Turkikset

Orylag Fur Coat

Orylag Fur Coat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mikä tämä turkki on?
 2. tarina
 3. Turkisominaisuudet
 4. puutteet
 5. Luonnollisten kuvioiden värit
 6. Lämpöominaisuudet
 7. Käyttöikä
 8. Kuka sopii?
 9. Tyylikäs kuvat
 10. Mitä käyttää?
 11. Miten erottaa alkuperäinen väärennöksestä?
 12. Miten valita turkki?
 13. Miten säilytät ja hoidat?
 14. Arviot

Luonnon turkista valmistetut naispuoliset tuotteet ovat aina kysyttyjä. Joka vuosi suunnittelijat antavat muodikkaita naisia ​​uusille ja tyylikkäille turkisvaatteisiin. Tällaisiin päällysvaatteisiin on tunnusomaista korkea mukavuus kulumisen aikana ja verraton lämpöominaisuudet.

Jos haluat ostaa tällaisen ylellisen tuotteen, niin ei ole tarpeen kuluttaa suuria rahoja kallisille malleille, jotka ovat kettu, minkki tai sable. Tyylikäs ja edullinen orylag-takki on erinomainen vaihtoehto.

Mikä tämä turkki on?

Orilag on erityinen kani, joka kasvatetaan kauniin turkiksen tuottamiseksi. Hän muistuttaa hyvin chinchillaa.

tarina

Tämä kaninrotu esiintyi 80-luvulla Rex-kanin valinnan jälkeen. Orylagin jalostus on ranskalaisten turkistuottajien ansio. Pian sen ulkonäön jälkeen tämän kanin turkista tuli nopeasti paikka päällysvaatteiden markkinoilla. Pehmeät, tiheät ja melko edulliset tuotteet tulivat massatuotantoon ja ovat edelleen yksi houkuttelevimmista ostajalle.

Turkisominaisuudet

Orylaga-turkis näyttää hyvin kalliilta edullisin kustannuksin. Tämän materiaalin naisellinen takit ovat loistavia, paksuja, silkkisiä ja tiheitä. Kuninkaallisen kanin mallit muistuttavat chinchillan turkista tai Siperian oravaa.

Orylag-päällysteet ovat kulumiskestäviä saman pituuden takia (enintään 2 cm).

puutteet

Ranskan kanin turkikset ovat saatavilla hyvin rajoitetusti. Tästä syystä tuotteen hinta ei välttämättä ole niin alhainen kuin pitäisi. Tällaisten lämpimien ja kestävien mallien hinnat ovat kuitenkin edelleen demokraattisia verrattuna chinchillaan.

Luonnollisten kuvioiden värit

Kanin turkiksen alkuperäinen väri voi olla harmaa (“Ash Grey”), ruskea (“Castor”) tai harmaa-valkoinen (chinchilla). Tämä turkki on helppo maalata, joten kaikki fashionista voivat helposti valita itsellesi suosikkivärisi tuotteen.

Lämpöominaisuudet

Ranskan kanin turkis on erittäin lämmin, sillä siinä on paksut turkikset. Näiden eläinten nahat ovat suurempia kuin esimerkiksi chinchilla-nahat, joten päällysvaatteissa on niin vähän saumoja. Tällaisessa tyylikkäässä ja laadukkaassa tuotteessa on viihtyisä ja mukava jopa vakavimmissa pakkasissa.

Käyttöikä

Ranskalaisen kanin feminiiniset mallit, huolellinen huolto ja asianmukainen toiminta, voivat kestää jopa 6 vuodenaikaa! Tuotteiden hoito on yksinkertaista: turkisvaatteet vaativat tavanomaista kuivapesua ja kuivumista täysin märkäessä.

Kuka sopii?

Tyylikäs päällysvaatteiden malli pystyy valitsemaan itselleen kaikenikäisen muodin. Laadukkaat takit luovat kevyen ja nuorekkaan tai naisellisen ja elegantin kuvan.

Tyylikäs kuvat

Suosituin on chinchilla-värinen turkki. Tämä malli on täydellinen kaikenikäisille naisille. Kirkkaiden värien nuoret takit (punainen, sininen, oranssi) korostavat rohkean fashionistan persoonallisuutta.

On syytä muistaa, että värillistä turkista valmistettua tuotetta on tarkasteltava tarkemmin väärennösten varalta.

Erittäin alkuperäiset ulkomallit, joissa on epätyypilliset hihat ja kaulukset.

Mitä käyttää?

Tyylikäs turkki näyttää harmonisesti hameineen ja mekkoineen.

Saappaat tai korkokengät täydentävät fantastisesti kuvaa ja tekevät visuaalisesti naisen siluetin kauniimmaksi ja ohuemmaksi.

Pitkillä malleilla kannattaa käyttää lyhyitä puoli-saappaita, jotka korostavat erinomaisesti hoikkaita jalat.Kuninkaallisen kanin lyhyt takki voidaan yhdistää urheilujalkineisiin nuorisokuvan luomiseksi.

Miten erottaa alkuperäinen väärennöksestä?

Jotta jäniksen turkista valittaessa ei juoksu väärään (josta on paljon), kannattaa kiinnittää huomiota joihinkin vivahteisiin:

 • myyntikonsultti voi todistaa sinulle pitkään ja kovasti, että luonnollinen tuote valmistetaan amerikkalaisen (tai muun) kanin ihosta, kun taas tämä orylag tulee vain Ranskasta;
 • On syytä kiinnittää erityistä huomiota väreihin, sillä maan myymälöissä tähän mennessä on vain kaksi pääväriä: vaaleanharmaa ja ruskea. Mikä tahansa muu väri voi tarkoittaa väärennettyä;
 • Luonnollinen tuote ei tee ulkoisia äänimerkkejä äänitettäessä;
 • ajaa kättäsi pinnan yli: villi ei saa irrota ja pysyä kämmenellä;
 • Ranskan kani ihon raidat eivät saa ylittää 30-35 cm saumasta saumaan;
 • terävä epämiellyttävä tai kemiallinen haju olisi poissa.

Miten valita turkki?

Ennen kuin ostat suosikkimallisi, sinun täytyy kokeilla sitä. Tuotteen tulee sopia niin paljon kuin mahdollista, muuten se näyttää halvalla ja säkissä. Karvaa on tutkittava: sen pitäisi olla sileä, kiiltävä ja kosketukseen sileä

Laatumalli ei koskaan pudota, kun sitä ravistellaan. Jos turkis turkista on suihkussa, on syytä kieltäytyä tällaisesta tuotteesta.

Miten säilytät ja hoidat?

Kaikki vaatteet vaativat huolellisuutta ja varastoinnin. Naisten orylag-takki ei ole poikkeus. Joten miten oikein tallentaa ja hoitaa tuotetta?

 • Jos olet alttiina sateelle (ja tämä voi tapahtua milloin tahansa vuoden aikana), sinun ei pitäisi missään tapauksessa kuivata turkiksesi hiustenkuivaajalla, akulla tai lämmittimen lähellä. On parempi ripustaa päällysvaatteet ripustimeen ja anna sen kuivua itsestään.
 • Kun turkki on kuivunut, kannattaa puuta kasaan sen suuntaan.
 • Jos sinun tarvitsee ommella painike, aseta ensin kangas tai nahka sen alle, ettei vuori pääse leviämään.
 • Raskaita ja raskaita lisävarusteita (pussit, reput, matkalaukut) ei saa käyttää, koska ne voivat jättää naarmuja, joita ei voi hävittää.

Kevyitä turkislakkamalleja tulee säilyttää pimeässä pussissa keltaisuuden estämiseksi.

Arviot

Monet muoti naiset huomaavat, että ranskalaisen kanin turkista valmistettujen tuotteiden pehmeys ja kulutuskestävyys ovat verraton. Edullinen hinta, verrattuna chinchillan tai sable-mallin malleihin, houkuttelee myös ostajia. Jotkut turkiseläinten omistajat eivät olleet tyytyväisiä turkiin: se putosi ja vuodatti. Jälkimmäisessä tapauksessa naiset hankkivat yksinkertaisesti väärennöksiä tai huonolaatuisia malleja, koska luonnon kanin turkis ei koskaan aiheuta tällaisia ​​ongelmia. Miellyttävät muodit ja turkisten takki.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet