Naisten laukut

Taitettavat pussit

Taitettavat pussit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ominaisuudet, edut ja haitat
 2. malli
 3. Värit ja sisustus
 4. tuotemerkkejä

Taitettava pussi on välttämätön työkalu matkustamiseen, työmatkoihin, patikointiin ja jopa jokapäiväisessä elämässä. On tilanteita, joissa tilava kevyt laukku voidaan tarvita kiireellisesti, mikä voidaan tarvittaessa taittaa ja peittää.

Ominaisuudet, edut ja haitat

Taitettavat pussit ovat nykyään melko leveitä ja monipuolisia. Ne voivat olla eri kokoisia, tyyliltään ommeltuja eri materiaaleista.

Kaikilla näillä malleilla on samankaltaisia ​​ominaisuuksia, jotka erottavat ne samanlaisista lisävarusteista:

 1. Mukavuutta. Taitettava pussi on kätevä kaikissa tilanteissa. Taitettuina se on erittäin kompakti ja vie vähän tilaa taskussa, käsilaukussa ja auton käsineessä. Avoimessa muodossa se sopii mainiosti ostoksille, leluille, kirjoille, tuotteille ja paljon muuta hyödyllistä.
 2. Käytännöllisyys. Tyypillisesti nämä pussit ommellaan kevyistä, ohuista, mutta melko kestävistä materiaaleista. Monet niistä ovat vedenpitäviä. Tällaiset käsilaukut eivät pelkää sadetta ja sohvaa, ne kuivuvat nopeasti ja poistetaan helposti.
 3. Toiminnallisuutta. Tien mallit on varustettu useilla eri osastoilla, taskuilla ja osastoilla, joten voit huolellisesti hajottaa olemassa olevan matkatavaran pelkäämättä herkkien tai pienten asioiden turvallisuutta.
 4. Koristeelliset ominaisuudet. Vapaita käsilaukkujen malleja tehdään usein kirkkaissa, värikkäissä väreissä. Taitettuina ne voivat näyttää kirkkaalta, suurelta pallolta, hedelmäviilelta, pieneltä putkelta, kukkarolta.

malli

Laukkujärjestäjä

Tämä malli on hyödyllinen työkalujen, kotitalouksien kemikaalien, kosmetiikan, vaatteiden, liinavaatteiden, lelujen ja monien muiden asioiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen.

Laukussa on joukko osastoja ja taskuja suurten esineiden ja pienten esineiden säilyttämiseen. Ompeluun käytetään yleensä ohutta, kestävää sadetakkia tai muuta vedenpitävää kangasta.

Näitä lisävarusteita täydentävät usein verkkotaskut. Kompakti järjestäjä on tavallisesti varustettu pienellä tukevalla kahvalla, joka helpottaa kantamista.

Matkalaukut

Matkalaukkujen koko voi olla erilainen: pieni, jos sinulla on lyhyt matka ja melko suuri ja tilava pitkiä matkoja varten.

Ensimmäinen vaihtoehto on suuri nuorille äideille, jotka tekevät säännöllisiä matkoja pienen lapsen kanssa klinikalle tai vain kävivät paljon.

Tällaisiin malleihin kuuluu useita osia vaippojen säilyttämiseen, vaatteiden vaihtoon, vauvan hygieniatuotteisiin. Verkkotaskut selviytyvät täydellisesti pullojen, kerma- ja muiden pikkuhousujen säilytyksestä.

Tarvittaessa käsilaukku taittuu tiukasti ja piiloutuu vaunun alustaan ​​tai äidin pussiin.

Tilavat laukut sopivat paremmin matkoille, vaelluksille, pitkille matkoille. Ne ovat riittävän vahvoja ja sopivat vaatteiden, vuodevaatteiden, henkilökohtaisten tavaroiden kuljettamiseen.

Mallit on varustettu mukavilla kahvoilla, joiden avulla voit tarvittaessa kääntää pussin olkapään yli.

Laukut pyörillä

Taittuva pussi pyörillä voidaan kuljettaa lattialla, kuljettaa kädessä tai kääntää olkapään yli. Tällaiset mallit ovat yleensä pienikokoisia. Osaavasti harkittu sisätila sallii siellä kaiken tarpeellisen.

Ostoskassit

Kokoontaitettava ostoskassi korvaa täydellisesti muovipusseja tai -pusseja.Se on valmistettu kestävästä, käytännöllisestä ja vedenpitävästä materiaalista, ja siinä on mukavat kahvat.

Se voi olla eri muotoinen (neliö, suorakulmio, trapetsia), joka on valmistettu pussin tai pussin muodossa.

Lompakko

Lompakoon taittuva pussi on yleensä eräänlainen liiketoimintamalli. Avoimessa tilassa sitä voidaan käyttää ostamaan tai kuljettamaan asioita. Taitettuina se muistuttaa pienikokoista kosmeettista pussia tai siistiä lompakkoa. Tyylikäs ja kontrastinen käsilaukku on loistava sisustus ja täydentää rento ulkoasua.

Värit ja sisustus

Toimivuudesta riippuen kokoontaitettavat pussit voidaan valmistaa eri väreissä:

 • Esimerkiksi matkustus- ja matkatarvikkeet suoritetaan useimmiten hillittyjen, huomaamattomien ja merkitsemättömien värien ja sävyjen avulla. Se on musta, ruskea, laivasto sininen tai harmaa.

Tällaisissa malleissa tärkein etu on mukavuus ja vain sitten esteettinen valitus.

 • Se on aivan toinen asia, kun kyse on jokapäiväisistä kokoontaitettavista pusseista. Kirkkaimmat ja värikkäimmät sävyt ovat tervetulleita täällä, varsinkin jos ne ovat kesämalleja. Punainen, oranssi, oranssi, sitruuna, vaaleanpunainen, salaatti, sininen, turkoosi, lila ja muut värit ovat minkä tahansa kuvan kirkas kohokohta.
 • Koristeellisessa suunnittelussa käytetään pääasiassa applikaatiota, kirjontaa, valokuvien tulostusta tai lakonisia koriste-elementtejä: tupsut, hapsut, metallikoristeet. Suuri määrä kiinnitettyjä tai liimattavia osia estää pussin taittumisen.

Erityisen mielenkiintoisia ovat mallit, jotka taitettuina pysähtyvät eläinten hauskoja kasvoja, tyylikkäitä kytkimiä, kirkkaita, kontrastisia lompakoita.

tuotemerkkejä

Taitettavat pussit suorittavat useita toimintoja kerralla. Tämä on tyylikäs, muodikas lisävaruste ja luotettava avustaja. Siksi monet valmistusyritykset sisältävät tällaisia ​​malleja kokoelmiinsa.

Reisenthel

Esimerkiksi jokapäiväiseen elämään tarkoitettujen laukkujen luomiseksi erikoistunut Reisenthel-tuotemerkki tarjoaa kokoelman erilaisia ​​taitto-tarvikkeiden malleja.

Kaikki ne ovat tunnettuja valoisasta, modernista muotoilusta, erinomaisesta kapasiteetista ja uskomattomasta käytännöllisyydestä.

Pyörillä oleva laukku avattavassa muodossa korvaa kaksipyöräisen korin, jota ilman et voi tehdä kaupassa. Taitettuina muuntaja pienennetään kansion kokoiseksi.

Lisää vaikuttavia ostoksia tai matkoja varten yritys tarjoaa vaunupussin, jossa on erityinen kahva, joka voidaan kiinnittää useisiin paikkoihin.

Pienempien mallien rakastajat sopivat varmasti muuntajalle olkahihnalla. Tämä malli esitetään useita värejä kerralla.

Kompakti taittojärjestäjä on hyödyllinen työmatkalla, matkoilla, vaelluksilla. Se sopii erinomaisesti kosmetiikan, hygieniatuotteiden, hiusharjojen, peilin ja muiden asioiden säilyttämiseen. Käytön helpottamiseksi on erityinen koukku, johon voit ripustaa pussin.

LOQI

Merkki LOQI tarjoaa laajan valikoiman kirkkaita, tyylikkäitä ja alkuperäisiä kotitalouksia.

Täällä ja malleja, jotka on valmistettu meriteemasta, ja hauskoja laukkuja, koristeltu suurilla hedelmillä, kuuluisien maalausten jäljennöksillä ja hohdokkaalla tyylillä.

Herscel

Herscel-tuotemerkillä tuotettiin valtava valikoima eri kokoluokkien matkamuotoja. Kaikki ne on valmistettu kestävästä, vahvasta materiaalista, niillä on yksinkertaisin muotoilu ja niissä on kätevät taskut ja eri kokoiset lokerot tarpeellisten asioiden sijoittamiseen ja varastointiin.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet