Turkikset

Beaver-turkki

Beaver-turkki

liittyä keskusteluun

 

Beaver-turkikset ovat kauniita ja kestäviä tuotteita, joita ei usein löydy myymälästä. Tosiasia on, että majavia ei kasvateta vankeudessa, ja niiden turkki on hyvin harvinaista. Mieti, mitä vaihtoehtoja nämä turkikset ovat, ja puhu myös analogeista.

Työskentelemällä kalliilla turkisilla suunnittelijat pitävät mielellään yksinkertaisia ​​tyylejä ja leikkauksia - suora tai asennettu turkki, joka on tehty polvesta hieman polven alle, on monipuolinen ja erittäin tyylikäs vaihtoehto koko ajan. Ei ole huono, jos turkki on varustettu hupulla - se suojaa pään ja hiustenleikkua onnistuneesti paitsi tuulelta, myös märältä lumelta, koska majavan turkista on vettä hylkiviä ominaisuuksia.

Mikä tämä on?

Usein turkisnahkojen etiketeissä on "majava-turkista" ja sinun täytyy tietää, että tällä materiaalilla ei ole mitään yhteyttä majavaan lainkaan. Beaver on tasainen ja tiheä kuninkaallinen kani- tai rex-kanin turkis. Tämä rotu esiintyi Ranskassa, eläimillä oli ruskehtavan punainen sävy ja epätavallinen turkisrakenne: paljon lyhyempi ja tiheämpi kuin tavallisilla kaneilla. Niinpä rotu oli nimeltään "Castor Rex" - koirien kuningas. Hellävarainen, sileä ja pehmeä nap on suosittu valmistajien keskuudessa, se ei myöskään ole liian kallis, mitä asiakkaat pitävät.

Mutta turkikset luonnollisesta majavasta - arvo, joka on peräisin antiikin Venäjän päivistä. Tämä turkis pidetään lämpiminä, se sopii parhaiten vakavimpaan ilmastoon, se ei pelkää kosteutta - paistin tai sateen takia majava turkki muuttuu vieläkin kauniimmaksi - turkis pyyhkäisee ja ei muuttuu jumissa jäätelöiksi. Beaverin luonnollinen turkki ylittää minkin ominaisuuksiltaan ja seisoo kantavien turkisten hierarkian yläreunassa.

Monet tehtaat, jotka ompelevat turkiksia turkista, suosivat kanadalaisia ​​turkiksia. Kanadalainen majava on järkevä yhdistelmä kauneutta, mukavuutta, laatua ja hintaa. Aivan oikein, tällaista turkista pidetään parasta. Hintojen osalta kalleimpia ovat päällystetyt majava. Kustannukset ovat korkeat, koska turkiksen kanssa työskentelystä on ainutlaatuista aikaa vievää, jolloin tuote muuttuu kevyeksi ja kestäväksi menettämättä muita ominaisuuksia. Tosiasia on, että majava-turkki on kova ja sen pehmeyden takaamiseksi vartalon hiukset vedetään käsin.

Marsin majava, kuten majava, turkki ei liity juuri tähän eläimeen. Swamp-koiria kutsutaan nutriaksi, joita kasvatetaan onnistuneesti vankeudessa, koska niiden turkki on suhteellisen halpaa. Mutta pähkinät ovat hyvin kauniita, vahvoja ja eivät pelkää kosteutta. Koska pähkinöiden rotuja ja värejä on useita, jotka on kasvatettu keinotekoisessa ympäristössä, tällaisten turkisnahkojen sävyjen ja tyyppien vaihtelut ovat lukuisia.

Hyvin alkuperäinen turkis-karva, joka on ommeltu majavan turkista. Tämä on nahkojen kerääminen, kun lopputuote on kuvioitu, raidallinen. Koska majavan turkikset voidaan leikata hyvin, tällaisten turkisten takit voivat olla hyvin lyhyitä, alle puoli tuumaa.

malli

Koska majavan turkki ei ole halpa, ja yksittäisten mallien hinta voi saavuttaa kuvittelemattomat korkeudet, se on parempi ostaa klassinen malli tällaisesta materiaalista valmistetusta turkisvaatteesta. Beaver-turkisominaisuudet mahdollistavat turkiksen kuljettamisen viidentoista ja kaksikymmentä vuotta, ja mallin on oltava niin laaja.

Työskentely kalliiden turkisten kanssa suunnittelijat itse haluavat yksinkertaisia ​​tyylejä ja leikkauksia. - suora tai asennettu turkki, joka on valmistettu majavaista polven alle, on monipuolinen ja erittäin tyylikäs vaihtoehto kaikkina aikoina. Ei ole huono, jos turkki on varustettu hupulla - se suojaa pään ja hiustenleikkua onnistuneesti paitsi tuulelta, myös märältä lumelta, koska majavan turkista on vettä hylkiviä ominaisuuksia.

Koska majava-turkki ei ole pitkä, on olemassa monia yhdistettyjä turkisvaatteiden malleja - hopea kettu, arktinen kettu tai kettu.Fringe on pehmeämpi ja pitkä turkki ei vahingoita tuotteen "kanonisuutta", vaan päinvastoin tekee siitä mielenkiintoisemman. Lisäksi tämän vaikutuksen vuoksi voit piilottaa kuvahäiriöt - esimerkiksi tilava kaulus tasapainottaa "päärynä" -kuvan.

On olemassa suuria majava-malleja. Nämä päällysteet on ommeltu yleisten sääntöjen mukaisesti - yleensä niissä on "kaapu" tai "trapezium" leikattu, stand-up-kaulus ja hieman flared-hihat. Suunnittelijat eivät suosittele, että ostat turkiksen suorasta leikkurista, jos olet tyytymätön kuvioon. Furless turkis yksin ei piilota vikoja, vaan vain suunnittelijan taitava käsi.

Beaver-turkisvaatteet ovat miehillä suurta kysyntää, jopa mielipide siitä, että se on yleensä miesten turkista. Diskreetti, käytännöllinen ja puhtaasti toimivia hyveitä, majava turkis kuin vahva puolet ihmiskunnasta. Naisten päällysvaatteet miehille säteilevät tilannetta - lakoninen leikkaus, laadukkaat huomaamattomat tarvikkeet, turkisten turkisten valmistus.

Väriliuokset

Todellinen majava turkki on monimutkainen väri - jotain ashen ja ruskea. Se ei ole kovin ilmeikäs, vaan "pölyinen" varjo, jolla on samalla paljon faneja. Usein majavan turkis on sävytetty, vaaleneva tai päinvastoin, tummenna turkista. Näin saadaan ruskean sävyt: keksi, pähkinä, helmi tai kahvi.

Turkishirvi maalasi harvoin, harvemmin - kirkkaina väreinä. Jos puhumme nutria-turkista, on noin kymmeniä luonnollisia turkisvärisiä, jotka ovat vankeudessa kasvatettuja eläimiä. Värit vaihtelevat puhtaasta valkoisesta ja valkoisesta ja kermanvärisestä keltaiseen, savuiseen, hopean siniseen ja grafiitin mustaan.

Beaver-turkisten takin värit voivat olla mitä tahansa. Kani turkista on helppo värittää, ja voit löytää takit paitsi koko klassisesta paletista, mutta myös kirkas, värikäs: punainen, vaaleanpunainen, violetti, sininen.

valmistajat

Yllä keskustelimme Kanadan majava-turkista, jota luonnollisesti käytetään paikallisissa tehtaissa. Kanadalaiset valmistajat ompelevat kalliita turkistuotteita, jotka ovat erittäin arvokkaita ympäri maailmaa.

Venäläiset valmistajat tuottavat myös turkiksia turkista. Jotkut heistä ovat venäläisestä turkista, jotka metsästäjät myyvät tehtaille. Tämä on kaikkein arvokkain vaihtoehto, sillä tällaiset turkikset käsitellään minimaalisesti, turkisnahkojen päällä on kokonaisia ​​nahkoja, usein tämä on poikien turkista. Huutokaupassa ostettu turkis myös hintaan. Voit ostaa majava turkiksia tällaisilta venäläisten markkinoiden jättiläisiltä "Melita" tai "Snow Queen".

Beaver-turkisvaatteet ompelevat erilaisia ​​valmistajia, kuten Kiinaa. Kokoavat turkisvaatteet, joista monien jäsenten tavoitteena on ostaa majava turkki. Asianmukaisesti valitut kiinalaiset tuotteet ovat paljon halvempia kuin muut tehtaat, mutta samalla niillä on kunnollinen laatu.

Vinkkejä valintaan

Beaver-tuotetta ostettaessa on tärkeää ymmärtää, miten erottaa luonnon turkikset väärennöksistä. On olemassa joitakin menetelmiä, joiden avulla ei voi tehdä virhettä ostoksen yhteydessä:

  • Arvioi turkista kosketukseen

Beaverin luonnollinen ja leikattu turkis on piilossa, jos pidät sitä kämmenellä. Luuston turkis on tiukempi, ja se pistää ja ryöstää. Jos painat turkista ja katsot tarkemmin, aluskarvan paksuissa kohdissa löytyy nämä kovat, paksut karvat. Jos edessä on kani, ei ole tällaista vaikutusta - sen turkis on pehmeä, yhtenäinen. Kuitenkin, kun harkitset tuotetta, joka on peräisin kiinnitetyistä majavaista, ei tule olemaan ”barbeja”, tässä on keskityttävä muihin merkkeihin.

  • Turkin levyn koko

Ompeleessa turkislakit käyttävät lähes aina kiinteitä levyjä, jotka ovat kooltaan noin 40 - 50 senttimetriä. (vertailua varten kanilla on noin 20-30 cm). Jos mahdollista, tarkista tuote huolellisesti, vastaa nahkojen kokoa. Mutta älä unohda, että majava nahat ovat joskus vielä leikattu, jos sitä vaativat tyyli tai edessäsi turkis ”poikkileikkaus”.

  • Katsokaa väärää puolta

Turkislakissa on kaksi vuori- tyyppiä: suljettu tai lähtö. Ensimmäinen vaihtoehto on yksinkertaisempi - se voidaan työntää sivuun ja nähdä turkisydän. Jos olet valmis ostamaan kalliita tuotteita, mutta sillä on suljettu vuori, yritä neuvotella myyjän kanssa ja purkaa se hieman. Miksi sitä tarvitset? Arvioida ihon nahan pintaa. Jos se on majava, niin ne ovat tiheitä, vahvoja ja paksuja, kani - ohuita, kuten rätti.

  • Kiinnitä huomiota varjossa

Pieni värivalikoima - merkki siitä, että edessäsi on majava. Luonnollisten nahkojen väri - fandum tai tuhka-ruskea, jossa on siirtymiä pimeästä valoon. Beaver on värjätty mustaksi, ja se on punertava, kermanvärinen tai kultainen vaalennuksella. Näyttää siltä, ​​että mikään luettelossa olevista sävyistä ei ole samanlainen kuin edessänne - tämä on tilaisuus ajatella.

  • Navigoi hinnan mukaan

Beaver-turkki ei voi olla halpa, sen vähimmäiskustannukset alkavat 100 000 ruplaan. Epäilyttävän alhainen hinta viittaa siihen, että käytät toisen eläimen turkista valmistettua turkista, vaikka myyjä selittäisi sen myymällä viime vuoden kokoelman tai alennuksia.

  • Pyydä todistus turkista

Lopulta ostajan ei tarvitse ymmärtää turkista. Jotta vääriä ei osteta, kysy myyjältä laatutodistus. Sen on sisällettävä seuraavat sanat: "beaver", "bieber" tai "castor" kreikaksi, "biaver" englanniksi. Jos näet "Rebbet", "Rex Rebbit" tai "Orilag" - tämä on kanin turkki tai majava.

No, jos myyjä voi näyttää tehtaiden valmistajien luettelot, joissa on kuvia mallista, joka kiinnostaa sinua. Erityisen epäilyttävät voivat jopa kysyä valmistajalta yhteyksiä ja selvittää, toimivatko ne yhteistyössä myyntipisteen kanssa.

Arviot

Beaver-turkisten takki-arvojen joukosta löytyy paljon hyödyllistä, mitä tällaisten turkisvaatteiden omistajat ja omistajat jakavat. Useimmiten suositellaan ostamaan turkisnahkoja Kanadan majakalta, valitsemalla arvoinen tuottaja Venäjällä. ”Olkoon tämä turkki melko penniäkään, mutta sitä ei pureta. Kevyt, lämmin, asia elämälle, lähes "- kirjoita foorumeille.

Mutta on myös usein arvosteluita, jotka ovat täynnä turhautumista. Kokemattomat ostajat saavat kanin turkisnahkoja, jotka he tekevät leikatun majava. ”Ostin turkiksen edullisesti, mutta olin varma, että se oli majava. Kun ensimmäinen lumi putosi, se tuli märkäksi ja raskaaksi, turkis pääsi. Ja kaikki, koska ostin spontaanisti, matkalla, lukematta, miten erottaa väärennös todellisesta turkista.

Foorumeilla ja onnekkailla naisilla on onnea ostaa turkiksia metsästäjiltä. Nahat tulivat studioon ja saivat yksinoikeuden pienestä rahasta. Monet menevät turkiksille Kreikassa tai Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, työskentelevät toimijoiden kanssa, jotka tarjoavat ostoksia todistetusti luotettavilla tehtailla. Tuotteet, jotka on ostettu huomattavista rahoista ja joilla on laadunvarmistus, ota omistajalle kymmenes kausi.

  • Tarve valita viisaasti. Tänään kävin noin kymmenen pistettä, ulkonäöltään turkki on majava, ja katsot sitä - kani. On välttämätöntä valita myymälät arvosteluihin, älä kiinnitä huomiota erittäin alhaisiin hintoihin. Kannattava majava ei vieläkään voi ostaa ...
  • On vaikea ostaa majava, mutta olin onnekas. Pehmeä takki, jota olen käyttänyt viisi vuotta, en edes luovuttanut puhdistusta - se näyttää uudelta. Turkki ei jäänyt kiinni, ei likaantunut ja kestää julkista liikennettä. Ei ole kuuma, jos mennä huoneeseen jonkin aikaa. Helppo, kaunis!
  • Hyvässä turkisalissa voit ripustaa vuorauksen, jos olet varma laadustasi! Eilen tein sen, ostin turkiksen katkealta majavaaltaalta, jonka hinta oli 210 000 ruplaa. Mutta on olemassa halvempia malleja - polviparomiin asti voidaan ottaa 100 000 ruplaa.
  • Jos otat majava, niin vain klassinen tyyli. Tällaisen turkiksen kulumista vähintään kymmenen vuodenaikaa varten muoti muuttuu useammin kuin kerran. Minulla on tummanruskea, luonnollinen, ei shorn. Kävelen siinä 11 vuotta, en voi iloita. Minusta tuntuu siltä, ​​että näin ei löydy Tänä aikana käytin kuivapesua kahdesti, ja ennen kuin olin kuin uusi, ja puhdistuksen jälkeen minusta tuli ylellinen, kuten boutique!

Mitä käyttää?

Klassinen majava takki on monipuolinen päällysvaatteet.Se yhdistetään mihin tahansa kenkään, jossa on kaikki päivittäisen vaatekaapin elementit. Pitempiä majava-turkismalleja kuluu parhaiten kantapään kengillä, jotta helma, lyhennetyt ja midi-vaihtoehdot voidaan käyttää tasaisilla kengillä - saappaat ja saappaat, saappaat tai saappaat. Tummissa väreissä oleva turkki näyttää hyvältä samoilla tummilla kengillä ja lisävarusteilla. Nahkakäsineet ja ruskea, musta tai harmaa väri sopivat täydellisesti.

Beaverin turkiksen alla voit pukeutua työpukuun, jossa on hame tai housut, ja luoda rento ulkoasu farkkuilla ja villapaidalla. Ainoa asia, jota majava takki "ei ymmärrä" on urheilullinen tyyli. Lämpimät lenkkarit ja suksihousut yhdistyvät parhaiten muihin päällysvaatteisiin. Kun valitset hampun takkihousun, sinun täytyy muistaa, että luonnonmateriaalit yhdistetään turkiksen kanssa - neulottu hattu tai turkki, turkis-beret, huopahattu tai kaunis silkki tai kashmirinen huivi.

kuvakieli

Ylellinen malli, jota voidaan kutsua seksikkäiksi niin pitkälle kuin se on sovellettavissa päällysvaatteisiin. Mielenkiintoinen yhdistelmä viimeistelystä muuttaa turkiksen ihailun kohteeksi - tässä rajattu ja luonnollinen turkis yhdistetään poikittaiseen leikkaukseen.

Loistava esimerkki rehevästä nuoresta naisesta. Bobbed-beaverista valmistetulla turkis-poncholla on trapetsi siluetti, joka ei estä liikkumista. Mallissa on upea puolihälytyskaulus ja bat-hihat. Erittäin naisellinen ja pehmeä kuva "

Turkis-takki syvä musta ja sininen, sekä liike- että elegantti. Pysyvä kaulus, löysät hihat ja suora leikkaus antavat tuotteelle yhdistyksen kalliiden venäläisten hyvien naisten kuluttamaan kannuun. Turkis turkki, joka ei jätä välinpitämättömäksi yhdelle naiselle.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet