puukengät

Valkoiset tukit

Valkoiset tukit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Tosiasiat tarinasta
 2. Mikä se on?
 3. Todelliset mallit
 4. Mitä käyttää?
 5. Miten valita?
 6. Arviot

Tosiasiat tarinasta

Aluksi sekä miehet että naiset voisivat käyttää tukkia. Tätä kenkää pidettiin toimivana. Ne valmistettiin puusta, ja joidenkin ihmisten taloudellinen tilanne mahdollisti sen koristelun veistämällä. Sabottiparin valmistuksessa käytettiin varmasti yhtä asiaa - tämän ansiosta oli mahdollista välttää halkeamia. Jotta kenkien sukka pysyisi vahingoittumattomana, laitettiin sahanpuru tai olki.

Jopa muinaisessa Kreikassa näitä tuotteita käytettiin. Myös vanhat sabotit löytyivät Hollannissa. Niiden luominen juontaa juurensa 13. vuosisadalle. Yhdeksästoista vuosisadan aamulla nämä kengät lakkasivat olemaan vain talonpoikien ominaisuus ja muuttaneet suurten kaupunkien kaduille. Suunnittelijat ovat antaneet naisellisuuden sabotille, niin että rikkaiden ihmisten tiloissa tapahtuvissa tapahtumissa voisi nähdä tämän tuotteen.

1900-luvun puolivälissä tukkien vihdoin saavutettiin suosion huippu. Nyt heillä on hiusneulat ja kiilat.

Mikä se on?

Tukkeja valmistetaan puun kiinteästä osasta siten, että kiila on erottamaton mallin pohjasta. Useimmiten kengät on kehystetty mustalla tai ruskealla värillä, mutta tämä on vain klassinen muunnelma. Ylivoimaisia ​​kuvia rakastaville on runsaasti erilaisia ​​tuotteita, jotka ovat täynnä kirkkaita värejä ja koristeellisia lisäosia.

Tukkeutuu eri tilanteisiin sopiviin kiiloihin. Useimmat tytöt käyttävät niitä retkeilyyn rannalla ja kävellen ympäri kaupunkia kesäkaudella, ja jotkut (todennäköisesti naiset) käyttävät niitä puutarhanhoitoon.

Todelliset mallit

 • Puuvillaan koristellut puukengät. Kukat ovat nahkaa tai tekstiiliä.
 • Kiilassa kuvio. Animalistiset ja geometriset tulosteet lisäävät ulkoasun hienostuneisuutta.
 • Tumma kiila tukkeutuu, joka on kontrastissa kevyiden ylä- ja tarranauhojen kanssa.
 • Tukkeutuu hihnoilla ja jousilla. Herkkien jousien sijainti sijaitsee suoraan sormien yläpuolella. Tämä siirto antaa jalalle erityisen viehätyksen.

Mitä käyttää?

Kiila tukkeutuu antaa tytöille mahdollisuuden fantasoida suunnittelemalla houkutteleva ulkoasu. Voi olla monia vaihtoehtoja.

 • Eri tyylin housut sopivat täydellisesti tukkien kanssa. Sovita ja luiseva farkut, ja flared-malli. Jos housujen ja kenkien väri sopii, jalat näyttävät ohuemmilta.
 • Voit luoda hieman naiivisen, mutta flirttaisen ilmeen kiila-tukkien, bermuda-shortsien ja valkoisten sukkien avulla. Shortsit voidaan tehdä denimistä.
 • Chiffonin tyylikkäät haalarit tulevat täydelliseen symbioosiin sabotin kanssa, jonka kiila on puusta.
 • Tulet olemaan todellinen coquette, jos käytät lyhyt virtaavaa mekkoa tai pitkää sundressia. Puukengät on koristeltava strassikiveillä tai jopa piikkejä. Jos mekko erottuu kirkkaista kuvioista, on suositeltavaa valita monofoniset kengät.

Miten valita?

Huolimatta siitä, että suljetut nokka-puukengät luodaan lämpimälle kaudelle, huonolaatuisessa tuotteessa ilmenee epämukavuutta lämmöstä. Paras hankinta on sabotti, jossa on mesh tai muotoiltu rei'itys. Valkoiset ja beige sabotit näyttävät täydellisesti kesän tunnelmassa.

Yhdistelmä sabotista suljetulla hupulla ja farkkuputkilla olevalla alustalla näyttää voittavan. Kengän ulkonäkö yllättävän yhdistää eleganssia ja massiivisuutta. Toisen ominaisuuden takia sinun ei pitäisi käyttää jotain suurta: sipulit osoittautuvat karkeiksi ja mauttomiksi.

Arviot

Ei ole olemassa yhtä tyttöä, joka ei arvostaisi sabotin lukemattomia ansioita kiilaan ja alustalle. Tämä jalkine antaa ennennäkemättömät mukavuudet.Fashionistas onnistui ilman ongelmia luomaan ihastuttavan ilmeen, josta ei ystävät, eivät tutut miehet eivätkä yksinkertaiset ohikulkijat pystyneet repimään ihailevia katseita.

Asiakkaat kutsuvat puukenkiä universaalisille kengille, joiden pitäisi varmasti olla jokaisen itsekunnioivan naisen vaatekaapissa. Tärkeä etu on alhainen hinta myös malleissa, joiden laatu on kyseenalainen.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet