verryttelypuvut

Bosco Tracksuit

Bosco Tracksuit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Historia ja saavutukset
  2. kokoelmat
  3. tarvikkeet
  4. Miten valita?

Venäläinen tuotemerkki Bosco Sport, joka valmistaa urheiluvaatteita, on tullut yksi suosituimmista paitsi Venäjällä, myös koko maailmassa. Yhtiön perustajat osoittivat, että Venäjä pystyy tuottamaan laadukkaita tavaroita ja tekemään ennennäkemättömiä saavutuksia maailmalla.

Yhtiön asiantuntijat suorittavat lähes koko tuotantokierron suoran räätälöinnin lukuun ottamatta Tämä tehtävä suoritetaan italialaisissa ja kiinalaisissa tehtaissa. Tämän lähestymistavan ansiosta Bosco Sport -tuotteet ovat merkittäviä paitsi laadukkaiden, myös kohtuuhintaan.

Historia ja saavutukset

Vuonna 2001 Bosco Sport -brändistä tuli Bosco di Ciliegi -perheen sivuliike. Uusi divisioona oli tarkoitettu ammattimaisten urheilijoiden pukujen kehittämiseen, tuotantoon ja suoraan myyntiin, ja hän onnistui hyvin toimeen. Jokainen pukumalli harkittiin huolellisesti, koska oli tärkeää luoda kätevin, laadukkain ja käytännöllinen asia. Luonnosten kehittämiseen osallistuivat parhaat italialaiset asiantuntijat, jotka auttoivat luomaan urheiluasuja, joilla oli alkuperäinen muotoilu ja voimakas venäläinen maku.

Vuodesta 2002 lähtien Bosco alkoi tarjota urheiluvaatteita olympialaisiin osallistuville venäläisille urheilijoille sekä muihin kilpailuihin. Tällainen huomaavainen liike antoi yritykselle mahdollisuuden mainostaa tuotteitaan massoihin ja tehdä siitä tunnistettavissa ympäri maailmaa. 2 vuoden kuluttua Bosco Sport -vaatteita ei nähty pelkästään ammattilaisurheilijoilla vaan myös tavallisilla viljelijöillä. Mukavuuden ja monipuolisuuden ansiosta kuluttajat ovat alkaneet käyttää urheiluvaatteita jokapäiväisessä elämässä, ei vain stadionilla.

Vaatteiden ja urheiluvälineiden valmistajan näyttelyssä Bosco sai nimityksen "Vuoden uusi tuotemerkki", joka toimi sen markkinoille tulossa maailmanmarkkinoilla. Nykyään valmistaja on urheiluvälineiden toimittaja paralympiakisojen ja olympiajoukkojen jäsenille eikä vain venäläisille vaan myös ukrainalaisille. Lisäksi tavallisille kuluttajille on tarjolla myös urheiluun, arkielämään tai ulkoiluun liittyviä kohteita.

kokoelmat

Bosco-tuotemerkki tuottaa valtavan valikoiman naisten ja miesten urheiluvaatteita sekä lämpimälle että kylmälle vuodelle. Tuotteet esitetään kolmessa kokoelmassa, joista jokaisella on omat ominaisuutensa.

  • Alkuperäinen on suosituin puku, joka on tehty paitsi perinteisissä punaisissa, valkoisissa ja sinisissä väreissä, myös violetissa, vaaleanpunaisessa ja turkoosissa. Esitellään sekä miesten että naisten tuotteita, jotka on koristeltu "Venäjällä".
  • Aktiivinen - urheiluvaatteet, jotka on suunniteltu aktiiviseen harrastukseen tuoretta ilmaa. Hän on erittäin mukava ja houkutteleva. Sarja koostuu housuista ja takista tai pyörästä, jossa on huppu.
  • Muoti - kokoelma urheilupukuja velourista, jolla on ainutlaatuinen leikkaus, joka korostaa kuvan arvokkuutta. Tällaisissa vaatteissa on kätevää pelata urheilua kadulla tai kuntosalilla, mutta se soveltuu myös jokapäiväiseen käyttöön. Tuotteet on valmistettu laajasta värivalikoimasta ja koristeltu rinnakkaisella tunnuksella "Venäjä".

tarvikkeet

Bosco-brändi on kuuluisa korkealaatuisista tuotteista, jotka saavutetaan ensisijaisesti luonnonmateriaalien - neuleiden, puuvillan, velourin, fleecen avulla. Lisäksi käytetään korkealaatuista polyesteriä, polyamidia sekä kankaita, joissa on elastaania kuituja. Nämä materiaalit sopivat hyvin joustavuuteen, lujuuteen ja kestävyyteen.Ne eivät häiritse luonnollista ilmanvaihtoa ja antavat täydellisen toimintavapauden, minkä vuoksi urheilijat tuntevat olonsa koulutuksen aikana.

Pukuja on helppo huolehtia, ne voidaan pestä käsin tai automaattisella koneella. Jopa voimakkaassa kulumisessa tuotteet säilyttävät muotonsa ja värikylläisyytensä.

Miten valita?

Laaja valikoima urheiluasuja aiheuttaa usein vaikeuksia mallin valinnassa. Saadaksesi sopivimman vaihtoehdon, on tärkeää määrittää sen tarkoitus. Esimerkiksi, jos aiot pelata urheilua viileässä kaudella, kannattaa suosia lämpimiä tuotteita, kuten housuja ja takki tai pyörä. Lämpimäksi vuodeksi sopivat kevyet neulepuvut, jotka koostuvat urheiluhousuista ja takista, mutta on suositeltavaa lisätä T-paita.

Värivalikoiman osalta sen valinta riippuu kuluttajan henkilökohtaisista mieltymyksistä. Jokapäiväiseen käyttöön ja usein harjoituksiin on parempi valita tummat värit, koska ne ovat käytännöllisempiä ja muissa tapauksissa kevyet puvut, mukaan lukien valkoiset puvut. Ennen ostamista on tärkeää tarkistaa huolellisesti avioliittoon liittyvät tavarat sekä kokeilla, ymmärtää, kuinka kätevä tämä tai urheiluvaatteiden malli on.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet