T-paidat

Miten taitetaan nopeasti T-paita

Miten taitetaan nopeasti T-paita

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. T-paitojen taittotavat: suunnitelmat, ohjeet, hacking
  2. video

Ehkäpä ei löydy koko maailmasta sellaisia ​​tavallisia ja yleismaailmallisia tavallisia T-paitoja, joiden avulla voit luoda erilaisia ​​off-standard-jousia.

Aluksi aikaisemmissa aikoina T-paidat olivat eräänlainen alusvaatteet, mutta hetken kuluttua se alkoi miehittää täyden paikan vaatekaapin jokapäiväisistä ominaisuuksista.

Ensimmäiset T-paidat mainittiin toisen maailmansodan aikana, jolloin T-paita oli osa merenkulkijoiden vaatekaappia Yhdysvalloissa.

Ompeleessa T-paitoja käytetään yleensä puuvillamateriaalia, johon on lisätty eri määriä neulottuja kuituja.

T-paita on tuote, joka voi venyttää, olla löysä tai tiukka. Joissakin malleissa voi olla pieni kaulus sekä pitkät hihat, jotka ovat tärkeitä viileässä säässä.

T-paitojen taittotavat: suunnitelmat, ohjeet, hacking

Hyvin usein asuessasi t-paita käytetään säästämään aikaa ja myös asettamaan sen mukavimmaksi yläreunaksi. Siksi on erittäin tärkeää, että tuote säilyy aina siistinä.

Pesun ja silityksen jälkeen tuote on taitettava siten, että se ei ole rypistynyt eikä näytä huolimattomalta, kun se on tarpeen käyttää sitä.

Tätä tarkoitusta varten on monia tapoja taittaa tuote huolellisesti luomatta ryppyjä ja mustelmia.

Esimerkiksi t-paita voidaan taitella kirjaimellisesti hetkessä tai pikemminkin kahden sekunnin kuluessa.

Tätä varten sinun on suoristettava tuote tasaiselle pinnalle, piirrettävä visuaalisesti linja, joka jakaa T-paidan puolikkaaksi, sekä linja, joka ulottuu olalta kauemmas tuotteen pohjalle.

Sitten yhdellä kädellä sinun täytyy ottaa T-paita paikkaan, jossa linjat oletettavasti leikkaavat. Ja toisella kädellä - olkapään yläosassa olevaan pisteeseen, joka yhdistää sen alempaan kohtaan, vetämällä samalla toisen käden osaa.

Tuote taitetaan itsestään, ja lopuksi on tarpeen vain taivuttaa toinen holkki, joka vie kirjaimellisesti sekunnin.

Näin taitetaan T-paidat, jotta tuote pysyy aina ”muodossa”, näyttää siistiltä ja silityseltään. Ja lisäksi se ei vaadi mitään vaivaa ja voit tehdä sen vain yhdellä liikkeellä.

Lämpimiin maihin menemällä on mahdotonta täyttää matkalaukku erilaisilla mukavilla T-paidoilla, jotka todennäköisesti tulevat lomalle.

Ja tietenkin, matkalaukun taittaminen voi tietyissä tapauksissa aiheuttaa ongelman - kuinka tiivistää tuote matkalaukkuun niin, että se vie mahdollisimman vähän tilaa?

Tehokkain tapa taittaa T-paita matkalaukkuun on tuotteen taittaminen putkeen.

Tätä varten sinun täytyy laajentaa tuotetta tasaiselle pinnalle - se voi olla pöytä, sänky, silityslauta, sillä ei ole väliä.

T-paidan pohja on taivutettava hieman, taivuta sivua niin, että olkapääliima on juuri tuotteen keskellä. Sitten sinun täytyy taivuttaa holkki itse.

Tehtyään samat manipulaatiot T-paidan toisella puoliskolla, tuotteesta ilmenee nauha, joka on pyöritettävä tiukkaan putkeen.

Näin vältetään mustelmia T-paitalla ja varmistetaan matkatavaroiden kompakti.

Pitkähihainen T-paita voidaan taittaa myös ilman ylimääräisiä ponnisteluja.

Paidan sivureuna on tarpeen taivuttaa tuotteen keskelle.Sitten taitetaan holkki useisiin mutkiin, minkä jälkeen suoritamme samat manipulaatiot toisella puolella. On parempi taivuttaa toinen holkki niin, että se on tuotteen mukana.

Käännä sitten tuote puoliksi, joten T-paita on helpompi säilyttää kaapissa.

Jos tuote on varastoitava yöpöydälle, on tarpeen taittaa se kolme tai neljä kertaa ja sijoittaa se laatikkoon "seisomaan", jotta luodaan taitettujen kirjojen vaikutus. Täten tuotteet taitetaan mahdollisimman pieniksi.

video

Alla on video-oppitunnit taittuvat T-paidat kaikilla edellä kuvatuilla tavoilla.

Taita paita kahdessa sekunnissa.

Laitimme t-paidan matkalaukkuun.

Taitamme paita pitkillä hihoilla.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet