Turkikset

Prima Donna Fur Coats

Prima Donna Fur Coats

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Tuotteen ominaisuudet
 2. Hinnoittelupolitiikka
 3. laatu
 4. Uusimmat
 5. Arviot

Turkis tehdas Prima Donna on yksi suosituimmista venäläisistä tuotemerkeistä. Hän aloitti matkan yksittäisillä tilauksilla. Korkea laatu ja tyylikäs muotoilu mahdollistivat tuotemerkin voiton. Nykyään Prima Donna -tuotteita tunnetaan paitsi Venäjällä myös ulkomailla.

Tuotteen ominaisuudet

Ylellisissä Prima Donna-turkisvaatteissa on upea ja erittäin vaikuttava muotoilu. Tuotemerkin kaikkien tuotteiden käsittely ja viimeistely tehdään korkeimmalla tasolla.

Hinnoittelupolitiikka

Tuotteita edustavat luonnollisen turkiksen mallit eri hintaluokissa: saatavilla ylellisyydestä. Monissa kaupungeissa on turkistotehtaan myymäläketju, jossa voit valita mallin hinnalla ilman lisämaksuja.

laatu

Prima Donna on pitkään työskennellyt suuren yrityksen kanssa, joka harjoittaa nahan ja turkiksen jalostusta ja pukeutumista, nimeltään Fourur Natur. Tämän tehtaan laatu ei aiheuta epäilyksiä. Uusimpien moderneiden tuotantoteknologioiden käyttö mahdollistaa turkisten takit elegantin, naisellisen ja laadukkaan.

Uusimmat

Venäjän tehdas tarjoaa naisille valtavan valikoiman kauniita turkisvaatteita. Mallivalikoimaan kuuluvat minkin, sabelin, nutrian, mutonin, kettu, pesukarhu ja hopean kettu tuotteet.

Tyylikäs kettu, kani-rex ja astragana-takit ovat myös erittäin suosittuja.

Nutria-malli

Naisellinen ja tyylikäs lyhyt pähkinäkierros takaa houkuttelevan silmäyksen naiselle!

Asenna asennustuotteet. Lämmin stand-up-kaulus ja minkin hihansuut näyttävät hyvin tyylikkäiltä ja kalliilta. Vastinetta rahalle ja tämä malli ei voi vain iloita.

Mink-malli

Viehättävä safiiri-värillinen minkki takki näyttää hyvin tyylikäs ja seksikäs.

Lyhennetty malli, jossa on huppu, on erinomainen valinta aktiiviselle ja liikkuvalle fashionista. Tällainen tuote istuu kuviossa. Herkkä ja tyylikäs malli sopii täydellisesti tyylikkään nuorten ulkoasuun.

Moutonin malli

Prima Donna -brändin Moutonin tyylikkäässä pitkässä turkisnahkassa on valtava huppu ja lampaiden eristys.

Hellävarainen turkisvyö (nahkainen reunus) korostaa ohutta vyötäröä.

Viehättävä musta klassinen takki on täydellinen valinta miehelle, jolla on moitteeton maku.

Malli sable

Älykäs, rajattu sable turkki näyttää hyvin valoisalta ja ylelliseltä. Rikas kaulus, laadukas jalostus ja upea kiiltävä turkis ei jätä välinpitämättömäksi mitään muodikasta naista! Tuotteessa on suuri ja lämmin huppu, joka on erittäin hyödyllinen pakkasen talvissa.

Silver Fox -tuote

Tyylikäs ja rehevä hopean kettu turkki, jossa lyhyet hihat, näyttää hyvin alkuperäiseltä ja houkuttelevalta. Tällaisen tuotteen suora leikkaus korostaa erinomaisesti kapeaa kuvaa eikä haittaa käsien liikkumista lainkaan.

Tämä hämmästyttävä malli luo naisellisen kuvan, joka varmasti houkuttelee muiden huomion.

Pesukarhu

Amerikan pesukarhu, joka on tummanharmaa, pitkähihainen turkki näyttää kalliilta ja viihtyisältä. Tämä malli on varustettu tukevalla kauluksella, joka korvaa lämpimän huivin tuulisen talven aikana. Pesukarhu on erittäin lämmin ja mukava jopa vakavimmissa pakkasissa.

Fox-turkki

Alkuperäinen vaaleanpunainen kettu turkis takki sopii täydellisesti yksinomaisen tavaramerkin vaatekaappiin.

Lyhennetty malli on sopusoinnussa lähes minkä tahansa vaatetustavan kanssa ja pystyy koristamaan minkä tahansa kuvan itsensä kanssa. Flirty-pääntie Chanel korostaa naisten tyylikkyyttä ja eleganssia.

Rex Rabbit -tuote

Tyylikkäät ja pehmeät mallit kani-rexistä ovat erinomainen valinta naisille, jotka haluavat ostaa laadukkaan turkisnahan, jolla on alhaiset kustannukset. Tässä mallissa on lämmin kaulus, joka voidaan nostaa ja sulkea. Muodikas turkki, joka on valmistettu Rex-kanista, voi noutaa fashionista, jolla on kaikki kehon muodot, sillä hänellä on vapaa leikkaus.

Arviot

Primadonna-tuotemerkkituotteiden lukuisten arvioiden perusteella voimme päätellä:

 • tämän tehtaan turkki on erittäin lämmin;
 • istua kuvassa;
 • korkealaatuinen ommeltu;
 • mukava kulumisen aikana eikä haittaa liikkumista;
 • huolellisen varastoinnin ja käytön aikana ovat kestävät;
 • niillä on vertaansa vailla oleva ja houkutteleva muotoilu;
 • yhtiön brändikaupassa voit ostaa tuotteen kohtuulliseen hintaan;
 • Tuotemerkin valikoima on erittäin rikas, ja kohtelias ja ammattitaitoinen konsultti auttaa valinnut turkin.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet