Naisten laukut

Redmond-laukut

Redmond-laukut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. malli
 3. setit
 4. tarvikkeet
 5. Kuinka paljon ne maksavat?
 6. Vinkkejä valintaan
 7. Arviot

Kaikki muoti nainen ei voi kieltäytyä kauniista ja laadullisesta käsilaukusta. Tämä lisävaruste ei koskaan menetä merkitystä. Hyviä tuotteita kaikenikäisille naisille tarjoaa tunnettu yritys Redmond.

piirteet

Tämän kaupankäyntiverkoston nimi, jota jokainen tietää. Sen tuotteet ovat uskomattoman suosittuja niiden käytännöllisyyden, toimivuuden ja tietysti upean muotoilun vuoksi. Se, että muodikkaat naisten Redmond-käsilaukut voivat varaa tytölle, jolla on budjetti, ei voi vain iloita.

Tämä nuori tuotemerkki esiintyi Venäjän markkinoilla 90-luvulla. Aluksi yritys tarjosi kuluttajille nahkatuotteita. Nämä olivat erilaisia ​​käsilaukkuja, matkalaukkuja ja monia muita suosittuja tarvikkeita. Kaikki tuotteet poikkesivat eurooppalaista tyyliä, joka on niin ihastunut fashionistas.

Kauniita ja laadukkaita tuotteita alusta alkaen oli kaunis muotoilu. Amerikan, Kiinan ja Italian lahjakkaat suunnittelijat työskentelivät ulkonäköään. Lisävarusteet luotiin uusimpien muotisuunnittelujen ja asiakkaiden mieltymysten mukaisesti.

Aluksi merkkituotteiden valmistuksessa käytettiin vain laadukkaita materiaaleja. Tämä takasi kaikkien naisten laukkujen mallien kestävyyden ja kestävyyden. Se ei ole niin helppoa vahingoittaa tyylikästä ja laadukasta asiaa, joten se palvelee omistajansa pitkään.

Joka vuosi Redmond täydentää kaupankäyntirivejään uusilla tuotteilla jokaiseen makuun ja väriin. Valikoima kasvaa jatkuvasti ja miellyttää naisia ​​moninaisuudessaan.

malli

Nykyaikaiset naiset kohtaavat valtavan valikoiman erilaisia ​​lisävarusteita. Se voi olla jokapäiväistä tai liiketoimintaa sekä ilta- tai matkalaukkuja. Tarkastellaan tarkemmin Redmondin kokoonpanoa.

Laukut, joissa on lyhyet kahvat

Geometriset pussit, joissa on lyhyet kahvat, näyttävät tyylikkäästi ja tyylikkäästi. Ne on varustettu jäykillä kehyksillä tai niitä valmistetaan ilman niitä. Tällaiset tuotteet sopivat ihanteellisesti jokapäiväisiin ja liiketoimintaryhmiin. Näiden mallien valikoimaa edustavat yksiväriset näytteet ja tarvikkeet, jotka on kohokuvioitu pythonin ja krokotiilin ihon alle.

Isot laukut

Yhtiö tarjoaa asiakkailleen erittäin tilavia trapetso- ja neliöpusseja. He voivat laittaa paljon erilaisia ​​asioita. Monet nuoret naiset ostavat ostoksia tällaisten mallien kanssa. Ne on varustettu luotettavilla ja kestävillä kahvoilla, jotka kestävät paljon painoa.

7 valokuva

Olkalaukut

Redmond ei koskaan lakkaa nauttimasta fashionistas viehättävistä olkalaukuista, jotka ovat pienikokoisia. Ne sopivat täydellisesti paitsi jokapäiväiseen, myös lomayhtyeeseen. Tällaisissa malleissa voit asettaa vähimmäismäärän asioita.

Se voi olla matkapuhelin, muovikortit, raha, huulipuna ja avaimet.

Reput

Erityisesti nuorille fashionistasille tuotemerkki tarjoaa kauniita ja muodikkaita reput.. Ne ovat erittäin mukavia käyttää, koska niissä on vakiohihnat selässä tai olkapäässä ja lyhyt kahva yläosassa käsin.

Ne ovat tilavia, mutta eivät vaikuta raskailta ja raskailta.

Urheilukassit

Suuret ja tilavat urheilullisen tyyliset laukut ovat suurta kysyntää. Tällaiset mallit eivät sovi tyylikkäisiin ja hienostuneisiin kuviin, mutta sopivat harmonisesti yksinkertaisiin kuviin rentoina.

Ristikotelot

Viimeisen kauden trendi on poikittaispussit. Niiden koko on pieni ja niissä on sekä lyhyet että pitkänomaiset hihnat olkapäillä.

Pääsääntöisesti tällaiset tuotteet on varustettu suljettavalla osalla ja niitä täydentävät erilaiset koriste-elementit.

kytkimet

Monet naiset tänään kääntyvät hienoihin kytkimiin, jotka löytyvät Redmondin myymälöistä. Niissä on jäykät kehykset ja oikeat muodot. Näiden lisävarusteiden värit eivät lopu fashionistas.

Päivittäisissä kokoonpanoissa voit valita mustavalkoisen mustavalkoisen mallin, juhlaan tai cocktailiin kultaiset ja hopeapinnat ovat ihanteellisia.

Matkalaukut

Redmondin matkapussit ovat erittäin suosittuja ostajien keskuudessa. Ne ovat mukavimpia ja tilavia. Niiden ulkonäkö ei ole iso, joten ne näyttävät melko harmoniselta naisen kuvassa.

Branded matkapussit ja matkalaukut on varustettu erilaisilla eristetyillä osastoilla, jotka osoittavat näiden mallien toimivuuden ja käytännöllisyyden. Monissa tapauksissa on pieniä ja ohjattavia pyöriä, jotka eivät pelkää epäsäännöllisyyksiä ja portaita.

Nämä tuotteet on valmistettu paitsi tiukoiksi ja yksitoikkoisiksi, myös valoisiksi ja mehukkaiksi. Naisten joukossa on erityisen suosittuja punaisia, keltaisia, valkoisia, sinisiä ja vaaleanpunaisia ​​matkalaukkuja.

Tekstiilikassit täydentävät erilaisia ​​tulosteita, kukka-geometrisia ja abstrakteja.

setit

Kaupankäyntiverkosto tarjoaa kuluttajille joukot, joissa kerätään kaikki tärkeimmät laukut. On mahdollista valita sopiva tuote mihin tahansa tilaisuuteen. 6 erän sarja on erityisen suosittu viime aikoina. Niihin kuuluvat:

 • Tärkein (perus) pussi klassiseen tyyliin;
 • Pieni keskikokoinen pussi;
 • Viehättävä kytkin;
 • Tilava kortin haltija;
 • lompakko;
 • Kompakti sarja manikyyriin.

Tällaiset sarjat on valmistettu eri väreistä. Ekologisesta nahasta on edullisempia lisävarusteita. Niitä täydentää upea kohokuvioitu matelija iho.

tarvikkeet

Redmond tarjoaa moderneille asiakkaille tuotteita, jotka on valmistettu yksinomaan laadukkaista ja kestävistä materiaaleista.

nahka

Nahkasäkit ovat erityisesti kuluttajien keskuudessa.. Ne erottuvat kestävyydestään ja ylellisyydestään.

Monet nuoret naiset sanovat, että Redmondin myymälöissä ostetut alkuperäiset lisävarusteet ovat olleet niiden vaatekaapissa jo jonkin aikaa, mutta tämä ei vaikuttanut niiden ulkonäköön. He eivät menetä turmeltumatonta kauneutta ja esitystä.

Alkuperäiset nahkamallit eivät vaadi erityistä huolellisuutta. He eivät pelkää matalia lämpötiloja, joten voit helposti mennä ulkona heidän kanssaan jopa pakkasessa ja lumisessa säässä.

keinonahka

Hieman halvempia ovat ekologisesta nahasta valmistetut tuotteet. Tätä materiaalia käytetään nyt monilla teollisuudenaloilla, huonekaluista kenkään. Tähän sarjaan kuuluvat myös naisten laukut.

Redmondin eko-nahkaiset käsilaukut eivät ole millään tavalla huonompia kuin luonnonmateriaalit. Ne on myös maalattu eri väreillä ja näyttävät hyvin kauniilta.

Tällaiset materiaalit ovat mekaanisesti vaurioituneita, joten on suositeltavaa käyttää näitä pusseja huolellisesti ja huolellisesti.

tekstiili

Yrityksen matkakassit ovat aitoa nahkaa ja synteettisiä tekstiilejä. Toinen vaihtoehto on kestävä ja kosteutta kestävä. Raaka-aine esikäsitellään erityisillä suojaavilla yhdisteillä, jotka takaavat merkkituotteiden vedenpitävyyden.

He eivät voi miellyttää fashionistas-väriratkaisuja matkalaukkuihin. Niitä tuotetaan monofonisesti, mutta myös erittäin kirkkaina ja niitä täydentävät erilaiset kontrastivärit.

Kuinka paljon ne maksavat?

Redmond-tuotemerkit ovat suosittuja paitsi harkitun suunnittelunsa ja toiminnallisuutensa vuoksi. Branded-pussit vaihtelevat kohtuuhintaan, joten muoti, jolla on budjetti, voi ostaa sopivan lisävarusteen!

 • Korkealaatuisesta nahkasta valmistettujen pienten olkalaukkujen hinta alkaa 1600 ruplaan.
 • Flirty-kytkimen hinta alkaa ennätyksellisen alhaisesta 900 ruplasta.
 • Nahkaiset laukut, joissa on pitkänomaiset ja lyhyet kahvat sekä jäykät kehykset, maksavat naisille keskimäärin kolmesta kymmeneen tuhanteen ruplaan.
 • Tilavien matkalaukkujen hinta alkaa 2 900 ruplasta.
 • Naisten reput voivat ostaa 2 000 ruplaa.

Vinkkejä valintaan

Ennen kuin ostat laadukkaan ja tyylikkään lisävarusteen, sinun on päätettävä, mihin käytät sitä:

 • Työmatkoihin, liike-elämän kokouksiin ja neuvotteluihin on suositeltavaa kääntyä vakaampiin tuotteisiin. Se voi olla keskikokoisia pusseja, joissa on jäykkä kehys ja geometrinen muoto.

Myyntiverkostossa on laaja valikoima samanlaisia ​​lisävarusteita eri väreissä, joten voit valita oikean vaihtoehdon mihin tahansa yrityskokonaisuuteen.

 • Voit käyttää päivittäiseen käyttöön käteviä käsilaukkuja, joissa on ylimääräiset pitkät hihnat. Sopii nahka-, eko-nahka- tai tekstiilikuvaksi.
 • Ne kirkastuvat helposti sekä juhlallisesta että rento ulkoasusta. Ensimmäistä vaihtoehtoa varten voit valita kiiltävän mallin, jossa on koriste-elementtejä.

Älä usko, että edullinen käsilaukku pettää sinut sen laadusta. Kuuluisa brändi tarjoaa kuluttajille kohtuuhintaisia ​​ja kestäviä tuotteita, jotka sopivat täydellisesti moniin naisten vaatekokonaisuuksiin.

Arviot

Nykyaikaiset kuluttajat kääntyvät usein Redmondin kaupankäyntiverkostoon. Merkkituotteiden hyllyillä voit tavata valtavan valikoiman pusseja pienimmistä matkustusvaihtoehdoista. Monet naiset ovat todenneet valikoiman rikkauden, jotka tuskin tekivät lopullisen valinnan tietyn laukun hyväksi.

Nuoret naiset juhlivat lisävarusteiden erinomaista laatua. Aito nahka ja eko-nahka pusseissa eivät ole vain kauniita, vaan myös kestäviä. Näiden materiaalien värit eivät haalistu, ja pinta itsessään ei menetä elastisuutta ja muotoa.

Miellyttävät kuluttajat ja käsilaukkujen hinta. Voit valita kunnollisen vaihtoehdon erittäin edulliseen hintaan, joka ei vaikuta laadukkaaseen ja kauniiseen suorituskykyyn.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet