Mekojen värit

Salaattipuku - kuva, jossa on merkkejä kevään tuoreudesta

Salaattipuku - kuva, jossa on merkkejä kevään tuoreudesta

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Kenelle
  2. pituus
  3. Yhdistelmät muiden värien kanssa
  4. Mitä käyttää?

Luonto herättää lämpimän huokosen aattona, ja myös heräämme. Naiset odottavat mahdollisuutta, kun kevätvaatteet korvaavat tylsä ​​talvikaappi. Ideoita jokapäiväiseen ja loma-asuun tulee entistä rohkeammaksi, ja kuvat ovat kirkkaampia ja kiinnostavampia.

Kuinka usein tunnelmamme paranee, kun näemme kauniita ja kirkkaasti pukeutuneita jalankulkijoita. Ja kuinka ihana tuntuu, kun poistumme talosta, olemme tyytyväisiä ulkonäköämme ja löydämme vahvistuksen muiden silmissä.

Ja mitä parhaiten korostavat feminiinistä kauneutta ja charmia lämpimällä kaudella? Tietenkin, mekko. Ja anna sen olla valoisa, raikas ja jännittävä, kuten kevään kosketus. Tänään puhumme kalkkisävyistä.

Kenelle

Mekon kalkkiväri on aina naispuolisen kuvan tuoreus ja vaaleus. Täydellinen kumppani tämän varjossa on kevätvärityypin omistajille. Mutta sekä syksyn tyttö että kesätyttö tekevät vastustamattomasta kalkkikivikuvasta. Tämän sävyn harmoninen yhdistelmä vaalea tai vaaleanpunainen iho, vihreät silmät ja vaaleanruskeat tai punaiset kiharat kuin luonto itse.

Talvivärityypin omistajien tulisi olla varovaisia ​​valitsemaan asuja kalkkisävyinä: suurimmaksi osaksi ne eivät ole täysin yhdistettynä "talvella" olevien tyttöjen ulkonäköön.

Tällöin naisten pitäisi tarkastella sellaisia ​​värejä kuin turkoosi, pistaasipähkinä, akvamariini tai vihreä. On vain omistettava vähän aikaa ja vaivaa - ja jokainen nainen löytää täydellisen vihreän sävynsä.

Kuten kaikki muutkin värit, kalkki voi säätää naaraskuvaa. Tarvittaessa hän pystyy antamaan äänenvoimakkuutta ja tekemään naispuolisesta kuvasta kevyt ja ilmava.

pituus

Salaattipuku ei saa odottaa syytä käyttää sitä. Tilaisuutta varten valitun pituuden ja materiaalin ansiosta jokainen nainen on vastustamaton tässä varjossa.

pitkä

Kaikki naiset arvostavat Maxin pituisia mekkoja monipuolisuuden vuoksi. Loppujen lopuksi se sopii naisille, joilla on minkä tahansa tyyppinen kuva, pidentää visuaalisesti siluettia, kätkeytyy tarvittaessa jaloissa olevista puutteista ja yksinkertaisesti muuttaa naisen todelliseksi naiseksi.

Kallisista ja laadukkaista materiaaleista valmistettu maxi-pituinen salaattipuku korostaa sen omistajaa missä tahansa gaala-tapahtumassa. Jos on häät, valmistumisjuhlat tai maallinen ilta, sinun pitäisi katsoa kalkkisävyjen varusteet. Mallit, joissa on plumes, paljaat selkät, houkutteleva pääntie tai päinvastoin vaatimaton: hihat tai korkea kaulus. Kankaat auttavat tekemään mekosta erityistä: samettia, veluuria, silkkiä, satiinia, neuleita ja villaa. Tämä monimuotoisuus antaa kaikille naisille mahdollisuuden löytää täydellinen versio vaaleanvihreä iltapuku.

Maxin pituus on merkityksellinen erityisesti lämpimällä kaudella. Tällä hetkellä mekot on valmistettu kevyistä ja painottomista kankaista, kuten silkistä, sifonista tai liinavaatteista, jotka helpottavat kuumentavan lämmön kestämistä. Tässä mekossa on mukava ja mukava sekä lomalla meren rannalla että kivi viidakossa.

midi-

Midi on yleispituus kaikenikäisille naisille, riippumatta pukeutumisen ja sen tyylin väristä. Keskikokoinen kalkkikuvio näyttää erinomaisesti tilaisuuksien mekkoista, esimerkiksi prom tai häät. Tämä on loistava tilaisuus täydentää kuvaa tyylikkäillä lisävarusteilla, kauniilla parilla ja hienolla leikkauksella.

Myös tämä pituus on välttämätön monikäyttöisten pakkausten puitteissa: jokapäiväinen tai liike. Mehukas kalkkisävy korostaa naisten luonteen avoimuutta ja positiivista asennetta.

mini

Lyhyt kalkkikuvio sopii täydellisesti rentoutumiseen ja hauskanpitoon. Mahdollisuus kävellä: lyhyt kalkkikuvio ja valkoiset lenkkarit. Ennen päivämäärää tai tapaamista ystävien kanssa? Sitten sinun pitäisi kiinnittää huomiota lyhyt kalkkikuvio-a-linjaan kiila sandaaleilla. Onko ilta käynnissä? Vaaleanvihreä mini-mekko ja äärimmäiset korkeusnastat kääntävät nuoren naisen kirkkaaksi yöksi juhlille.

Mutta älä unohda, että lyhyt kalkkikuvio voi olla erinomainen tukikohta toimistokokonaisuuksiin. Loppujen lopuksi se menee hyvin takkeihin. Ja yli kenkien valinnan ei tarvitse painaa, sillä täällä se on sopiva melkein kaikkeen: baletti-asunnot, korkokengät tai nilkkurit. Kätevä ja kirkas!

Yhdistelmät muiden värien kanssa

Eri värien yhdistäminen vaatteissa sallii paitsi monipuolistaa vaatteen värejä, mutta myös oikean lähestymistavan avulla korostetaan naisen ulkonäköä ja luonnetta. Värien yhdistäminen vaatekaapissa ei ole pelkästään keskenään, vaan myös välttämättä niiden ulkoisten tietojen erityispiirteillä.

Lime-väri on kirkas, kevyt ja aina positiivinen. Eri vaatekaappi-esineiden tai lisävarusteiden avulla voit helposti säätää sen intensiteettiä.

Musta

Musta- ja vaaleanvihreiden kukkien yhdistelmä on aina harmoninen ja yleismaailmallinen. Musta eroaa hyvin vaaleanvihreästä ja korostaa sen rikkautta ja dynamiikkaa. Tässä yhdistelmässä yksi väreistä tulisi vallita. Vaatekaapin perusvaatteet mustina sävyinä kenkien ja kalkkisävyjen kanssa näyttävät moitteettomilta. Ja päinvastoin, kalkkisävyjen joukon pääkomponentit, joihin on lisätty mustia malleja ja lisävarusteita.

Valkoinen

Valkoinen väri yhdistettynä vaaleanvihreään sopii tytöille, jotka pitävät miellyttävämpiä ja hyvin sijoitettuja aksentteja. Valkoinen väri kykenee “valistamaan” vaaleanvihreän voimakkuuden ja osaa taitavasti yhteen tai toiseen. Tässä tapauksessa voidaan käyttää vaaleanvihreää sävyä erilaisten inserttien ja viimeistelyjen muodossa, esimerkiksi kaulus ja mansetti valkoiselle mekolle. Niin kuin itsenäinen vaatekaappi. Esimerkiksi valkoinen yläosa ja vaaleanvihreä hame tai lumivalkoinen mekko, jossa on vaaleanvihreä kenkiä ja asusteita.

Oranssi

Oranssi ja kalkki - tämä tandem luo itse luonteen ja liittyy aina kesän kirkkaisiin väreihin. Mutta jos luonteeltaan tällainen yhdistelmä on aina täydellinen, niin tavalla, jossa yhdistyvät nämä sävyt, sinun täytyy olla hyvin varovainen.

Pukussa voit yhdistää nämä värit, jos teet sen vaaleanvihreällä värillä ja alkuun oranssina. Ehdottomasti vaaleanvihreä mekko voidaan koristaa oransseilla, painikkeilla, vetoketjuilla tai valita yksittäiset tuotteen osat tällä värillä.

Ja tietenkin kalkkikangas täydentää täydellisesti oranssin sävyjen takkia, kenkiä ja asusteita. Ja jos haluat ja moitteeton maku, voit tehdä tämän kuvan vieläkin rohkeammaksi. Esimerkiksi käyttämällä leoparditulostinta.

Violetti

Toinen tapa erottua kaupungin vilskeestä, juhlista tai tavallisesta päivästä - käytä kalkkikuvioa ja koristele se violetilla elementeillä. Tämä voi olla koristelu suoraan pukeutumisessa sekä erilliset vaatekappaleet, jotka täydentävät kuvaa: takki, laukku, kengät, korut ja jopa hattu.

Mitä käyttää?

On vaikea väittää, että vihreä väri symboloi aina kukinnan aikaa ja värien mellakointia. Siksi keväällä ja kesällä voi käyttää vaaleanvihreitä sävyjä kaikissa sääolosuhteissa ja mistä tahansa syystä. Tärkeintä on taidokkaasti luoda kuva, joka perustuu ulkoa ja suoraan valittua salaattipukua.

Keväällä vaaleanvihreä mini-mekko ja midi-pituus kulkevat hyvin vaalean turkin ja kontrastivärisen sadetaken kanssa. Ja oikein sijoitetut kirkkaat aksentit huivin, lasien ja pussien muodossa auttavat kaikkia naisia ​​ilmaisemaan luonteensa ja mielialansa.

Tällaisissa tapauksissa vaaleanvihreä mekko ja nahkaiset päällysvaatteet eivät ole mitenkään huonompia. Rikas sininen, hiekkainen tai klassinen musta nahkatakki korostaa erinomaisesti vihreän sävyjä ja tarvittaessa lämmintä viileässä säässä.

Kalkkikengät tulisi valita sen pituuden, materiaalin ja tyylin perusteella. Keväällä lyhyt kalkkikangas täydentää täydellisesti kenkiä, kenkiä tai lohkareita. Keskipitkällä "avoin" jaloilla varustetussa mekossa on korkealuokkaisia ​​kenkiä tai tyylikäs matala saappaat.

Kesä antaa muodikkaille naisille todellista tilaa lentävät fantasiat. Tämä on aika, jolloin vaatekaapissa olevat salaattipuvut eivät voi olla yksi, vaan useita. Lyhyt, keskipitkä, lattiaan, hihan kanssa tai jengin tyyliin - lukemattomia vaihtoehtoja kylläisiin aurinkoisiin päiviin.

Kesäisin salaattipukujen versiot näyttävät hyviltä huiviilta ja stoleilta. Ja viileässä kesäillassa voit pukeutua farkkukangasta, liivistä tai kevyestä neuletakista.

Vaaleanvihreän mekon toimistoversio kuumille huokosille on erilaisia ​​malleja luonnollisista kankaista, jotka voidaan yhdistää liiketoimintakatoon tai naispuoliseen boleroon.

Ja tietenkin kengät. Kesällä hän käyttää samaa mekkoa voi näyttää täysin erilaiselta. Lyhyt kalkkikangas ja sandaalit tai slip-ons ovat hieno kävelymatka. Sama lyhyt mekko ja kirkkaat korkokengät ovat win-win-vaihtoehto meluisalle ja hauskalle juhlille.

Sandaalit kantapäässä tai kiilassa, sabotissa tai baletissa ovat sopivia keskipitkiin kalkkikuvioihin. Pitkä kalkkikuvio voidaan helposti muuttaa vaihtoehdoksi meren kävelylle pari rantakenkää.

Tyylikäs, vaaleanvihreän värinen iltapuku ei tarvitse ylimääräisiä vaatteita. Onko tämä tyylikäs turkki tai viitta voi tehdä siitä kelvollisen yrityksen, jos nainen haluaa peittää paljaat hartiat. Kuvan täydentäminen auttaa klassisen mustan värin ja kontrastin sävyjä: hopea, meijeri tai jopa punainen.

Tarvikkeet ja koristeet

Kalkkikuvion lisävarusteet ja koristeet on valittava vähintään huolellisesti kuin vaatekaapin ja kenkien lisäelementit. Valitsemalla väriyhdistelmät, sinun on tiedettävä, että vihreä "kulkee hienosti" mustalla, punaisella, hopealla, vaaleanpunaisella, maitomaisella, kultaisella ja keltaisella sävyillä. Mielenkiintoinen yhdistelmä on vihreä, violetti, bordoninen, sininen, vadelma ja tummanvihreä.

Koruja valittaessa tulisi mennä mekon tyyliä korostaen esimerkiksi avoimia rannekkeita, joissa on rannekkeet, kaulan korvakorut tai kaulakoru ja dekoltti alue rintakorulla. Korujen värin ja muodon tulisi olla sopusoinnussa pukeutumisen kanssa, mutta naispuolisen ulkonäön kanssa, korostamalla sen ansioita ja ohjaamalla huomion puutteista.

Vaaleanvihreä, kuten kaikki muutkin mekot, voi olla mukana perinteisissä lisävarusteissa. Laukku valitaan tytön tapauksien ja tarpeiden mukaan: iltapuku on täydennetty kytkinlaukulla, rento on kätevä naisten käsilaukku, ja kävellä oleva mekko näyttää hyvältä miniatyyrillä.

Älä unohda kontrastihihnoja, joten voit korostaa vyötärön. Sopiva päähine, kauluspaita tai lasit voivat tulla ”hyvin” puuttuvaksi osaksi, joka joskus niin kaunopuheisesti vaatii asua.

Salaattipuku on aina ihana tunnelma, jonka nainen antaa itselleen ja hänen ympärillään oleville. Ja voiko tämän hämmästyttävän sävyn täydellinen mekko olla läsnä jokaisen naisen vaatekaapissa!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet