyyri sakset leikataan siististi ja tasaisesti. Näin ylimääräinen kangas lähtee. Ja kaulus on sileä edestä.

Miten leikata, ommella kaulus - suositukset oheisessa videossa.

Kaulus voidaan koristaa kauniilla kapealla pitsillä. Pitsi on ommeltu yhdessä kauluksen kanssa. Jos kauluksen ompelussa on epävarmuutta, voit ostaa sen millä tahansa ompelukaupasta (otamme kaikki tiedot tuotteestamme kauluksen asentamiseen varastoon).

 1. Kaulus ommella kaulassa. Avaa leikattu sulkeutuva vino leipoo.
 2. Gap-kahva putkisto tai vino leipoo. Kallistuva teippi voidaan ottaa sundressin tai kontrastituotteen sävyyn. Tämä tehdään ompelijan harkinnan mukaan. Kuvassa on esimerkkejä kaulan ja käsivarren käsittelystä.

Pukeutunut hame

Erittäin kaunis ja mielenkiintoinen malli saadaan taittamalla. Voit ommella tällaisen sundressin kauluksella olevaan kuvioon. Mutta piirustus on muutettava.

Se tulisi leikata vyötärön viivaa pitkin, ja hame on muutettava siten, että se heijastaa taitoksia. Jokaisessa taitossa kaksinkertainen leveys sitoutuu. Esimerkki: kerrosleveys - 1,5 cm (1,5 cm x2 = 3 cm). Käänny levyn leveydestä etu- ja takapuolen keskeltä. Voi olla useita taitoksia. Valmiissa muodossa hameen kuvio pitäisi näyttää näin: ylimääräinen osa taitoksista on liimattu hameen piirustukseen. Kuvassa on esimerkki taitosten kuvion muokkaamisesta.

Jatka leikkauksen jälkeen seuraaviin toimintoihin:

 1. Aseta taitokset tasaisesti 2-osaiselle hameelle.
 2. Taittaa pyyhkäisy.
 3. Yhdistä takaisin ja ennen hameen.
 4. Vyötärön viereen pukeutuminen ja ompelu kirjoituskoneeseen.
 5. Seuraava teosjakso on samanlainen kuin kauluksen kanssa valmistetun sundressin valmistus.

Kaunis ja tasaisesti ommeltu sundress varmasti miellyttää hänen isäntänsä. Kaikki sundressit on yhdistetty 2 kankaasta. Valittujen kahden materiaalin tulee olla sopusoinnussa keskenään. Tuotteen yhdistelmä on seuraava: kori on leikattu yhdellä värillä, hame leikataan pois toisesta kankaasta.

Nykyään kouluissa näet useimmat tytöt sundresseissa. Loppujen lopuksi ne voidaan yhdistää puseroon, ja niissä on kaulus tai ohut takki, jossa on pitkät hihat. Toinen kuva näyttää hyvältä: sundress ja lämmin pusero.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet