Turkikset

Ferret-turkki

Ferret-turkki

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. malli
  2. pituus
  3. väri
  4. Miten valita?
  5. Arviot

Ferretin turkissa on useita positiivisia ominaisuuksia - se on lämmin, pehmeä, paksu, kiiltävä ja kosteutta kestävä. Ulkopuolella ferret-takit ovat melkein yhtä hyviä kuin ylelliset minkki-takit, mutta samalla ne ovat paljon edullisempia. Fretin turkisten karvat eivät ole yhtenäisiä korkeuden ja värin ansiosta, minkä ansiosta tällaisista turkista valmistetut tuotteet ovat todella ainutlaatuisia.

Turkisnahkatakit ovat melko kevyitä ja joustavia melko ohuen ytimen takia, mutta niiden lämmönjohtavuus ei kärsi tästä. On totta, että frettikerrosten kulumiskestävyyden osalta tällaisia ​​tuotteita ei voi kutsua suosikkeiksi, mutta hyvin valmistettu fretti turkki, jossa on huolellinen käsittely, kuluu vähintään viisi vuodenaikaa.

malli

Yleisin ja suosituin fretti-turkiksen malli on klassinen, suora tai trapezoidinen siluetti.

Perinteiset tyylit eivät lakkaa koskaan ja menevät pois muodista.

Pitkistä tyylistä swinger tai vaippa on edelleen suosittu. Se on noin metrin pituinen turkki, jossa on vapaat hihat, jotka on ommeltu trapetsin muotoiseksi ja usein varustettu turkisvyö.

Ranskalainen on turkistuote, joka on peräisin keskipitkällä ja suoralla leikkauksella varustetusta frettistä, joka sopii kaikenikäisille tytöille ja naisille. Usein ommeltu leikkauksilla sivuilla.

Lyhennetyistä malleista kaikenlaisia ​​turkisvaippoja, joiden pituus on jopa vyötärö tai lantio, tarvitaan. Tällaiset mallit ovat erityisen suosittuja auton omistajien keskuudessa. Nämä päällysteet voivat olla suoria tai irtonaisia, ja niissä on tukeva kaulus tai taitettava kaulus, jossa on huppu tai hihna, sekä kaikenlaiset hihat ja muodot.

Kuten monet muutkin turkikset, myös polisti on leikattu. Ja ne vain leikkaavat, eivät pyöritä, tämä johtuu siitä, että tämän eläimen aluskerros ei ole erityisen paksu, ja siten vartalokarvojen leikatut "kanto" toimivat eräänlaisena tukena nastoille.

Haarautuneesta fretistä valmistetut turkisnahat näyttävät hyvin alkuperäisiltä ja mielenkiintoisilta, ne tulevat valoiksi, koska pitkät turvakarvat, joissa on pimeät päät, leikataan, ja vain ristin alueella on tummat turkispalat.

Muita pitkäkarvaisia ​​turkiksetyyppejä - hopea kettu, kettu tai pesukarhu - käytetään usein härkätaulana tai kaulusena frettikerroksissa.

Yksi muodin trendeistä on malleja, joissa yhdistyvät fretetti turkis nahkaa tai mokkaa. Nahka voi olla vyöt, hihat, kaulukset, sivut ja vyötärö.

Fretin turkis sekoittuu hyvin neuleisiin, jotka ovat pääsääntöisesti hihoja, elastisia nauhoja takkien, hihansuiden tai liuskekivien päällä. On olemassa malleja, joissa fretti vie alle puolet tuotealueesta, toisin sanoen napakoita käytetään vain nahan, neulottujen tai tekstiilien päällysvaatteiden viimeistelyyn.

pituus

Turkisnahkatuotteet frettipituudesta maahan - harvinaisuus, ja niiden kysyntä on pieni niiden käytännöllisyyden vuoksi.

Keskipitkät tuotteet ovat suositumpia - ne lämpenevät ja eivät likaantu sohvalla. Lisäksi polvipituisen turkiksen alla voit liittää sekä iltapuvun että suosikkityylisi housut.

Tytöille ja naisille, jotka johtavat aktiiviseen elämäntapaan, lyhennetyt turkikset ovat välttämättömiä - niitä on helppo siirtää sekä joukkoliikenteessä että henkilöautoissa.

Tietenkin, sinun ei pitäisi saada lyhyt turkki, jos sinun on ripustettava pysähdyksissä bussipysäkkeissä odottamassa bussia, on parempi, jos sinulla ei ole tarpeeksi rahaa pitkänomaisen tuotteen ostamiseen, osta untuvatakki.

väri

Yleisin ja kallein Horya-värjätty turkis - musta, joka on metsäpuristin.

Härkäpähkinän turkislakit ovat väriltään ruskeat, koska valkea valkea podushi on valmiiden tuotteiden väri ja hohtaa.

On myös harvinainen albiinon fretti, turkisvärit ovat valkoisia. Muiden lajien metsien frettihybridien värit ovat hyvin monipuolisia ja värivalikoimassa runsaasti: kulta-punainen, helmi-kerma ja tuhka-valkoinen.

Maalattua frettikangasta ei ole erityisen yleistä, ne menettävät luonnollisen värin viehätyksen ja valon podushin alkuperäisen yhdistelmän, jossa on tummat villus turkis.

Miten valita?

Valitessasi fretti turkista, kiinnitä ensin huomiota tyyliin, sen pitäisi istua hyvin, ei rajoittaa liikkeitä, mutta ei myöskään “hengailla”, vaan sinun täytyy muistaa, että päällysvaatteiden tärkein tehtävä on korostaa kuvan nykyisiä etuja ja piilottaa se puutteita.

Liian täynnä jalat peittävät tuotteet nilkkaan, ja trapetsikuvio auttaa peittämään tilavuuden lantion ja vatsan. Ja älä unohda korostaa vyötäröaluetta vyöllä.

  • Ennen kuin maksat suosikkisi fretti-turkista, kiinnitä huomiota turkin laatuun ja vaatteen koko ompeluun. Turkista ei saa kaataa, maalata tai hajua pahasti.
  • Katso vuorauksen alle, se on ommeltava vain ilmassa (ainoa poikkeus on alareunassa elastinen turkki), arvioida ytimen väriä ja tiheyttä sekä saumojen laatua.
  • Jos sinulla on epäilyksiä, pyydä myyjältä todistus myydyistä tuotteista.

Arviot

Arviot frettien turkista on yleensä melko hyvät, jotkut onnelliset omistajat käyttävät näitä esineitä viisi tai seitsemän vuotta.

Tietenkin, fretin turkis, kuten kaikki muutkin, vaatii itsensä huolellisesti - jos turkki on märkä, se on kuivattava vain huoneenlämpötilassa, kesällä se olisi säilytettävä kangaskotelossa ja tuuletettava vähintään kerran kuukaudessa.

Yleensä frettikerrokset eivät ole halpoja, ne ovat vain vähän halvempia kuin halpoja ruskeat värit, mutta tällaiset tuotteet kuluvat täydellisesti, lämpimästi ja jopa kestävät märkää lunta.

Auton kuljettaja ei suosittele leikkaamattomista nahkakankaista valmistettuja turkisvaatteita, koska pitkät napit rikkoutuvat usein eri pinnoilla kosketuksissa olevissa paikoissa. Ja sen omistaja suositteli lyhyen fretin käyttämistä lämpötilassa, joka ei ole alle 15 astetta, koska tällaisessa turkissa ei ole liian paksua aluskarvaa, joka on mahdollista jäädyttää.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet