Turkikset

Keinotekoiset turkikset

Keinotekoiset turkikset

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. edut
 2. malli
 3. pituus
 4. Turkistakit, suurikokoiset, täyteen
 5. Turkin tyypit
 6. Väri ja tulosta
 7. Kuinka paljon se on?
 8. Miten pestä?
 9. Arviot
 10. Mitä käyttää?
 11. Muotitrendit
 12. Tyylikäs kuvat

Jokaisen naisen unelma turkki on erilainen, mutta useimmissa tapauksissa, kun valitaan turkki, naiset eivät ohjaa hänen kauneuttaan, oudosti tarpeeksi, vaan arvovaltaisesti, mikä tarkoittaa, että he valitsevat tavallisen turkiksen melko standardista, vaikkakin kalliista, luonnon turkista. Epäilemättä kunnolla pukeutunut luonnollinen turkis on sinänsä kaunis, mutta paradoksaalisesti se ei aina näytä hyvältä tuotteessa, jossa se usein menettää viehätyksensä.

Samaan aikaan maailman kengänkävijät tarjoavat mielenkiintoisimpia keinonahkojen kokoelmia, joita ei vain kukaan fashionista voi erottaa välittömästi luonnollisesta, vaan myös erottaa kauneuden ja omaperäisyyden useimpien minkin tai muton turkisten takit, jotka on ommeltu yhden näytteen mukaan. Haluammeko olla turkiselta tai kauniilta? No, jos molemmat toiveet on toteutettu

edut

Suunnittelijan rohkean fantasioiden toteuttaminen: tyyliltään väriin

Luonnon turkista tehtyjen turkisnahkojen tyyliä rajoittaa itse materiaali, sillä kankaasta koostuu melko suuri määrä nahkoja, jotka ensinnäkin on valittava mahdollisimman lähelle toisiaan, jotta voidaan luoda yksittäisen kankaan vaikutus. Toiseksi, ommeltuja nahkoja, ennemmin tai myöhemmin, voi alkaa venyttää ja repiä saumapaikoissa.

Kolmanneksi turkisten takkien tyylit, lukuun ottamatta suoraa leikkausta, aiheuttavat usein suurempia kustannuksia, koska liian paljon erinomaisia ​​turkiksia hävitetään. Sama voidaan sanoa myös turkisvaatteista. Keinotekoinen turkis on aluksi kankaalle, ja se tarkoittaa, että voit leikata siitä mitään: karvapeitteen, jossa on raglaniholkki tai lepakko, valvonta tai tiukasti kuvan mukaan, suora tai laskostettu hame - tärkeintä on, että pidät siitä ja pidät siitä .

Helppo hoito

Ei ole mikään salaisuus, että turkis, joka on valmistettu luonnonmukaisesta turkista ja jolla on epäasianmukainen hoito, menettää hyvin nopeasti. Sitä ei saa altistaa sateelle tai sateelle. Ei ole tarpeen ripustaa tällaista asiaa kaapissa, joka on täynnä asioita (tämä ei periaatteessa ole hyödyllistä asioille, mutta varsinkin turkistuotteille, koska turkis siivous on äärimmäisen vaikeaa).

Luonnollisesti on myös huolehdittava keinotekoisesta turkista, mutta tämä hoito on paljon yksinkertaisempaa - turkis voidaan pestä ja jopa purkaa (riippuen keinotekoisesta turkista), se kuivuu paljon helpommin ja nopeammin, se voidaan puhdistaa improvisoiduilla materiaaleilla saastumisen sattuessa.

kestävyys

Jos et ole liian huolimaton käsittelemään tämäntyyppisiä päällysvaatteita, kestävyyttä voidaan pitää epäedullisena, koska turkis, kun he sanovat, "ei purkaa."

Edullinen hinta

Hintaan nähden sinulla on varaa ostaa monenlaisia ​​faux-turkista valmistettuja turkisnahkoja paljon enemmän kuin luonnollista, ellei tietysti ole ainutlaatuinen vaihtoehto maailmasta. Sitten tähän hintaan sisältyy useita turkisnahkoja, jotka on valmistettu keskimääräisen turkistotehtaan luonnon turkista.

allergiselle

Valitettavasti kaikki naiset, jotka haluavat ja pystyvät ostamaan luonnon turkista valmistettua turkista, voivat käyttää sitä, koska allergiset reaktiot eläinten turkista ja turkista eivät yleensä halua ottaa huomioon haluamme ja jopa taloudellisia mahdollisuuksia.Kun turkis on tekoturkista, tällaista ongelmaa ei yksinkertaisesti voi syntyä.

ihmiskunta

Voitte väittää paljon tästä aiheesta, mutta jos asut alueilla, joilla on erittäin alhainen lämpötila, jossa tällaisia ​​kiistoja ei yksinkertaisesti ole, eläinten suojelua koskeva kysymys voi olla ratkaiseva argumentti kauniin tyylikkään faux-turkiksen ostamisesta. Kauniita uusia vaatteita ja selkeä omatunto - hyvä yhdistelmä.

malli

Faux-turkis on yksi arvostetuimmista materiaaleista tuotteiden luovimpien mallien ja tyylien kanssa, jotka voidaan toteuttaa sen avulla:

 • Lyhyt turkki on vaihtoehto, jota erityisesti avtoledi arvostaa. Voi olla suora tai asennettu. Erityisen vaikuttavia ovat muodin talojen uusimmat mallit, jotka jäljittelevät mekkoa, irrotettavalla hehkutetulla hameella. Mini-mekko ja saappaat, joissa on korkokengät-stiletto korkokengät, sopivat erinomaisesti tällaiselle turkille.
 • Päällystakki on keskipitkä suora. Fur-takit, joissa on lyhyt tai pitkä päivä polvessa tai hieman sen alapuolella, näyttävät hyvältä melkein mistä tahansa naisesta, luisevasta naisesta tai kehosta. Lisäksi tämän tyylin turkki yhdistää täydellisesti erilaiset kengät, korkeat tai matalat korkokengät, korkeat saappaat tai lyhyet saappaat, tasolle tai tasaiselle alustalle.
 • Turkis-takki poikittainen, jäljittelemällä luonnollisesta turkista valmistettua tuotetta vaakasuoralla leikkauksella. Tällaisten "chinchillan" turkisnahkojen tulisi tietenkin valita täydelliset naiset, jotta nykyistä ylimääräistä määrää ei lisättäisi.
 • Turkis takki hupulla. Tarpeeton vaihtoehto niille, jotka eivät halua käyttää hattuja tai säästävät hiuksia. Päähän heitetty huppu pelastaa sinut läpäisevästä säästä tai tuulesta ja tuo mukavasti romanttista tunnelmaa.
 • Turkistakki, jossa on toisesta materiaalista valmistetut hihat, kuten neuleet tai tekonahka. Vaihtoehdot, joissa monenlaiset kankaat yhdistetään onnistuneesti, näyttävät aina hyvin tyylikkäiltä.
 • Trendikäs lyhyt, pitkä ja keskipitkä turkki takit ilman hihat. Erityisen vaikuttavia ovat kevyiden päällysteiden päällä käytetyt päällysteet.
 • Turkista päällystetty turkki. Ei kovin yleinen vaihtoehto.

Tällaisten turkisnahkojen tyyliä on vaikea luetella, koska ne riippuvat vain turkiksen korkeudesta (huomaat, että karvapeite on erittäin suuri tai pörröinen, turkki on hyvin asennettu tai ei) ja suunnittelijan mielikuvitus.

pituus

Tämä parametri vaihtelee myös toiveesi mukaan. Lattiaan pääsee esimerkiksi lyhyeksi, esimerkiksi vyötärölle, turkis-takille ja pitkälle turkiselkille.

Turkistakit, suurikokoiset, täyteen

Joskus naisilla on vaikea valita luonnollisesta turkista valmistettuja päällysvaatteita - suurikokoinen tuote painaa paljon, puhumattakaan sen hinnasta ja siihen liittyvästä lisämäärästä. Jos naisella on epätyypillinen suuri koko, on mahdollista valmistaa vain turkisvaatteita, eikä myöskään hänen tyylinsä voi aina kaunistaa hänen omistajansa. Faux-turkista valmistettu turkki takki helposti ratkaisee tällaiset ongelmat, sillä nainen voi valita itselleen sopivan tyylin ja värin.

Turkin tyypit

Keinotekoinen turkki voi olla toisin kuin jokin luonnollinen, ja se voi jäljitellä suurimmaksi osaksi useimpia luonnollisia turkiksia: astrakhanin turkista, lamaan, ilvestä, chinchillasta, hopeakoosta, jossa on pitkä tai lyhyt lepo.

Tuotantoteknologiasta riippuen keinotekoinen turkis voidaan jakaa useisiin tyyppeihin:

 • kudottu - torkut ovat sidottuina neulottuihin silmukkoihin tai luodaan pitkiä silmukoita, jotka sitten leikataan, muodostavat itse asiassa nokan, joka on kiinnitetty erityisellä pinnoitteella.
 • kudottu - muodostetaan yhdistämällä kolme säikettä (loimi, kude, kasa), jolloin muodostuu kaksi rainaa, jotka on yhdistetty yhteen kasaan. Ne irrotetaan leikkaamalla kasa.
 • töyhtö- - pääkangas on ommeltu kasauskoneella, jolloin kasa leikataan, tasoitetaan, kammataan.
 • liima - paalutanko on yksinkertaisesti liimattu pääkankaaseen.

Lintille käytetään sekä synteettisiä kuituja (capron, lavsan) että luonnollista (villaa). Luonnon turkiksen jäljitelmän maksimoimiseksi keinotekoinen kasa joutuu kutistumaan ja lämpökäsittelyyn, minkä seurauksena kasa muuttuu epätasaiseksi ja muistuttaa luonnollista awn: tä ja podushia.

On myös useita värjäytystyyppejä:

 • seulonta;
 • airbrush;
 • kerros kerrokselta.

Väri ja tulosta

Värillisiä faux-turkiksia ei löydy edes värjätyistä luonnon turkista:

 • Klassinen valkoinen ja musta.
 • Ei vähemmän perinteistä ruskeaa ja harmaata.
 • Upea punainen ja vaaleanpunainen.
 • Ekstravagentti sininen ja vihreä.
 • Alkuperäinen tarra.

Tulokset voivat myös täyttää hienostuneimmat makut ja pyynnöt:

 • Luonnollinen - leopardi, ilves, chinchilla.
 • Geometriset - moniväriset tai yksiväriset täplät tai raidat.
 • Floristinen - leikattu tai kudottu kankaalle.

Kuinka paljon se on?

Faux-turkista valmistetun turkishinnan hinta riippuu tuotemerkin edistämisestä, tuotteen tyypistä, koosta ja ostopaikasta. Voit ostaa yhdestä verkkokaupasta lyhyen turkiksen, joka on valmistettu faux-turkista 2500 ruplaan ja Stella McCartneyn turkista, joka on pitkään erikoistunut tällaisen materiaalin tuotteisiin, mikä maksaa sinulle useita tuhansia dollareita.

Miten pestä?

Keinotekoisen turkiksen erittäin suuri etu on, että siitä valmistetut tuotteet voidaan pestä käsin tai jopa automaattisessa koneessa valitsemalla herkkä pesutila ja lempeä pesupulveri. Voit myös käyttää rummun pyörittämistä ja olla varma, että pesun jälkeen tällaista asiaa ei vääristy ja se ei istu. Turkiksen kuivaamiseksi tulee olla laajennetussa muodossa, huoneenlämpötilassa, mutta välttää lämmityslaitteiden läheisyys ja ajoittain ravistamalla. Kuivumisen jälkeen on suositeltavaa kampata turkis harjalla tai kammella kasan suuntaan. Joskus valkoinen turkki voi vain muuttua keltaiseksi, tässä tapauksessa riittää vain pestä.

Arviot

Faux-turkisnahkojen arviot jaetaan pääasiassa kolmeen tyyppiin:

 • Ne, joille on tärkeää, että luonnollinen turkis on tila-asia, on tärkeä. Tämän luokan naiset eivät yksinkertaisesti ota huomioon mahdollisuutta hankkia faux-turkista valmistettua turkista riippumatta siitä, mitä ominaisuuksia sillä on. Näin ollen tällaisten tuotteiden arvioinnit ovat erittäin kielteisiä, vaikka ne eivät ehkä koskaan ole kuluneet niitä.
 • Niille, joille muotoilu on ensinnäkin, tämä naisten ryhmä on useimmiten jo luonnollisista turkista. Nämä arviot ovat erittäin monipuolisia ja korostavat valittujen turkisvaatteiden tyylien ja värien omaperäisyyttä. Ne, joiden väri on negatiivinen, koskevat lähinnä itse tuotteen laatua ja alhaisen lämpötilan pientä valikoimaa, jossa se ei ole kylmä tällaisessa turkissa.
 • Erikoisluokka naisille, jotka eivät hyväksy luonnollisia turkiksia tai muita luonnonmateriaaleista valmistettuja asioita eettisistä syistä. Niiden arvioinnit liittyvät myös itse tuotteen laatuun sekä malleihin ja tyyleihin.

Mitä käyttää?

Faux-turkista valmistettu turkis takki, kuten muutkin vaatekaapin osat, on tärkeää "lähettää" oikein:

 • Lyhyt tai keskikokoinen kasa, jossa on lyhyt turkki, yhdistetään täydellisesti hameisiin tai housuihin, kapea tai leveä.
 • Leggingsit “ihon alla” ja T-paita sopivat erinomaisesti pitkälle nälkään ja reiteen keskelle, ja jos pidät naispuolisesta tyylistä, käytä kulkevaa mekkoa ja nilkkakenkiä, joissa on korkokengät.
 • On parasta käyttää karvapeitettä, jotta voit luoda harmonisen kuvan ihonpitävistä asioista, kuten tiukka farkut.
 • Turkistakit, joissa on painotuotteita ”leopardin alla”, ”seepra-alla”, ”chinchillan alla”, merkitsevät omavaraisuutta, joten kaikki muut asiat voivat olla vain tausta. Samanaikaisesti lisälaitteiden tulisi noudattaa sääntöä "yksi leopardi on hyvä, mutta kaksi on paljon" eikä toista turkiksen tulostusta.
 • Pitkä takki, jossa on huppu, luonnollisesti näyttää paremmalta korkealle tytölle, ja lyhyt tyttö sopii paremmin keskipitkälle tai lyhyelle pituudelle.
 • Päähineen valinta ja se voi olla neulottu hattu, huivi tai hattu, kiinnittää huomiota siihen, että sen värin tulee olla sopusoinnussa turkiksen kanssa.

Muotitrendit

Hellävaraisempi kuin Blumarinen lempeä ja Michael Korsin kontrastinen eleganssi.

Loistava esimerkki Trin Turkin boho-tyylistä.

Söpö huligaaneja Adam Lippesilta ja G. Armanilta.

Monivärinen risti Salvatore Ferragamosta.

Versace syvän sininen.

Gucci in glam pink.

J Mendel ylellinen vihreä muotoilu.

Merentakaisten "kolmen kukka häkissä" Sfilata Marco De Vincenzo.

Luis Vuittonin synkät ja tyylikkäät takit.

Eräs eko-turkisten lippulaivojen - Stella McCartneyn - ekstravagantti punainen hupullinen takki, jossa on pitkä lankaan "hihaton".

Tyylikäs kuvat

Tumma violetti lyhyt turkki, jossa on korkea kasa ja suuri huppu, näyttää hyvältä, kun niissä on kiiltävä ja tummat farkut. Lisävarusteena - pieni musta pussi kohokuvioitua nahkaa pitkälle ketjulle.

Beige-turkis-takki, jossa on painettu “paikoilla”, kapeat housut, joiden pituus on 7/8, melange harmaahousut ja mustat saappaat, joissa on laaja kantapää - erinomainen katu.

”Zaran” todellinen rento tyyli on iso lumivalkoinen turkki, jossa on erittäin pitkä päivä, aqua-laiha farkut, valkoinen pusero ja ruskeat saappaat. Kuvaa täydentää täydellisesti ruskea käsilaukku, jossa on ketju.

Toinen hyvä katunäkymä on "kaninomainen" turkis, musta leggingsit, valkoinen T-paita, harmaa ohut neuletakki, varvashattu ja korkeat mustat saapikkaat, joissa on lukuisia niittejä. Viimeistely on suorakulmainen musta laukku, jossa on kahdenlaisia ​​kankaita, joissa on lyhyet kahvat ja aurinkolasit.

Illalla on valmis trendikäs valkoinen hihaton turkis-takki, harmaa mekko lattialla, stiletto-korkokengät ja hopeanhohtoinen kytkin!

Toinen muodikas versio turkista ilman hihat - tällä kertaa päivittäin. Musta kiiltävä leggings, huivi-snud, rusketus, musta pussi, jossa on hame ja lyhyt käsine - todellinen fuusio.

Erittäin tyylikäs lyhyt kaksisävyinen turkki, jossa on irrotettava ja palanut hame nauhan nauhalla, mokkanahkainen saappaat ja valkoinen käsilaukku tekevät ulkonäöstäsi ainutlaatuisen ja houkuttelevat toivottua huomiota.

Harmaa lyhyt "leopardi", harmaa farkut ja mustat saappaat, saappaat - tyyli kaikenikäisille.

Lyhyt harmaat turkisnahat ”minkin alle” yhdistyvät täydellisesti beige-mekkoihin, saappaat-saappaisiin ja ihastuttavaan, kevyestä hiekanvärisestä, leveästä ruskeasta nauhasta. Suede musta kytkinpussi lisää tyylikkyyttä.

Doll-glamour - lyhyt maitoinen kerros, jossa on tähti, t-paita, harmaa leggingsit ja nahkaiset polvikengät.

Lopputuloksena liikalihaville naisille - musta lyhyt turkki ”minkin alle” vyöllä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet