Turkikset

Braschin turkikset

Braschin turkikset

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. tarina
  2. Sisältää Braschi-takit
  3. Tuotetyypit

Jokainen tyttö ja nainen haluavat iästä riippumatta peittää hartiat laadukkailla turkisilla. Ihannetapauksessa tämän pitäisi olla ylellinen turkki, joka on kuuluisa italialaisesta brändistä Braschi.

Kommenteista onnellisista fashionistasista, jotka tulivat Braschin turkisten omistajiksi, on aina innostunut merkki. Tämä selittyy sillä, että turkistuotteiden perinteisten toimintojen, kuten kylmän kestävyyden, mukavuuden ja helppokäyttöisyyden lisäksi Braschi-turkisnahkojen etuna on vertaansa vailla oleva laatu, ylellinen muotoilu ja moitteeton tyyli.

Nainen tällaisessa turkiselta, jossa on yksi ilme, kertoo muille hyvästä maustaan, koska Braschi on yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä.

tarina

Braschi-brändin historia juontaa juurensa viime vuosisadan puoliväliin. Aluksi liike-elämän pariskunnan Lorenzon ja Kitty Braschin ajatus oli ommella mittatilaustyönä valmistettuja nahkatuotteita. Aluksi se oli pieni kauppa-studio Rooman sydämessä.

Vasta jonkin aikaa ainutlaatuisen konseptin kehittämiseen, pari siirtyi turkisten turkisten tuotantoon. Tämä merkittävä hetki tapahtui vuonna 1989. Puolisot menivät maailman menestykseen 15 vuoden ajan, viettivät päivittäisessä työssä ja tarkkaavaisessa asenteessa rakkaaseen työhön, elämään.

Tavaramerkin perustajien perillinen Maurizio Braski ei jättänyt lepäämään vanhempiensa ansaitsemiin laakereihin, mutta hän nostaa yrityksen yhä korkeampiin korkeuksiin, mikä ei näytä enää olevan mahdollista. Hän ohjaa henkilökohtaisesti kaikkia tuotantovaiheita alkaen huutokaupan materiaalien valinnasta ja suunnittelun kehittämisestä ja päättyen tuotteiden räätälöintiin.

Sisältää Braschi-takit

  • Maurizio Braschin tiimiin kuuluvat lahjakkaimmat suunnittelijat - yhdessä he nostavat Braschin tuotemerkin muotimaailman käsittämättömiin korkeuksiin kaikissa planeetan kulmissa. Nämä ihmiset tarjoavat erilaisia ​​Braschin turkisnahkoja, jotka antavat mahdollisuuden valita tyylikäs malli kunnioitettavalle naiselle, säteilevän luottamusta ja asemaa, ja ilmava tyttö, joka luo hellyyttä ja herkkyyttä.
  • Braschin turkisvaatteiden mallit täydentävät edullisesti (ja voivat määrittää) omistajansa kuvan. Toisin kuin massatuotannossa, jossa kaikki tuotteet ovat samat, jokainen näiden turkisnahkojen malli eroaa toisistaan ​​ja sillä on persoonallisuus.
  • Tällainen laaja valikoima malleja on yksi tärkeimmistä yksityiskohdista, joka yhdistää tilan takin lattiaan ja erittäin muodikas lyhyt turkisliivi - virheetön ja laadukas turkis. Sen toimittavat maat, jotka ovat oikeutetusti ylpeitä turkisteteollisuudestaan: Kanadasta, Yhdysvalloista ja Venäjältä. Käytetään vain kokonaisia ​​nahkoja, kuninkaallisia turkislajikkeita: sable, minkki ja ilves.

Braschin italialaiset turkisnahkatakit on valmistettu erikoisnahasta, jonka tekniikka mahdollistaa painottomien turkisten takit, jotka ovat välttämättömiä hauraiden naisten hartioiden kannalta.

Tuotetyypit

Braschi-turkistuotteet ovat ainutlaatuisia omalla tavallaan: suunnittelijaryhmän kehittämä tyyli mahdollistaa tuotteiden yhdistämisen minkä tahansa tyylin vaatteilla. Tyttö, jolla on braschi-turkki, voi vapaasti valita oman kuvansa, vain hän päättää, mitä yhdistää mitä - tulos on aina täydellinen.

Braschi-turkisnahkoja, jotka on valmistettu luonnonvaraisesta minkin turkista, ansaitsevat erityistä huomiota. Tämäntyyppiset turkikset erottuvat korkeimmasta lämmön säilymisasteesta kovien pakkasiden takia sen paksun pohjavillan takia sekä suurta kulutuskestävyyttä. Harvat tehtaat työskentelevät tämän turkiksen kanssa, mikä jälleen kerran osoittaa Braschi-turkisten päällysteiden yksinoikeuden.

On myös malleja, joissa on stand-up-kaulus, josta on tullut yrityksen tunnusmerkki ja malleja, joissa on huppu, jotka ovat erityisen tärkeitä kauniita talvia ympäröiville alueille, koska ne eivät voi pilata kampauksen kanssa kampausta.mutta se on hyvin suojattu tuulelta ja lumelta.

Tietenkin tällainen ehdoton laatu ei voi olla halpa. Mutta turkki ei ole hankittu yhdellä kaudella, eikä Braschin turkisvaatteet menetä ylellistä ulkonäköään, huolellisesti, tuote näyttää täydelliseltä koko toiminta-ajan. Lisäksi todellisen naisen kannalta ei ole mitään toivottavampaa kuin pakkasenkestävä turkki, jossa on virtaava turkis, joka varovasti ihoa kostuttaa.

Korkealaatuinen leikkaus on erittäin tärkeää, ja Braschin turkisvaatteet täyttävät vaativimman naisen vaatimukset. Jos nainen on jo pitkään unelmoinut hankkiakseen tällaisen välttämättömän ylellisyystuotteen turkikseksi, mikään ei voisi olla vaarallisempaa kuin halu säästää. Tietenkin, koska se uhkaa nopeasti menettää tuotteen ulkonäön sekä käytännön ominaisuuksien menettämisen. Braschin turkisvaatteet vapauttavat omistajansa tällaisista epämiellyttävistä yllätyksistä yli yhden kauden.

Braschi-turkki on toivottavin tuote ja ehkä jopa kannattava investointi. Braschi-brändi on turkistuoteteollisuuden uudistaja, mutta samalla omistajat kunnioittavat uskollisesti tuotannon perinteitä.

Braschi-turkiksen ostaminen tekee jokaisesta tytöstä vastustamattoman, jokaisen uuden asiakkaan brändi saa uusia myönteisiä arvioita, koska turkista tulee oikeutetusti kallis hinta, mutta tuo mukanaan omistajansa ja toimii myös ylpeänä yli vuoden.

Nainen, joka on kokeillut Braschi-turkista vähintään kerran, ei koskaan unohda lämpö-, mukavuutta, turvallisuutta ja tietysti omaa vastustamatonta tunnettaan ylellisessä vaatekaapissa, jota esittelee ihana turkis.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet