verryttelypuvut

Naisten urheiluvaatteet

 Naisten urheiluvaatteet

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Tyypit ja mallit
 2. Raskaana oleville naisille
 3. nuoret
 4. Muotitrendit
 5. materiaali
 6. Väri ja tulosta
 7. Merkki ja suunnittelija
 8. Miten valita?
 9. Kuinka paljon se on?
 10. Mistä ostaa?
 11. Tyylikäs kuvat

Ilta-WC: n ja työasujen lisäksi urheiluvaatteet ovat olennainen osa naisten vaatekaappia. Loppujen lopuksi modernit naiset pyrkivät menestykseen kaikessa. Ja ihanteellinen luku on yksi huippuosaamisen kriteereistä. Lisäksi urheilu on loistava rentoutuminen kovan päivän jälkeen, ja samalla aamulla nousee elinvoimaa ja tunnelmaa.

Tyypit ja mallit

Johtava asema ja valtava kysyntä ovat oikeastaan ​​klassisessa versiossa, joka koostuu kahdesta esineestä. Ensimmäisessä: tuulitakki ja housut, toisessa tapauksessa kaikki lisätään erityiseen yläreunaan. Classic-leikkaus tarkoittaa ilmaista siluettia. Ja vain yläosa mahtuu kehoon. Klassikot pääsääntöisesti monofonisessa muodossa, jossa on eri värisiä raitoja. Ainoa koriste on valmistajan tunnus.

Kolmiosainen puku koostuu kolmesta kappaleesta: raglanista, urheilupuseroista ja housuista. Useimmissa tapauksissa nämä vaihtoehdot ovat suosittuja sesongin ja talven aikana. Kesämallit ovat harvinaisempia.

Kolmiosainen puku, jossa on liivi, sopii paremmin jokapäiväiseen käyttöön ja urheiluun, kuten pyöräilyyn ja rullaluisteluun. Liiviä käytetään pääasiassa lämpimissä sarjoissa, joissa on pusero.

Harjoittelumalli, jossa on hame, on yhdistelmä liivi, yläosa ja hame. On olemassa pitkänomaisia ​​ja lyhennettyjä hameen malleja sekä tandemia shortsien kanssa. Kaikki riippuu urheilusta.

Lämmitetyt paketit, joissa on kasa tai fouter-kierre, ovat erinomaisia ​​viileälle säälle. Tämä kangas on hyvä, koska se on tarpeeksi vahva ja kestää kuormitusta ja rasitusta fyysisen aktiivisuuden prosessissa. Luonnollinen materiaali mahdollistaa ihon hengittämisen, palvelee pitkään ja pitää sen muodon.

Pääasialliset kriteerit kodin puvun valinnassa ovat käytännöllisyys, mukavuus ja edullinen hinta. Tällaiset mallit on valmistettu veluurista ja neuleista.

Harjoitusmallit on ommeltu saumattomaan tekniikkaan, joka estää hankautumisen. Vapaa liikkuvuus varmistetaan tiukalla istuvuudella. Erityiset synteettiset kankaat säilyttävät ihon kuivana jopa intensiivisen harjoittelun aikana.

Kuntoiluun mahtava vaihtoehto: kevyt ylä- ja matala vyötärö housut. Ne voivat olla sekä kuminauhaa että salamaa. Se on kätevä sekä asennettaessa että vapaana. Tässä tapauksessa on parempi ottaa vaatteita kestävistä luonnonkangoista.

Miten valita puku juoksuun, riippuu kausiluonteisuudesta. Tämä voi olla joko toppi, jossa on shortsit tai takki, jossa on housut. Ei ole suositeltavaa ostaa asioita puuvillakankaista, koska sen sisällä on kosteutta.

Aerobic-vaatteet poistavat ylimääräisten osien läsnäolon kiinnikkeiden ja siteiden muodossa. Elastisia, tiheitä kudoksia käytetään tasaisesti kehon vieressä. Ylös paksuihin hihnoihin ja siinä on ylimääräinen kori. Alhaalla parhaat ratsastushousut tai leggingsit ovat saumattomia tai ohuita saumoja.

Sukkahousut ja vartalo - sopiva muoto voimisteluharjoituksiin. Tällaisten vaatteiden tulisi olla hyvin joustavia, joten ne käyttävät ompeluun nailon-spandexiä ja corduroy lycraa.

Viileät urheilupuvut - tyyli, jonka suunnittelijat ovat luoneet erityisesti ylellisiä henkilöitä varten. Tällainen asia voi pukeutua teini-ikäisenä tytönä ja rakastetun omaperäisyyden rakastajana. Näiden mallien tunnusmerkit ovat "korvat", kirkkaat tulosteet, epätavalliset yksityiskohdat ja paljon muuta.

Pariskuntahousut ovat loistava vaihtoehto pariskunnille ja äideille, joiden lapset etsivät kaikkea yhtenäisyyttä.Tällaisia ​​sarjoja valmistetaan samassa tyylissä, mutta myös samassa värissä.

Uusi trendi - yhdistelmä puseroita ja housuja. Tämä tyyli viittaa hip-hop-vaatteiden tyyliin, vapautta ja mukavuutta. Puuvillaa ja eristettyjä neuleita käytetään materiaalina tällaisiin asioihin. Hupparin huppari on esitetty monissa versioissa: hupulla ja ilman, taskukengurilla, kaikenlaisia ​​kiinnikkeitä. Asiantuntijat neuvovat ostettaessa ottamaan puseron kuvan ympärille, ja housut ovat melko löysät. Tässä kokoonpanossa mukavuus tunne pysyy koko päivän ajan.

Huppu ei ole vain kaunis koriste, vaan myös hyvä suoja sääolosuhteita vastaan. Mukavuuden yksityiskohdat ovat siinä, että sitä voidaan käyttää haluttaessa. Huppu kiinnostaa erityisesti niitä naisia, jotka eivät halua käyttää hattuja.

Maamme naisten kansalliset joukkueet ovat pukeutuneet venäläisiä symboleja sisältäviin urheiluvaatteisiin, joissa on vaakuna tai lippu. Tällaisen asian käyttäminen on olla ylpeä mestareistamme ja pyrkiä menestykseen.

Tuulenpitävät kengät on valmistettu hengittävästä, mutta tiheästä kankaasta. Ne tarjoavat luotettavan suojan ei-kastelusta ja erinomaisesta kosteuden poistamisesta ulkopuolelle. Housuissa on erityinen kalvo ja lämmin materiaali.

Raskaana oleville naisille

Raskauden aikana monet naiset alkavat harjoittaa erityistä voimistelua, ja vaatteiden valinta on erittäin tärkeää. Kun ostat urheilutuotteita, tulevan äidin tulee kiinnittää huomiota luonnollisiin, hengittäviin kankaisiin. Housut pitäisi venyttää hyvin eikä pidä liikkeitä. Tarkista koko, koska vatsan nopean kasvun myötä kumi voi painaa ja hieroa.

nuoret

Glamour, eleganssi ja urheilu ovat käsitteitä, joita pidettiin viimeksi täysin yhteensopimattomina. Mutta naisten halu näyttää kauniilta kaikkialla, mikä johti urheilu-glam-mallien luomiseen. Tämän tyylin erottuva piirre on kirkas meikki, kireät kankaat ja kantapään kuluminen.

Pyrkiessään pakenemaan jokapäiväisestä elämästä ja etsimään monimuotoisuutta, suunnittelijat lisäsivät eleganssia urheilulliseen tyyliin ja koristivat sen rhinestones ja flittereillä. Flitterillä kirjatut mallit näyttävät hyvin kauniilta. Ne antavat jokaiselle naiselle omaperäisyyden ja houkuttelevuuden.

Erottuu joukosta alkuperäisellä tavalla mahdollistaa puvun "korvilla". Huppu, jossa on ommeltu pupu korvat, lisää hauskaa. Jokaisen iän nainen voi varaa pukeutua tällaiseen kuvaan, koska kukaan ei ole peruuttanut huumoria.

Mikä voisi olla naisellisempi kuin pitsillä varustetut vaatteet?! Pitsi-pukeutumispukuissa vetovoiman tunne ei jätä edes koulutuksen aikana. Lisäksi tämä tyyli sopii myymälään ja kävelyyn ympäri kaupunkia.

Muotitrendit

Kausi syksy-talvi 2016-2017 ei ole sivuuttanut urheiluvaatteita. Ja tällä kertaa suunnittelijat osuivat päätökseen, jossa yhdistyvät urheilullinen ja liike-elämän tyyli. Kahden tyylin hybridi sulautui harmonisesti yhteen. Kylmän kauden kohdalla painopiste on lämpimillä, tuulenpitävillä vaihtoehdoilla, joissa yhdistyvät takki, paita ja housut. Monofoninen tai tulostaa geometristen kuvioiden ja naamioinnin muodossa. Katuveneillä esiteltiin puvut violetti, sininen ja punainen sävy sekä beige- ja harmaasävyt.

materiaali

Urheiluvaatteiden sopivan materiaalin valinta on yksi tärkeimmistä. Nyt ei käytetä ainoastaan ​​luonnollisia kankaita, vaan myös korkean teknologian keinotekoisia lajeja, jotka eivät ole huonompia kuin toiminnassa. Puuvillalajikkeet imevät hyvin hiki, mutta ne ovat myös raskaampia, mikä voi johtaa hankaukseen.

Neuleilla on joukko kiistattomia etuja pukua valittaessa. Kangalle on tunnusomaista korkea hengittävyys ja joustavuus. Tämä asia voidaan pestä kirjoituskoneella eikä tarvitse rautaa. Rikas väripaletti ja erilaiset tulosteet lisäävät neuleille omaperäisyyttä.

Villakuiduista valmistetut tuotteet ovat kevyitä, kulutusta kestäviä ja eivät rypisty. Kylmällä säällä ne säilyttävät lämpöä hyvin ja haihtuvat nopeasti.Villahuolto on yksinkertaista ja vaatii helpon puhdistuksen. Bolognan puku sopii erinomaisesti talvikäyttöön ja ulkoiluun. Tällaisia ​​materiaaleja, kuten holofiberiä, sinteponia, alas ja isosoftia, käytetään eristeaineina.

Velvet-setit näyttävät näyttäviltä kuvassa. Ne ovat allergisia iholle. Asianmukaisella hoidolla ne säilyttävät kankaan muodon, värin ja rakenteen. Materiaali on kuitenkin varsin kapea ja sitä ei voida kutsua käytännölliseksi. Pehmo-vaatteissa jokainen nainen tuntuu helposti ja mukavasti. Materiaali on erittäin miellyttävä kosketukseen.

Laadukas kangas ei menetä väriä auringossa, näyttää hyvältä paljon pesun jälkeen, eikä se ulotu kyynärpäät, polvet ja paavi.

Puuvillakangas koostuu puuvillasta ja synteettisistä langoista, ja sitä käsitellään erityisellä vedenkestävällä emulsiolla. Tuulenpitävä materiaali on hyvin vastustuskykyinen eri epäpuhtauksille, se ei murtunut ja on hyvin hengittävä. Paras vaihtoehto on sadetakki, jossa on kalvopäällyste. Tällainen asia suojaa kosteudelta, tuulelta ja alhaiselta lämpötilalta.

Väri ja tulosta

Harmaa väri ei ole jokaiselle naiselle. Ja sitten kaikki riippuu oikeasta varjosta. Harmaalla on edut: se ei houkuttele auringonvaloa, se ei ole pimeä ja menee hyvin moniin väreihin.

Valkoinen, marginaaleistaan ​​huolimatta, ei mene pois muodista ja on välttämättä läsnä suunnittelijan kokoonpanossa joka kausi. Hän korostaa teitä tehokkaasti väkijoukossa ja korostaakin ihoa.

Tutkijoiden keskuudessa on käsitys, että vaatteiden punainen väri tuo urheilijat voittoon. Punainen - aggressiivisuuden symboleina, kannustaa päättäväiseen toimintaan, fyysisen voiman ja reaktion nopeuden kasvuun. Tällaisia ​​vaatteita valitsevat rohkeat ja päättäväiset naiset.

Yleisin, oikealla, pitää mustaa. Koska se on erinomainen tausta yhdistettynä muihin väreihin kontrastin vuoksi. Yhdessä kirkkaiden värien kanssa luodaan ainutlaatuisia kuvia.

Trendikengät eivät useimmiten tee ilman "sinistä". Sininen, kuten musta, kuuluu käytännön väreihin. Vaaleanpunainen liittyy pehmeyteen ja seksuaalisuuteen, josta hän sai suosionsa naisten keskuudessa.

Naamioinnin ydin on piilottaa ihminen viholliselta ja rauhan aikana kiinnittää muiden huomion. Vaatteiden käyttäminen tällä painolla sisältää naispuolisten värien lisäämisen ja meikkiä, joten kuva ei näytä painotetulta ja ylivoimaiselta. Urheilun sotilaallinen tyyli korostaa ihanteellisesti naisten ihmisarvoa. Tämän tyylin housuissa pitäisi valita enemmän vapaata leikkausta. Militancy ja romantiikan puuttuminen näyttävät ekologisesti kadun muodissa.

Leopard-puvut yhdistetään monofonisiin asioihin, joihin kuvio näyttää kunnolliselta. Ennakoiva tyyli vaatii tietyn kirjeenvaihdon, joka on ilmaistu suorassa asennossa, käyrässä ja käyrässä.

Kosminen tyyli näyttää valoisalta ja tyylikkältä. Tähdet, joissa on tähtiä, antavat mysteerin mihin tahansa kuvaan.

Puku, jossa on Mikki Hiiri, on suosittu. Epätavallinen muotoilu lisää naisen hellyyttä ja romantiikkaa.

Merkki ja suunnittelija

Venäläisten muotisuunnittelijoiden urheiluvaatteet ovat runsaasti erilaisia ​​tulosteita ja koristeita. Velourista ommeltujen pukujen yhdistäminen, värit vaihtelevat toisiinsa, luovat todellisuudessa ekstravaganttisen kuvan.

Turkin kokoelmat ovat jo pitkään olleet Venäjän markkinoilla. Turkin muotitalojen kutsukortti on rikkaat värit, kirkkaat tulosteet ja alkuperäinen muotoilu. Suomalaiset suunnittelijoiden tuotteet ovat vertaansa vailla. "Hengittävä" synteettikuiduista valmistetut materiaalit suojaavat luotettavasti tuulelta ja kosteudelta. Talviurheiluun sopivat kestävät pakkaset.

Dolce & Gabbana kiinnitti huomionsa naisellisuuteen urheilullisesti. Pitsillä varustetut flitterit ja rhinestones-vaatteet on valmistettu rauhoittavista väreistä.

Armani-ruudun naisten puvut on esitetty pehmeän fleecen sarjoina.Malleissa on tyylikäs muotoilu ja ne soveltuvat luokkiin sekä salissa että kadulla. Värimaailmassa on sekä monofonisia että kontrastiyhdistelmiä.

Hampurin Montana valloitti markkinat puoli vuosisataa sitten. Verraton ompelutekniikka, erilaiset mallit ja täydellinen leikkaus korostivat tätä tavaramerkkiä niin silloin kuin nyt.

Amerikkalaisen Juicy Couture -mallin puvut ovat valoisia ja ironisia. Tyylikäs tunne ja huumori asioissa muodostavat räjähtävän seoksen. Brändi on tunnettu urheiluvaatteiden velourimallien ompelusta. Tuotteen melko korkeat kustannukset ovat perusteltuja erinomaisesta laadusta ja vertaansa vailla olevasta tyylistä.

Miten valita?

Pukua valittaessa pääkriteeri on hankinnan tarkoitus. Koulutuksen kannalta ensinnäkin mallin toiminnallisuus on tärkeää. Laadukkailla urheilutuotteilla pitäisi olla useita ominaisuuksia:

 • Asia on miellyttävä ja miellyttävä keholle;
 • Ompelun aikana käytetään luonnollisia tai synteettisiä kankaita urheilusta riippuen;
 • Materiaalin ei pitäisi haihtua voimakkaan hikoilun aikana;
 • Ei teräviä elementtejä ja muita osia, jotka eivät ole turvallisia urheilulle;
 • Koko valittaessa on ohjattava mittaverkko. Jokaisella valmistajalla on se.

Kuinka paljon se on?

Urheilutuotteiden hinta vaihtelee suuresti. Kaikki riippuu materiaalin brändistä, laadusta ja toimivuudesta. Ehkä edullisimmat asiat löytyvät Lamodan verkkosivuilta, jossa hinta alkaa 1500 ruplasta. Adidaksen, Puman ja Nikin kokoelmissa - 5-6 tuhatta ruplaa. Bosco Sport -mallit 14 tuhatta. Ulkomaisten tuotemerkkien puku on erittäin korkea ja voi ylittää 100 000 ruplaan.

Mistä ostaa?

Voit ostaa urheilupuvun erikoisliikkeeseen. Kauppakeskuksissa koko osa on jaettu urheiluvaatteisiin, ja monet tavaramerkit voidaan keskittää yhteen kerrokseen. Niille, joilla on aikaa ostoksille, on rajoitettu määrä verkkokauppoja, joissa kulleripalvelun avulla voit kokeilla kaikkia haluamiasi malleja.

Tyylikäs kuvat

Tunnetuista tuotemerkeistä sopivat hyvin vaikuttavat. Useimmiten valmistetaan yksivärisellä tyylillä ja painettuna neliön, nauhan tai kirjeen muodossa. Ylä- ja alareunat voivat vaihdella muutaman sävyn mukaan ja voimakkaasti kontrastina. Erityisen mielenkiintoisia ovat kuitenkin kuohut mallit, vaikka rauhalliset sävyt voivat myös välittää kuvan.

Lämpiminä päivinä housut voidaan korvata capri-housuilla tai leggingsillä. Tämä vaihtoehto sopii urheiluun ja jokapäiväiseen tyyliin. Ne sulautuvat kauniisti pitkiin T-paidoihin ja rajatuihin yläosiin. Leggingsien ja housujen koristelu - raidat ja raidat.

Ihanteellinen lisä puku on reppu tai urheilu laukku. Tarjolla on nahka- ja kangasvalintoja, jotka on esitetty eri väripaletissa. Toinen merkittävä yksityiskohta kuvan muodostamisessa on korkki tai baseball-lippis, joka ei voi olla pelkästään urheilullinen, vaan myös glamourin elementtejä. Urheilukellot tai kumirannekorut koristavat herkkiä naisten ranteita. Voit täydentää kuvaa ottamalla lenkkarit tai lenkkarit värillisinä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet