Kotitekoinen pyjamat

Teen pyjamat

Teen pyjamat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. malli
  2. Kangas ja väri
  3. Muotitrendit
  4. Miten valita teini?
  5. kuvakieli

Pyjamat ovat välttämättömiä henkilölle milloin tahansa ja milloin tahansa. Asianmukainen uni on tae terveydelle ja hyvälle tuulelle, joten nukkumme vaatteissa tulisi olla mukava lepoa. Ja teini-ikäisten sekä aikuisten pyjamien ei pitäisi olla vain käytännöllisiä, vaan myös silmän miellyttäviä.

malli

Pyjama-tyyli riippuu ensinnäkin ikkunan ulkopuolella olevasta kaudesta.
Tyttöjen kesäsarjat koostuvat t-paitasta tai t-paidasta, jossa on shortsit tai pikkupuku. T-paita voi olla ohuilla tai leveillä hihnoilla. T-paidassa on tavallinen urheiluleikkaus ja naisellinen, koristeltu hihoilla, lyhtyillä, koristeilla tai ikkeellä. Shortsit voivat olla myös suoria tai ne on koottu kuminauhojen pohjalle.
Sekä pojat että tytöt ovat klassisia pyjamatyylejä, jotka koostuvat irtonaisesta paitasta ja leveistä housuista.
Poikien mallit ovat yksinkertaisempia. Kesäkuulokkeet koostuvat t-paidasta tai t-paidasta, jossa on shortsit.
Pitkät hihat tai neulepuserot, joissa on keväällä tai syksyllä kuluneet housut, sekä pojat että tytöt. Ja tytöt voivat valita leggingsit housujen sijasta.
Talvimallit ovat suunnilleen samanlaiset kaikille ja ovat joukko pusero tai paita, jossa on löysät housut, valmistettu lämpimistä kankaista.
Yksi uusimmista muodin trendeistä kodin muodissa on tyylikäs liukuva pyjamat. Se voidaan ommella neuleista ja niissä on tiukka tyyli, tai se voidaan valmistaa fleecestä tai muhkeasta ja kuvata eläintä. Tällainen malli on varmasti varustettu hupulla ja korvalla sekä muilla ominaispiirteillä. Pojat ja tytöt käyttävät niitä, ja ne eroavat pääasiassa vain väreistä.

Kangas ja väri

Kesä- ja kevät-syksy mallit ommellaan pääsääntöisesti eri tiheyden puuvillaneuloksista. Chintz tai satiini on harvemmin käytetty. Talvella suunnitellut mallit on ommeltu flanelli-, froteekankaasta, alatunnisteesta, pehmusteesta tai fleecestä.
Etu on luonnollisille kankaille, koska ne, toisin kuin synteettiset aineet, imevät kosteutta ja antavat iholle hengittää, eivätkä myöskään aiheuta allergioita.

Poikkeuksena on fleece. Vaikka se on synteettinen materiaali, sitä käytetään aktiivisesti lasten vaatteiden ompeluun, koska se ei aiheuta allergioita, poistaa kosteutta hyvin ja säilyttää lämpöä.

Värien osalta teini-pyjamat, toisin kuin lapset, eivät enää täytä kaikkia sateenkaaren värejä. Teini-ikäiset tarkkailevat myös muotia, kuten aikuiset, joten muodin trendit voidaan jäljittää värimaailmassa.

Tyylikäs t-paita tai pusero, jossa edessä painatus, on yksi suosituimmista malleista sekä rento että kodin kuluminen.

Nuorten naisten sarjoissa vallitsee siis punainen, vaaleanpunainen, harmaa, sininen ja turkoosi. Värit voivat olla kirkkaita tai pastellisia. Tulokset vastaavat aikuisten suuntauksia: solu, nauhat, herneet, sekä kukka- ja eläinmotiivit koristavat teini-ikäisiä vaatteita.
Poikien pyjamat tehdään klassisen miesten sinisellä, harmaalla, ruskealla ja vihreällä sävyillä. Tulokset ovat myös pidättyvämpiä, häkki ja raidat ovat suosituimpia värivaihtoehtoja.
On syytä huomata, että teini-ikäiset eivät kiiruhtaa osallistumaan suosikkikuvioihinsa - on monia malleja, joissa on kuvia suosituista sarjakuvaominaisuuksista.

Muotitrendit

Slip-pyjamat ovat muodin suuntaus, joka murtautui perheen ulkoasutyyliin, joka puolestaan ​​tuli myös yksi viimeisimmistä kotimuotia.Kaikille perheenjäsenille, mukaan lukien veljet ja sisaret, ovat erittäin suosittuja.
Se voi olla saman leikkauksen ja värin malleja, ja yksi tyyli tukee eri tyylejä. Eläinten kuvien lisäksi animaatioteema on hyvin merkityksellinen.

Miten valita teini?

Kun valitset pyjamat, on ensinnäkin kiinnitettävä huomiota kankaan laatuun ja räätälöintiin. Kirkkaanvärinen kangas ei saa maalata ihoa, saumojen tulee olla sileitä, ja asia on räätälöitävä siten, että se ei estä liikkumista unen aikana.
Teini-ikäiset seuraavat aktiivisesti muotia, joten sinun pitäisi varmasti ottaa huomioon lapsen makuelämykset ja muodin suuntaukset.

Pyjama-tyylin valinta sekä sen valmistama kangas riippuu lapsen luonteesta ja luonteesta. Levottomat nukkuvat lapset eivät todennäköisesti sovi venytysmateriaalin malliin.

Ja kun lapsi on hikoilemassa, ei ole tarpeen valita malleja muhkeasta tai froteekankaasta myös talvella. Tässä tapauksessa sopii paremmin fleece.

kuvakieli

Koska pyjamat ovat vaatteita ensisijaisesti nukkumiseen, rauhalliset värit ovat hänelle parhaita. Sinisellä värillä on rauhoittavia ominaisuuksia, ja yhdessä valkoisen kanssa se näyttää myös hyvin tyylikkältä. Söpö tulostaa pitkällä hihalla ja trendikkäillä talvikoristeilla housuissa myös miellyttävät lasta.

Perinteinen maskuliininen sinisen ja sinisen yhdistelmä sekä ruudullinen painatus tekevät teini-ikäisten pyjamat aikuisiksi, joten se varmasti vetoaa kasvavaan poikaan. Jersey ja vapaa leikattu pyjamat tarjoavat vapaan liikkuvuuden ja mukavan unen.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet