Turkikset

Musta takki

Musta takki

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. edut
 2. malli
 3. pituus
 4. Sävyt ja tulostaa
 5. Mitä käyttää?
 6. Upeat kuvat

Musta päällystakki erottuu myönteisesti muiden turkistuotteiden taustasta. Ja se ei ole yllättävää, koska musta turkis näyttää erityisen tyylikkältä. Mutta tiedätkö kaiken mustasta turkista? Ennen kuin siirryt tällaiseen ostamiseen, sinun on täydennettävä tietosi.

edut

Musta turkki on kuin pieni musta mekko, joka sopii mihin tahansa tyyppiin, se näyttää aina hämmästyttävältä ja jokaisella naisella pitäisi olla se. Lisäksi mustalla päällysteellä on useita tärkeitä etuja:

 • Yhdenmukaisuus minkä tahansa luvun kanssa.
 • Upea ulkonäkö ja ikävä suosio, jolla muoti ei vaikuta.
 • Siitä lähtien, kun se ei tule keltaiseksi, kuten eri värin turkista.
 • Asiaankuuluvuus kuvaan ja tilaisuuteen.
 • Klassinen turkki liittyy mustaan ​​väriin. Turkis turkki, tämä ei ole vielä mekko, jota voidaan vaihtaa useita kertoja vuodessa, joten klassinen versio on sopivin ja tarkoituksenmukaisin muodista riippumatta.

Eri turkikset on maalattu mustaksi, tulos on aina erilainen, vaikka se on edelleen erinomainen.

Turkisnahkamerkki, luonnollinen leopardin turkis on hyvin harvinaista, ja myös talvinen, susi ja lama-turkki löytyy harvoin. Mutta silti tällaisista materiaaleista löytyy vielä turkiksia myyntipisteissä. Mutta ylellisyys ja tyylikäs ylpeä on sable turkista. Jopa satoja vuosia sitten tämä erityinen turkis oli mieluummin jalo- ja varakkaiden ihmisten suosima. Tämä turkis itse on tyylikäs, paksu, kiiltävä, ja musta on niin kaunis, että on vaikeaa katsoa pois.

Musta naarmu näyttää näyttävältä, hyvästä syystä se on korkealuokkainen.

Minkin turkki on lyhyt, sileä, silkkinen, erittäin lämmin ja tuulen puhaltaa. Minkin ohella hinta ja suosio ovat Toscanasta luodut mustat turkisnahat ja erikoisen alalaji. Tällaisia ​​turkiksia löytyy harvoin, joten niitä pidetään lähes yksinomaisina.

Musta nahka, joka on valmistettu majava- ja kettu turkista, on edullisempi, mutta silti kaunis. Turkin ensimmäistä versiota kuvaa kevyt rakenne, joka tekee vaatteet lähes painottomaksi, torkut eivät ole pitkiä, ohuita, mutta tämä ei estä turkista olevan lämmin. Mutta kettu-turkissa on pitkät karvat ja paksu alus.

Eniten budjettivaihtoehtoja ovat astrakhanin turkisnahkatakit, saukko-turkisten ja nutria-mallien mallit.

Karakulille on ominaista tiivis kansi, kohtalaisen joustava, silkkinen rakenne. Se on kuitenkin tunnistettavissa pinnalla sijaitsevien kiharoiden kohdalla. Karakul hankkii erikoisen tyylikkään mustan värin, joka lisää arvoitusta ja aatelistusta. Musta värinen nutria-turkis saa luonteenomaisen hartsin, joka on säteilevä. Nutria-turkista valmistettu turkki on raskasta, joten pitkät mallit ovat harvinaisia.

malli

On joitakin menestyksekkäimpiä malleja, joissa mustat takit tulevat näkyviin. Tietenkin jokainen kausi esittelee meille uusia malleja, avaa tyylejä ja trendejä. Mutta suunnittelijat palaavat yhä uudelleen tuttuihin klassikkoihin ja luovat luomuksiaan vanhojen hyvien mallien pohjalta.

 • Hupun hupussa on erityinen rooli, ei vain koristella häntä, vaan myös lämmitetään emäntä. Tällaiset elementit eivät yleensä ole irrotettavissa, niillä on vapaa rakenne, ne ovat melko suuria ja lämpimiä. Hupussa on usein värin tai tekstuurin kontrastia.
 • Cross - uusi suunta turkistuotteiden luomisessa. Musta jalo turkis, joka on ommeltu niin epätavallisella tavalla, muodostaa perustan tyylikkäille malleille.Kaikki muut takit haalistuvat ennen kauneutta. Musta poikittainen näyttää edullisimmalta autolady-tyypin luomista lyhyistä malleista.
 • Mallit, joissa on vyö luultavasti aina läsnä muotinäytöksissä, koska ne ovat tärkeitä ja suosittuja kaikenikäisten naisten ja fyysisten naisten keskuudessa. Tällaisia ​​turkisvaatteita valittaessa on aina huolissaan turkisten nopeasta pyyhkimisestä vyötäröllä, mikä vakavasti pilaa turkiksen ulkonäön. Tällaisen tilanteen estämiseksi suunnittelijat yhdistävät turkin ja nahan sisäkkeet, jotka sijaitsevat aivan vyötäröllä. Tässä tapauksessa tietysti nahkahihna on merkityksellinen.
 • Suunnittelijat, joilla on piilotetut kiinnikkeet, tarjoavat vapaa leikkauksen ystäville. Voit myös harkita turkisvaatteita kahdella rivillä järjestetyillä painikkeilla. Täällä voit pelata lisävarusteilla valitsemalla yksinkertaisia ​​elementtejä, jotka korostavat turkisten tekstuuria, tai päinvastoin rikkaiden ja ilmeikkäiden elementtien kustannuksella niittämään muiden huomion tarvittaviin paikkoihin.
 • Seinän kaulus mustissa turkisvaatteissa yhä useammin esiintyy tyttöjen ja naisten valitsemia muotinäytöksiä, ja se on edelleen tärkeä elementti, muodikas klassisen tyylin tulkinta.
 • Yhdistetyt mallit Nyt he löytävät toisen elämän, tulevat esille ja muokkaavat kaikkia muita vaihtoehtoja kauneudestaan. Ihanteellisia turkiksen naapureita ovat mokka ja nahka. Tällaiset mallit näyttävät kaikkein houkuttelevimmilta lyhyessä versiossa, joka sopii paremmin leuto talvi.

pituus

Musta lyhyt turkki takki on tullut trendiksi erityisesti aktiivisille liikemiehille. Tällaisessa turkistossa on kätevää liikkua, se ei ole helposti likaantunut, ja se korostaa myös jalkojen hoikkuutta.

Pitkät vaihtoehdot aina ja pysyvät olennaisena vaihtoehtona illalla. Ne pukeutuvat erityisissä tilaisuuksissa yhdistettynä iltapuvuihin. Tällainen turkki on edelleen ylpeyden aihe. Tällaisissa malleissa liiallinen pörröinen turkki ei ole hyväksyttävää, eikä sitä voida luoda pienistä paloista, muuten tällaisen turkiksen paino on vaikuttava. Kaikkein parasta on luoda pitkät mustat turkisnahat minkistä tai murskatusta pesukarhusta, suunnittelijat tietävät siitä täydellisesti.

Toinen suosittu musta takki on polvipituiset mallit. Ne ovat lämpimiä, miellyttäviä, eivät ole liian suuria ja raskaita, eikä helmaan ole nopeaa hankausta, kuten pitkien mallien tapauksessa.

Sävyt ja tulostaa

Turkis, joka luonnollisessa versiossa on täysin musta väri, on harvinaisuus. Musta turkisvaatteiden kasvava kysyntä pakottaa valmistajat käsittelemään turkiksen vastaavasti saadakseen mustan värin. Myös minkki, joka luonnollisessa muodossaan voi olla musta, on silti erikoinen.

Kyllästynyt musta väri, joka ei heikkene ulkoisten sävyjen vuoksi, kiinnittyy turkiksen värjäykseen. Tämä menettely on lempeä eikä aiheuta suurta haittaa turkismateriaalille.

Tule myymälään vain musta takki ei toimi, koska tämä väri voidaan kuvata useissa sävyissä. Joka tapauksessa, vain musta turkki on tylsää, kun on niin paljon mustia sävyjä. Tarkastellaan mustan turkiksen olemassa olevia variantteja rakkaan minkin esimerkistä.

Ensinnäkin suosio on skandinaavinen musta turkis, jota kutsutaan ammattikäyttöön Scanblackiksi. Tällöin musta väri laimennetaan tuskin havaittavalla ruskean värisävyllä, mikä saa turkiksen kimaltelemaan auringossa ja loistaa jokaisella liikkeellä. Ei ihme, että tällaisia ​​päällysteitä kutsutaan mustaksi timantiksi. Sama harvinainen, eikä yhtä ihastuttava.

Musta turkki, jota kutsutaan BlackGlamaksi, tuli meille Amerikasta. Tätä varjoa verrataan öljyn väriin. Se ei kuulosta kovin paljon, mutta se näyttää upealta. Toinen amerikkalaista alkuperää oleva musta turkki on nimeltään BlackNafa. Se voidaan tunnistaa tuskin havaittavan ruskean sävyn läsnäolosta.

Mitä käyttää?

Aloittaaksesi lisäelementtien valikoiman, jotka osallistuvat turkisvaatteisiin perustuvan talvikuvan luomiseen, sinun pitäisi aloittaa päähineellä. Jos turkissa on huppu, kysymys häviää itsestään. Kaikissa muissa tapauksissa korkin on huolestuttava. Tässä asiassa kaikki yksityiskohdat ovat tärkeitä, alkaen kasvojen ominaisuuksista, värityypistä ja päättymisestä turkismallin malliin.

Jos turkis on yksinkertainen tyyli ja siinä ei ole ilmeikäs sisustuselementtejä, korkki voi erottua ja tulla keskeiseksi yksityiskohdaksi kuvassa.

Neulottujen hattujen kanssa tulisi käsitellä huolellisesti, koska klassisen mustan turkiksen alle nämä vaihtoehdot ovat erittäin harvinaisia.

Yksi hyväksyttävistä vaihtoehdoista päähineelle, joka voi näyttää hyvältä turkiselta, on huivi. Jos korkkien valinta on vaikeaa, voit aina valita turkismallin.

Mutta kengillä asiat ovat hieman helpompia. Joka tapauksessa sen pitäisi olla saappaat, mokka tai nahka, jossa on kantapää, kiila, pienellä nopeudella. Värien osalta on useita vaihtoehtoja: musta tai ruskea saappaat, voit myös harkita harmaata versiota.

Upeat kuvat

Ja tässä on pitkä musta takki, josta keskusteltiin artikkelissamme. Hyväksy, että hän näyttää hyvältä. Tällaisissa vaatteissa mennä ainakin kuninkaalliseen vastaanottoon. Yksinkertainen tyyli, syvä väri, hihan helppo hiutale ja hienovarainen koristelu hihoissa - tämä on täydellinen turkki.

Hyvä esimerkki nuorten tyylistä, joka perustuu mustaan ​​turkiin. Katso, miten klassinen turkistuote voi näyttää harmonisesti yksinkertaisilla ja jopa jokapäiväisillä asioilla. Tämä tyttö meni tietysti kävelemään, ja ehkä se on päivämäärä tai vielä matka töihin? Kussakin näistä vaihtoehdoista on merkityksellinen musta lyhyt turkki, jossa on ristiyhteys turkisnauhoista.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet