verryttelypuvut

Itämaiset vatsatanssit

Itämaiset vatsatanssit

liittyä keskusteluun

 

Lonkkaava lonkkailu, vatsan aaltoilevat liikkeet, salaperäinen ulkoasu, armo ja plastisuus - tämä kaikki koskee vatsatanssia, joka on suosittu kaikkialla maailmassa. Erityistä roolia tässä emotionaalisessa ja valoisassa näyttämössä tekee tanssija-itämainen puku.

Ominaisuudet ja elementit

Upea tanssijan asu määrittelee puolet itämaisen tanssin menestyksestä. Se esittelee suotuisasti kuvion arvoa ja peittää viat, lisää visuaalisesti liikkeen amplitudia ja korostaa kaikkia kehon mutkia. Itämainen puku näyttää aina ylelliseltä, valoisalta, kimaltelee runsaalla loistavalla sisustuksella.

Perinteisen vatsatanssin mekko on nimeltään Bedla. Se koostuu korista, hameesta (lisävarusteena - harem-housut) ja hihnasta.

Hameen tyylillä on erilaisia ​​vaihtoehtoja: leveä (leikattu "aurinko" tai "puoli-aurinko") tai suora malli ("kalan" siluetti tai leikkaukset), matala tai korkea vyötärö. Tämä mekko on ommeltu kevyestä virtaavasta materiaalista. Tanssin aikana se luo paisutuksen.

Puvun pohjana voit valita haremin housutjotka korostavat lantion pyöreyttä. Klassiset housut itämaiselle tanssille ovat leveitä, istuvat lantiolla, taistelevat nilkan päällä.

Tanssijan asuinalueen yläosassa on runkoyleensä melko avoin, usein push-up-vaikutus. Se sopii naarasrunkoon, niin, että rintaliikkeet ottivat yleisön huomion tanssin aikana. Yleensä korit on koristeltu erilaisilla koristeilla: strassit, kimallukset, paljetteja, helmiä. Tässä puvun osassa on usein ommeltu tyylikäs reunus.

Klassinen itämainen puku pysyy avoimena, koska tanssi näyttää sen. Mutta on olemassa muunnelmia pukeutumisesta, jossa on verho, joka peittää tämän kehon osan, erityisesti suunniteltu esityksiin konservatiivisen yleisön edessä.

Tanssija on välttämätön vaatekappale, jossa on monisteja ja muita rikas sisustus. Itämaisen kauneuden liikkeet, nämä vaatteiden yksityiskohdat, jotka on sidottu lantioon, soivat melodisesti, lisäävät tanssin rytmiä. Tiheä vyö on yleensä ommeltu laajaan joustavaan nauhaan istumaan hyvin lantiolla eikä liiku. Huivi on suorakulmainen tai kolmiomainen foorumi, koristeltu kauniilla reunalla.

Kuten kengät näyttämöpuvut, eniten tanssit viittaavat heidän suorituskykyyn paljain jaloin. Vaikka nykyaikaiset itämaiset tanssit sallivat jopa korkeat korot.

Erottamaton osa vatsatanssia - sen ominaisuuksia tai lisävarusteita, jotka antavat sille erityisen ainutlaatuisen piquanssin. Nämä ovat faneja, keppejä, höyheniä, kynttilänjalkaa, rannerenkaita ja paljon muuta. Kaikki nämä asiat kiehtovat katsojaa, välittävät omaperäistä meditoivaa itämaista makua ja niillä on oma symboliikka. Esimerkiksi tällainen saber-ominaisuus yksilöi naisen kapinallisuuden. Unohtumaton näky on tanssi käärmeen kanssa.

laji

On huomattava, että itämaisten tanssijoiden tyylikkäitä vietteleviä pukuja, joita näemme lavalla, ei voida kutsua perinteisiksi. Ne syntyivät vatsatanssin suosion myötä Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa ja loivat kuvan intohimoisesta viettelijästä. Itäisten naisten osalta tällaiset vaatteet eivät ole hyväksyttäviä, heidän etniset puvut ovat paljon vaatimattomampia. Tanssia suorittaessaan he joskus vain sitovat huivi lantion päälle korostaen kehon liikkeitä.

Siksi nykyaikaisessa mielessä kiehtovan vatsatanssin puvut ovat vain näyttökuva.

Usein itämainen koreografinen numero suoritetaan kollektiivisesti, tässä tapauksessa kaikkien osallistujien asusteet on koordinoitava, suoritettava samalla tyylillä.

Upea suorituskyky on ammattitaiteilijan työn tuloksena. Mutta hallita kaikki vatsatanssin hienovaraisuudet, tietenkin, sinun täytyy kouluttaa hyvin pitkään. Ja täällä on mukava ja toimiva harjoituspuku. Tämä vaatetus on yksinkertaisempi versio portaalipuvusta, mutta ei sellaista näyttävää. Luokkahuoneessa nenäliina (vyö) on erityisen välttämätön liikkeiden rytmin kehittämiseksi. Harjoitusten aikana tanssija voi levittää pehmeitä balettilaitteita tai kenkiä jaloilleen, vaikka niiden väriä ei aina yhdistetä vaatteisiin.

Suuri määrä itämaisen koreografian tyylejä ja pääsuunnat.

Egyptiläistä koulua leimaa herkempi tanssivaihtoehto. Perinteiset tanssijoiden leningit suljettuina - pitkä mekko, jonka lisävaruste on huivi, sidottu lantioon. Egyptin pukeutumisen moderni versio on ylivoimaisempi, se korostaa kuvion käyrät, siinä on leikkauksia ja avoin pääntie.

Turkin koreografia on paljon aistillinen, tanssit pöydissä ja yhteydenpito yleisöön esityksen aikana ovat yleisiä. Nykyään meille tyypillinen turkkilainen itämainen tanssi on viettelevä sävellys, jossa on napa. Tanskalaiset mekot turkkilaiseen tyyliin ovat tietenkin hyvin rehellisiä.

Arabialaisen koulun ominaisuus - sitä kutsutaan Halijiksi (tämä sana tarkoittaa Persianlahden maita, eli Persianlahden maita) ovat tiettyjen juoksevien hiusten liikkeitä (kierrosta, hiusten pyyhkäisyjä, niiden kiehtovia kääntymisiä), tappeja, joltsia, erityisiä vaiheita. Aluksi naiset tekivät tanssin toisilleen. Ja perinteiset vaatteet hänelle ovat melko löysä mekko, jolla on perinteisesti leveät hihat ja rikas sisustus.

Erillinen koreografinen suuntaus on nykyään taidekartta, jossa itämaiset motiivit on yhdistetty muiden maiden tunnusmerkkeihin. (Latinalainen Amerikka, Espanja, Afrikka ja monet muut). Musiikin osalta perinteiset itämaiset rytmit taantuvat taustaan, jota usein peittävät klubin tyylinen musiikin sähköinen käsittely. Tällaisten tanssien puvut ovat hyvin rohkeita, käyttäen erilaisia ​​perinteisiä ja epätavallisia lisävarusteita. Tämä moderni eurooppalainen keksintö on luotu omalle katsojalle. Mutta viime aikoina tämä puomi on vaikuttanut maamme.

kankaat

Harkitse lyhyesti suosittuja kankaita, joita käytetään itämaisten pukujen ompelemiseen:

  • Kevyt läpinäkyvä sifonki on tarkoitettu laajalti lentävien hameiden (esim. Kaksinkertainen tai kolminkertainen tai “aurinko”), kasvojen huntujen räätälöintiin. Lisävarusteena - sifonki, jossa on sputterointia lohkareita (vain yhdellä puolella glitteriä) tai kreppi-sifonki, tiheämpi.
  • Kreppisatiini on läpinäkymätön materiaali, joka muistuttaa satiinia. Soveltuu paikalle kirkkaiden valonheittimien valon vuoksi. Sen haittapuoli on kuitenkin taipumus puhkaista.
  • Koristeiden ja hihnojen koristeluun käytetään silmiinpistävää samantyyppistä samantyyppistä kangasta. Halpa vaihtoehto on kova ja kuuma keholle, kallis - varustettu neulotulla verkolla.
  • Velvet (paras vaihtoehto - myös neulotulla tai venytetyllä kankaalla), joka kattaa korit ja vyöt. Pehmeän sametinsifonkiilon hameen näyttävät tehokkaasti.
  • Biflex on melko tiheä neuleet, joka ulottuu hyvin kaikkiin suuntiin. Suunniteltu samoihin tarkoituksiin kuin sametti.
  • Kevyt läpinäkyvä organza, sileä tai kohokuvioitu, täyttää 3D-vaikutuksen. Kiinteä hame, tämä materiaali ei ole sopiva, koska sillä ei ole pehmeyttä.
  • Kuohuviini brokadi (kova tai pehmeä), joka sopii pääasiassa pukeutumiseen.

Kun valitset kankaan puku-asuun, harkitse kangasta. Pyyhkimättömät materiaalit ovat käytännöllisempiä: tällainen puku on kätevä taittaa pussiin.

Jos suorituskyky on suunniteltu ulkopuolelle, älä käytä synteettisiä materiaaleja - iho ei hengitä. Pidä mielessä, että jopa pienet täplät näkyvät kirkkailla vaatteilla. Valitse materiaali, joka kestää käsien pesua.

Väriliuokset

Itämaisten pukujen värimaailma on rikas ja monipuolinen. Aina win-win-vaihtoehto - kiinteät värit: varsinkin jos se on upea kulta, hopea, smaragdi, vaaleanpunainen, kirkkaan punainen. Musta asu kultaisella sisustuksella näyttää ylelliseltä ja kiehtovalta. Eri kukkakuvioissa ei näytä olevan yhtä vaikuttavia.

Yleensä korin, hameen ja huivin värin on ennen kaikkea täytettävä tanssin energian tunne. Esimerkiksi erityisen intohimoisen kuvan osalta valitse punainen tai musta pohjaväri. Saat enemmän siveä, valkoinen tai hopea.

valmistajat

Kiinan valmistajat tarjoavat suuren valikoiman valmiita itämaisia ​​pukuja.

Verkkokaupoissa voit myös ostaa käsintehtyjä mekkoja, jotka on valmistettu Itä-Itä-Suomen parhaista studioista - nämä ovat Yasser, Ahmed Omar, Mahmoud Abd el Ghaffar.

Huomionarvoista ovat Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa tehdyt mallit (esimerkiksi brittiläinen Bristol Novelty Ltd.

Venäläiset tuottajat tarjoavat myös itämaisia ​​tansseja viehättäviä pukuja: Balagan, Vestifika, Karnavalof. Suunnittelija Polina Polinadcdin vaatteet ovat merkittäviä.

Puhumattakaan vain maastamme, itämaisten pukujen miessuunnittelijasta. Tämä on Anrey BuryninKhalifin näyttämöllä hän on kuuluisan itämaisen tanssikoulun, opettajan ja koreografin Amritan johtaja. Vain kolmen vuoden työssä hän loi noin 40 erilaista tyyliä. Hänen asuntonsa ovat merkittäviä monimutkaisille kirjonta-tekniikoille, joita usein koristavat puolijalokivet (esim. Turkoosi, koralli) ja strassit (Swarovski-kiteet). Yleensä suunnittelijavaatteet valmistetaan klassiseen tyyliin.

palkata

Huomaa, että itämaisen tanssin asu on kätevintä olla ostamatta, mutta vuokrata. Se monipuolistaa esityksiä, voit valita puvun jokaiselle tietylle kuvalle (femme fatale tai salaperäinen muukalainen), samalla kun säästät rahaa. Lisäksi jos ihosi väri muuttuu rusketuksen seurauksena, täällä sinua avustaa pukuvuokraus, koska vaaleat ja rusketetut nuoret naiset ovat erilaisia ​​sävyjä.

Tarjoa tällainen palvelu erikoisliikkeissä ja kohtuulliseen hintaan. (noin 1000 ruplaa useita päiviä). Sitä paitsi valtava plussa on, että sinun ei tarvitse huolehtia näyttämöpuvustasi, ja sen erityispiirteet huomioon ottaen tämä on erittäin kovaa työtä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet