verryttelypuvut

Naisten kasmirmatto

Naisten kasmirmatto

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Trendikäs ja monipuolinen
 2. Tuotemerkin uutiset
 3. Cashmere-puvut
 4. Tyypit urheiluvaatteisiin
 5. Kashmiripuvun valinta
 6. Miten yhdistää kasmirmattohousut?
 7. Tarvikkeet yhdessä kasmirmattoasun kanssa
 8. Muodikkaita värejä

Trendikäs ja monipuolinen

Tällä hetkellä urheiluvaatteet eivät enää liity pelkästään urheiluun, koska nykyaikaiset suunnittelijat kehittävät monipuolisia asuja, joihin voit mennä kävelylle, piknikille tai lomalle luontoon. Kengät tarjoavat paljon miellyttäviä tunteita ja liikkumisvapautta, joista monet muoti naiset ovat rakastaneet heitä.

Tuotemerkin uutiset

Viime aikoina kashmir-puku mallit ovat saamassa suosiota, jotka eivät ole vain kauniita ja tyylikkäitä, vaan myös miellyttäviä keholle. Erityisen suosittuja ovat seuraavien merkkien valmistamat kasmirmattohousut:

 • Les 100 Ciels, joka valmistaa pehmeitä malleja miehistä ja naisista löytyvistä, eri tyyleistä peräisin olevista kengistä, 100% kashmirista;
 • Loro Piana, joka valmistaa kevyitä malleja, jotka käyttävät kashmirilaisia ​​urheiluvaatteita;
 • Cashmere mysteeri, joka tarjoaa kuluttajille pehmeitä kasmirmattoasuja, jotka näyttävät hyvältä millä tahansa kappaleella;
 • Aanna Stevar, jonka kengät on valmistettu kashmirista ja villasta;
 • Magaschoni, jonka kasmirmattohousut erottuvat lämpöstään ja korkeasta laadustaan.

Cashmere-puvut

Cashmere on melko tiheä ja pehmeä materiaali, jolla on korkea lämmönjohtavuus. Cashmere-jäljet ​​on valmistettu matta ja sileästä pinnasta sekä hieman karkea takapuoli. Houkutteleva ulkonäkö ja pehmeys tekevät näistä asuista yksinkertaisesti välttämättömiä jokapäiväisessä kulumisessa ja tuovat paljon miellyttäviä tunteita kosketettaessa kehoa.

Cashmere-puvut ovat keskittyneet kaikenikäisille naisille, ja niillä ei voi olla vain alkuperäistä ja kaunista ulkonäköä, vaan myös tiettyjä parantavia ominaisuuksia: pitää keho kuivana ja lämpimänä, materiaalilla on positiivinen vaikutus niveliin ja selkärangan. Kashmirin ja villan yhdistelmistä valmistetuilla puvuilla on upea lämpenevä vaikutus, ja voit käyttää niitä kylmänä vuodenaattona vaipan tai untuvatakun alla pelkäämättä alhaisia ​​lämpötiloja.

Tyypit urheiluvaatteisiin

Tällä hetkellä monet tunnetut suunnittelijat ovat tunnistaneet kaksi erityisen suosittua ja tyylikästä kashmir-puserojen sarjaa: housut ja huppari, housut ja olympia-paidat. Ensimmäisessä versiossa pehmeät ja viihtyisät puserot, joissa ei ole vetoketjua tai vetoketjua, samankaltaisia ​​kuin villapaidat, ovat joskus täydennettyjä hupulla ja eivät vaadi lisää vaatteita.

Olympic-paidalla varustettu versio sopii erinomaisesti naisille, jotka haluavat täydentää kuvaansa t-paitojen ja eri värien T-paitojen kanssa. Ne voidaan kontrastoida olympiapaidan kanssa tai yhdistää siihen värin ja sävyn kanssa.

Lämpiminä vuodenaikoina myös erilaiset kasmirmattohousut, joissa on ohut tai leveät hihnat, ovat myös täydellisiä. Tällaisessa mekossa on erittäin mukava: iho hengittää ja mikään ei rajoita liikkumista.

Kashmiripuvun valinta

Vapaa-ajan ja urheilun puvut eivät saa aiheuttaa epämukavuutta tai epämukavuutta. Kun valitset kasmirmattoon, hiihtosuihkun tulisi kiinnittää huomiota joihinkin sen ominaisuuksiin.

 • Sinun täytyy valita oikea tyyli riippuen siitä, miten aiot pukea puvun: T-paitojen tai T-paitojen kanssa tai ilman.
 • Eri valmistajien kasmirmattohousujen värivalikoima on hyvin rikas, joten suosikkivärisi mallin valitseminen on hyvin yksinkertaista, mutta on syytä muistaa, että kevyistä tai valkoisista kashmirista valmistetut puvut ovat likaisia ​​helposti ja ne on pestävä usein.
 • On välttämätöntä kiinnittää huomiota puvun leikkaukseen ja kokoon, koska vapaammat asusteet tekevät visuaalisesti kuvasta muodottoman ja houkuttelevan, mutta liian pienet mallit korostavat huomattavasti kuvion puutteita.
 • Sinun ei pitäisi ostaa sinulle sopivia pituisia housuja, sillä pidemmät palat menettävät nopeasti pohjansa, kun taas lyhyet housut näyttävät melko naurettavilta.

Miten yhdistää kasmirmattohousut?

Naisten kasmirmattohousut näyttävät harmonisesti yksinomaan urheilujalkineista ja -lisävarusteista. Nykyään valitset miellyttävät ja laadukkaat lenkkarit mihin tahansa tarkoitukseen (juoksu, pelit, simulaattorikoulutus), joten ehdottomasti mitä tahansa kasmirmattoasua varten voit valita kirkkaan ja kylläisen tai yhden värin ja tiukan mallin. On parempi valita urheilujalkineet, joissa on paksut pohjat tai jotka sopivat hyvin, koska tällaiset mallit näyttävät erittäin tyylikkäiltä tandemissa kasmirmattoasuilla.

Erilaiset T-paidat ja painijat, joiden värit vaihtelevat kuvioin, merkinnöin ja eri merkkien yrityksen tunnuksilla, näyttävät hyvältä kashmir-housuilla ja olympis-paidoilla tai ilman sitä. Voit valita minkä tahansa värin, mutta on syytä muistaa, että kenkien tai t-paitojen klassinen valkoinen väri on yleinen, ja se on aina upea yksityiskohta urheilullisesta kuvasta.

Tarvikkeet yhdessä kasmirmattoasun kanssa

Tehokkaasti ja tyylikkäästi, naisten kasmirmattohousuilla, näyttää lisävarusteita, kuten:

 • merkkituotteita ja pienikokoisia urheilu- laukkuja;
 • tilavat ja suuret, paksut ja leveät kahvat, jotka täydentävät urheilumerkkien tunnuksia;
 • yllättävän suosittu tänään laukut, reput;
 • Alkuperäiset muotikellot ja ”älykäs” rannekkeet, jotka on valmistettu niin kuuluisista tuotemerkeistä kuin Adidas tai Nike.

Muodikkaita värejä

Äskettäin naisten kasmirmattoasuja, jotka ovat beige- tai maitomaista väriä, on tullut hyvin suosittuja, koska tämä väritys virkistää nuorisokuvaa. Myrkyllisten värien mallit (myrkylliset vihreät, vihreät, vaaleanpunaiset) houkuttelevat muiden huomion ja näyttävät erittäin energisiltä ja näyttäviltä. Kashmiripuserot, joissa on tiukat harmaat tai harmaat mustat roiskeet, ovat myös viime aikoina kadottaneet suosionsa ja täydellisesti yhdistettynä kontrastia tai kirkkaita värejä sisältäviin lisävarusteisiin ja kenkiin.

Klassisen värin mustavalkoiset mallit näyttävät muodikkailta ja urheilullisilta, mutta on syytä muistaa, että mustat kasmirmattoasut voivat piilottaa joitakin kuvahäiriöitä, kun taas valkoiset puvut voivat tuoda esiin puutteita.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet