puukengät

Kiipeilee kiiloissa - upea malli alustalla

Kiipeilee kiiloissa - upea malli alustalla

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Mikä se on?
  2. Tyypit ja mallit
  3. materiaali
  4. väri
  5. Kuka olet menossa?
  6. Mitä käyttää?
  7. Tyylikäs kuvat

Kuumalla kesällä sekä tyylikkäillä sandaaleilla ja avokengillä varustetuilla kengillä monet muodikkaat naiset suosivat kiilaa kiilaan. Tällaiset kengät ovat visuaalisesti ohuita, hyvin ryntäisiä ja antavat naiselle mukavuuden tunteen.

Mikä se on?

Sabotin pohja on vankka puukappale, vaikka siinä on myös joitakin kumimalleja. Tällaisten tuotteiden ylempi osa on liitetty tukiasemaan metalli niiteillä. Sock puukot ovat yleensä auki, vaikka suljettuja vaihtoehtoja on. Tausta on välttämättä auki.

Minun on sanottava, että tämä kenkä ilmestyi melko kauan sitten. Alun perin se oli kulunut Kreikan köyhiltä ja sitten muista Euroopan maista tuleville työntekijöille. Modernien tukkien edelläkävijöitä olivat ranskalaiset ja hollantilaiset puiset suljetut kengät. Voit kuvitella, mitä se on, jos muistatte Tuhkimo tai Lumivalkoinen tarina. Jokainen pari oli käsityönä käsityönä. Koska puuraaka-aineista ei tuolloin ollut pulaa, kengät (nykyaikaisen sabotin prototyyppi) olivat kaikkien saatavilla. Jäykkyyden pehmentämiseksi työnnä olkia kenkiin ja aseta paksuihin sukkiin.

1800-luvulla sabotin mallit tulivat paljon naisellisemmiksi, työntekijät menivät heille tanssimaan. 1900-luvulla muotisuunnittelijat keksivät kiilakenkiä kantapään (nastan ja kestävämmän vaihtoehdon) kanssa, ja yläosa valmistettiin pehmeään kuvioituun materiaaliin.

70-luvulla alkaa todellinen sabomaniya, joka syntyi hippin ansiosta. Muilla varakkailla muoti-naisilla oli yli kymmenen erilaista mallia varastossa. Ja tähän päivään, tämä mukava kengät eivät jätä muotia podiumeja.

Tyypit ja mallit

Laaja valikoima sabotteja kenkäkauppojen hyllyillä ei petä edes vaativimpia fashionista. Avokeittiöt, hihnoilla, lukkoilla ja jousilla koristellut mallit näyttävät kauniilta, mikä antaa naiselle erityisen erityispiirteen. Myös suosittu on nahka-, tekstiili- tai denim-kukkien sisustus, ja tämä yksityiskohta ei välttämättä vastaa tekstuuria yläosan materiaalin kanssa.

Suuri kiila, etenkin väriltään kontrastinen, on hyvin suosittu. Tällaisissa malleissa on yleensä mehukas, kirkas tai painettu väri.

Kaikkein naisellisin vaihtoehto, jossa korostetaan naisten jalkojen taipuvuutta - sabotti kiilaan, liikkuu korkokengissä.

Clog sukka on useimmiten avoin, mutta voit aina löytää sopivan vaihtoehdon suljetulla yläosalla - tällaista nahasta valmistettua mallia voidaan käyttää myös toimistossa ilman tiukkaa pukukoodia.

Huomaa, että jokapäiväisten ja tyylikkäempien mallien rinnalla on rantaketjuja ja kotitekoisia, jotka ovat hyödyllisiä esimerkiksi työhön. Tällaiset vaihtoehdot ovat kumia, ne edustavat yhtä ainoaa ylä- ja pohjapohjaa. Jotkut mallit, joissa on veluurinen tai denim-yläosa, ovat muodikasta naisille kotona käyttää tavallisten tossujen vaihtoehtona.

materiaali

Nykyaikaisia ​​tukkia valmistetaan monenlaisista materiaaleista. Aina asianmukainen iho. Tällaiset mallit näyttävät tyylikkäiltä ja lisäksi jalka ei hikoile niitä.

Tänään trendi denim sabo kiila. Tämä luonnollinen kangas, aivan kuin se on luotu nimenomaan kuumaan säähän, tarjoaa jalat äärimmäisen helposti ja mukavasti. Mutta valitettavasti samankaltaiset mallit menettävät nopeasti edustavan ulkoasunsa.

Loma-aikana sopivimmat olisivat puiset kengät tai korkkitakit. Tällainen foorumi on käytännöllisesti katsoen painoton ja estää jalkasi muodostamasta viljakasveja.Muista kuitenkin, että halpa korkki on helposti epämuodostunut, ja huonolaatuinen kenkä voi murtua ja pudota.

väri

Jos tarkastelemme värejä, klassisten versioiden puukot on esitetty mustana ja ruskeana. Kesäkokoelmissa on kuitenkin koko juoma mehukas sävy - kirkkaan oranssi, herkkä vaaleanpunainen ja sininen, rikas fukseja. Kuten aina, valkoiset ja lihan värit pysyvät universaaleina, jotka yhdistyvät ihanasti kaikkiin asuihin.

Monet muoti-naiset kiinnittävät varmasti huomiota värien yhdistelmään, ja ne on koristeltu raidallisella kuviolla ja pienillä pisteillä. Niiden kiila on yleensä kangasta, myös kuvio.

Kuka olet menossa?

Saboa ei voida kutsua kaikkein tyylikkäimmiksi kengiksi, ne ovat melko massiivisia eivätkä siksi näytä harmonisesti ohuilla tytöillä, joilla on ohut jalat. Niin nuoret naiset mieluummin mieluummin sandaalit ja sandaalit. Ole varovainen, että niitä tulisi käyttää ja suuria naisia ​​- älä valitse liian kirkkaita värejä ja upeiden korkeuksien kiiloja. Optimaalinen ratkaisu - välipohja ja rauhallinen väri.

Kauniit muodot, joissa on virheetön muoto, valitaan nämä kengät, saat halutun korkeuden ja vielä enemmän ihanteelliset mittasuhteet.

Muista kuitenkin, että tukkeutumiset eivät muistuta "kynsiä", valitse ne tiukasti kooltaan niin, että kantapää ei ripustu alaspäin.

Mitä käyttää?

Käytännön kiila-tukkeja yhdistetään niin moniin eri tyyleihin. Joten he tekevät ihanan duetin, jossa on denim-haalarit, ja se voi olla housujen tai shortsien kanssa. Chiffon-malli näyttää upealta valkoisilla kengillä tummalla puisella alustalla.

Korkea kiilavaihtoehto täydentää viettelevää bustier-mekkoa tai naisellista sundressia lattiaan. Lisäksi tulostuksen ohella on suositeltavaa valita monofoniset kengät.

Ihana tandem-kiila tukki ja lyhyt denim shortsit taskut. Vaikka Bermuda tässäkin tapauksessa näyttää hyvältä.

Kesä laskostetut hameet, joissa on tiukka yläreuna, näyttävät hyvältä myös tukkeilla.

Huomaa, että tukkia on suunniteltu naaraspuolisille jalkoille - niitä ei pidä käyttää sukissa ja sukkahousuissa.

Tyylikäs kuvat

Tyylikäs kiila, joka muuttuu korkealle, tasaiseksi kantaksi, voimakkaan kahvin sävy korostaa koristeltua ihoa ja tekee siluettia ohuemmaksi. Metalli niitit toimivat alkuperäisenä sisustuksena. Kengän väri vastaa sundressin ruskeita värejä, mutta rakenne sopii yhteen muodikkaan laukun kanssa. Tässä ryhmässä on sopiva lyhyt denim-liivi. Suuret puku korut, jotka ovat juuri tarkoituksenmukaisia ​​kesällä, täydentävät tämän kirkkaan arkipäivän kuvan.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet