Turkikset

Kirov-tehtaan Sobol-turkki

Kirov-tehtaan Sobol-turkki

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. piirteet
  2. palvelu
  3. Arviot

Jos aiot ostaa niin ylellistä ja melko kalliita asioita kuin turkis, monet ajattelevat valmistajan valintaa. Venäjän turkistotehtailla on merkittävä etu ulkomaisille valmistajille. Ensinnäkin Venäjällä on ommeltu turkisnahkoja, ottaen huomioon venäläisten naisten naishahmon erityispiirteet, joita ei voida sanoa muilta valmistajilta. Lisäksi kotimaan tavaroiden hinnat ovat aina alhaisemmat, ja laatu pysyy korkealla.

piirteet

Kirovin turkikset ovat kuuluisia kaikkialla Venäjällä ja ovat jo pitkään ansainneet monien ostajien rakkauden ja kunnioituksen. Tässä kaupungissa on keskittynyt suuri määrä turkistotehtaita, jotka tekevät korkealaatuisia tuotteita.

Yksi menestyksekkäimmistä ja suosituimmista tehtailta Kirovista on "Sobol". Tämä turkistehdas pyrkii aloittamaan toimintansa vuonna 1991 luomalla parhaat turkistuotteet ja yrittää miellyttää myös vaativinta ostajaa.

Turkisten päällysvaatteiden ompeluun tehtaalla käytetään paljon erilaisia ​​turkiksia. Kaikilla turkistyypeillä on asianmukaiset sertifikaatit, jotka takaavat korkealaatuiset tuotteet. Nämä ovat suosittu muton ja venäläinen ja skandinaavinen minkki sekä kettu, astragaani, lama, nutria, astrakhan ja majava. Laajan valinnan ansiosta eri yhteiskunnallinen asema ja maku valitsevat itselleen juuri ne, joita he tarvitsevat.

Tämän tehtaan Kirov-päällysteiden kokoalue on myös melko laaja. Malleista löytyy tuotteita 40 - 70 koosta. Nuorten ja klassisten mallien läsnäolo sallii tämän valmistajan pukeutua nuorina tyttöinä ja ikäisinä.

Tämän tehtaan mallit vaihtelevat lyhyistä turkistakkeista klassisiin pituuksiin ja vasikkaan.

Turkin takki-malleista löytyy sekä suosituimpia suorasarjan malleja että turkisten takit - poncho tai trapezium. Joillakin tuotteilla on epätavalliset pyöristetyt reunat, joissa yhdistyy useita turkislajeja. On turkisnahkoja, joissa on huppu tai stand-up-kaulus, holkki voi olla standardipituinen tai 3⁄4.

Turkkitehdashintojen hinnat ovat keskiluokkaa ja riippuvat tuotteen pituudesta sekä käytetystä turkista. Myönteinen hankinta voidaan tehdä valmistajan eri tarjousten aikana.

palvelu

Meidän on myös otettava huomioon valmistajan halu päästä kompromissiin ostajan kanssa. Niinpä niille, jotka haluavat ostaa Kirov-turkiksen toisesta maan alueesta, ilmainen toimitus tapahtuu 2-15 päivän kuluessa. Lisäksi ostajalla on oikeus kokeilla turkiksia, kun hän vastaanottaa tavarat, ja jos hän on tyytyväinen kaikkeen, maksa pois kuriiri. Oikean koon valitsemiseksi ostajalle tarjotaan täyttää erikoismuoto mittauksilla.

Naisille, joilla on yksilöllisiä piirteitä, joita on vaikea valita yhdestä tai toisesta koosta, turkistehdas tarjoaa ilmaisen palvelun tuotteen asentamiseksi kuvaan.

Niille, jotka eivät pysty maksamaan välittömästi Kirov-turkiksen kokonaiskustannuksia, valmistaja tarjoaa osamaksun edullisin ehdoin ostajalle ilman ylikorvausta.

Sobol-tehdas on luottavainen tuotteidensa laatuun, joten se tarjoaa tuotteilleen takuun 1 kauden ajan sekä turkisten tuotteiden takuuhuoltoa.

Arviot

Ostajat puhuvat turkistotehtaan tuotteista useimmiten positiivisiksi. Monet muistuttavat valmistajan reagointikyvystä ja halusta ommella tuote yksittäisten mittausten mukaisesti. Tämän vuoksi tilatut Kirov-turkisnahat sopivat täydellisesti kuvaan. Toiset puhuvat mielenkiintoisista suunnitteluratkaisuista ja keinoista viimeistellä turkisvaatteita, joita tehtaan muotisuunnittelijat käyttävät.Valmiit tuotteet näyttävät hyvin tyylikkäiltä ja alkuperäisiltä.

Negatiiviset hetket asiakasarvioinnissa koskevat lähinnä kuriiripalveluja ja toimituksia. Tämä ei kuitenkaan ole valmistajan vika, joten se ei pilaa yleistä hyvää vaikutelmaa turkistotehtaan palveluista.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet