Turkikset

Lyhyt turkki

Lyhyt turkki

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mitä sitä kutsutaan?
 2. malli
 3. muodista
 4. Väriliuokset
 5. tuotemerkkejä
 6. Kuinka paljon on lyhyt turkki?
 7. Mitä käyttää?
 8. kuvakieli

Karusnahkojen eri malleista erityinen paikka on lyhennettyjen versioiden käytössä. Perinteisiin malleihin verrattuna niiden toiminnot ja tyylit ovat hieman erilaiset. Puhumme tänään siitä, miten voit valita täydellisen lyhennetyn turkiksen.

Mitä sitä kutsutaan?

Ei voida sanoa, että lyhennetyllä turkistuotteella on selvä nimi. Pienimmistä yksityiskohdista riippuen ne voidaan kastaa ja lyhentää turkki (tai turkis) sekä turkis-takki ja turkki ja turkki.

Jotta voit päättää suosikkisi ihon nimestä, on tärkeää vain tietää, mikä se on.

malli

Lyhyiden turkisvaatteiden mallit ovat paljon monimuotoisempia kuin klassisen pituuden mallit. Siellä on paikka sekä klassisille tyyleille että eri materiaalien epätyypillisille yhdistelmille ja erilaisille koriste-elementeille. Mutta tärkein asia, joka erottaa nämä tuotteet, on tietenkin turkis.
Mutonista valmistetut turkikset ovat ehkä kaikkein helpoimpia monille kuluttajille tänään. Alhaisesta hinnasta huolimatta tämä lampaan turkis on erinomaisia ​​kulumiskestäviä ja lämmittäviä ominaisuuksia. Se näyttää myös hyvin kauniilta.

Erilaisia ​​värivaihtoehtoja, joita turkistoteollisuus ei enää lakkaa meiltä, ​​tuovat todellista nautintoa muodin naisille yhdistettäessä muton turkikset eri jousilla.

Kani takit - yksi uusimmista ja kuumimmista trendeistä. Ne eivät ole yhtä lämpimiä kuin Moutonin ne, mutta ne eivät ole yhtä kauniita. Valmistettu Rex-rotujen eläinten nahoista, turkisvaatteet sopivat täydellisesti väreihin, mikä mahdollistaa merkittävästi laajentaa näiden tuotteiden valikoimaa.
Fox-turkikset ovat lähes klassisia. Luonnon punainen turkisväri näyttää erittäin vaikuttavalta punahiuksisilla tytöillä ja Brunetillä. Luoden kuvan, jossa on kettu-turkki, harkitse huolellisesti vaatteiden ja meikkiyhdistelmän valintaa, koska yhdessä tällaisen tyylikkään turkiksen kanssa yleinen, jopa vähäpätöinen yksityiskohta voi pilata kokonaisvaikutelman.
Lyhyempiä pesukarhuja - toinen suosittu vaihtoehto. Suhteellisen edullisten turkisten kustannusten vuoksi tällaiset mallit ovat täysin lämpimiä, koska suojakarvojen paksuus on tiheä ja tiheä. Toinen merkittävä etu on pesukarhun korkea kestävyys - sellainen turkki, jolla on asianmukainen hoito, voi turvallisesti antaa sen omistajalle noin 12 vuotta.
Karakul-turkiksia pidetään yhtenä kauneimmista turkistuotteista. Niitä erottaa kaunis ulkonäkö yhdistettynä monipuolisuuteen ja käytännöllisyyteen. Näiden päällysteiden lyhennetyssä versiossa on entistä laajempi valikoima malleja, joiden avulla voit noutaa ne melkein mihin tahansa kokoonpanoon, jopa kaikkein järkyttävimpään, tyyliin.
Beaver-turkis on tunnustettu yhdeksi kulutuskestävimmäksi, joten kun ostat turkista tämän eläimen nahoista, odota, että asia palvelee sinua jopa 20 vuotta. Niin kauan aikaa muoti muuttaa tunnelmiaan tusinaa kertaa, joten klassinen malli ei koskaan ole paras valinta majava-turkille, joka ei koskaan menetä merkityksensä.
Chinchilla on yksi aristokraattisimmista ja ylellisimmistä turkista, joten tällaisen eläimen turkikset ovat kalliita. Huolimatta siitä, että kasa on melko paksu, chinchillan turkista voidaan painoa verrata alaspäin. Siksi voit kuvitella, millainen ilo pukeutua turkiselta tästä söpöstä eläimestä.Lisäksi mielenkiintoinen luonnollinen turkisväri monimutkaisen kaltevuuden muodossa antaa mahdollisuuden sisällyttää tämän turkiksen moniin kuviin, jolloin tavallinen yhtye on ylellinen ja tyylikäs keula.
Sable-turkis on todellinen aarre. Kauan, kun tätä materiaalia pidettiin kuninkaallisen tuomioistuimen ja rikkaiden kauppiaiden ominaisuutena. Nykyään vain hyvin varakkaat ihmiset voivat varaa tällaisen turkiksen, jopa lyhennetyssä versiossa, minkä vuoksi jokainen tyttö näyttää sen todellisena kuningattarena.
Kauheasti vauhdikkaan mallin mallit ovat saamassa suosiota. Couturierin keskuudessa on yhä enemmän kysyntää lyhennetyn minkin, majavan tai pähkinän turkiksen yhdistelmästä eri väreillä. Tällaiset yhdistelmät soveltuvat parhaiten kulutukseen siirtymäkauden aikana, jolloin lämpötila ei laske alle nollaan ja korkea kosteus vallitsee.
Huolimatta siitä, että turkistetut turkikset eivät ole niin lämpimiä, että ne kuluvat talvella, luonnonmateriaalien ja niiden kauneuden yhdistelmän ylellisyys kiinnittää kaiken uuden tyyliä ja faneja tavoittelemattomien ratkaisujen ystäville.

Faux-turkilla, joka on myös suosittu suunnittelijoiden keskuudessa, on useita kiistattomia etuja luonnolliseen verrattuna:

 • turkiseläinten valmistuksessa ei tuhota;
 • alhainen hinta;
 • laaja kuvioitu hallitsija;
 • eri värien läsnäolo;
 • hoidon helppous;
 • kestävyys;
 • resistenssi koirille;
 • allergiselle.

muodista

Kaikkien lyhennettyjen turkisnahkojen tyylien joukossa pääjaosto on luonnollisesti miesten ja naisten malli. Ja jos ensimmäisessä tapauksessa tyylit ovat lähes aina klassisia leikattuja ja tiukkoja linjoja, niin naisversiossa lyhyillä turkisvaatteilla on suuri valikoima tyylejä.
Tällainen yksityiskohta kuin huppu auttaa suojelemaan päätä sääolosuhteista ja rikkomaan kampauksen. Korvaa se korostetulla kauluksella. Ja jos asetat rintakorun, jolla on kiveä silmänvärillesi, voit saavuttaa henkeäsalpaavan syvän ulkoasun, jonka varjostavat tyylikkäät turkikset ja korut.
Asennetut mallit ovat useimmiten lyhytkarvaisia ​​tai leikattuja turkiksia, jotka korostavat siluetin ohuuutta ja ohut tytön vyötärö. Jos tuotteessa on paksumpi turkki, esimerkiksi minkki, on järkevää käyttää hihnaa. Se ei vain korosta vyötäröä, vaan myös auttaa pitämään lämpimän ilman turkista, joka on niin tärkeää talvella.

Väriliuokset

Kun valitset turkin, kannattaa harkita ulkonäköä. So. Kevään tytöt, jotka ovat hellyyden ja valon kehityksessä, voivat valita vaaleanvärisen, kevyesti persikka- tai muun lämpimän valon varjon.
Syksyn tyypin kirkkaat edustajat näyttävät hyvältä kirkkaan punaiselta, kultaiselta, ruskealta ruskealta tai muulta väriltään punertavalla sävyllä.
Talvinen tyttö on kylmä, mutta samalla hyvin kirkas, näyttää hyvältä sinistä ja lumivalkoista turkista. Lisäksi se sopii erinomaisesti sinisen mustan sävyn ja antrasiitin.
Kirkkaita ja aurinkoisia kesätyttöjä suositellaan kaikkiin lempeisiin sävyihin, vaaleansiniseen, mykistettyyn vihreään ja sävyihin, joissa on tuhkaa tai harmaata sävyä.

tuotemerkkejä

Nykyään turkistuotteita valmistavat todelliset tuotemerkit ovat useita jättiläisiä, jotka ovat voittaneet turkisten ystävien ja vaativimpien fashionistasien rakkauden.
Italian tuotemerkki Braschi voidaan ansaita kutsua tuotemerkiksi, joka vastaa tuotteidensa laadusta. Heidän filosofiansa on täydellisyys kaikessa - turkiksen valmistuksesta ja suunnittelun päättymisestä. Ja ei ole tarvetta puhua räätälöinnin ja tarvikkeiden laadusta, koska kaikki on täydellinen.
Fokos Furs -brändi korostaa suunnittelua. Kokoelmissaan löydät tuoreimmat ja uusimmat mallit, joissa yhdistyvät vakiintuneet perinteet ja modernit teknologiat.
Expopelin kreikkalaisen Inochi-turkisnahkojen päällysteet ovat tunnettuja todellisesta eurooppalaisesta laadusta, joka on vahvistettu vuosikymmeniä.Yhtiön ensisijainen tavoite on sellaisten tuotteiden turkisten tuotanto, jotka on kasvatettu ilman geneettisiä muutoksia luonnonolosuhteissa tai niiden läheisyydessä.

Kuinka paljon on lyhyt turkki?

Turkin takuukustannukset koostuvat pääasiassa tuotteen valmistus- ja ompelu- kustannuksista sekä sen turkiksen hinnasta, josta se on valmistettu.

Mitä enemmän nahkaa käytetään turkiksen luomisessa, sitä kalliimpaa se tulee olemaan. Siksi, jos haluat säästää rahaa, mutta ostaa samalla laadukkaan luonnon turkista valmistetun tuotteen, paras vaihtoehto olisi ostaa lyhennetty turkki.

Voit myös tarkastella yhdistettyä mallia - nahkaa, mokkaa tai tekstiilejä, joissa on oikea yhdistelmä turkista ja näyttää melko vaikuttavalta ja maksaa paljon vähemmän.

Mitä käyttää?

kengät

Kun valitset kenkiä lyhennettyyn turkisnahkoon, sinun täytyy rakentaa kokonaisuus. Klassisissa kuvissa olisi hyvä kengät ja nilkkurit, joissa on kantapäät, rento kengät sopisivat täydellisesti tasaisille kengille, ja modernissa ulkomailla, muuten, sekä lenkkarit että pitsi-saappaat.

Housut ja farkut

Koska turkki on useimmissa tapauksissa irtotavarana, luisevat farkut tai tiukat ja suorat housut ovat paras valinta. Jos haluat luoda poikkeuksellisen ja kirkkaan kuvan, suosittelemme harkitsemaan housujen hehkutettua tai lyhennettyä versiota.

Hame

Hame, sekä housut, yhdessä lyhennetyn turkisnahkojen kanssa, ovat sallittuja liian suuria. Paras vaihtoehto olisi yksinkertainen suora leikkaus, ilmapallohame tai hieno kynä juuri polven alapuolella. Lattian hame yhdessä turkisnahkojen kanssa näyttää melko epätavalliselta, mutta ei vähemmän tyylikkältä.

Löysät mustavalkoiset hameet, jotka on valmistettu paksuista neuleista yhdessä lyhytharjaisen hatun ja turkisten kanssa, luovat uskomattomia kuvia, jotka antavat rohkean, mutta samalla salaperäisen tytön.

Mekko

Talvella ulkonäköä on vaikea kuvitella ilman eleganttia mekkoa ja ylellistä turkista. Minkä, kettu tai chinchilla täydentää täydellisesti wc: tä, jolloin kuva on ylellinen ja tyylikäs.

lisälaitteet

Luonnon turkis ei sellaisenaan tarvitse ylimääräistä sisustusta, joten sen varusteet on valittava erittäin huolellisesti. Tavalliset korut, mustat käsineet, pienet kytkimet olisivat sopivia, mutta suuret huivit, suuret laukut ja neulotut hatut ovat täysin hyödyttömiä.

Hatuista voit katsoa tyylikäs hattu tai hattu samasta turkista kuin turkis.

kuvakieli

Klassinen vaihtoehto, jossa ei ole mitään turhaa. Musta minkki takki, jossa on poikittainen nahkakokoonpano, yhdistetään onnistuneesti lyhyen lyijykynän hameen ja nilkkakenkiin, joissa on korkokengät.

Chinchilla-bat-takki, jossa on pitkät käsineet, on erinomainen vaihtoehto illanviettoon. Tällainen yhtye näyttää hyvältä iltapuvulla ja tyylikkäällä housupuvulla.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet