puukengät

Sabot kantapäässä

Sabot kantapäässä

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mikä se on?
 2. Mielenkiintoisia faktoja
 3. tyypit
 4. Mitä käyttää?

Clogsilla on yli vuosisadan historia ja niitä pidetään yhtenä mukavimmista kengätyypeistä. Ranskassa 1500-luvulla ne ovat edelleen suosittuja kaikkialla maailmassa, jotka muuttuvat tunnustamatta, mutta säilyttävät edelleen tärkeimmät ominaisuudet - luotettavuuden ja mukavuuden.

Mikä se on?

Sabon ominaispiirre on sulatettu pohja, jossa on kantapää. Tämä lisää rakenteellista lujuutta ja poistaa rikki kantapään tilan. Nykyään pohja on valmistettu paitsi puusta ja korkista myös synteettisistä materiaaleista, esimerkiksi polyuretaanista. Yläosa suoritetaan sekä avoimen nenän että suljetun nenän kanssa.

Mielenkiintoisia faktoja

 • Sabotin ulkonäön jälkeen tämä kenkä oli kulunut kaikkialla, koska se osoittautui erittäin vahvaksi ja kestäväksi malliksi, joka kestää likaa ja kosteutta.
 • Ranskalaisella käännöksellä "sabot" tarkoittaa "hoofa, kenkä, kenkä".
 • Aiemmin käytetyn puun koivun ja pajujen valmistukseen.
 • Ensimmäistä kertaa vuonna 2009 oli nähtävissä nokkakenkiä Victor & Rolf -brändin kokoelmassa. Muotitalojen suunnittelijat Chanel ja Louis Vuitton toivat tämän mallin lopulta takaisin muotiin ensi vuonna.
 • Chanelin tukkeja pidetään klassikoina.

tyypit

tukkia

Tämän kengän yläosa on kiinnitetty alustaan, jossa on metallisia niittejä ympärysmitan ympärillä tai tämä jäljitelmä luodaan. Pohja näyttää pääsääntöisesti melko massiiviselta, joten yleensä tämä tyyli soveltuu paremmin rennoille.

Muley

Trendikäs malli, jossa on avoin kantapää, joka lepää jalalla vain vampin kustannuksella. Sukat voivat olla sekä avoimia että suljettuja. Heel on varmasti tyylikäs. Sen nimi, joka on käännetty "ajattelijaksi", on velvollinen roomalaiselle aatelistolle, joka välttämättä opiskeli filosofiaa ja ihaili tällaisia ​​kenkiä.

Nykypäivän muoti tarjoaa muulille kantapään eri korkeuden ja muodon: pienistä koristeisiin ja korkokenkiin. Vampun eri muoto, joka on koristeltu eri koristeilla: nauhoittamisesta rhinestonesiin.

kiila

Erinomainen vaihtoehto kantapeleille. Vakaa, kevyt ja mukava malli, jossa alustan paksuus nousee varvas- ta kantapäähän. Mikä parasta, tämä tyyli näyttää housuilla.

talous

Voi olla alkuperäisin. Pääsääntöisesti niillä on pieni kantapää ja koriste, jossa on tupsut, fluffi tai helmiä.

Mitä käyttää?

Tämä jalkineiden tyyli on yleinen kuvien piirtämisen kannalta:

 1. Mielenkiintoista on, että se voi näyttää täydelliseltä meriteemasta. Esimerkiksi farkut, liivi, tiukka takki ja tukkia matalalla kantapäällä.
 2. Klinkit, joissa vampi yhdistyvät pohjaan metallisia niittejä, koristavat keula etniseen tyyliin.
 3. Kiilojen tukki on ihanteellinen pitkille sundresseille ja hameille sekä eri tyylillä oleville housuille.

Helix-muulan suurin suljettu versio voi tehokkaasti korostaa ilta- tai cocktail-ulkoasua. Tyylit, joissa on massiivisempi, vakaampi kantapää ja minimaalinen sisustus, voivat olla liike-elämän tyylin kohokohta. Ja tällaisten kenkien kalliiden varusteiden epävirallinen tyyli sopii sopusointuisesti rentoon ulkoasuun.

Naisten sabotit, joita aikalaiset rakastavat, eivät ainoastaan ​​kauneuden ja luotettavuuden vuoksi vaan myös mukavuuden vuoksi. Loppujen lopuksi heidän jalkansa eivät väsy kesäkaudella hihnoista ja solista. Ehkä voitte antaa vain yhden varoituksen - liian massiivisia tukkien malleja ei suositella tytöille, joilla on herkullinen hahmo, koska ne voivat tehdä kuvan raskaammaksi. Muuten tällaisten kenkien monimuotoisuus ja monipuolisuus mahdollistavat kokeilun ilman erityisiä huolenaiheita.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet