Miten ommella mekko

Kuvio kesän sundress aloittelijoille

Kuvio kesän sundress aloittelijoille

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Simulaatiomallit kesällä sunnuntaina Dolce & Gabbanalta
 2. Yksinkertainen malli joustavalla nauhalla
 3. Kuvio hameella "aurinko"

Tyttöjen kesäkaappi täydentyy varmasti kauniilla mekkoilla ja kevyillä sundresseilla. Mikä tyyli on nyt muodissa? Joitakin kuvioita varten se voidaan ommella.

Simulaatiomallit kesällä sunnuntaina Dolce & Gabbanalta

Vaihtoehto 1

Tunnettujen suunnittelijoiden nimi kuullaan. Huippuluokan sundress-tyyli on malli, jossa on irrotettava kori. Jotta voit pysyä muodissa, voit ommella itseäsi.

Tuotteen luomiseen tarvitaan mekko, jossa on leikkaava vyötärö.

Hyllypiirissä on tehtävä muutoksia:

 • Vyötärö on laskettava hieman alas 1 cm: n kohdalle.
 • Rintaliina siirretään sivusuunnassa.
 • Me merkitsemme ylemmän leikkauksen uuden rivin.
 • Piirrämme halutun paksuuden hihnat.
 • Mallin takana on tehtävä samat muutokset. Järjestelmässä, jossa on lyijykynä, hahmotellaan rungon ja selän uudet rivit ja leikkaa kuvio.
 • Olkahihnat leikataan erikseen.

Jokainen hihna on ommeltava 2 osaan.

Muodikas sundress saattaa tarvita kuviota, jos haluat, että tuote näyttää kauniimmin. Tätä varten uuden paperin päälle on vedettävä korin ja selän kuvio.

Näkymä on uudelleen piirretty kehon yläreunaa pitkin. Sen leveys on 3 cm.

Esimerkki putkistosta

Sundressin hame koostuu kahdesta suorakulmiosta, mutta jos haluat, voit tehdä sen palamaan tai puolet nukkumaan.

Painikkeiden lukko tulee etupuolelta. Nauhan alla oleva hihna kopioidaan flizelinin tai dublerinin kanssa.

Vaihtoehto 2

Seuraava kuvio mahdollistaa tytöille, että niiden kaapissa on muodikas tuote, jossa on kupit. Sarafanin tyyli korostaa kapeaa kuvaa, joka lisää leikkisyyttä koko naiselle.

Yhden kuvion mukaan voit ommella kuin rento asu ja juhlava mekko kapeilla hihnoilla.

Runko on leikattu puuvillan tai kalikon vuorilla. Tämä säästää tyttöjä tarpeettomista iho-ongelmista. Vuori, jossa on vuori, säilyttää hyvin koko tuotteen muodon.

Kun ompelet Dolce & Gabbanan sundressia, on tärkeää kiinnittää huomiota kankaiden valintaan. Kuuluisat muotisuunnittelijat eivät valinneet kangasta kuviota ja tekivät sundressit alkuperäisiksi ja kirkkaiksi.

Monet tytöt pitivät heti kesällä vaatteista kauniita haukkuja. Miten et voi ihailla kukkakuvion eri palettia. Suuret tai keskikokoiset kukat - tämä malli sopii muoti-naisille, joilla on kaikki muodot.

Floral print - tämän tuotteen käyntikortti, joka tuo sundressin lähemmäksi muodikkaita mestariteoksia.

Esitä sundresses ja geometrinen kuvio. Eri muotojen kirkas mosaiikki lisää jäljitettävää kontrastia kesän sundresseihin.

Pitkään menneet ovat päivät, jolloin tytöt joutuivat seisomaan oikean kankaan jonoon.

Nykyaikaisissa myymälöissä voit ostaa haluamiasi materiaaleja. Mitä kangasta valitaan niin, että tyttö voisi vain lyödä kaikkia luomalla? Se voi olla mukava silkki, joka ihastuttaa ihoa, hengittävää puuvillaa tai ilmavaa sifonkia.

Yksinkertainen malli joustavalla nauhalla

Kuvio sundress sopii tytöille, jotka ovat juuri alkaneet kokeilla itseään ompelijana. Kuminauhalla oleva Sarafan voidaan leikata koon mukaan. Kuvio on suuri suorakulmio.

Tämän mallin rakentamiseen tarvitaan 2 mittausta:

 1. Puolivyöhykkeen ympärysmitta. Mittaa nauha vyötärön mittaamiseksi ja jakamalla se 2: lla.
 2. Tuotteen pituus. Pituus rintatasosta ja senttimetrin nauhasta tulee laskea haluttuun tasoon (polviin, polvien yläpuolelle jne.)

Hihnat voidaan leikata pois pääkankaasta tai ostaa valmiiksi leveitä punoksia.

Eraser prisbarivaet -malli ja luo kauniin verhon rinnassa. Sundress on hyvä rentoutumiseen rannalla. Tuotteen vapaa tyyli lisää mukavuutta lomalla.

Mekko, jossa on joustavat olkaimeton - kesävaatteet, joissa voit jopa mennä häihin parhaaseen ystävään. Kaunis kuvioinen kangas on ihanteellinen viettelevään juhlaasuun.

Trick luoda tällainen sundress joustavalla nauhalla on käyttää erityistä elastista lankaa. Hän luo kokoonpanon runkoon. Tuotteen kaunis yläosa ulottuu ja kiinnittyy tiiviisti rintakehään.

Juuri tämä on korostus tuotteen ikääntymättömyydestä. Kumilanka on sovitettu kankaan väriin, mikä tekee koneen ompeleesta virheetön.

Ennen ompelukoneen ompelua ompelulanka kiinnitetään kierteeseen.

Kumilanka on hieman paksumpi kuin tavallisesti, joten alemman langan kireys on irrotettava. Tämä voidaan tehdä ruuvimeisselillä, kiristämällä ruuvi oikeaan suuntaan. Ylälanka on kierteitetty tavallisella langalla.

Kuvio voidaan rakentaa standardien mukaan. Kaikki laskelmat ja mittaukset näkyvät piirustuksessa (katso kuva alla).

Kuvio hameella "aurinko"

Jälleen katutasoilla näet vaatteita, joilla on upea tyyli hame-aurinko. Mekot, sarafanit ja hameet ovat hyvin leveitä.

Kaikki laajennetussa muodossa oleva tuote on puolet ympyrästä.

Yksityiskohtaisempaa on pitää leikata leikattu hame "aurinko".

Suurimman leveyden hankkimiseksi tarvittava kangas, malli sopii täysin kankaaseen.

Mallit, joissa on irrotettavat tuolit, voidaan leikata palasiksi. Jos kankaan leveys ei salli yksiosaisen hameen leikkaamista, se leikataan kiilojen päälle. Sundress-mekko-mekon kuvassa hame on esitetty oikealla kulmalla. Hän jakaa kankaan hameen kiiloihin.

Jos käytät tätä tapaa leikata auringon hame pienemmällä kankaalla, niin itse "aurinko" ei häiritse itseään. Valmistettu tuote ilahduttaa myös omistajansa tyylikkäästi.

On myös toinen versio hame-tyylisestä auringosta Sen nimi tulee tyylin ensimmäisestä versiosta. Malli-vaatteissa, joissa on puolihame, on vähemmän kurvikas frills. Kaikki vaatteet, joissa puolen aurinko on läsnä, eivät kuitenkaan näytä olevan yhtä tyylikäs.

Vaatteiden valmistusprosessi vaatii tarkkuutta työskentelyn aikana. Mutta ei vain tämä vaatimus sallii hämmästyttävän asian.

"Aurinkoisella" vaatteella on kaunis muoto, jos kaikki ompeluoperaatiot suoritetaan hartioille usean päivän ajan. Valmistettu tuote saa halutun muodon.

Mitkä ovat kesän sarafaanien hameet, joilla on hame, aurinko on olemassa, voit nähdä uudessa katsauksessa.

Mielenkiintoinen malli sarafanista niille tytöille, jotka suosivat minia. Rannikauden aikana sifonki-sundress on todellinen löydös suojaa pilvistä auringosta.

Tällainen malli voidaan ommella sekä vuorauksella että ilman sitä. Läpikuultava mekko-mekko lisää mysteeriä kaikille tytöille. Ompele tuote ei ole vaikeaa. Auringon tyyli antaa tuotteelle kauniit hännät.

Seuraava sundress-mekko voidaan ommella pukeutumiskuvion perusteella. Kuva näyttää puvun koko kuvion. Pukeutumiseen tarvitaan seuraavat mallit:

 1. Hylly - 1 yksityiskohta.
 2. Takaisin - 1 yksityiskohta.
 3. Etupaneeli - 1 kohta.
 4. Takapaneeli - 1 kappale.

Kuvio kuvastaa naisten muodin vaatteiden kulumista viime vuosisadan puolivälissä. Vaatteet, joissa on auringon leikkaus, auttavat tyttöjä piilottamaan liian leveät lantiot tai päinvastoin lisäävät äänenvoimakkuutta.

Kun tyttö itse harjoittaa vaatteiden luomista, kiinnitystarvikkeiden valinta voi olla hyvin monipuolinen: napit, napit, vetoketju, koukut.

Lukko voi sijaita sekä takana että takana. Kirkas kontrasti reunan kaulassa ja kädentietokoneessa tekee tuotteesta värikkään ja ikimuistoisen.

Samaa kuviota varten saat tuotteen hihnoille.Muutokset korin piirustukseen ovat samanlaisia ​​kuin edellisen mallin kehon muutokset (Dolce & Gabbanan sundress).

Kesämekko monipuolistaa naisten vaatekaappia. Yllä olevat mallit ompelevat mekon jokaiseen tyttöjen makuun.

Kaunis kuvio kangasta tekee mekosta kirkkaaksi ja muille nähtäväksi. Virtaava kangas tekee mallista ilmavan ja painoton. Joka ommel: mini tai pitkä.

Olkoon valinta tulevan kesän mestariteoksen rakastaja. Lattian puvun kuvio voidaan aina vaihtaa polven yläpuolelle.

Tytöt, ompele, luo ja älä pelkää uusia alkuja. Ompelun aloittelijat voivat harjoittaa yksinkertaisen sundressin luomista joustavalla nauhalla.

Dolce & Gabbanan mekko on muotoilussaan hieman monimutkaisempi, mutta kaikkien ompelun vaiheiden vaiheittainen toteutus johtaa trendikkään sundressiin hihnoihin.

Pue 30 minuuttia ilman kuviota. Kaikki liitteenä olevan videon tiedot.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet