Naisten laukut

Crocodile-naisten laukut

Crocodile-naisten laukut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ominaisuudet: edut ja haitat
 2. malli
 3. Kuinka paljon se on?
 4. Mitä käyttää?

Krokotiilista valmistetut naisten laukut ovat todellinen vahvuus, luotettavuus ja hienostuneisuus. Ne on valmistettu pääasiassa krokotiilin ventralisesta tai selkäosasta. Näistä osista valmistetut mallit näyttävät todella ylellisiltä ja kalliilta, ja ne osoittavat myös omistajan tilan. Kaikki eivät voi varaa tällaiseen hankintaan. Mutta sen lisäksi, että pussin on näyttävä kauniilta ja tyylikkäästi, sen on täytettävä myös sellaiset vaatimukset kuin mukavuus kulumista ja hoitoa, tilavuus ja yhdistettynä kuvaan.

Ominaisuudet: edut ja haitat

Luonnollisesti jokainen aitoa nahkaa sisältävä pussi on tunnettu luotettavuudesta ja kestävyydestä. Krokotiilin nahasta valmistettu pussi on vieläkin enemmän. Tämä on ehkä vahvin materiaali pussien valmistukseen. Lisäksi tämän materiaalin lisävarusteiden valmistus on melko työläs prosessi. Kaikki tuotteet kootaan ja ommellaan käsin, mikä vaikuttaa lopulta niiden arvoon.

Kun puhutaan krokotiilin ihosta valmistetuista pusseista, on ymmärrettävä, että nämä tuotteet on jaettu kolmeen ryhmään:

 • alligaattorin nahka;
 • krokotiilin iho;
 • caiman nahka.

Jokaisella näistä lisävarusteista on omat ominaisuutensa.

Esimerkiksi krokotiilin iholle on tunnusomaista tuberkuloosien läsnäolo. Nämä letkut sijaitsevat päänsä kohdalla hyvin merkittyillä riveillä: 4-2. Valmistajat rakastavat käyttää tätä osaa laukkujen suunnitteluun.

Suosituin osa, kuten edellä mainittiin, on vatsa. Tämä krokotiilipinta-ala on riittävän pehmeä ja siten helposti käsiteltävä. Eläimen tämän rungon rivillä on melko selkeä geometria ja ne ovat käytännössä rinnakkain toistensa kanssa. Ja jokaisella neliöllä, joka muodostaa, voit nähdä pienen pisteen, tätä kasvua kutsutaan osteodermiksi.

Alligaattorin iho poikkeaa krokotiilista, sillä se on rivissä rivissä 2-2-2. Vatsa on myös suosituin osa tätä matelijaa, mutta muotoilu ei ole niin järjestetty ja muistuttaa pikemminkin hämähäkinverkkoa. Tällainen nahkainen pussi näyttää hyvin alkuperäiseltä.

Vielä yksi Erottuva piirre on tähdellä muotoiltu arpi alligaattorin iholle. Tästä syystä ja erottaa tämän tyyppisen pussin. Lisäksi suunnittelijat rakastavat sijoittaa tämän osan tuotteisiinsa.

Caiman head tubercles taitetaan peräkkäin, jota kuvataan nimellä 4-4-2. Kaiman iho on erittäin kovaa, ja siinä on paljon kasvua, ja siksi peritoneumia käytetään pääasiassa tässä, koska sitä on paljon helpompi käsitellä. Yleensä nämä pussit ovat jonkin verran halvempia kuin edellä esitetyt lajit, mutta häikäilemättömät myyjät yrittävät siirtää ne pois krokotiilina tai alligaattorina.

Tällaisilla pusseilla on tietenkin etuja ja haittoja. Tällaisten tuotteiden haitat ovat melko korkea hinta ja monimutkaisuus, toisin kuin kallis pussi, huonolaatuisesta väärennöksestä. Tällaisten lisävarusteiden edut ovat monet:

 • luotettavuus ja kestävyys;
 • alkuperäinen ulkonäkö;
 • täysin käsintehty;
 • osoittaa omistajan tiettyä asemaa ja arvovaltaa;
 • kunkin yksittäisen tuotteen omaperäisyys;
 • vahvuus.

malli

Löydät paljon malleja krokotiilista nahkalaukusta, se voi olla joko pieni kytkinpussi tai suuri tilava laukku. Suosituimmat laukkujen valmistajat Hermes, Chanel, Louis Vuitton käyttävät moniin malleihinsa krokotiiliä. Se voi olla lisävarusteita, jotka on valmistettu kokonaan tästä materiaalista, tai erilaisilla lisälaitteilla tai krokotiili- tai alligaattorin nahka kahvoilla.

Laukku voi olla koristeltu kulta- tai hopealiitoksilla, joissa on metalliketjun kahvat.

Aiemmin tuotteiden päävärit olivat musta, beige tai ruskea. Tämä johtuu siitä, että päälliköt, jotka viettivät niin paljon aikaa eläinten nahkojen valmistukseen, pelkäsivät pilata jo vaikeaa työtä värjäämällä. Nykyaikainen tekniikka on kuitenkin muuttanut kaikkea, ja nyt voit ostaa keltaisen, punaisen, sinisen ja minkä tahansa muun värin.

Malleissa voi olla erilaisia ​​kiinnikkeitä ja vetoketjuja, joissa on taskut asiakirjoja ja puhelimia varten.

8 valokuva

Kuinka paljon se on?

Suosituimmat ja edulliset krokotiilipussit ovat Thaimaassa ja Vietnamissa myytäviä malleja. Jos tarkastelet kotimaisia ​​putiikkeja, hinta, joka on alle 35 000 ruplaa, ei ole käytännössä löydetty. Ja todennäköisimmin tämä hinta tulee olemaan kaiman ihonäytteelle.

Vietnamissa, kuten Thaimaassa, tilanne on paljon yksinkertaisempi. Ensinnäkin nämä eläimet elävät näiden maiden alueella, ja toiseksi on tiloja, joissa matelijoita kasvatetaan nimenomaan tätä tarkoitusta varten. Ja kauppoja, joissa he myyvät erilaisia ​​nahkatavarat krokotiilejä, on lähes jokaisessa kulmassa. Laukut, lompakot, vyöt, kengät, takit, salkut, iPhone-suojat - luettelo tuotteista on melko suuri. Ja hinta on varsin houkutteleva. Kolme sata tai neljäsataa dollaria voit ostaa melko hyvän ja laadukkaan kopion.

Mitä käyttää?

Krokotiilipussi on laukku, joka ei koskaan mene tyylikkäästi. Useimmissa tapauksissa, kun puhutaan luonnollisesta materiaalista valmistetusta kukkarosta, monet eivät näe mitään muuta kuin krokotiilin ihoa. Tämä on todellinen tyylilaji, jota sinun on vielä pystyttävä esittämään kauniisti.

Krokotiilinen nahkalaukku on melko monimutkainen lisävaruste, eikä sitä voida kutsua universaaliksi tarkalleen. Yhdistäminen jokapäiväiseen elämään on vaikeaa, mutta silti mahdollista.

Harkitse yksinkertaisia ​​vinkkejä tähän:

 • Nosta kenkiinsä tai krokotiilihihnaan, mutta se on erilainen sävy tai rakenne. Täydellisen käsilaukun ja kengän ottelun ajat ovat ohi.
 • Ei saa missään tapauksessa käyttää sellaista pussia ihmisille, jotka haluavat urheilullista tyyliä.
 • Tällaiset mallit sopivat erinomaisesti naisille, jotka noudattavat vaatteiden liiketoiminnan tyyliä. Tietenkin tällaisen yhdistelmän värin tulisi olla hillitty, kirkkaan keltaiset variantit tai fuksejavärit eivät ole tällöin sopivia.
 • Päättää mennä ulos tällaisen laukun kanssa, on syytä muistaa, että vain laukku on pukeutumisen korostus ja koristelu. Vaatteiden tulee olla melko yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä, ei hirvittäviä ja räikeitä. Muussa tapauksessa tämä tuotos muistetaan epäonnistumisena, tällainen nainen määrittelee täydellisen maun ja suhteellisuuden tunteen.
 • Krokotiilipusseilla on erittäin vaikeaa yhdistää vaatteita ja tulosteita. On parempi valita jotain yksitoikkoista ja rauhallista.
 • Tällaisilla lisävarusteilla silkki on täysin yhdistetty.
 • Voit käyttää farkkuja, mutta älä unohda kantapäät. Litteät kengät pilaavat tyylikkäästi, joka antaa kuvan krokotiilistä.
 • Valitsemme pussin, joka sopii kehoon. Jos olet tarpeeksi suuri nainen, älä päästä pois valtavista vihreistä tai keltaisista värisistä pusseista, jotka tarttuvat silmään. Todennäköisesti lisävarusteen koko ja kirkkaus houkuttelevat silmän ja valitettavasti keskittyvät pääasiassa kuvion epätäydellisyyteen, ja tällaisen pussin ylellisyyttä pidetään väärin.

Tärkeintä - tarkkailla maltillisuutta kaikessa, ja sitten tämä lisävaruste tekee kuvasta ainutlaatuisen ja tyylikkään.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään.Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet