Turkikset

Fur Coats Golden Fleece

Fur Coats Golden Fleece

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Tietoja valmistajasta
 2. Ominaisuus turkki
 3. malli
 4. turkis
 5. Kustannukset
 6. Arviot

Tietoja valmistajasta

Vuonna 1992 aloitettiin FTV: n tuotemerkin, joka oli tuolloin yksi suosituimmista, massatuotanto. Mutta hyvin harvat ihmiset tiesivät, että tämän tuotemerkin tuotteet on valmistettu Golden Fleecen tehtaalla, joka pysyi varjossa vuoteen 1996 asti, mutta myöhemmin alkoi kuitenkin valmistaa turkisnahkoja ja lampaita omalla nimellään.

Vuosina 2000-2002 tehdas alkoi aktiivisesti kehittyä, ja vuoden 2002 puoliväliin mennessä se laajensi tuotantoaan, avasi uusia työpajoja ja tarjosi asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia ​​turkiksia. Vuonna 2009 Golden Fleecen tehdas, erillisenä kehitysalueena, alkoi valmistaa merkkituotteita eri alojen työntekijöille, kuten hätäapuvälineille, ilmailutyöntekijöille ja takkeille muiden julkisyhteisöjen työntekijöille: FSO, MIA, FSB.

Ominaisuus turkki

Tämän valmistajan turkisten päällysteiden ominaisuuksien joukossa on syytä huomata tärkein asia - turkisten korkea laatu, joka meidän aikamme aikana ei ole niin usein kuin se voi tuntua. Tosiasia on, että monet häikäilemättömät yritykset tuottavat väärennöksiä, jotka ovat niin kalliita alkuperäisiä. Golden Fleecen tehtaalla on täysin erilainen toimintatapa asiakkaiden kanssa ja se tarjoaa vain laadukkaista luonnon turkista valmistettuja tuotteita.

Huolella ja asianmukaisella hoidolla villi ei mene ympäri ja eivät tule repeytymään, naarmuja ja kaljuja eivät näy.

Ominaisuuksien joukossa voidaan mainita laaja valikoima malleja, jotka mahdollistavat jokaisen kauniin miehen, minkä tahansa ikäisen ja kehon rakenteen, valitsemaan sopivan turkiksen. Laaja valikoima suurikokoisia päällysteitä sekä eri pituisia ja leikattuja malleja ei jätä välinpitämättömäksi asiakkaalle.

malli

Tämän valmistajan turkisten takit ovat sopivia naisille, jotka liikkuvat jatkuvasti autolla ajon aikana. Turkki, jossa on kaksi pituus - vyötärölle asti tai hieman lantion peitossa - sopii auton ajamiseen, koska se ei estä jalkojen liikettä eikä häiritse pikaista nopeaa vaihtoa.

Klassinen malli, jopa reiteen tai polven pituudeltaan, on kaikkien tuntema ja useimpien naisten rakastama. Flared-tyylin avulla voit piilottaa kuvion puutteet tarvittaessa ja luoda visuaalisesti äänen.

Muoti nuoremmat naiset suosivat takkia, jonka pituus on sama kuin klassinen turkis, ja tärkein ero on turkisrätteiden suora leikkaus ja risti räätälöinti. Näyttää siltä, ​​että tämä takki on vain upea.

Fur-bellistä tulee pääasiassa aikuisten ja vanhusten valinta. Tämän mallin leikkaukselle on tunnusomaista paisunut pohja ja pituus yleensä polvi- tai matalampi.

Tämän valmistajan malleissa on myös turkistakkeja, kuten takkeja, hihansuita, joissa on hihat "bat", sekä trapezoidimallia "Cleopatra".

turkis

Kulta-Fleece-tehtaan turkisnahkojen valmistukseen tarkoitettujen turkisten joukossa on monia, mutta vain kolme tyyppiä ovat yleisempiä:

 • Minkki. Keskipitkän villien samettinen rakenne tekee tuotteesta kiiltävän ja pehmeän. Turkis on melko kestävä ja käytännöllinen, kestää kovaa likaa ja puhdistaa tarvittaessa. Lisäksi minkki suojaa täydellisesti myös vakavimmissa pakkasissa.
 • Astragalus. Nimi, joka ei ole kaukana kaikille tiedossa, näyttää olevan jotain uutta ja epätavallista, mutta itse asiassa astragaanista valmistettu turkki on jotain, mitä tiedämme hyvin lapsuudesta. Astragiitti on vaikutus, joka on saatu lampaiden turkisten erikoiskäsittelyllä kiharoilla ja tiheällä, pehmeällä pohjalla.
 • Mouton.Turkissa on itse asiassa lampaiden turkis, mutta se on valmistettu erityisellä sidontamenetelmällä. Mouton-takit ovat hyviä suojaa äärimmäisiltä kylmiltä, ​​mutta niillä on kova kasa, joka käsiteltäessä saa pehmeämmän rakenteen ja tulee miellyttävämmäksi kosketukseen.

Kustannukset

Tämän valmistajan turkisvaatteilla on erilaiset kustannukset riippuen ensisijaisesti turkista.

 • Mink-takki - 60 000 - 150 000 ruplaa.
 • Astraganin turkislakki - 30 000 - 70 000 ruplaa.
 • Mouton turkki - 30 000 - 52 000 ruplaa.

Arviot

Arvostelujen mukaan tämän valmistajan turkistakit ovat keskimääräisiä kustannuksia, mutta ne ovat korkealaatuisia, minkä ansiosta heillä on paljon suosio. Kuluttajien arvioiden analysoinnin jälkeen tulee selväksi, että kypsemmät naiset suosivat astraganan kerroksia, jotka palvelevat heitä vuosia, suojellen heitä kylmiltä ja huonoilta sääolosuhteilta.

Tytöt suosivat tyylikästä "ristiä" keskipitkän minkin. Ja vanhemmat naiset valitsevat kiinteän minkin takit tai ommellaan eri kappaleista muulla tavalla. Tällaiset mallit näyttävät tyylikkäämiltä ja vakaammilta.

Mouton-takit ostavat naiset, jotka haluavat säästää vähän. Tuote ei tietenkään ole yhtä ylellinen kuin minkki, mutta ei millään tavoin huonompi kuin toiminnallinen laatu. Mouton on hyvä vahvoissa pakkasissa, mikä suojaa jopa paremmin kuin minkki takki.

Yhteenvetona voidaan todeta, että "Golden Fleecen" tehdas tunnetaan laadukkaiden ja muodikkaiden turkisvaatteiden valmistajana. Asiakkaat ovat tyytyväisiä, ja tuotteet palvelevat niitä vuosia.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet