Naisten laukut

Chanel-pussit

Chanel-pussit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Hieman historiaa
 2. piirteet
 3. Klassiset mallit
 4. Mallit uusista kokoelmista
 5. mitat
 6. kangas
 7. Värit ja tulosteet
 8. Kuinka paljon se on?
 9. Miten erotetaan väärennöksistä?
 10. Arviot
 11. Mitä käyttää?
 12. Upeat kuvat

Chanelia voidaan kutsua maailman tunnetuimmaksi brändiksi, on vaikea kuvitella henkilöä, joka ei kuulisi tästä ranskalaisesta muotitalosta. Tänään puhumme legendaarisista Chanel-pusseista, jotka ovat tyylikkyys, hyvä maku ja korkea tila.

7 valokuva

Hieman historiaa

Brändin perustaja, suuri Coco Chanel, teki todellisen vallankumouksen 1900-luvun muodin maailmassa. Mies-vaatekaapin innoittamana hän muutti radikaalisti naaras, kipeiden korsettiensa ansiosta ja epämiellyttävät pörröiset hameet olivat kokonaan syrjäytyneitä. Hän tarjosi naisille uuden vaatekaapin, jota pidetään nykyään klassisena: neuletakki, pieni musta mekko, turkki, valkoinen paita ja housut, vedenpitävä kaivos.

Mukavilla vaatteilla Mademoiselle pyrki saavuttamaan naisten vapauden ja tasa-arvon. Hän loi mm. Legendaariset tuoksut ja monet lisävarusteet: korut, huivit, hatut, käsineet ja tietysti tyylikkäät käsilaukut, joista keskustellaan tänään.

piirteet

Chanelin lähes kaikkien pussien erottuva piirre on ketjukahvan läsnäolo. Mademoiselle on keksinyt itsensä ja sitä käytetään edelleen lähes kaikissa malleissa. Joskus ketjun linkkien kautta ne kiertävät nahkanauhan, joka vastaa käsilaukun väriä.

Toinen ominaisuus on tikattu nahka, josta myös kaikki mallit on pääosin ommeltu. Se perustuu ensiluokkaiseen lammas- tai vasikanahkaan, josta myös vuori on valmistettu.

Koko itse sanoi: "Ylellisyys on silloin, kun väärä puoli on yhtä hyvä kuin etupuoli."

Tietenkin kaikki tämän tuotemerkin pussit yhdistävät tyylikäs muotoilu ja monipuolisuus. Jos sinulla on mahdollisuus ostaa vain yksi kallis laukku, valitse Chanel. Se sopii lähes mihin tahansa vaatetustyyppiin ja sopii kaikkiin tilanteisiin.

Klassiset mallit

Chanel 2.55

Coco Chanel valitti aina siitä, millainen muodin retikuli oli kulunut kädessään. Hän menetti heidät jatkuvasti tai jonnekin unohti, ja sitten tämä suuri nainen päätti luoda upean laukun, josta tuli myöhemmin legenda. Mallin nimi tuntuu monimutkaiselta ensi silmäyksellä, itse asiassa käsilaukku luotiin 2. helmikuuta 1955, joten tämä on vain lisälaitteen "syntymäaika".

Laukun historia on ainutlaatuinen, sanotaan, että Chanelin itsensä elämä on salattu.

Kahva-ketjun alkuperä on usean version mukainen. Yksi sanoo, että luostarissa olevat nunnat, joissa tulevaisuuden muotisuunnittelija kasvoi, kuljettivat avaimet. Avaimet olivat vapauden symboli, koska he avasivat portit maailmalle. Toisen version mukaan tämä on viittaus hevosen suitset ja valjaat, ja hänellä oli erityinen suhde hevosiin. Hänen elämäänsä tuolloin vieraili kaksi rakastettua miestä, joista kukin oli hullusti rakastunut näihin uskomattomiin eläimiin. Koko ei ollut myöskään välinpitämätön heille - hän ratsasti hyvin, ja hänen ensimmäinen "miesten" asu oli ratsastusta varten.

Se näyttää loogiselta Laukun peiteltyä yläosaa inspiroivat jockeysin kuluneet tikatut takit. On totta, että on olemassa versio, jonka he näyttävät kuin mainitun luostarin lasimaalaukset sekä Mademoisellen huoneistossa olevat sohvapehmusteet.

Se ei ole tiedossa varma, mutta mitä hän oli inspiroinut, hän onnistui luomaan todellisen mestariteoksen.

Jotta pussin sisältö ei ollut muiden ulottuvilla, suunnittelija keksi "taskukannen", joka oli lukittu "Mademoiselle-lukolla". 80-luvulla se korvattiin yrityksen logolla, jossa oli ristikkäisiä kirjaimia "C".

Sisällä on vetoketjulla varustettu tasku, jossa Koko pitää rakkauskirjeitä, kuten sanotaan. Ulkopuolella on myös taskussa rahaa, koska "vaikka on mies vieressäni, maksan itselleni".

Yllättäen vuosien mittaan suunnittelu 2.55 ei ole muuttunut hieman. Ehkä koko asia on, että tämä on ihanteellinen laukku, joka on mietitty pienimpiin yksityiskohtiin.

Chanel poika

Toinen malli liittyy erityinen mies elämässä Coco Chanel Arthur Edward Capel, lempinimi Boy. Hän oli suurin rakkaus Mademoisellen elämässä, ja Karl Lagerfeldin mukaan hän otti erityistä suhtautumistaan ​​elämäänsä rakastajastaan.

Heidän suhteensa kesti 10 vuotta, ja vuonna 1919 hän kuoli traagisesti auto-onnettomuudessa. Chanel, jolla oli suuria vaikeuksia, selviytyi tästä jaksosta, jonka muistiin Coco Noir-hajuvettä luotiin.

Arthurin kunniaksi Lagerfeld itse päätti nimetä uuden Chanel-pussin mallin, jonka hän loi vuonna 2011.

Se on suorakulmainen, valmistettu kovasta nahasta, metsästyslaukut olivat prototyyppi sen luomiselle. Malli on saatavana kolmessa muunnelmassa: suuri, keskikokoinen ja pieni (lompakon koko). Tämän mallin tekstuurit ja värit ovat rajattomat.

Chanel 11.12

Klassinen malli, joka julkaistiin keväällä 2015. Ulkoinen ero 2,55: stä on sen rakenne. Laukku on valmistettu nahasta, jossa on vino ommel, eikä tikattu nahka.

Kristen Stewartin mukaan, joka on tullut tämän mainoskampanjan edessä, malli yhdistää klassisen ja modernin, vaikka nämä käsitteet ovat yleensä toisistaan ​​poissulkevia. Epätyypillisen linjan ansiosta se näyttää enemmän rock-n-rollilta ja sopii erinomaisesti kaikkiin moderneihin ulkoasuihin.

Mallit uusista kokoelmista

Chanel tyttö

Vuonna 2015 legendaarinen musta takki Chanel innoitti Carlia luomaan uuden mallin.

Laukku voi olla valmistettu nahasta tai tweedistä, ja siinä on kaikki klassisen takin osat: kaksi taskua, kontrastirengas, kaulus ja napit. Hihnojen roolia pelaa pitkänomaiset hihat. Maestron mukaan tämä on takki, jota voi käyttää niin kuin haluat.

Chanel Lego-kytkin

Kokoelman sidokset valloittivat heti tyttöjä ympäri maailmaa. Nämä kirkkaat muoviset käsilaukut poikkeavat radikaalisti brändin yksivärisistä klassisista malleista.

Niissä on hyvin rikas ja iloinen väri - vihreä, sininen, keltainen, vaaleanpunainen, valkoinen ja punainen ovat suosittuja.

Gabrielle

Malli 2017, joka Omistettu brändin perustajalle - Gabrielle Chanelille. Laukussa yhdistyvät moderni muotoilu ja klassiset elementit, joiden avulla voit tarkasti määrittää, että edessäsi on Chanel-pussi. Hänellä on kovaa pohjaa ja pehmeää yläosaa tikattua nahkaa. Kahvan roolia toistaa kaksoisketju, jonka avulla voit kuljettaa pussin eri tavoin. Saatavana kolmessa muunnelmassa - hobo, jota voidaan käyttää olkapään, ostoskassin ja reppuun.

Chanelin talon nykyinen taiteellinen johtaja on yleensä kokeillut, hän on julkaissut maitopakkauksen muodossa olevan pussin, pullon hajuvettä, korin eri kokoelmista.

Samalla hän uskoo, että tytön tulisi pysyä tyylikkäässä missä tahansa tilanteessa, minkä vuoksi myös rantamalleja löytyy brändin valikoimasta.

Esimerkiksi vuonna 2013 hän julkaisi terry beach -laukun, jossa oli kaksipuoliset vuodevaatteet - unelma kaikista todellisista fashionista.

Matkalaukut myös purettu - tämä volyymimalleja pyörillä ja malleja käsimatkatavaroille. Suosittu Chanel Quilted Nylon Trolley - kevyt ja käytännöllinen pyörälaukku, joka on valmistettu nailonista ja vasikan nahasta. Hänellä on teleskooppinen muovikahva ja tavallinen pehmeä, joten voit aina matkustaa vapaasti ja tyylikkäästi.

mitat

Chanelin käsilaukun koot vaihtelevat. Jos etsit lisävarustetta kaikkiin tilaisuuksiin, tutustu klassisen keskikokoisiin malleihin.Jos olet tottunut kantamaan mukanasi paljon kaikenlaisia ​​asioita tai työsi vaatii, katso suuria malleja - Chanel Bowling Bag ja Chanel Shopping.

Niille, jotka kuljettavat vain huulipunaa ja matkapuhelinta, pienet laukut sopivat.

Se voi olla monenlaisia ​​kytkimiä tai pienikokoinen Chanel Boy -versio.

kangas

Käytännöllisyyden kannalta ensinnäkin ovat aitoa nahkaa olevat mallit. Asianmukaisella hoidolla ne palvelevat sinua lähes loputtomiin, ja ne ovat myös helposti hoidettavissa.

Lakka-mallit näyttävät erittäin vaikuttavilta, mutta eivät aina sovi jokapäiväiseen käyttöön. Joissakin tapauksissa nahka voi tehdä ulkoasun maukkaaksi tai se on vain epätarkoituksenmukaista tarkastella rentoa tai urheilullista tyyliä. Mutta ilta näyttää, hän antaa hieman hienostuneisuutta ja rajattoman ylellisyyttä.

Kangaskassit ovat melko suosittuja, ne ovat kestäviä, tyylikkäitä, erinomaisia ​​jokapäiväiseen käyttöön. Niistä on vaikea huolehtia, pussin puhdistus, pilaantuminen, se on annettava kuivapesulle.

Katso mielenkiintoinen denim-pussit - ne ovat läsnä lähes kaikissa riveissä. Tämä on moderni ja melko käytännöllinen materiaali, joka sopii täydellisesti mihin tahansa rentoon tyyliin. On totta, että tämä on vähiten monipuolinen laukku, joka ei sovi liike- ja iltakuviin.

Värit ja tulosteet

Koska sääntö, jonka mukaan pussi on valittava kenkiin, ei kelpaa pitkään aikaan, voit ostaa minkä tahansa haluamasi värin mallin.

Tytöt, jotka vielä rakastavat klassikoita, valitsevat mustan, valkoisen, beige- tai ruskean lisävarusteen.

Jos sinulla on varaa paljon laukkuja ja et halua rajoittaa tiukkoja kehyksiä, voit kiinnittää huomiota punaisen, sinisen, vihreän, vaaleanpunaisen pussiin.

Mitä tulee tulosteisiin, ne ovat aina uskomattomia, ja joskus ne ovat todellisia taideteoksia. Useimmat niistä on omistettu Chanelin, Pariisin ja suuren Mademoisellen talolle.

Kuinka paljon se on?

Suosittujen Flap-pussien mallien keskihinta, joka sisältää 2,55, Boy, 11.12, on 3 000–5 000 euroa.

Pieni kytkin voidaan ostaa 1 000–1 500 €.

Rajoitettujen kokoelmien yksinomaiset mallit ovat paljon kalliimpia, niiden kustannukset tavallisesti ovat 10 000–12 000 euroa.

Kuten näette, alkuperäinen ei voi olla halvempi kuin 1000 €. Siksi, jos tarjotaan oletettavasti alkuperäistä lisävarustetta, se on paljon halvempi, selittäen, että erittäin ainutlaatuisella myynnillä olet todennäköisesti väärennetty.

Miten erotetaan väärennöksistä?

Ensinnäkin on syytä huomata, että tuotemerkin tuotteita ei koskaan myydä eri verkkokaupoissa, joissa myydään väitetysti alkuperäisiä "jäänteitä", "pieniä avioliittoja", jne. Kaikki tuotemerkin tuotteet häviävät välittömästi. Siksi voit ostaa alkuperäisen vain muotitalon virallisessa putiikissa tai valtuutetussa Chanel-jälleenmyyjässä.

Poikkeuksena ovat pussit, jotka kuuluvat Chanel Vintage -luokkaan. Nämä ovat aikaisempien kokoelmien malleja, jotka toinen omistaja on jo käynyt, mutta jotka eivät olleet kuluneet tai olivat hyvin lyhyitä, joten niiden kulumismerkit ovat tuskin havaittavissa ja merkityksettömiä.

He toteuttavat erilaisia ​​online-alustojaan, joilla on hyvä maine ja jotka takaavat tuotteiden aitouden. Jotta olisit varma, että et osta väärennettyä, sinun pitäisi tutustua yksityiskohtiin, jotka tarvitsevat huomiota:

Materiaali ja ulkonäkö

Ehkä ei ole tarpeen sanoa, että ompeluun käytetään korkealaatuisia materiaaleja. Useimmiten se on maton vasikka tai karitsan iho.

Jos pussi on kiiltävä, tämä on ensimmäinen merkki väärennöksestä!

Käytetään myös rakeista ja patentoitua nahkaa, eri eksoottisten eläinten nahkaa, kankaalle, denimille, kankaalle (villa, tweed, jacquard), turkista ja muista.

Kaikki saumat ovat siistejä ja tasaisia, ompeleet ovat paksuja, erityisesti tikattuihin pusseihin. Venttiilin saumat, etuosa ja selkänoja ovat samoja, kuin jos niissä on "niveliä". Niitä ei saa missään tapauksessa keskeyttää - tämä on mahdollista vain väärennöksillä.

Sisäkuva

Mallista ja kokoelmasta riippuen sisustus voi vaihdella. Kaikilla käsilaukkuilla on kuitenkin samanlaisia ​​ominaisuuksia. Tärkeintä on logon läsnäolo, joka voi olla kohokuvioitu tai leimattu. Jos logo puuttuu, leimaaminen on välttämätöntä.

Leimalla on myös merkintä Chanel Italy tai Chanel France, joka on kilvestä peräisin oleva alkuperämaa ja etiketti on sama. Mikään muu maa ei tee tämän tuotemerkin laukkuja. Jos sinulle kerrotaan, että muotitalo on Pariisissa, ja Kiinassa ompelupussit ovat räikeä valhe!

Sarjanumero ja kortti

Numero on ehdottomasti läsnä kaikissa brändin pusseissa. Vanhoissa malleissa se on seitsemän numeroa ja uudella kahdeksan numerolla. Muista, että sen löytäminen ei ole niin helppoa, yleensä se on piilotettu tuotteen suolistoon, ja väärennökset sijaitsevat tavallisessa näkymässä.

Jokaisessa pussissa on sertifikaatti, vaikka ostatkin vanhan laukun, myyjän on toimitettava se. Jos hän viittaa siihen, että kortti on kadonnut, sinun ei pitäisi ostaa lisävarustetta.

Sertifikaatti on musta kortti, jossa on kultaiset merkinnät ja sen sarjanumero. Sen suunnittelu ei ole muuttunut 90-luvun jälkeen, joten se ei voi olla erilainen. Luonnollisesti ei voi olla epäselviä kirjaimia, kaarevia kirjasimia tai väärinkirjoituksia.

tulokset

Painikkeilla, soljilla ja muilla lisävarusteilla on yleensä merkintä siitä, että se on tehty Pariisissa. Tuotantoaan varten mallista riippuen käytetään kultaa tai hopeaa.

Kuuluisa linna, jossa on ristikkäisiä kirjaimia SS valmistettu kuparista tai nikkelistä kultaa. Se on kestävä ja melko painava.

Tyylikäs ja värillinen ketjun kynä yhdistetään muihin metallielementteihin. Ne valmistetaan aina samasta väristä, ja jopa pienet värisävyn erot eivät ole hyväksyttäviä.

Arviot

Useimmat Chanelin käsilaukkujen omistajat puhuvat niistä innostuneesti. He sanovat, että on mahdotonta löytää puutteita tuotteissa ja pitää niitä ihanteellisina.

Useimmat jättävät palautetta klassisista malleista, jotka tyttöjen mukaan soveltuvat kaikkiin vaatteisiin.

Yli kahden tai kolmen vuoden ikäisten laukkujen omistajat sanovat, että huolellisesti käsitellyt tuotteet eivät menetä houkuttelevaa ulkonäköään. Tietenkin iho on ihoa, ja ajoissa ne näkyvät edelleen, mutta tämä ei tapahdu pian.

Tyttöjen mukaan Chanel-pusseilla ei ole puutteita, eivätkä he edes pidä korkeita kustannuksia miinuksena, koska on aina mukavaa investoida tällaiseen laadukkaaseen ja yleismaailmalliseen asiaan.

Mitä käyttää?

Koska tänään Chanel-käsilaukkujen valikoima on monipuolinen, ota huomioon perinteiset mallit, jotka ovat suosituimpia. Kuten on sanottu useammin, ne soveltuvat lähes mihin tahansa kuvaan, mutta ehkä paras näyttää klassisilla vaatteilla Englanti ja ranskalainen tyyli. Se voi olla sileät hameet, paidat, villapaidat ja luonnollisesti tweed-puvut. Korut on aina hienovarainen ja tyylikäs, hyvin, jos metallin väri vastaa pussin lisävarusteiden väriä. Tulee ylimääräinen pieni hattu ja huivi.

Kehittyneempää, romanttista ulkoasua varten silkki suljettu mekko, kevyet neuletakit, jotka heitetään ylhäältä, ja keskikorkoiset pumput sopivat. Klassinen pussi sopii täydellisesti tähän kuvaan.

Älä ajattele, että moderni rento tyyli ei tarvitse kuljettaa legendaarista pussia. Se täydentää helposti kuvaa, joka koostuu laihoista farkuista tai nahka-leggeneistä, paitasta tai villapaita ja ylisuuret takit.

On mahdotonta puhua tyylikkäästä tyylistä, johon Chanelin käsilaukut sopivat täydellisesti. Pieni musta mekko, sulavat pumput, klassinen takki, suorat housut ja silkkihousut, helminauha - kaikki tämä näyttää hyvältä yrityksessä, jossa on hienostunut lisävaruste.

Upeat kuvat

Brittiläinen supermalli Rosie Huntington-Whiteley näyttää trendikkään ilmeen, jota täydentää Chanel 2.55. Leikattu farkut leveällä vyöllä, kevyt silkkipusero, klassiset yhdistetyt pumput.Kuvassa on tyylikkäät aurinkolasit, kaulakoru ja pussiin kiinnitetty silkkihuivi.

Toinen brittiläinen tyttö - tyttö Alex Chang rakastaa Chanelin käsilaukkuja. Yksi hänen upeista ulkonäöistään on mokkanahka, valkoinen paita ja sandaalit pienellä alustalla. Katso täydentää punaisen 2,55: n, joka vastaa huulipunaa. Ei ihme, että Alexia pidetään tyylin kuvakkeena.

Chanel-pussia ei tarvitse kuljettaa pienellä mustalla mekolla, esimerkki muoti-bloggaajasta Camila Coelhosta ja valitse valkoinen! Kuurot ylhäällä, jalat, joissa on lyhyt mekko, näyttävät hyvältä suede-mallilla Chanel Boy. Kuvaa täydentää kaulakoru ja aurinkolasit.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet