verryttelypuvut

Talviurheiluvaatteet

Talviurheiluvaatteet

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ominaisuudet ja edut
 2. Tyypit ja mallit
 3. materiaali
 4. tuotemerkkejä
 5. Miten valita?
 6. kuvakieli

Kaikki tytöt, jotka katsovat hänen hahmonsa ja johtavat terveelliseen elämäntapaan, jatkavat riitaa talvikaudella. Ensisijaisesti hiihto, luistelu, lumilautailu, lenkkeily raikkaassa ilmassa. Urheilun pelaaminen todella auttaa parantamaan terveyttäsi, eikä päinvastoin, et voi tehdä ilman lämmitettyä urheilupukua.

Ominaisuudet ja edut

Tämän vaatekappaleen ansiosta voit tuntea olonsa mukavaksi ja olla ulkona jopa talvikaudella. Jokaisen puvun sisällä on erityinen lämpökerros. Se haihtuu hyvin ja imee kosteutta tehokkaasti pitämään kehon lämpimänä ja suojaa jäätymiseltä.

Se voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, mutta etusija tulisi antaa luonnonkuitujen kanssa sekoitetulle synteettiselle aineelle. Tämä vaihtoehto on kestävä. Siinä on virheetön höyrysulkuominaisuus ja voit tuntea olonsa mukavaksi.

etuja:

 1. Lämpöä. Membraanikangas ja korkealaatuinen täyteaine suorittavat lämmönsäätelyn ja tarjoavat optimaalisen lämpötilan kaikissa sääolosuhteissa.
 2. Mukavuutta. Erityisen leikkauksen ansiosta voit käyttäytyä mahdollisimman aktiivisesti. Lisämukavuutta tarjoaa hihansuissa hihansuissa ja housuissa, jotka estävät tuulen puhaltamisen ja lumen pääsyn.
 3. Esteettinen ulkonäkö. Lämmin kengät ovat eri värejä ja tyylejä, joten kaikissa tilanteissa näytät houkuttelevalta.

Tyypit ja mallit

Nainen kävelyä varten

Talviurheiluvaatteet ovat suosituimpia nuorten äitien kohdalla, jotka tarvitsevat lämpimiä ja viihtyisiä vaatteita lasten kanssa kävelyyn.

Se soveltuu helposti kävelylle rattaiden kanssa ja lumessa lyömässä yhdessä aikuisten lasten kanssa.

Yleensä tällaiset puvut koostuvat lämpimistä housuista, joissa on korkea vyötärö ja lämmin takki. Paras ratkaisu olisi hihnojen puolihaalarit, jotka ulottuvat kainaloihin. Hihnat tarjoavat turvallisen istuvuuden, joten edes aktiivisimpien harrastusliivit ovat edelleen paikallaan.

Korkean istuvuuden omaavien housujen ansiosta voit kieltäytyä pitkästä takista, se riittää mallille reiteen keskelle. Takin tulee tietysti olla hupulla, joka parantaa sen suojaominaisuuksia.

Synteettisellä talvikoneella

Nämä mallit soveltuvat hiihtoon ja jokapäiväiseen käyttöön.

Ne voivat olla kaksiosaisia ​​pukuja (housut ja takki); kolmekymmentä (housut, pusero ja takki) ja hiihtopuvut takilla.

Ne on ommeltu tikattua sadetakki- kangasta pehmustetulla polyesterillä, joten ne säilyttävät lämmön täydellisesti, samalla kun niillä on tuuletusominaisuudet. TTämä urheilupuku on erittäin kevyt, se ei estä liikkumista urheilun aikana, mikä on erittäin tärkeää.

materiaali

Polyesteri tai polyesteri

Synteettiset kankaat. Ne ovat kestäviä, kulutusta kestäviä, eivät haalistu, eivät pelkää kosteutta, säilyttävät muotonsa hyvin ja kestävät helposti alhaisen lämpötilan vaikutukset. Näillä kankailla on erinomainen lämmönkestävyys, joten ne sopivat erinomaisesti talviurheiluvälineiden ompeluun.

polypropeeni

Talviurheiluvälineiden räätälöintiin käytetään tavallista polypropeenia ja muunneltua polypropeenia.

Polypropeenikangas kestää mekaanisia vaurioita, äärilämpötiloja ja kemikaaleja.Tärkeintä on kuitenkin se, että sillä on erittäin hyviä hydrofobisia ominaisuuksia - se ei käytännössä koske kosteutta, joten tämän materiaalin hiussuihku pysyy lämpimänä ja kevyenä myös aktiivisen hikoilun yhteydessä.

puuvilla

Ne eivät katso synteettisten materiaalien suosiota, mikään niistä ei tarjoa sellaisia ​​mukavia olosuhteita kuin kuiva puuvilla.

Tämä kangas, joka koostuu monista kuiduista, on erittäin pehmeä ja miellyttävä kosketukseen, se sopii tiiviisti kehoon.

Puuvilla on korkeat hydrofiiliset ominaisuudet: se imee helposti ja nopeasti kosteutta ja poistaa sen elimistöstä. Kangas säilyttää kosteuden täysin märkänä. Mutta kun tuote on täysin märkä, imeytynyt neste alkaa kiertää vapaasti ihosta kankaan pintaan, jota voidaan verrata upeaan lämpöpumppuun.

tuotemerkkejä

adidas

Adidas-vaatteet ovat laadukkaita ja mukavia.

Valikoimaan kuuluvat talviurheilupuvut, joissa on pitkät hihat ja huppu, joten he harrastavat lämpimästi urheilua tuoreessa ilmassa. Tuotemerkillä on useita talvilinjoja, joten jokainen tyttö voi valita haluamansa puvun.

Mukana on kiiltävät neuleet, joissa on mukavat joustavat hihansuut. Ne ovat hyviä lenkkeilyyn talvikaudella. Myös talvimallit on lämmitetty. Niissä olet lämpimästi harrastanut urheilua ja kävelyä, myös vakavimmissa pakkasissa.

Reebok

Reebok-kengät ovat laadukkaita ja mukavia. Ne on ommeltu erikoisominaisuuksista, joten tämän tuotemerkin puvut valitaan sekä ammattilaisilta että kokemattomilta ystäviltä. Ne suojaavat haitallisilta sääolosuhteilta, ovat erittäin hygroskooppisia ja antavat iholle hengittää.

Kangas ei pelkää epämiellyttäviä hajuja ja kestää ultraviolettisäteitä. Puvut eivät vaadi erityistä huolellisuutta, ne on helppo pestä ja poistaa eri tahroista.

Nike

Kaikki Nike-vaatteet ovat lämpimiä ja mukavia, mutta myös uskomattoman tyylikkäitä.

Tämä kriteeri on erittäin tärkeä nykyaikaisille tytöille, jotka välittävät ulkonäköään kaikissa tilanteissa. Siksi on mahdollista kävellä lasten kanssa, mennä ulos kaupungista tai jopa mennä ostoksille.

Tavanomainen talvipuku koostuu lämpimistä housuista ja takista, jossa on huppu. Se sopii hyvin elimistöön, joten et voi pelätä tuulta ja muita negatiivisia sääolosuhteita.

puuma

Puma-talviurheilukengät ovat erittäin suosittuja. Niissä ei tarkastella sitä, että nämä ovat laadukkaita tuotteita, niiden hinta on laajalti saatavilla laajalle kuluttajalle. Kaikki mallit ovat mukavia ja käytännöllisiä, ja niiden ulkonäkö antaa sinulle mahdollisuuden näyttää aina erittäin houkuttelevalta. Yleensä nämä ovat tylsissä väreissä tehtyjä pukuja, joten ne sopivat erinomaisesti kävelyyn lasten kanssa tai matkalla pois kaupungista.

Miten valita?

Kävele

Jos valitset puvun kävelylle, se koostuu lämpimistä housuista ja takista. Jälkimmäisen pituuden tulisi olla sellainen, että vyötärösi on kokonaan peitetty. On suotavaa, että hihat olivat neulottuja hihansuita, jotka suojaavat käsiäsi tuulelta.

Kiinnitä huomiota ilmastoinnin valvontaan, joka ei salli kehon ylikuumenemista. Ensi silmäyksellä tärkeitä ovat myös pienet yksityiskohdat: syväpainetut taskut, tilavuushuppu, joka suojaa pään sademääräisiltä vaikutuksilta, erityinen vuori, joka samanaikaisesti pyyhkii kosteutta ja lämpöä.

Ulkoiluun

Eristetty kolmiosainen puku sopii hiihtoon tai lumilautailuun.

No, jos polvilla ja kyynärpäillä on erityisiä raitoja - ne laajentavat hiihtosuihkun palvelun rivejä useita kertoja.

Tarkista vetoketjun laatu, sinun on käsiteltävä sitä, vaikka käytät käsineitä. Tämä on tärkeää, koska tuskin halua ottaa ne pois avoimesta alueesta, jossa tuuli puhaltaa kaikkialla.On tärkeää ottaa huomioon saumojen laatu, se on hyvä, jos ne on teipattu sisäpuolella erityisellä punoksella, joka minimoi puhalluksen.

Täyteaineen laatu

Käytännöllisesti katsoen missä tahansa talvikaudelle tarkoitetussa urheilupuvussa on täyteaine.

Synteettisen talvikoneen malli soveltuu hyvin kylmälle talvelle, hitaasti kävellen kaupunkialueilla, joissa tuulen määrä on vähäinen. Tämä täyteaine on käytännöllinen ja kätevä, mutta pelkää kosteutta. Siksi hiihto ei ole sopiva.

Tässä tapauksessa on parempi kääntää huomionne lämpimämpiin hypoallergeenisiin eristimiin, esimerkiksi tinsuleytiin tai holofiberiin.

kuvakieli

 • Tämä hiihtohousu sopii hiihtoon tai lumilautailuun. Vedenpitävä yläkerros suojaa luotettavasti kosteudelta, korkealaatuinen eristys ei anna jäätyä. Tyylikäs muotoilu mahdollistaa jopa liikkumisprosessin pysymisen muodikkaana ja houkuttelevana Hupun turkisreuna ei ole vain ylimääräinen eristys, vaan toimii myös koristekuvana. Katso täydentävät mega lämpimät saappaat-kuun ratsastajat ja mukava sinappivärinen hattu, jonka sävy paljastaa urheiluveden trimmauksen värin.
 • Kun valitset talviurheilulajin lenkkeilyyn, kiinnitä huomiota ohuisiin ja miellyttäviin malleihin, jotka toimivat lämmönsäätelyllä. Lämmin musta leggings, pusero, paita ja korkki, joka sopii tiiviisti päähän, on erinomainen valinta. On erittäin tärkeää valita lämpimät ja mukavat tennarit. Älä unohda käsineitä, jotta kädet eivät jäätyisi, ja erikoislasit, jotka suojaavat silmiäsi tuulelta.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet