Turkikset

Leopard-turkki

Leopard-turkki

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Tyypit ja ominaisuudet
  2. malli
  3. Mitä käyttää?

Leopardin väri on yksi muodin maailman kiistanalaisimmista ilmiöistä. Joissakin ajanjaksoissa hän on rehellinen huono maku, joka on kyllästynyt kaikella fussynessillä. Toisissa - vuodenaikojen pääasiallinen trendi, joka sisältyy vaatteisiin, kenkiin, asusteisiin. Tänä vuonna se on suotuisa leopardipisteille, ja siksi ne ilmestyivät päällysvaatteisiin ja erityisesti turkisvaatteisiin.

Tyypit ja ominaisuudet

Leopard-takit on jaettu useisiin eri tyyppeihin, joiden yleinen merkitys tulee värin luonnollisuuteen. Eräässä tapauksessa se on täysin luonnollinen, luonto itse kekseli, koska tuotteet ommellaan suoraan leopardin turkista. Toinen tyyppi sisältää luonnon- tai keinotekoisen turkiksen turkikset, joille tulostetaan eläinpainatus.

Leopardin turkki on harvinainen ylellisyys, jota kaikki eivät voi varaa, koska yhden ihon hinnat saavuttavat useita tuhansia dollareita. Villieläimen turkis on arvostettu sen ulkonäöstä, ainutlaatuisesta pisteiden kuviosta sekä väristä, joka vaihtelee lämpimästä kullasta kylmään hiekkaan.

Jokaisen eläimen mustan ja ruskean täplän koriste on ainutlaatuinen, ja siksi voimme puhua turvallisesti kunkin mallin yksinoikeudesta. Karvan pituuden ja paksuuden luonnollinen vaihtelu on mahdollista, koska se vaikuttaa sekä pedon elinympäristöön että vuoden aikaan.

Leopardin nahkojen louhinta johti siihen, että heidän täydellinen kuolemansa uhkasi, ja siksi metsästys heille kiellettiin kaikkialla. Nykyajan Leopard-takit ovat ommeltuja tuotteita vanhoista malleista. Koska materiaali on niukasti, löytyi hyvä vaihtoehto - piirretään kuva.

Kaurahiutaleita, joissa on leoparditulos, löytyy kaikkialta. Ne voidaan valmistaa luonnonmateriaaleista, jos ne ovat hyvin värjättyjä, se on kuitenkin keinotekoisia tuotteita. Usein keinotekoinen materiaali voidaan koristaa kettu, pesukarhu, minkin kanin turkis hihat tai huppu.

Käytetty kuva voi olla erilainen, joskus hyvin kaukana luonnollisesta, väristä ja muodosta. Esimerkiksi tällä kaudella muodikkaat, loistavat leoparditulostukset, esimerkiksi violetti ja vihreä.

Yksi tärkeimmistä keinotekoisten turkisvaatteiden ominaisuuksista on alhainen hinta. Hän puolestaan ​​helpottaa turkiksen jakamista, jos hän yhtäkkiä tuli käyttökelvottomaksi tai kirkkaat värit ovat menettäneet merkityksensä.

malli

Leopardin väri - kirkas, houkutteleva ja erittäin aktiivinen. Hän pystyy varjostamaan turkiksen koko kuvan ja omistajan. Tämän estämiseksi on tavallista valmistaa tuote, jolla on tällainen eläinperäinen malli. Siten leikkauksen yksinkertaisuutta kompensoi väritys, joka luo tyylikkään päällysvaatemallin.

Yleisimmin käytetty pituus on mini ja harvemmin midi. Maxi, eli lattialle tarkoitetut turkikset, ovat hyvin harvinaisia, ja huonon laadun ja huonojen yhdistelmien yhteydessä muiden vaatteiden kanssa voi muuttua täplikäs katastrofi. Todellinen on pituus reiden keskelle.

Itse leikkaus on pääosin suora tai siinä on vihjeitä A-muotoisesta siluetista. Vähemmän yleisiä ovat asennetut takit. Useimmiten vyötärön korostamiseksi tuotteeseen tulee yksisävyinen nahkavyö.

Mitä käyttää?

Kun käytät asioita leoparditulostuksella, on tärkeää pitää mielessä yksi tärkeä sääntö: tämä malli ei siedä kilpailua. Loput vaatteet ja kengät yrityksessä, joissa on leopardin turkki, on oltava tumma tai perusvärinen, niin kauniita koristeita, joissa on eläinpisteitä, alkaa olla erityisen kirkas ja rikas.

Lyhyissä malleissa on näkymä jaloille, ja siksi on kiinnitettävä erityistä huomiota housuihin. Sovita tiukat farkut ja housut, joskus jopa leggingsit. Jos turkki on pieni ja se ei ole tilava, myös vapaa vaatetusasiat, myös palanut, toimivat.

Voit käyttää korkean kaulan puseroa, paitaa, villapaita. Tämä voi olla lyhyt mekko, jos puhumme cocktail-juhlista. Mutta pitkä hame tai mekko voidaan käyttää vain, jos päällysvaatteiden pituus on sallittu.

Kenkien valinta riippuu säästä ja turkiksen pituudesta. Niinpä, lyhyillä malleilla, voit turvallisesti käyttää korkeita saappaita ja saappaita, erityisesti tänä vuonna muodikkaita. Klassiset siistit takit näyttävät nilkkasaappaat ja nilkkurit, joissa nuoret mallit voidaan yhdistää saappaat.

Koska tämä on kylmä kausi, niin todennäköisesti turkiksen tarvitsevat kumppanit, kuten käsineet, huivit ja hatut. Parhaita vaihtoehtoja ovat klassiset vaihtoehdot, ei-volumetriset ja monofoniset, koska niiden on oltava lämpimiä eikä häiritä huomiota.

Laukku voi olla erilainen tyyliin ja värin osalta on parempi valita kengän sävy. Yksi takin varusteista on nahkavyö.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet