Kotitekoinen pyjamat

Pajamas laete

Pajamas laete

liittyä keskusteluun

 

piirteet

Venäläinen tuotemerkki Laete tunnetaan paitsi maassamme, myös kaukana sen rajoista, laadukkaiden ja kohtuuhintaisten vaatteiden valmistajana kotiin. Tuotemerkin valikoima erottuu moitteettomasta laadusta, modernista muotoilusta, rikkaasta väriasteesta.

Mallien luomiseksi yhtiö käyttää korkealaatuisia materiaaleja ja tarvikkeita. Kaikki tarvittavat materiaalit toimitetaan tehtaissa ja laitoksissa Ranskassa, Itävallassa, Italiassa, Saksassa ja useissa muissa Euroopan maissa. Kaikkien vaatteiden luomisen ja valmistuksen koko teknologiaprosessi kärsii vakavimmasta valvonnasta.

Valmistettujen vaatteiden valikoimaa päivitetään jatkuvasti uusilla malleilla, jotka on luotu nykyisten muotisuunnitelmien ja asiakkaiden toiveiden mukaan.

Laeten tuotemerkillä valmistettuja naisten pyjamat ovat kokoelmia, joissa on rento, tyylikäs ja ylellinen malli. Valikoima on laaja hintaluokassa, joten valitse ihanteellinen vaihtoehto itsellesi ei ole vaikeaa kaikille naisille.

Luodaan malleja luonnonmateriaaleilla: puuvilla, silkki, velour. Koristeellisina koristeina käytetään pitsiä tai piikkejä.

malli

Naisten pyjamat muodostuvat lähinnä seuraavista yhdistelmistä:

  • Top + shortsit. Kevyt versio pyjamasta lämpimälle vuodelle. Se on valmistettu viskoosista, mikromodaalista, elastaanista, satiinista. Koristeluun käytetään pitsistä tai guipureista, punosta, Lurexistä valmistettuja lisäosia. Yläosassa voi olla säädettävät hihnat, ja shortsit voidaan koristaa sivuilla olevilla koristeellisilla leikkauksilla.
  • Top + housut. Lisää tyylikäs ja naisellinen vaihtoehto. Kokoelma tarjoaa tyylikkäitä ja rentoja valintoja puuvillasta, bambusta ja muista materiaaleista. Tällaiset pyjamat on valmistettu tavallisista väreistä, koristeltu pitsi, satiini tai koristeltu alkuperäisillä tulosteilla, esimerkiksi sarjakuva-merkkien muodossa.

  • Pusero + housut. Paitapuserolla voi olla lyhyt tai pitkä hiha, ne voidaan valmistaa T-paita, T-paita, paita, pitkähihainen. Ollakseen suora tai asennettu.

Laeten tuotemerkillä tuotettujen naisten pyjamien värimaailma vastaa muodin maailman uusimpia suuntauksia. Herkät pastellivärejä edustavat persikka-, vaaleanpunainen, lila, vihreä, maitomainen, beige.

Tyydyttyneiden, syvien sävyjen ystävät pitävät varmasti korallien, sinisen, violetin, mustan ja muiden värien malleista.

Pyjama voi olla monofoninen tai koristeltu printillä. Tämä on klassinen solu, kirkas, hauska merkintä ja satuhahmot sekä hienostunut kukka-ornamentti ja fantasiakuvio.

Pyjamat voivat olla kevyitä, ohuimmista ja kevyimmistä materiaaleista valmistettuja, ja ne lämmitetään tiheämmiltä kankailta. Romanttiseen iltaan tai erityistilaisuuteen tarjotaan erillinen älykäs pyjamat.

kuvakieli

Tyylikäs syvän sinisen värin hienoimmista materiaaleista koostuu toppi ja housut. Ohut hihna, jossa on syvä V-kaula, on koristeltu erinomaisella pitsillä.

Viihtyisä, tyylikäs musta viskoosi pyjama on joukko rentoja, joustavia puseroita, joissa ei ole hihat ja suorat housut. Puserossa on pieni V-muotoinen pääntie, joka on koristeltu kontrastisella materiaalilla ja punoksella.

Erittäin lempeä ja romanttinen sarja on valmistettu kevyestä, herkästä pehmeästä vaaleanpunaisesta materiaalista. Tyylikkään pääntie, jossa on ohuet hihnat, on viehättävä kaulus, joka on koristeltu läpinäkyvällä pitsillä ja flirttailla. Mielenkiintoinen yksityiskohta: yläosan takaosa on koristeltu pitsi-insertin alkuperäisellä muodolla. Shortsit on koristeltu punoksella, joka vastaa pakettia.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet