Naisten kylpytakit

Kylpytakki Mia Mia

Kylpytakki Mia Mia

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Tietoa brändistä
  2. Ominaisuudet ja edut
  3. Suositut mallit

Naisten kylpytakki on suosittu talon vaatteita, joita monet naiset rakastavat. Mia Mian tuotemerkin suunnittelijat tarjoavat asiakkailleen miellyttäviä malleja, mutta tarjoavat heille myös erityistä viehätystä ja kauneutta, minkä ansiosta naiset voivat jopa jäädä kotiin.

Tietoa brändistä

Brändin päätavoitteena on luoda kohtuuhintaisia, mutta samalla kauniita vaatteita kodille ja alusvaatteille, joissa jokainen nainen voi tuntea vastustamattoman. Tuotemerkki on ollut markkinoilla jo yli 20 vuotta ja erottaa muista ainutlaatuisista italialaisista materiaaleista, räätälöinnistä, suunnittelusta ja ennen kaikkea saatavuudesta?

Tuotemerkki sai suosiota jatkuvan kehityksen, uusien teknologioiden soveltamisen sekä kysynnän ja muodin trendien tutkimisen ansiosta. Tehtaisiin osallistuu vain ammattilaisia, jotka erottavat brändin tuotteiden laadun. Koko rakenne, liittimistä kirjontaan, tehdään käsin.

Ominaisuudet ja edut

Mia Mian tuotemerkin kokoelmat erottuvat ylellisyydestä ja aistillisuudesta. Jokainen nainen voi löytää mitä hän on etsinyt pitkään ja tuntea vastustamattoman ja luottavaisen.

Mia Mia valmistaa kotiin vain kylpytakit ja vaatteet. Hänen kokoelmiaan ovat peignoirit, alusvaatteet ja eroottiset alusvaatteet, yhdistelmät ja rantakäyttö.

Kaikki mallit on valmistettu laadukkaasta silkistä, puuvillasta, viskoosista ja mikromodaalista, ja ne on koristeltu hienoilla pitsillä ja kirjoilla. Tuotemerkkikokoelmia luodaan uusimpien teknologioiden ja muodin suuntausten avulla. Tämä johti Mia Mian suosioon naisten keskuudessa kaikkialla maailmassa. Tärkeimmät tuotemerkin edut ovat kolme - laatu, mukavuus, muotoilu.

laatu

  • Liinavaatteiden ja pukujen ompeluun brändi käyttää vain uusimpia laitteita ja uusinta tekniikkaa, ja kaikki pitsi-leikkaus ja kirjonta tehdään käsin. Ainoastaan ​​korkeasti koulutetut työntekijät, joilla on laaja kokemus tehtaissa.

mukavuus

  • Mukavuus varmistaa, että mallien kehittämisessä otetaan huomioon naisen kuvion pääpiirteet. Tästä johtuen kylpytakit ja muut tuotemerkin tuotteet ovat riittävän mukavia, eivät haittaa liikkeitä ja istua täydellisesti.

suunnittelu

  • Kokoelmia luodessaan brändisuunnittelijat luottavat naisten uusimpiin trendeihin ja mieltymyksiin. Jokainen fashionista voi löytää mallin mihin tahansa tilaisuuteen. Värit ja tulosteet vaihtelevat. Kokoelmiin kuuluvat kukka-, itämaiset aiheet, leoparditulostus tai yksinkertaiset monofoniset mallit.
  • Valkoinen tai musta Mia Mian malleissa näyttää todella ylelliseltä. Kirkkaat moniväriset mallit lisäävät tunnelmaa missä tahansa tilanteessa.

Suositut mallit

Carmen 3169

Mekko on valmistettu sekoitetusta silkistä, jossa on ruusunpainatus ja koristeltu satiini-reunalla. Classic Kit 9983 bl

100% polyesteriä on saatavana nelivärisenä - vaaleanpunaisena, punaisena, mustana ja valkoisena. Sarjaan kuuluu paita ja vyö, jossa on taskut ja vyö.

Justin 3149

Tämä ylellinen vaaleanpunainen kimono koristaa kuponkipainiketta, joka sijaitsee hyllyllä, selässä ja hihoissa. Kylpytakki on valmistettu luonnon silkistä, polyesteristä ja elastaanista.

Justin 3143

Kimono valmistetaan, kuten useimmissa malleissa, sekoitetusta silkistä yhdessä itämaisen koristeen kanssa hyllyn ja hihojen pohjassa.

Mirabella 2073

Kylpytakki-kimono 100% polyesteristä on esitetty kahdessa värissä - musta ja valkoinen, koristeltu pitsi ja taskut.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet