Kotitekoinen pyjamat

Lämmin lasten pyjamat

Lämmin lasten pyjamat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Teini-ikäinen tyttö
 2. materiaali
 3. väri
 4. Miten valita?
 5. kuvakieli

Lasten pyjamien mallit eivät ole niin paljon, enimmäkseen ne eroavat väreissä ja tyyleissä.

Mutta jotkut erilaiset suunnittelijat tarjoavat yhä huolehtivia vanhempia:

 • Pyjamat valitaan usein pienimmille modeille ensimmäisistä elämän päivistä kahteen vuoteen. Koska tällä elämänkaudella on monta tuntia unta, materiaalin on oltava luonnollista, korkealaatuista. Saumat tehdään välttämättä ulkoisesti, koska tällaisten pienten lasten iho on hyvin hellävarainen ja siihen voi nopeasti syntyä ärsytystä.

Vuodepuvut ovat kahdessa versiossa: avoin jalat lämpimälle vuodelle ja avoin jalat kylmän syksyn ja talven aikana. Kirkkaat värit eivät ole hyväksyttäviä, koska lasten silmien tarpeeton ärsytys tässä iässä on hyödytöntä. Kiinnityssuunnitelman tulee olla turvallinen, ja hihoissa tarvitaan pehmeitä hihansuita.

 • Lämpimät pyjamat erillisenä sarjana (housut ja takki) ovat yleisin vaihtoehto laajan ikäryhmän lapsille. Useimmissa tapauksissa niiden luominen on paksu fleece.
 • Lämpimin vaihtoehto lasten pyjamalle on lämmitetty malli, jossa on kasa. Tällaisissa vaatteissa se on lämmin nukkumaan jopa kaikkein pakkasimpina talvipäivinä. Jos lapsi paljastaa usein unessa, niin tällaisissa pyjamissa se ei ole kylmä.
 • Kesällä kannattaa valita pyjamat kevyistä materiaaleista. Kesämallit esitetään usein sarjana shortsit ja t-paidat.

Teini-ikäinen tyttö

Aikuiset tytöt rakastavat pyjamat vähintään lapsuudessa. Totta, nyt he mieluummin tyylikäs malleja, jotka voivat koostua shortsit ja T-paidat ohuet hihnat. Jäähdyttävämmän kauden aikana voit valita puoliksi asennetut housut, mielenkiintoisella sisustuksella varustetun T-paidan tai pitkähihaisen takin.

Tällaisissa mekkoissa he voivat tuntea olonsa hieman vanhemmiksi, seistä peilin edessä tai saastuttaa huoneen ympärillä. Teini-ikäisten tyttöjen pyjamalle on usein pieni painos sydämen, hauskojen eläinten tai suurten piirustusten muodossa. Anna tyttäresi tehdä tässä vaiheessa itsenäinen valinta, joka lisää hänen luottamustaan.

materiaali

On vain muutamia vaihtoehtoja kankaista, joista lasten pyjamat luodaan.

 • Fleece on kaikkien luonnollisten vaihtoehtojen lämpimin materiaali, jota voidaan käyttää lasten yövaatteiden luomiseen. Fleece tuli Amerikassa. Tämä materiaali on luonnollinen, ei riko termoregulaatioprosesseja, säilyttää kehon lämpötilan normaalilla tasolla. Jos lapsi nukkuu fleece-pyjamassa, vanhemmat voivat nukkua hyvin.
 • Puuvilla on tunnettu materiaali, jota käytetään suurten vaatteiden, myös lasten pyjamien, ompeluun. Ongelmana on sataprosenttisen puuvillan löytämisen vaikeus. Jos tarvitset vain tällaista pyjamaa, voit kiinnittää huomiota Gymboree-tuotemerkkiin.

Valmistaja Gymboree ei käytä silkkiä tai kiillotettua puuvillaa sisältäviä materiaaleja, mikä on hyvin harvinaista. Puuvillalle on ominaista lempeä rakenne, pehmeys, jossa haluat sukeltaa pään kanssa, ja tiheyden suhteen ominaisuudet ovat keskimääräisiä.

 • Terry-mallit soveltuvat hyvin kylmään vuodenaikaan. Tämä materiaali on paksu, mutta pehmeä, erittäin lempeä ja mukava. Lapselle on erittäin miellyttävä käyttää tällaisia ​​vaatteita, yöllä hän ei jäätyisi kokonaan ja nukkuu makeasti aamuun asti.

väri

Pajamat pojille ja tytöille, vaikka niillä on samat tyylit, mutta ne vaihtelevat voimakkaasti. Pienet miehet haluavat punaisia, sinisiä tai vihreitä värejä. Niiden pyjamat on koristeltu sarjakuvien tai sarjakuvien, erilaisten tekniikoiden ja muiden vastaavien piirustusten ja tulosteiden asianmukaisilla merkkeillä. Tällaisista malleista ei ole pulaa, joten voit täysin luottaa lapsen makuun ja valita pyjamat, jotka häntä vetoavat.

Erityisen suosittuja ovat supersankareiden muodossa olevat pyjamat, kuten Spiderman tai Captain America. Anna lapsesi tuntea sankarina.

Mutta älä menetä valppautta ja unohda sen materiaalin laatu, jota käytettiin pyjamien valmistamiseen. Kaikki valmistajat eivät ole tietoisia niihin liittyvästä vastuusta ja noudattavat lasten vaatteiden luomista koskevia sääntöjä. Joka kerta, kun käytät tällaista pyjamaa, pikku miehesi on valmis uusiin lyönteihin ja saavutuksiin.

Vähemmän elävä ja mielenkiintoinen on tyttöjen pyjamat. Täällä päävärit ovat vaaleanpunaisia, kaikki pastellivärit, vaaleansininen, valkoinen. Taustallaan voidaan sijoittaa prinsessoja, söpöjä pieniä eläimiä, kukkia, perhosia, keijuja, suosikkihahmoja. On parempi olla valitsematta malleja, joissa on koristeita ja jousia, koska tällainen sisustus voi aiheuttaa haittaa unen aikana.

Koska tällainen kirkas uni-mekko voi aiheuttaa lisääntynyttä aktiivisuutta, on tarpeen ottaa huomioon lapsen yksilölliset ominaisuudet. Ehkä yksinkertainen malli, jossa on pieni painatus, on kätevä.

Miten valita?

Unessa lapsi viettää paljon aikaa, hän voi kääntyä ja kääntyä ja kääntyä, joten pyjamien valintaa tulisi lähestyä vakavasti ja vastuullisesti.

On suositeltavaa kuunnella neuvoja:

 1. Jotta lapsi voi tuntea olonsa mukavaksi ja jäädyttämättä, on valittava malleja lämpimästä, puoliluonnollisesta materiaalista, jossa on kasa.
 2. Mukavuuden tulisi olla ennen kaikkea, joten sinun pitäisi valita malli, jossa saumat on valmistettu.
 3. Hypoallerginen materiaali - edellytys, jota ei voida hyväksyä. Loppujen lopuksi lasten elin on hyvin herkkä, eikä sinun pitäisi testata sitä voimaa.
 4. Kumien läsnäolo hihoissa ja housuissa ei ole kuitenkaan välttämätön, mutta toivottava tila. Tällaiset pyjamat eivät kiusaa ja vääntyä, mikä tekee lasten unen mukavammaksi. Gumi ei voi olla liian tiukka.
 5. Kasviksia ei tarvitse valita kasvuun, koska tällaiset vaatteet pestään usein, joten lapsella ei ole aikaa kasvaa ulos ennen kuin se on kulunut.

kuvakieli

Hyvä esimerkki siitä, mitä lasten pyjamat tytöille saattaa näyttää. Yksi malli on maalattu rauhallisella vaaleanpunaisella värillä, johon söpö kissanpentu, jolla on keula, on kätevästi sijoitettu. Rauhallinen, mutta mielenkiintoinen malli, jota lapsi käyttää mielellään, mutta ei tule rohkeasti turbulensseista. Toinen malli on myös erittäin onnistunut: pieni kukka tulostetaan kevyelle turkoosille. Kiinnitä huomiota hihansuissa: ne ovat riittävän leveitä, jotta ne eivät murskata lapsen runkoa, ja ne ovat kohtalaisen tiukka kiinnittääksesi hihat ja housut.

Nuorelle tytölle tämä kesämallin malli on erittäin hyvä istuvuus. Shortsit ja T-paita ovat kohtalaisen vapaat, jotta ne eivät sovi kehoon, mutta eivät kiusata unen aikana. Tässä mallissa käytettiin mielenkiintoista versiota sisustuksesta, joka kopioidaan pakkauksen molemmille osille.

Ja täällä on talviversio teini-ikäiselle tytölle. Paidat, joissa on ruudullinen tulostus, on varjostettu kirkkaalla, vaaleanpunaisella värillä. Tämän kuvan tunnelma asettaa pöllön valtaviin silmiin.

Suuri vaihtoehto pyjamapoikalle esitettiin seuraavassa mallissa. Ei liian tarttuva ja kirkas, ilman supersankareita, jotka jatkuvasti pyrkivät pelastamaan maailman hyvin tai ainakin pitämään lapsesi hereillä. Onnistuneet hihansuut, pehmeä materiaali, jossa on ohut fleece, rauhallinen muotoilu - mitä muuta lapsen täytyy nukkua?

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet