verryttelypuvut

Taitoluistelun puku

Taitoluistelun puku

liittyä keskusteluun

 

Taitoluistelu on erityinen urheilu, jossa esteettisellä komponentilla on tärkeä rooli. Urheilijat eivät kilpaile mestaruuskilpailuissa vakiomuodossa, vaan kauniissa ainutlaatuisissa puvuissa.

piirteet

Nykyaikainen taitoluistelu on vaativa vaatetus koulutukseen ja kilpailuun. Urheilijan laitteiden tarkoituksena ei ole vain häiritä häntä, vaan myös auttaa saavuttamaan parhaat tulokset.

Puvut luistelijoita, yleensä elastista kangasta. Heillä ei ole hihnoja, jotka voivat liukua olkapäästä eniten sopimattomalla hetkellä. Vaatteiden on oltava mahdollisimman kevyitä, muuten on hyvin ongelmallista toteuttaa joitakin elementtejä. Laadukas puku on hengittävä ja poistaa myös kosteuden. Lisäksi sinun täytyy valita kangas, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia ja joka ei aiheuta allergioita kosketettaessa kehoa.

Laitteiden tulisi suojata urheilijaa loukkaantumiselta, ei estäen asianmukaista verenkiertoa ja hengitystä.

Luistelija viettää paljon aikaa jäällä, joten hänen ruumiinsa on suojattava hypotermiasta. Koulutuspuvuilla on erinomaiset lämmöneristysominaisuudet. Lisäksi urheilija ei häiritse laadukkaita lämpö alusvaatteita.

On syytä muistaa puku luistelijan esteettiset ominaisuudet. Vaikka se on vain harjoitus, velhon asu, joka on koristeltu strassilla, takaa varmuuden heidän kykyjään kohtaan. Lopullisessa suorituskyvyssä epätavallinen leikkaus, kaunis kirjonta, flitterit, epäsymmetriset kuviot erottavat sinut kilpailijoistasi ja houkuttelevat katsojien ja tuomareiden huomiota. Kuitenkin on olemassa joitakin rajoituksia, jotka liittyvät kuvahiihdon puvun ulkonäköön. Hän ei saa kohtuuttomasti paljastaa kehoa, koska se on edelleen urheilulaji.

Oikeasti valittu asu sopii tanssin luonteeseen ja samalla sillä ei ole teatterista.

Mielenkiintoinen tosiasia - yleisten suositusten lisäksi on olemassa selkeät säännöt, jotka koskevat taitoluistelun vaatteita. Esimerkiksi urheilijoilla on kiellettyä esiintyä leggingsissä, heidän vaatteissaan on oltava hihat. Naisen pitäisi ehdottomasti käyttää hameen. Lisäksi taitoluistelijoiden puvut esityksissä sekä palkinnoissa eivät voi näyttää mitään logoja.

Jos viime aikoina taitoluistelijoiden puvut olivat eräänlainen kasvoton yhtenäinen, joka ei heijasta musiikin luonnetta, niin nykyaikainen laitteet luistelija hi-tech ja on korkealla esteettisellä tasolla, joten on suositeltavaa ostaa se erikoisliikkeissä.

malli

Luistelijoiden puvut on valmistettu yksinomaan elastisista materiaaleista: lycra, venytetty sametti, biflex, mesh.

Mallit, joissa on ruudukko, jäljittelevät alastoman ruumiin, optisten vaikutusten ansiosta ne mahdollistavat täydellisen kuvan mallinnuksen. Tämä kangas vaatii kuitenkin asianmukaisen käytön - muuten se voi näyttää löysältä iholta, joka pilaa koko vaikutelman.

Kuva luistelijapuku ensimmäisellä silmäyksellä näyttää yksitoikkoiselta, joka koostuu aina hameesta ja uimapuvusta. Mutta tämä on petollista - kukin Hame on ainutlaatuinen ja luo aina uuden ja jännittävän kuvan. Ne on ommeltu pääsääntöisesti kevyestä sifonista tai uudestaan, venyttävistä silmistä (etäisyydellä, se jäljittelee täydellisesti sifonkia).

Hameen pituuden osalta se voi olla erilainen: hyvin lyhyestä ja polven kattavaan versioon. On selvää, että pitkät urheilumallit ovat sopimattomia.

Mekot on tyypillisesti koristeltu strassikiveillä, ja niitä käytetään pääasiassa tietyn kokoisia merkkikoruja. Kivien määrä on rajallinen, koska mekko ei voi painaa liikaa. Tältä osin on tärkeää, että ne ovat asianmukaisesti sijoitettuina - ne näyttävät enemmän kuin ne todella ovat.

Pariliitoksen osalta urheilijoiden laitteet yhdenmukaistuvat yleensä väreissä. Kumppanin mekolla ei ole sallittuja ulkonevia, liukkaita tai naarmuuntuvia osia, jotka saattavat häiritä pariliitoselementtien suorituskykyä.

Taitoluistelun sarjat eivät ole vain miehiä ja naisia, vaan myös lapsia. Pysykäämme tytön kitissä.

Nuoret taitoluistelijat harjoittelevat yleensä erityisiä mekkoja. (lyhyen hameen muodossa leotardeilla), ympärileikkaavat puserot, tiukka leggingsit, leggingsit tai sukkahousut. Lasten mallit, kuten aikuiset, on valmistettu joustavista materiaaleista. Tämä puku antaa valmentajalle mahdollisuuden havaita erilaisia ​​puutteita elementtien suorituskyvyssä.

Suljettuun rinteeseen osallistuvaa tyttöä ei pidä hukata tarpeettomasti, mutta samanaikaisesti ylilämpötilaa ei pitäisi sallia. Jos lapsi on juuri alkanut kouluttaa, et voi heti ostaa ammatillisia laitteita, ja ensimmäistä kertaa harjoittaa lämmin urheilupuku, jossa on poddety-villapaita ja säännölliset sukkahousut. Tarvittaessa voit laittaa kevyen takin tai liivin.

Sinun ei tarvitse käyttää lämpimää hattua tulevan mestarin päähän - valitse kevyt vaihtoehto siteissä tai vielä parempi, erityinen lämpösidos päähän.

Koulutuksessa vaaditaan käsineitä tai kintaita ja anna lapsen tarttua muutamaan pariin. Koska villavaihtoehdot kastuvat nopeasti, paras ratkaisu on vedenpitäviä, täytettyjä käsineitä. Niissä lasten sormet eivät jäätyä. Haluttaessa vanhemmat voivat ostaa tyttärelleen erityisiä lämpökäsineitä ylimääräisen kosteuden poistamiseksi. Tällaisilla tuotteilla on usein liukastumaton pinnoite.

Käytä tyttöjen jaloissa lämpökukkia, niiden poissa ollessa ohuita villapaita, jotka ovat kuluneet sukkahousujen päälle. Älä unohda, että harjoituksen lopussa sukat ja sukkahousut on poistettava.

Älä koskaan sido pitkää huivaa lapsen kaulan ympärille - se uhkaa sen turvallisuutta. Paras ratkaisu - neulepuserot kurkun alla.

Mitä tulee esittelyesityksiin ja kilpailuihin, tytön taitoluistelijan puku ei eroa aikuisten mallista. Mutta on olemassa erityinen etiikka, jonka mukaan on kohtuutonta, jos pyrkivä urheilija, joka ei edelleenkään ratsasta täydellisesti, on pukeutunut liian kalliin mekko.

laji

Outfit-luistelijat vaihtelivat. Se voidaan jakaa koulutukseen ja tyylikkäisiin puvuihin esittelyesityksiin ja kilpailuihin.

Koulutuspakkaukset Hipsterit tai haalarit miehille. Naisten vaihtoehdot - tämä elin, mekot, paidat, hameet. Lopuksi urheilijat voivat pukeutua joustavaan urheilupukuun. Sekä miehet että naiset tarvitsevat lämpövaatteita. Myös kädessä tulisi aina olla ohut takki tai ontto liivi (jos urheilija tarvitsee aikaa istua ja rentoutua). Päähineiden luistelijat käyttävät yleensä mukavaa kestomuovia.

On huomattava, että vaatetusvaatteet ovat aina pidempiä suunnittelussa, kuin tyylikkäät puvut esityksille. Yleensä nämä ovat monofonisia asioita, joissa on vähimmäismäärä sisustus (tai sen täydellinen poissaolo).

valmistajat

Luistelijoiden räätälöintiin osallistuvien yritysten joukossa siellä on sekä ulkomaisia ​​(eurooppalaisia ​​että amerikkalaisia) ja kotimaisia ​​tuottajia. Ulkomaisten yritysten joukossa kutsumme yritystä Mondor ja Danskin. Luxury valmistajat ovat italialaisia ​​merkkejä Sagester, Karisma.

Termisten alusvaatteiden valmistuksessa on erikoistunut Tecso, Brubeck.

Mondorin erikoistuneet sukkahousut ovat maailmankuuluja. Nämä ovat erilaisen tiheyden mukaisia ​​tuotteita (ohuemmat ovat suunniteltu esityksiin, paksu, puuvillan perusteella) koulutukseen. On olemassa malleja, joissa on kengänpäälliset, joissa ei ole jalkoja jne. Mondor-sukkahousut on valmistettu erittäin lujasta langasta, jolla on lievästi vettä hylkivä vaikutus.

Venäläisten laitteiden luistelijoiden on myös valmistettava tuotteita korkeimpien standardien mukaisesti käyttämällä uusimpia laitteita. Nuorten luistelijoiden mallit leikataan erityisten kuvioiden mukaisesti ottaen huomioon lapsen hahmon erityispiirteet. Tämän seurauksena lasten vaatteet täydellisesti istuvat alas, älä hiero herkkää ihoa ja anna täyden pelin liikkeille.

Muotitrendit

Modernit puvut luistelijoille tehdään kirkkaina kyllästyneinä väreinä. Niiden sävyt muuttuvat hienostuneemmiksi. Esimerkiksi vaaleanpunainen esitetään mango-sävyinä. Asiaankuuluva vaaleanvihreä kasviperäinen versio.

Yleensä on olemassa vakaa suuntaus kohti tyylikästä yksinkertaisuutta, vaikka siellä on paikka glamourille. Klassiset puvut taitoluistelijoille pysyvät aina muodissa - ne kaikki muokkaavat tämän kauniin urheilun ydin.

Eläinten kuvat ovat suurta kysyntää vaatekappaleina. Tämä koskee erityisesti lasten vaihtoehtoja. Tällaiset välineet vaikuttavat aina yleisöön.

Usein lastenpuvut ovat taas satuhahmoja tai suosittuja sarjakuvia, sekä herkkuja että roistoja.

Aikuisten mekkojen osalta urheilijat ovat pääsääntöisesti valittuja pukuja, jotka vastaavat musiikkityylin tyyliä. (olipa kyseessä klassinen vai rock'n'roll). Suosittuja kuvia, jotka välittävät tietyn ajan henkeä (esim. Dudes).

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet