Miten ommella mekko

Miten ommella mekko tytöille omin käsin?

Miten ommella mekko tytöille omin käsin?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Yleiset suositukset
 2. Yksinkertainen malli tytölle 1 vuosi
 3. Kesämalli 2-4 vuotta: alkeiskurssi aloittelijoille
 4. Mekko-mekko, jossa on kaulanauha 5-7 vuotta
 5. Uusi sipulityyli 8-10 vuotta
 6. Kuviot teini-ikäisille tytöille
 7. Koulun sundress omin käsin

Jokainen rakastava äiti yrittää pukeutua tyttärensä mahdollisimman kauniin. Lasten vaatteiden rikkaimman valikoiman rinnalla haluan, että asia on yksinomainen, erityinen. Ja jos lapsen pukeutumisen ompelu vaatii jonkin verran taitoja ja monimutkaisia ​​kuvioita, ommella sundress tyttöä omin käsin on ammatti, jota jokainen äiti voi tehdä. Tärkeintä on saada ompelukone käsillä.

Yleiset suositukset

Joskus kuvion läsnäolo on esteiden räätälöinti. Itse asiassa mallit yksinkertaistavat huomattavasti työtä. Valitettavasti on mahdotonta löytää lapsille ihanteellisia kuvioita, koska lapset ovat yksilöllisiä ja kasvavat nopeasti. Mutta oikean kappaleen luominen mahdollisimman vähän aikaa - tehtävä on melko toteutettavissa. Ja usein "kotitekoinen" kuvio istuu paremmin kuin se, jota tarjotaan käsityölehdissä.

Työn helpottamiseksi sinun on hyväksyttävä muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä:

 • kuvio ei tarkoita sauma-päästöjä: ne lisätään leikkauksen aikana;
 • niin, että tuotteen kokoonpanossa ei ole materiaalia päällekkäin, kun ne leikataan, ne tekevät lovia: leikkaa sauma-apu 0,5 cm vyötäröllä, lantion ja helman kohdalla, taittamalla selän ja hyllyn sivuosat yhteen ja kohdistaen niiden reunat;
 • yksinkertaiset tuotteet, jotka eivät sovi kuvioon, voidaan "pyyhkiä pois" koneen linjalla "leveä pituus" 4 mm;
 • tyypillisen kuvion läsnä ollessa oikeassa iässä voit selittää sen sundressin ja säätää sen sitten muotoon;
 • Ei ole suositeltavaa tehdä sundressia sopivalla tavalla: iho "hengittää";
 • tekstiili on parempi valita luonnollinen, joka ei liukua;
 • ei-toivottavaa on ommella malli bi-elastisesta kankaasta (venyttely ylös ja alas): tällaiset tekstiilit tarvitsevat erityisiä tuotantolaitteita;
 • emme saa unohtaa WTO: ta: jalostusyksiköiden silitysvaikutukset vaikuttavat aina ompeluaikaan ja lopputulokseen;
 • jos teoksessa käytetään joustavaa nauhaa (liinavaatteet, joustavat langat), on mahdotonta rautata sitä, se venyttää sitä;
 • täydellisiä sovitussaumoja varten on käytettävä ompelunappia;
 • jos sauma saadaan "harmonikalla", se ei kumoa, tällaisen vian on oltava välittömästi uudelleen;
 • pohjan huuhtelemiseksi tasaisesti, voit ensin painaa saumanvaraa: tämä säästää kangasta kiertymästä.

Tämän lisäksi:

 1. Työtä voidaan helpottaa käyttämällä mukavaa jerseyä mallina tytölle. Tämä vähentää leikkausaikaa ja poistaa tarpeen rakentaa kuviota. Joissakin tapauksissa voit tehdä kuvion suoraan kankaalle, kun otetaan huomioon lantion, rinnan ja tuotteen pituuden ympärysmitta.
 2. Jos haluat tehdä muutoksia asennuksen aikana, voit mitata tulevaa mekkoa väärälle puolelle. Tämä menetelmä on hyvä, jos leikkaus on symmetrinen. Sen avulla voit paremmin nähdä purkamisen puutteet.
 3. Jotta ei osteta ylimääräistä kangasta, voit ensin valmistaa mallin ja tehdä likimääräisen kuviomallin ottaen huomioon haluamasi materiaalin leveyden. Noin 5 cm tulisi lisätä likimääräiseen asetteluun.
 4. Toinen pieni temppu: pukeutua näytti myymälästä, osien viimeistelysaumojen leveyden on oltava sama. Lisäksi on syytä harkita ammattilaisten salaisuutta: jos tulostus sallii, sen pitäisi olla symmetrinen, samanaikaisesti sivusuunnassa (nauhat, solut).

Yksinkertainen malli tytölle 1 vuosi

Helppo kesä sarafaani, jossa on vähintään yksityiskohtia - erinomainen vaihtoehto aloittelijoille.Räätälöinti kestää vähän aikaa, ei tarvita ylimääräistä sisustusta. Tämä on kaunis malli, jossa tyttö on mukava.

Kuvion pohjalla on trapetsi, jonka yläpinta on 8 cm, pohja on 22 cm, 21 cm pitkä.

Kun olet leikannut kaksi osaa alustasta, ne taitetaan kasvotusten vastakkain, sitten ne jauhavat sivuosat ja käsittelevät ne kirjoituskoneella. Saumausrajan silitys kiinnitetään siihen. Se on ommeltu, sylkeä reunan ympärille, sitten taivuta, niin että nauha on näkyvissä ja tasoittaa viimeistelylinjan.

Kädenreiät voidaan käsitellä viistolla paistamalla. Jotta lopputuotteessa ne eivät näytä venytetyiltä, ​​kun ne käsitellään, sinun on hieman venytettävä viisto nauhaa ja tehtävä tuskin havaittavissa oleva tekstiilien aalto. Mukavuuden vuoksi on parempi käyttää ompelutappeja. Osoittautuu laajasta reunasta sisältä.

Nuance: kallistuva varmuuskopio aloittelijalle voi tuntua kapealta. Voit muokata sundressia miellyttävien tunteiden aikaansaamiseksi ja ei tarvinnut sotkea leipomoon, joten voit muuttaa käsivarteen reunan käsittelyä. Tätä varten sinun täytyy aluksi painaa valmiita viistottua taitekappaletta taittamalla se puoliksi. Ompele se yhdellä linjalla on paljon helpompaa, asettamalla kädenreiän reunaan.

Nyt on edelleen kääri sundressin yläleikkaus, ompele se ja vedä satiininauhaa. Muodikas päivitys tyttärelleen on valmis!

Kesämalli 2-4 vuotta: alkeiskurssi aloittelijoille

Äiti, jolla on tunti vapaata aikaa, voi ommella söpöjä sarafaanipukeja tyttärelleen. Jopa aloittelija voi selviytyä tällaisen mallin ompelemisesta. Lisäksi mallin mittaukset ovat myös vähäisiä: tarvitsemme rinnan ympärysmitan ja halutun pituuden parametrit.

Leikkauksen tiedot

Kuvio on suunniteltu 2-vuotiaalle tytölle. Kun rinnan ympärysmitta on mitattu, siihen lisätään pieni tiukan sovituksen lisäys, sitten tulos jaetaan kahdella. Korin pituus riippuu asetuksista. Arvioitu luku - 30 cm.

Sarafanin yläosa on kaksinkertainen. Kangasta leikattu:

 • 4 suorakulmiota 16 x 30 cm (kori), sitten yläkulmat leikataan suoralla viivalla 5-7 cm, muodostaen kädenreikiä.
 • Hame, leikkaa 2 suorakulmiota, joiden koko on 33 x 50.
 • Hihnat, joiden leveys on 3 cm, pituus riippuu lapsesta.

Leikkaamisen yhteydessä kannattaa harkita pieniä vivahteita: ilman vapaata asennusta, sundressin asettaminen voi aiheuttaa vaikeuksia.

Ompelutekniikka

Se on melko yksinkertainen:

 • valmistele ensin hihnat ompelemalla ne kirjoituskoneeseen;
 • korin yksityiskohdat yhdistetään pareittain etupuolella;
 • ne on merkitty hihnojen oikeaan asentoon (kädenreikien ylemmässä kulmassa), ne on sijoitettu kehon parin yksityiskohdan väliin;
 • yläosien ompeleet kolmelta puolelta koskematta alareunaa, kytke sitten etupuoli ja rauta;
 • Hameen yksityiskohdat on taitettu kuvapuoli ylöspäin, jauhettu sivuille ja saumat käsitellään ylilevyllä;
 • Alareunaan ommellaan kapea nauha, jonka jälkeen saumausmäärä ylimitoitetaan ja kiinnitetään viimeistelyommella.
 • yhdistää hame ja sivusaumat, löytää hyllyjen ja selkäkeskusten keskukset;
 • taitokset asetetaan hameen keskuksista, jaetaan ne symmetrisesti molemmilta puolilta (mukavuuden vuoksi on parempi pilkkoa osien keskipisteet ja ylä- ja alareunan saumat);
 • Hame on liitetty koriin, reuna on päällekkäin (halutessasi voit kääriä saumanvaran korin sivulle ja kiinnittää se ompelemalla).

Hihnat on solmittu, kun niitä käytetään. Jos malli tuntuu maalaiselta, voit koristella sen pienellä kukkailla rivin ja hameen välisen linjan varrella.

Mekko-mekko, jossa on kaulanauha 5-7 vuotta

Tämä malli on hyvin yksinkertainen toteutuksessa. Sen luominen kestää enintään tunnin. Jotta mallia ei voitaisi subtilisoida, voit luoda mallin mallin. Kuva näyttää kuvion viiden vuoden tytölle (korkeus 110 cm).

Niille, joilla on vaikea selvittää, miten rakentaa malli, pieni ohje auttaa:

 • suurella levyllä (sanomalehti tai taustakuvan jäännökset) piirtää suorakulmion, jonka koko on 27,5 x 60 cm (puolet kuviosta taitoksella);
 • 15 cm taaksepäin ylemmän rivin keskeltä ja asetusarvosta A;
 • saadusta pisteestä Perääntyminen alaspäin noin 15 cm ja vetää kohtisuoran viivan, joka yhdistää suorakulmion kaksi puolta (tämä on käyräreikä);
 • sitten piirrä sivu, kuten kuvassa: toisen rivin keskeltä (kädentietaso) 22,5 cm taaksepäin ja aseta piste B, niin pisteet A ja B liitetään;
 • vedä alareunan sivusuunnassa ylöspäin 3 - 3,5 cm ja aseta kohta C ja liitä se sitten pisteeseen B;
 • alarivi on pyöristettävä: piste C on liitetty tasaisesti pohjan keskelle;
 • pääntiessä on hieman suurempi pääntie, joten hyllyn kauluksen linjan tulee olla 1-1,5 cm pienempi.

Ennen kuin poistat pohjan, sinun on höyryttävä kangas rautalla: tämä säästää lopputuotteen muodonmuutoksesta ja kutistumisesta pesun jälkeen. Leikkaa pohjan yksityiskohdat pois, sinun täytyy veistää 130 x 18 cm: n kaistale.

Yksinkertaisen sundressin ompelu:

 • tuote sijoitetaan väärälle puolelle, taivuta kädenreiät ja ompele ne saumalla helmaan suljetulla reunalla;
 • kädenreikien jälkeen ne jauhavat ja käsittelevät sivulohkoja ylilevyllä;
 • tuotteen pohja on päällä 2 cm, taivuta 0,7 cm ja ompele kirjoituskoneella;
 • sulkapallon sivut jauhavat, limittyvät ja sitten työntävät pohjaan ja pistävät sen sauman kanssa, jossa on suljettu reuna;
 • on merkitty 2 keskimmäistä sulkapalloa, 1 hyllyä, 1 selkänojaa, ne yhdistetään ompelutappeihin (sulkapallo soi ylhäältä alaspäin kasvoille):
 • pohjaan kiinnitetty sulkapallo.
 • Shuttlecockin yläpuoli taitetaan kimmoisan leveyden mukaan, joka on ommeltu kirjoituskoneeseen, sitten elastinen on kierteitetty (noin 45 - 49 cm pitkä).

Jos tyttö on vanhempi, kuvion koko kasvaa. Valmistuneen sundressin pituus on pieni (tämä on otettava huomioon ennen avaamista). Jos haluat korostuksen, voit lisätä sundressin, jossa on kapea kontrastivyö.

Uusi sipulityyli 8-10 vuotta

Hurmaava lasten puku, jossa on pehmeä hame ja keula, vetoaa mihin tahansa tyttöyn. Räätälöinti ei vie paljon aikaa: sen monimutkaisuus on minimoitu. Ensin on mitattava lantion ympärysmitta, etäisyys vyötärölinjalle ja mallin arvioitu pituus. Lonkkien ympärysmitan mittariin lisätään istuimelle sallittu korotus ja hame tuntui rehevältä.

Tällaisen mallin ompelu:

 • Leikkaamalla kaksi suorakulmiota, joissa on korvauksia, ne jauhetaan sivuilta, reunat pilvistyvät.
 • Yläreuna on kääritty kiristysnauhan tekemiseksi, jonka jälkeen tehdään kaksi silmukkaa etupuolelle keulan kaarimiseksi. Jotta ne olisivat luotettavia eivätkä repiä kangasta, niiden toteutuspaikassa on tarpeen vahvistaa kangasta liimalevyllä. On tärkeää huomata, että vetoketjun leveyden pitäisi sulkea silmukka.
 • Vyötärön verho on kiinnitetty kahdella rivillä: ylä- ja alareunassa. On toivottavaa valita ompeleen kierteet vastaamaan kangasta, joten tuote näyttää paremmalta. Suorittamalla linjat on parempi keskittyä paininjalan oikealla puolella oleviin tarroihin, jotka sijaitsevat koneen metallilevyllä. Tämä tekee linjat tasaisiksi ja rinnakkain. Jos et halua sotkea kohtausten kanssa, sinun täytyy rautata niiden päästöoikeuksia. Tämä tasoittaa linjat sujuvasti ja ilman alustavaa suunnittelua. Että pritachivaniye-linjaa ei siirretty, se riittää korjaamaan sen useissa paikoissa ompelutapilla.
 • Vyötärön viiva (voit kiinnittää tuotteen kuvaan väärällä puolella), ompele kiristysnauha, jättää tilaa kuminauhojen asettamiseen (ompeleen leveys on 0,1 cm). Vyötärön ympärillä olevan verhon tulisi olla kiinteä, mukaan lukien sivusuunnassa. Kappaleen leveys jakautuu kolmeen osaan ja aseta vielä kaksi riviä kuminauhoille, jolloin myös pieni ohituslähde jää.
 • Kun olet mitannut halutun kokoisen kumin, ne on kierteitetty ja liitetty renkaisiin. Vyötärön kokoonpano jakautuu tasaisesti.
 • Sen jälkeen, kun vyötärö on tehty, sinun on suoritettava työ sundressin yläosassa. Tätä varten ota satiininauha ja kierrä se silmukoihin, katkaise sitten ylimääräinen pituus ja laulaa varovasti nauhan päät. Hihnojen kerääminen ja niiden ompeleminen yläreunaan jää ylittämättä linjan yläreunasta.

Malli on kätevä siinä mielessä, että sen yksinkertaistamiseksi voit muuttaa yläosan leveyttä.Näyttää siltä, ​​että sarafaani on tyylikäs ja kaunis.

Kuviot teini-ikäisille tytöille

Teini-ikäiset ovat hieman vaikeampia valita kuvio. Asia on, että luku on vasta alkamassa, ja jokaisella tytöllä on oma tapa. Tässä voit kuitenkin yksinkertaistaa ompelutyötä: Valitsemalla leikkauskuvioita, sinun on aloitettava neljästä toimenpiteestä: rintakehä, lantio, vyötärö ja korkeus.

Ne kaikki ovat tärkeitä. Vaikka kolme ensimmäistä noudatettaisiin, mutta ei oteta huomioon tytön kasvua, ompeluprosessia on mahdollista monimutkaista, koska laskennassa ja rakentamisessa paljon riippuu kasvusta.

Jos malli on yksinkertainen, esimerkiksi flared tai trapezoidinen, saatat tarvita vain lantion koon. Tällöin kuvio on suorakulmio, joka joustavan lankakumin avulla muuttuu asennetuksi malliksi. Ja tehdä tällainen mekko on erittäin nopea ja helppo: yhdistämällä sivusaumat, jalostamalla pohja ja yläosa, sinun täytyy järjestää kori yhdensuuntaisiin linjoihin, joiden etäisyys on 1 cm (ylhäältä vyötärölle).

Toinen vaihtoehto - kuvio muodossa trapezoid yhdistettynä neliön pohjalla. Kuvion pohja on pyöristetty, yläosa on suora. Rakentaa sinun täytyy mitata rinnan, lantion ja pituuden ympärysmitta. Mittauksiin tulee välttämättä lisätä päästöoikeuksia. Leikkaa kuvio, leikkaa sundressin pohja ja hihnat (kaksi kankaan nauhaa pitkin lohkoa).

Yhdistämällä sivuosat ja peittämällä ne, käsittele tuotteen pohja ja siirry sitten runkoon. Ensinnäkin kädenreiät taitetaan ja ommellaan, ja sitten yläosa on taivutettu (selkät ja hyllyt ovat erillisiä) ja ommeltu ylös. Hihnojen kokoaminen jatkuu, painaa ne takakannen ja hyllyjen vastaanottokanaviin, sitomalla ne solmuihin.

Jos sinulla on mukava t-paita, voit pukeutua pukeutumiseen. Tämän tuotteen asettaminen kankaaseen ympäröi kaulan ja kädenreiät lyijykynällä ja piirrä sitten hehkutettu viiva. Tällainen mekko on helppo ja mukava ja lisäksi muodikas. Ainoa vaikeus räätälöidä on kaulan ja käsivarren käsittely yhdellä putkella. Paista yksinkertaistaa ulkoasua.

Koulun sundress omin käsin

Kun tyttö menee kouluun, haluan hänen olevan paras. Ei ole mikään salaisuus, että lomakkeen valitseminen on vaikeampaa: usein koulun sundress näyttää röyhkeältä, joten sitä on usein käännettävä. Ne, jotka on asetettu täydelliseen tulokseen, voit ommella koulupukun itse. Tätä varten perusta on otettu aikakauslehdistä tai nähtävissä internetissä foorumeilla, jotka käsittelevät käsityötä.

Valitettavasti ei ole helppoa löytää kouluopettajan laatumallia, sen rakentaminen on usein hämmentynyt. Mutta jos tarkastelet tarkasti malleja, ei ole mitään superkomplexia: voit tehdä ne itse. Esimerkiksi hame on suorakulmainen kangas, joka on kerätty taittoon. Runko on T-paita, jossa on käsivarsista tulevat kohokuviot (sivuosat).

Jos kuvio on tumma metsä, voit ottaa valmiiksi sopivan ikäisen mallin. Tärkein tehtävä on tulostaa se oikeaan kokoon. Tätä varten tarvitsemme kaksi mittausta: pituus selästä vyötärölle (tarkka) ja vyötäröpuoli (pitoisuus vapauden varmistamiseksi).

Kun olet avannut Microsoft Word -asiakirjan, sinun täytyy lisätä kuvioon kuva ja lisätä se haluttuun kokoon mittaamalla näytön parametrit mittanauhalla. Jos tytön luku on hieman erilainen, voit säätää korkeutta hieman. Koska malli ei sovi sivulle, se jakautuu useille sivuille, sitten tulostetaan ja liimataan yhdistämällä reunat.

Vetämällä leikkaus, keskittyen tukiaseman yksityiskohtiin: ne toistavat kaulan muodon, kädenreiän, on liitetty olkapäähän ja sivusuunnassa. Ennen kangan leikkaamista on parempi liimata kankainen vuoraus. Joten ne eivät muodosta muotoaan, toisin kuin menetelmä, leikkaessaan erilliset ja liimattavat osat ja kytkemällä ne sitten.

Ompelutekniikka on seuraava:

 1. Leikkaamalla kaikki leikkauksen yksityiskohdat (hylly, laippahyllyt, kaksi selkänojan osaa, selkänojan reunat), ne kootaan väliaikaisella viivalla. Tarvittavat liitännät muutosten välttämiseksi. Jotta kaulaa ei venytettäisi, voit kaatua siihen.
 2. Asennuksen jälkeen hioa sivuseinät ja sivuosat. Reunat on päällystetty (jos kangas on paksu, sivusaumat päällystetään erikseen, jotta ne voidaan silitysrajaa eikä luoda ylimääräistä paksuutta yhdistettynä etuosaan). Vapautusten saumat on sileä keskelle (hyllyt tai selkänojat).
 3. Kun ne ovat huomanneet taitokset (tarkkailemalla symmetriaa hyllyn keskeltä), ne silitetään väärältä puolelta, sitten hame on muotoiltu ylhäältä. Korvaus katetaan ja silitetään.
 4. Jokainen selän keskiosa pyyhkäisee, salainen vetoketju ommellaan (kummallakin puolella on erillinen) käyttäen erityistä paininjalkaa. Leikkaa sitten keskiosa.
 5. Tämä tuote eroaa hieman yksinkertaisista sundresseista, joten et voi tehdä ilman sovitusta: runko on taitettu, yhdistämällä sivusaumat, vapaat olkaosat ja kädenreiät (väliaikaiset viivat poistetaan). He määrittävät symmetriaa, jauhavat olkapään saumat.
 6. Aivohalvaukset alareunan yli, asettamalla kasvot sundressin etupuolelle, ompelemalla. Sitten käännä ja zayuyvayut, vahvistamalla kaulan muoto. Tämä tyyli ei tarvitse viimeistelylinjoja, koska ne yksinkertaistavat sitä.
 7. Solmittujen käsittelyjen viimeinen vaihe on alareuna. Hän on päällekkäin, käännetty ja ommeltu. Pohja ei voi tehdä ilman vahvaa ommel: se on turvallisempi kuin piilotetut ompeleet. Lopussa työ sundress podlyuyuzhivat, unohtamatta noin taittuu alla.

Koulujen vaatteiden ompeluun käytettävät tekstiilit ovat erittäin herkkä herkkä silitys. WTO toteutetaan vain kääntöpuolelta ja hienosta puuvillakankaasta (tai sideharsosta). Jos raudat tuotteen kangasta, se jää lasille.

8 valokuva

Miten voin ommella kauniin sundressin ilman kuviota, katso seuraava video.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet