Turkikset

Rex Rabbit Fur Coat

Rex Rabbit Fur Coat

liittyä keskusteluun

 

Tarvitsetko uuden, kauniin, luonnollisesta turkista valmistetun, kauniin turkiksen, mieluiten kallis. Sanot, että se ei tapahdu? Kaikki nämä vaatimukset ovat tyylikkäitä. Rex-kanin nahoista valmistetut turkismallit. Ulkopuolella takki voidaan ottaa chinchillalle, mutta tuotteen demokraattinen hinta osoittaa välittömästi, että sinulla on suuri kani-kuvio. Turkki näyttää yhtenäiseltä ja tiheältä.

Verrattuna muihin kaninrotuihin vain Rexin kansipituus on 1-2 cm ja samalla kanin turkis on hyvä kulutuskestävyys, mikä tarkoittaa, että asianmukaisella hoidolla varustettu turkki kestää useita kausia.

Hyvin usein myyjät kutsuvat kanin turkista majava tai chinchillakani. Tietenkin ei ole mitään tekemistä majava Mech Rexin kanssa. Sekaannus, todennäköisimmin, johtui kaninrotujen "Castor Rex" alkuperäisestä nimestä, joka kääntyy "Beaversin kuninkaaksi". Chinchillan kani kutsutaan turkiksen samankaltaisuuteen rakenteen ja laadun suhteen.

Mikä on Rex-kani?

Turkismarkkinoilla Rex-kani esiintyi suhteellisen hiljattain. Rotu oli kasvatettu vuonna 1919 Ranskassa. Kasvattajat pitivät kaikki tiedot salassa. Kaikki alkoi sattumalta, kun kaneiden omistaja Desir Zhalanion kiinnitti huomiota Belgian jättiläisten kanien turkista. Chestnut-turkis oli hyvin samankaltainen kuin majavan ihon väri, ja lähemmin tarkasteltaessa kaikki sopivat, että turkis on hyvin samanlainen kuin chinchilla. Tästä syystä nimi "Beaversin kuningas" tai "Castor Rex".

Ensimmäistä kertaa Rex-kasvattajat-kasvattajat tulivat oikeuteen vuonna 1924 Pariisin erikoisnäyttelyssä. Vuotta myöhemmin ranskalaiset kanit ylitettiin normaalirotuisten saksalaisten kanien kanssa, joilla ei ollut hallitsevia geenejä. Uusi rotu, jonka turkis on muhkea, rekisteröitiin ja levisi nopeasti Euroopan maissa. Alalajinaan myös kasvattajat kehittivät mini-rex-rodun. Se on 2–2,5 kertaa pienempi kuin normaali rex.

Kanin kasvatusta harjoitetaan Saksassa ja Espanjassa. Mutta periaatteessa suurin osa Rexistä on Kiinassa tuotettuja turkisnahkoja. Muiden kaninrotujen poikien ylittämisen seurauksena on noin 20 turkisävyjä.

Turkin tyypit

Fur rex näyttää hyvin siistiltä. Hänen yhtenäinen takki hohtaa kauniisti auringossa. Tiheä kasa kasvaa pystysuunnassa, tämän laadun ansiosta turkis ei epäröi, ja turkisten käyttöikä kestää jopa 5 vuotta tietyllä huolella. Tällaisessa turkistuksessa ei tule pelätä 20 asteen pakkaselta.

Karva voi itsessään ulkonäöltään muistuttaa chinchillaa. Olemme jo puhuneet joistakin eroista. Chinchillan turkis on pehmeämpi kuin rex. Lisäksi voit määrittää ihon tyypin - kani on muodoltaan samanlainen kuin neliö, chinchilla näyttää yleensä suorakulmiosta. Mutta värin erot eivät ehkä ole lainkaan. Chinchillan alla oleva kani näyttää erittäin vaikuttavalta. Kaikki siirtymävaiheet säilyvät - savusta sinisestä mustaan.

Kun ostat, kiinnitä huomiota laatuun. Asiantuntijat suosittelevat harkita turkista auringonvalossa. Sen pinnalla ei saa olla ryppyjä. Chinchilla-kanin laadun tarkistamiseksi sinun on pidettävä tuotetta hieman kostealla kädellä. Jos siihen jää villiä, nahkojen valmistustekniikka on rikki.

Leikattua kanista valmistettu turkki näyttää samettiselta. Samalla tuote ei menetä ominaisuuksiaan kulumiskestävyyden ja lämmön säilymisen suhteen. Tällainen vaatetus on yksi tyylikkäimmistä ja tyylikkäimmistä. Rexin ohuen ja muovisen ihon ansiosta valmistajat voivat luoda monenlaisia ​​tyylejä. Lyhytkarvainen kani saa todellisia mestariteoksia rento tyyli. Luonnollisesti tällaisessa turkissa julkisilla kulkuneuvoilla on parempi olla menemättä, mutta käveleminen ulos tyylikkäässä muodossa kaupungissa on juuri oikea.

Rex näyttää hyvältä ja ns. Turkisvaatteilta. Turkin takki on leikattu vaakasuoralle tasolle. Ulkoisesti näyttää siltä, ​​että tuote on koottu useista nauhoista, jotka on ommeltu yhteen vaakasuora saumat. Tässä suoritusmuodossa siirtyminen valolta mustaan ​​näyttää kauniilta. Esimerkiksi ylemmistä valokerroksista tuotteen väri muuttuu sujuvasti mustaksi. Se näyttää mielenkiintoiselta ja turkiselta, joka on valmistettu chinchillan nahoista. Harmaiden ja mustien raitojen yhdistelmä kankaalle antaa turkikselle ylellisen ilmeen.

malli

Kanin turkisnahkojen osalta valitaan useimmiten suorat ja trapetoidut mallit. Turkin turkki voi olla hyvin erilainen. Vankkaikäiset naiset voivat valita pitkän turkiksen, mutta nuoret valitsevat lyhyitä tuotteita. Usein on yhdistettyjä malleja. Esimerkiksi päällysvaatteiden valmistajat haluavat valmistaa kani, jolla on arktinen kettu, joka koristaa tuotteen kauluksen. Joskus esiintyy rexin yhdistelmiä mutonin ja ihon kanssa.

Yksi käytännöllisimmistä malleista on hupullinen takki. Valmistajat yrittävät ottaa huomioon kuluttajan toiveet, koska tilastojen mukaan etusija annetaan tuotteelle, jossa on huppu. Tämä on lisäsuoja tuulille ja pakkaselle.

Kanin turkista voit simuloida eri kokoisia turkiksia ja täällä, tietenkin, Suuri valikoima tarjotaan koko-plus-rivillä. Rex-kani näyttää suoralta ja flared-tyyliltä kaikessa koossa. Turkis takki - trapetsi vetää visuaalisesti kuvaa ja samalla piilottaa tietyt puutteet. Suurikokoiset mallit voivat olla eri pituisia, mutta on parempi pysyä klassisessa pituudessa polvien linjaan ja sen alapuolelle. Rexin erityispiirre on sen kevyt ja tällainen tuote ei häiritse pitkää kävelyä.

On syytä muistaa, että poikkileikkausmalli ei ole kaikille. Mikä parasta, se näyttää ohuesta kuvasta.

Lasten turkikset Rex-kanista näyttävät tyylikkäiltä ja moderneilta. Melkein kaikissa lasten turkisvaatteissa on huppu. Pienimpien vyöhykkeiden malleissa on kiristysnauha, joka kiristää turkiksen hyvin ja estää kylmän ilman pääsyn sisälle. Tytöille tarjotaan vanhempien kirkkaiden värien malleja. Vapaa päällysteet valitaan pääsääntöisesti siten, että mikään ei häiritse liikkumista. Rex-kanin turkki antaa keholle hengittää, mikä on erittäin tärkeää ulkona pelaamisen aikana. Laaja valikoima malleja antaa lapselle mahdollisuuden valita äidilleen hyvin samanlainen turkki.

Väriliuokset

Valinnan seurauksena Rex-kanilla on yli 20 turkisävyjä. Suosituimmat ovat: chinchilla (harmaa-sininen), pyörä (väriltään se muistuttaa), sininen, havana (suklaanruskea), punainen, kultainen, musta jne. Useimmiten Rexiä käytetään jäljittelemään Siperian oravan ja chinchillan nahat.

Se näyttää hyvin elegantilta valkoisen Rex-pinnalta, mutta tämä tuote ei ole käytännöllinen. Klassikkojen ystäville on parasta valita beige- ja ruskeat värit.

Villakani sietää maalausta. Siksi suunnittelijat haluavat lisätä eri sävyjä Rex-pinnoille. Samalla maalaus ei vaikuta turkisten laadun heikkenemiseen. Nämä voivat olla vihreitä, sinisiä, violetteja, vaaleanpunaisia ​​kukkia. Joka tapauksessa turkis pysyy tiheänä, kiiltävänä ja silkkisenä.

Jos värjätty turkki putoaa yhtäkkiä sateen alla, älä pelkää, että maali "virtaa". Nykyaikaiset tekniikat mahdollistavat varjostimen turvallisen kiinnittämisen villiin.

Arviot

Jos verrataan turkiksen kustannuksia todellisesta chinchillasta ja rexin jäljitelmästä, niin tietysti kaikkein edullisin vaihtoehto olisi valita kani. Se maksaa sinulle 3-5 kertaa halvempaa. Tällöin tuotteen laatu ei todennäköisesti anna mitään kalliita turkiksia. Lisäksi kani pidetään käytännöllisenä turkisena, joka on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön.Kanin lämpöjohtavuus on yhtäläisessä asemassa minkin ja mutonin kanssa.

Rexin monien naisten asiakkaiden tärkein etu on suuri valikoima ylellisiä malleja erilaisiin muotoihin. Voit valita alkuperäisen mallin tai klassisen. Rabbit Rexissa kaksi pääominaisuutta tulivat yhteen - mukavuutta ja muotia, ja päivittäistä hoitoa varten sinun täytyy kampata turkista erityisellä kampauksella. Jotta turkikset pysyisivät pehmeinä, ne olisi kampattava ja vasten villien kasvua. Asiantuntijat huomaavat, että sinun täytyy valita kani turkis. On suositeltavaa käyttää kokoa. Jos turkki on yhtä kokoa ja puoli suurempi, tuote saattaa ajan myötä muuttua pussiin.

Säilytä turkki kotelossa ja älä unohda suojaa koirista.

Mitä käyttää?

On erittäin tärkeää valita sopivat vaatetusvalinnat turkille, joka korostaa kuvaa.

Tyylikäs takki tulee valita kapeilla housuilla tai lyijykynällä. Niiden alla on parasta käyttää saappaita tai nilkkasaappaita, joissa on korkokengät. Jos turkki on keskipitkän pituinen, puvun tai hameen pituus ei saa olla matalampi. Tässä versiossa myös suorat housut näyttävät hyviltä, ​​jolloin voit käyttää alustakenkiä tai korkokenkiä.

On myös tarpeen valita hanskat ja huivit. Kuvantekijät suosittelevat pienten nahkalaukkujen noutamista ylelliseen turkisvaatteeseen. Win-win kuin päähine - hattu, joka on valmistettu Rex-kanista, joka on sävytetty vaatteisiin. Mutta voit valita tyylikkään beretin tai muodikkaan hatun.

kuvakieli

  • Turkin takki antaa mallille mahdollisimman hyvän eleganssin. Tuotteen hieno siluetti korostuu epätavallisen mustalla vyöllä, ja leveät hihat, joita lyhennetään 7/8 yhdistettynä nahkaisiin pitkiin käsineisiin, antavat koko kuvan ylimääräiselle viehätykselle.

  • Tällaisen kirkasvärinen turkki ei ota huomioon sen omistajaa. Erityisen kirkas näyttää punaiselta turkiselta yhdessä valkoisten lisävarusteiden kanssa. Trapetsin muotoinen siluetti istuu hyvin missä tahansa muodossa. Kaulus ”Chanel” antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla kuvaa ja vahvistaa sitä lisävarusteilla.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet