Turkikset

Mouton-turkki Pyatigorskin tehtaalta

Mouton-turkki Pyatigorskin tehtaalta

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Mallit ja tyylit
 3. Väriliuokset
 4. Arviot
 5. kuvakieli

piirteet

Mouton on leikattu lammasnahka, jota käsitellään erityisellä tavalla formaliinia käyttäen. Tämä turkishoitotekniikka antaa vaikutuksen turkisvaatteiden "säilyttämiseen". Ulkopuolella muton näyttää paksulta, kiiltävältä, yhtenäiseltä turkiselta, pehmeältä ja silkkiseltä.

Mouton on jalostusvaiheessa maalattu eri väreillä. Se on valmistettu hienosta villasta valmistetusta lampaasta, lähinnä Australian tai Uuden-Seelannin alkuperästä, koska leutoissa ilmastoissa lampaiden turkis on ohuempi ja silkkinen.

Sanan "muton" alkuperällä on ranskalaiset juuret - mouton - ram, lampaannahasta.

Moutonia tuotetaan vain Venäjällä ja IVY-maissa.

Muissa maissa sitä ei tuoteta formaliinin ja sen höyryjen käsittelyn aikana vapautuneen formaliinin suuren määrän vuoksi, jota pidetään haitallisena tuotannona.

Venäjällä moutonin tuotannon johtajat ovat Pyatigorskin turkistotehtaat, joilla on monen vuoden kokemus muton turkisten takkien ompelusta. Yhteensä tässä kaupungissa on edustettuina yli 50 turkistehdasta. Tehtaassaan tehdas käyttää kehittyneitä laitteita, maahantuotuja raaka-aineita ja uusimpia nykyaikaisia ​​kemikaaleja.

Kuitenkin mutoni on täysin turvallinen jatkokäytössä ja pysyy luonnollisena materiaalina, jossa on kaikki edut:

 • hygroskooppinen;
 • Lämpö säädettävissä;
 • helppo;
 • käytännön;
 • Huolimaton hoito;
 • Edullinen.

Nämä edut ja se, että mutoni on erinomainen venäläisille ilmasto-oloille, teki siitä yhden kotimaisen turkismarkkinoiden johtajista.

Mallit ja tyylit

Nykyaikaiset tekniikat turkistuotteiden leikkaamiseksi ja räätälöimiseksi mutonista voivat merkittävästi laajentaa muton-turkistuotteiden mallivalikoimaa.

Jokainen fashionista voi valita itselleen sopivan mallin haluamastaan ​​väristä.

Klassiset mallit ovat suurikokoisia, myös naisille, joilla on kaareva ja lasten malli.

Turkin takin pituus on hyvin lyhyt ja maxi. Suosittu ja suosittu on polven pituus polven alapuolella reiteen keskelle.

Klassinen esiintyy suorana, puolivalmiina, asennettuina, hihnana tai ilman, pitkät hihat, tiukat siluettilinjat, lakoniset elementit. Lisäelementteinä käytetään koristeellisia yksityiskohtia, helmillä varustettuja koristeita, upeita painikkeita, metalliesineitä, vetoketjuja, nahkaosia, mokkaa, muita turkiksia jne..

Jatkuva kysyntä on malli, jossa on huppu, mukava ja tilava.

Nykyaikaiset mallit ovat imeytyneet maailman uusimpien turkisten podiumien uusimpiin suuntauksiin. Nämä ovat mallit, joissa on lyhennetty hiha, teksturoitujen viimeistelyjen, puhallusten, röyhelöiden, lohkareiden, epätavallisten leikkausten, kavennettujen hartioiden, nahka- ja mokkanapien, poikittaisten leikkausten, paloittuneiden helmien jne.

Aktiivisten elämäntapojen ystävät pitävät mielellään lyhyiden pituisten mallien muodossa lyhyiden turkisten takit, joissa on huppu tai ”ranskalaisen” tyypin mallit.

Nuoret tytöt houkuttelevat merentakaisten mallien, nahkahihnalla varustettujen mallien tai muiden turkisten - kettujen, arktisten kettujen ja minkkien - malleja. Tai malleja, joissa on epäsymmetria, "cross", ilman kaulusta "Chanelin" tyyliin.

Erikoispaikka on miehille tarkoitettujen turkisten takki- mallien mallit. Nämä pinnat ovat erittäin käytännöllisiä, kulutusta kestäviä, lämpimiä ja miellyttäviä. Lisäksi lapsi kasvaa nopeasti, ja muton-turkki on erittäin edullinen vaihtoehto lasten talvivaatteisiin.

Väriliuokset

Värillisessä muton-turkisten takissa on myös laaja valikoima.Mouton on maalattu eri väreillä ja sävyillä: musta, ruskean gamman sävyjä, beige, maitomainen, valkoinen, sininen, punainen, viininpunainen, lila, vihreä, keltainen jne.

Moderneilla värjäysmenetelmillä voit luoda kuvioituja kuvioita mutonilla, väriaineella eri siirtymävaiheissa, luoda eläinvärin jäljitelmiä, kuvioita.

Klassiset värit ovat edelleen tärkeitä: musta, ruskea, beige, harmaa, sininen.

Arviot

Muton-turkisten päällysteiden asiakkaiden lukuisien katsausten mukaan kukin on tyytyväinen ostokseen. Pyatigorskin tehtaiden Mutonin turkki on keskittynyt venäläisiin naisiin ja ennen kaikkea erittäin käytännöllinen. Ei vaadi huolellista huoltoa, kulutusta kestävää.

Tällaisessa turkissa lämmin jopa hyvin kylmällä säällä. Muotin turkisnahkojen pukeutuminen on noin 6-8 vuotta.

Mutonin päällysvaatteiden suurin etu on hintojen saavutettavuus. Keskimäärin Pyatigorskin tehtaan mutonista voidaan ostaa erittäin korkealaatuinen turkki 30 tr sisällä. Ja siellä on halvempaa - kaikki riippuu mallista, koosta ja pituudesta.

kuvakieli

Erinomainen malli jokapäiväiseen käyttöön ja itsevarma nainen. Malli keski-reiden suora leikkaus, musta, lyhyet hihat, leveä kaulus. Tämän mallin tärkein "kohokohta" on leveän kaistaleen muotoinen savuinen minkki-kaulus ja hihansuut. Väriyhdistelmässä korostetaan mallin aateliskykyä ja eleganssia. Turkin takin reunat on koristeltu ohuella mustalla nahalla. Kauluksessa oleva turkisnahkojen ylempi solki tehdään upealla suurella painikkeella. Tätä mallia on käytettävä pitkillä käsineillä.

Erittäin romanttinen malli turkista, joka on valmistettu moutonista lumivalkoisena. Mallin siru on puolipäivän turkisnahka, joka tekee mallista hyvin naisellisen. Kääntyvä kaulus, joka on leikattu valkoisella minkillä, pitkällä klassisella hihalla, turkki polvien alapuolella, upea vyö korostaa vyötärön kapeutta. Hihansuiden hihansuut on koristeltu reunalla, turkiksen taskuihin lisätään käytännöllisyyttä. Tämän mutonista valmistetun turkismallin lisäksi voit hankkia turkis-boleron tai valkoisen minkin liivin, joka on kulunut turkiksen päälle. Kuva muuttuu heti tyylikkääksi ja tyylikkääksi.

Monista nuorista tytöistä tulee suosittu asia turkis, joka on valmistettu epätavallisesta väristä, joka jäljittelee jaguarin täplät. Malli mukavasta pituudesta reiteen keskelle, pitkähihainen, jossa on tummaa minkkiä, mukava ja tilava huppu, joka on myös leikattu minkin turkista. Hihansuissa leveän nauhan muodossa olevat haarahihnat houkuttelevat epätavallinen järjestely - juuri ranteiden yläpuolella.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet