Naisten laukut

Mitä pitää pythonin pusseja?

Mitä pitää pythonin pusseja?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Ominaisuudet, edut ja haitat
  2. malli
  3. Väriliuokset
  4. Mitä käyttää?

Elävä käärme tai matelija aiheuttaa hyvin harvoin iloa ja iloa naisilla. Et voi sanoa lisävarusteista ja muista näistä eksoottisista olentoista valmistetuista tuotteista. Jokainen nainen, poikkeuksetta, haluaa saada vaatekaappiinsa käärmeen tai krokotiilin nahasta. Erityisen himon aiheena ovat pussit pythonista. Niitä pidetään eliitin nykyaikaisimpana lisävarusteena. Jokainen malli on ainutlaatuinen. Hän tekee kuvasta jalon ja elegantin.

Ominaisuudet, edut ja haitat

Luonnollisen nahka-pythonin pääpiirteenä pidetään pehmeyttä ja joustavuutta. Nämä ominaisuudet yhdistyvät ulkonäön kauneuteen ja yksinoikeuteen. Ei ole mikään salaisuus, että python-pussit ovat osoitus asemasta ja arvostuksesta sekä omistajan hienostuneisuudesta ja tyylistä.

Tämän aineksen ennennäkemätön suosio ja suuri kysyntä olivat syynä siihen, että suuri määrä väärennettyjä tuotteita tuli esiin. Jäljitelmä merkitsee edullista hintaa ja huonoa laatua. Useimmat ostajat eivät yksinkertaisesti tiedä, miten erottaa luonnonmateriaalia väärennöksestä, jota petolliset taidokkaasti käyttävät.

Python-iho on kaikkien käärmeiden kallein materiaali. Vaatteiden ja tarvikkeiden valmistukseen käytetään selkä- tai vatsan ihoa. Joskus ne yhdistetään toisiinsa.

Takana oleva kansi on varustettu timanttisella asteikolla. Myös vaa'oilla voi olla hieman pyöristetyt reunat tai pisaramuoto. Kunkin esiintymän asteikkojen koko on erilainen, mutta yleensä pieni. Ihon koriste voi myös olla erilainen, se riippuu pythonin elinympäristöstä. Vaaka ei tule toisiinsa, vaan kasvaa erikseen.

Vatsan iholla on hieman erilainen ulkoasu. Sen alareunassa kuvio on taitettu kiteen muotoon. Vaakojen koko riippuu käärmeen iästä ja koosta. Se tuntuu joustavalta ja kestävältä.

Muista, ettei python-ihon pitäisi olla sileä, pehmeä tai samettinen. Jos katsot sitä huolellisesti, voit huomata kunkin mittakaavan erikseen. Voit tarkistaa materiaalin laadun seuraavasti. Ota yksi mittakaava ja vedä se. Tämä ei saisi jäädä pois, vaikka se voi heti vaikuttaa siltä, ​​että se on hyvin hauras ja joustava.

Snake-iholla on ainutlaatuinen kuvio. Tämä on ihmisen sormenjälki. Toista ei ole. Näin ollen jokaisen käärmeen ihon on oltava ainutlaatuinen. Joten, jos näet kaksi samanlaista pussia, joilla on sama kuvio, tiedä, tämä on väärennös.

Matelijalla on toinen tärkeä ominaisuus. Tämä on lämpötila-tila. PPython-asia on noussut, ihon lämpötilan tulisi välittömästi kohota. Jos tuotetta kuumennetaan hitaasti, se on jäljitelmä pythonista.

Käärmeen ihon tuotteiden hinta on melko korkea. Mutta on tärkeää muistaa, että aito python-iho ei voi olla halpaa. Samaan aikaan tuotteen laatu oikeuttaa aina sen hinnan.

malli

Muotisuunnittelijat eivät pidä syrjään ja lisäävät kokoelmiinsa säännöllisesti python-pussien nykyisiä malleja. Anna meille joitakin upeita ja mieleenpainuvia esimerkkejä.

  • Roberto Cavalli on julkaissut muoti naisille tyylikkään laminoidun hopeapussin, jossa on vyö.
  • GHIBLI on luonut ainutlaatuisen version laukusta, jossa on kaksi oranssinkeltaista kahvaa.
  • Niille, jotka haluavat klassisia vaihtoehtoja, Chloén kullaketjulla on ruskea pussi.
  • Kuuluisa tuotemerkki Dolce & Gabbana nautti faneistaan ​​upeasta python-laukusta, jossa oli kultaa.
  • Nina Ricci on julkaissut keltaisen mallin, jossa on epätavallinen kuvio tytöille, jotka ovat tottuneet olemaan rantavalossa.

Väriliuokset

Luonnossa pythonilla voi olla eri väri.Yleisin ruskea, vihreä, oliivi tai tiikeri. Ihon kuvio voi olla timantteja, renkaita, vikoja tai jonkinlaista kuviota. Kaikki python-ihon tuotteet välittävät luonnollisesti luonnollisen sävyn kauneuden.

Erittäin kaunis reptile-ihon väritys antaa suunnittelijoille mahdollisuuden luoda ylellisiä tuotteita. Värit ja tekstuurit voidaan yhdistää toisiinsa. Tämä tekee jokaisesta pussin mallista yksin.

Käärme ihon kuvio on ainutlaatuinen ja tyylikäs. Se on inspiraationa monille valmistajille, jotka luovat uusia muotikokoelmia. Usein voit löytää luonnollisen python-ihon, joka on maalattu millä tahansa värillä. Nykyaikaiset tekniikat mahdollistavat minkä tahansa värin luonnollisesta materiaalista valmistettujen pussien luomisen. On syytä huomata, että tämä prosessi ei vahingoita ihon rakennetta tai tuotteen laatua.

Mitä käyttää?

Python-nahasta valmistetun eksklusiivisen laukun ostaminen ei riitä. Sinun on myös tiedettävä, mitä voit yhdistää tämän lisävarusteen kanssa. Loppujen lopuksi, jopa sellaisen ylellisen juttuineen, jossa on väärä vaatekaappi, voit näyttää naurettavalta.

On muistettava, että käärme-ihon pussi on kirkkaan havaittavissa oleva kuva aiheesta ja houkuttelee aina huomiota. Sen mukana ei pitäisi olla tällaisia ​​yksityiskohtia. Muussa tapauksessa riskiä ei näytä ylelliseltä ja tyylikkäästi, vaan päinvastoin vulgaarilta ja halvoilta.

Valitsemalla pussi pythonista, varmista, että mekossa ei ole kirkkaita sävyjä. Vaatteiden on oltava neutraaleja. On parempi olla yksitoikkoinen. Harmaa, valkoinen, beige, vaaleansininen, laivasto sininen ja musta ovat sallittuja. Tulokset, piirustukset ja kirkkaat värit on suljettava pois.

Python-pussi näyttää erityisen houkuttelevalta, kun jotkut vaatteet toistavat yhden käärmeen pääväreistä.

Sinun on tiedettävä, että tämä lisävaruste ei ole tarkoitettu kaikille vaatetyyleille. Esimerkiksi tällainen asia yhdistetään ihanteellisesti liikekuvaan, mutta se ei sovi täydellisesti urheiluvaatteisiin.

Python-ihon pussiin tarvitaan muun muassa erityistapaus. Se sopii menemään ravintolaan, juhliin, liike-elämän neuvotteluihin tai liike-elämän kokouksiin.

Nyt tiedät, kuinka valita oikea pussi pythonista ja mitä sen kanssa käytettävä. Voit turvallisesti mennä ostoksille pelkäämättä, että hän pettää sinut. Ostamalla aitoa python-nahkaa valmistetun laukun, muista, että tällainen asia tarvitsee erityistä huolellisuutta. Huolehdi siis etukäteen erikoistyökalujen, voiteiden ja suihkeiden saatavuudesta.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet