Turkikset

Turkin takki-mallit ja -tyylit

Turkin takki-mallit ja -tyylit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mallit ja tyylit
 2. tyylit
 3. pituus
 4. Luonnon- ja tekonahkojen turkki
 5. Ainutlaatuiset ja alkuperäiset mallit
 6. Uudet mallit

Muodikas takki - tervetuliaislahja naiselle. Naisen on valittava tämä vaatekaappi useiden parametrien mukaan, joista tärkein on, että takki näyttää hyvältä kuviosta ja vain pitää siitä. Tässä mielessä turkisvalinnan valinta on monimutkainen runsaalla valikoimalla turkistuotteita.

Mallit ja tyylit

Turkikset ovat sesongin sukkia. Mutta lähes kaikki turkisten takit voivat pysyä muotisuunnassa pitkään, toisin kuin muutkin vaatetusmallit. Turkis on itsessään arvokas. Ja jos malli on onnistunut, hänen naisensä voi käyttää useampaa kuin yhtä kauden aikaa ja pysyä muodin asiantuntijana.

Ehkä yksikään vaatekaappi-esineistä ei käsitellä tällaista hurskautta. Monipuolinen muoti antaa sinulle mahdollisuuden valita minkä tahansa turkismallin mallin vain siksi, että pidät siitä. Valikoimassa on kirkkaita ja tyylikkäitä turkistuotteita.

Turkin takki sisältää erilaisia ​​malleja, kuten:

 • malli Chanel,
 • istuva,
 • perhonen,
 • Prado,
 • lepakko
 • paita
 • koteloida,
 • vyö ja ilman
 • epätavallisia tyylejä.

Yleensä turkisten takit voidaan jakaa kolmeen luokkaan:

 • pitkät turkismallien mallit klassisessa tyylilajissa;
 • muoti lyhyet mallit;
 • turkisten takit.

Pitkän mallin turkki voidaan käyttää hihnan tai hupun kanssa tai ilman. Tuote on suunniteltu kylmät talvet ja tuulinen sää.

Lyhyt turkki Näyttää muodikkaalta ja tuhoisalta. Tämä on kätevä malli klassiseen turkisvaatteeseen, joka on sovitettu avtoledille. Sen pituus ei ole matalampi kuin reiteen keski. Turkkaraa ei voida kutsua tilavuudeksi. Yleensä tällaisen takin mallissa on palanut pohja.

Exclusive turkismallit voi olla ylellistä tai edustaa tekijän näkemystä modernista talvivaatteesta. Tämä kirjonta ja erilaiset koristeet tai päinvastoin puhtaiden linjojen puute, epätavallinen värien yhdistelmä.

tyylit

Tyylikäs takki - unelma useimmista naisista. Kullakin kaudella muodikkaat naiset pyrkivät valitsemaan itselleen yksinomaiset mallit globaalien trendien ja omien mieltymystensä mukaisesti. Se voi olla melko tiivistä tuotteiden versioita tai uskomattoman tarttuvia malleja, joissa painotetaan upeita lisävarusteita, tilavaa kaulusta tai hupua.

Tällaiset turkisten takit poikkeavat tyylien yhdistelmästä, kun turkisten rakenne voi olla erilainen tuotteen eri osissa.

Tämä kausi on erilaisella siluetilla varustettujen turkisten takit. Monenlaisten tyylien ansiosta voit luoda uskomattoman naisellisen ulkoasun. Tyylikäs turkisvaatteita voidaan nykyään pitää yleisten päällysvaatteiden malleina, joita voidaan pukeutua työpuku tai romanttiseen tyyliin. Turkissa on ylellisiä vaihtoehtoja, ja malleja on melko lakonisia. Valinta on aina naiselle.

pituus

Nykyään runsas valikoima turkiseläimiä antaa sinulle mahdollisuuden valita yhden tai toisen mallin. Mutta siinä otetaan huomioon turkiksen koko ja pituus. Vaikka jotkut suunnittelijat tekevät ihmeitä ja luovat pitkiä ja ylellisiä kalliiden turkisnahkojen malleja, toiset neuvoo fashionistasia valitsemaan pitkät mallit polvien keskelle.

Eri muodoissa ja eri-ikäisille naisille tarkoitetun turkisnahkojen keskiarvoinen versio osoittautuu lähemmäksi klassista mallia.

Turkin takki voi olla klassinen suora siluetti tai asennettu. Lisäksi tällaisten turkisten takit ovat käytännöllisiä ja kestäviä. Viimeisimmässä turkistuotteiden kokoelmassa on lähes keskimääräinen pituus. Vaikka lyhyet mallit tai takit nauttivat edelleen uskomattomasta suosiosta nuorten fashionistas.Se ei voi olla pelkästään täysimittaisia ​​turkisvaatteita, vaan myös turkisliivit, jotka tavallisesti saavuttavat reiteen keskipitkän.

Fur-takit lattialla näyttävät hyvältä pitkiltä ja hoikkailta. Totta, kannattaa harkita mistä mennä tällaisessa mekossa.

Luonnon- ja tekonahkojen turkki

Keinotekoinen turkis takaa kalliiden turkisten tuotteiden sijoittelussa tiukimmat sijainnit. Usein jopa asiantuntija ei heti määritä, mitä turkista käytetään räätälöintiin. Faux-turkis on halvempaa kuin luonnollinen. Monet muoti-naiset suosivat faux-turkista valmistettua turkista, joka on eläinsuoja.

Tältä osin ei pidä yllättyä tällaisesta muodikkaasta näyttelystä, jossa esiteltyjen tuotteiden tekonahkojen rakkaus osoitetaan. Monet naiset pitävät faux-turkista siitä, että se on käytännössä erottamaton nykyisestä (kettu, muton, pesukarhu). Tietenkään et voi verrata tällaista turkista luonnollista kaikkialla.

Keinotekoisesta turkista tehdyt turkisvaatteet ovat laadultaan huonommat ja eivät säilytä lämpöä.

Nykyään uudet teknologiat ovat kuitenkin edenneet niin pitkälle, että pian keinotekoinen turkki tulee lähes erottamattomaksi luonnollisesta rakenteesta ja karvaisuuden asteesta, lämmöneristysominaisuuksista. Samalla ei pidä unohtaa, että keinotekoinen turkis on paljon kestävämpi ja pestävissä. Totta, sinun täytyy ensin lukea etiketissä olevat tiedot. Keinotekoisilla turkistakuilla on uskomattoman monipuolinen väripaletti.

Luonnon turkista valmistetut turkislakit, kuten aikaisemmin, ovat edelleen etusijalla. Tällaisia ​​päällysteitä voi edustaa eri malleja turkin tyypin mukaan:

 • lyhyt turkki,
 • pitkäkarvainen takki.

Ylellinen luonnollinen turkki ei koskaan mene ulos tyylistä. Turkki näyttää hyvältä. Tällaisessa turkissa tuntuu aina lämpimältä, mukavalta ja luotettavalta. Nainen ei tunne mitään mukavuutta kuin luonnollisessa turkistossa.

Nykyään sabasta, moutonista ja minkistä valmistetut turkikset ovat erityisen suosittuja. Joissakin malleissa yhdistyvät luonnollinen turkis ja nahka.

Ainutlaatuiset ja alkuperäiset mallit

Turkis takki - tuote, joka on arvokas itsessään. Myös turkismallin ytimekäs muotoilu näyttää ylelliseltä verrattuna muihin päällysvaatteisiin. Etsi lisää yksinoikeudella varustettuja malleja voi olla johtavien design-talojen kokoelmissa.

Turkisten takkien alkuperäisten tai merkkimallien hinta on paljon tavallista korkeampi.

Kun valitset yksinomaisen mallin, sinun tulisi keskittyä tunnettuihin turkisvaatteiden merkkeihin. Esimerkiksi Chanel. Muotisuunnittelijat onnistuvat yhdistämään useita tyylejä. Turkistakit tässä suhteessa eivät ole poikkeus. Turkin takit voivat olla eri värejä, jotka vaihtelevat turkis-kampauksen luonteesta, eri turkisten yhteensopivuudesta.

Nauhat ja insertit tekevät mallista alkuperäisemmän ja kirkkaamman. Eksklusiivisten turkisten päällysteiden mallit voivat olla ¾ tai jopa puuttuvia tilavalla kauluksella. Tällaisten turkisvaatteiden viimeistely on erillinen aihe. Voi olla lento suunnittelijan fantasiasta.

Uudet mallit

Turkisten vaatteiden tyyli voidaan esittää eri muunnelmissa:

 1. klassinen turkis
 2. takki
 3. manteau ja swinger
 4. soittokello
 5. perhonen,
 6. avtoledi.

Jokaisella mallilla on omat ominaisuutensa, omat ainutlaatuiset ja tunnistettavat ominaisuudet.

 • Avtoledi-turkiksen takki on elävä esimerkki mukavista vaatteista nopeasti liikkuville, aktiivisille, liike-elämän ja naisellisille luonteille.
 • Ranskalainen soveltuu paremmin sosiaalisiin tapahtumiin ja juhliin. Tämä on myös klassinen turkki, joka ei koskaan mene ulos tyylistä.
 • Manto ja swinger näyttävät ranskalaisilta. Vain niiden muoto on erilainen. Nämä takit näyttävät näyttäviltä nuorilla naisilla, joilla on kaunis linja olkapäät ja isot rinnat.
 • Bell-tyylin avulla voit luoda melko naisellisen kuvan. Turkin takki on asennettu siluetti ja trapetsilevy, joka yhdistetään tehokkaasti romanttiseen lyhyeen mekkoon.
 • Perhonen on malli, joka näyttää upeilta naisilta näyttäviä. Turkin takki on keskimääräinen pituus ja se on erottuva melko löysällä leikkauksella.Päällysteen nimi johtui laajasta hihasta, siivet.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet