T-paidat

Naisten pitkät T-paidat

Naisten pitkät T-paidat

liittyä keskusteluun

 

malli

Viime aikoina pitkänomainen naisten T-paita on tullut hyvin suosittuja. Ne muistuttavat sekä tavallisia T-paitoja että tunikoita.

T-paitojen tavanomaisista malleista ne erottuvat sen pituuden mukaan, joka tulee keskelle pakarat ja alla. Ja suurin ero tunikoista - hihat ja muodon johdonmukaisuus. Pitkänomaiset naisten T-paidat eroavat toisistaan ​​paitsi pituudeltaan myös leikatuina ja tietysti värillisinä. Alla muistutamme suosituimmista.

Yksi nykyaikaisen naisen vaatekaapin tärkeimmistä peruselementeistä on perinteinen pitkänomainen keskipituinen T-paita, jossa on pieni pyöreä pääntie. Yleensä se säilyy perinteisissä väreissä: musta ja valkoinen, harmaa ja ruskea. Vapaa leikkauksen pitkittyneitä T-paitoja rakastavat myös useimmat muotit, ne usein kuluvat tunikoiden sijaan. Loose T-paidat näyttävät kauniilta ja leikkisiltä yhdessä olkapäässä.

Kesällä suosittu T-paidan mekko. Tämä asia on erittäin kätevä käyttää kodin kulumisena. Se ei ole välttämätöntä alittaa sen alaosaa, se on täysin omavarainen. Pitkänomaiset T-paidat, joissa on leikkauksia sivuilla, on viime vuosisatojen suuntaus - näiden tuotteiden edessä on paljon lyhyempi kuin takana.

Suositut värit ja tulosteet

Suosituimmat värit pitkänomaisille T-paitoille ovat kaikkein monipuolisimpia, mutta eivät hämmentäviä. Ei "happamia" sävyjä, vain hienovaraisia ​​värejä. Mutta klassinen punainen, vihreä, tummansininen ja vaaleansininen ja tietenkin valkoiset värit eivät menetä merkityksensä. Raidalliset ja yhdistetyt pitkät T-paidat ovat myös suosittuja, niiden värit valitaan niiden yhteensopivuuden mukaan.

Pitkien T-paitojen tulosteissa suunnittelijat käyttävät nykyään elävästi piirustusta ja kirjoituksia, jotka tehdään usein huumorintajuisesti. Tuotteet, joissa on trooppisia maisemia, paratiisilintuja, julkkis-muotokuvia, koristeltu abstraktilla sävellyksellä ja sovelluksella 3D-muodossa, muuttavat t-paidat todellisiksi taideteoksiksi. Mutta myös klassikoiksi jo tulleet geometriset, emäntiset, sotilaalliset ja kukka-kuviot pysyivät.

Mitä käyttää?

Kaikki pitkänomaisten T-paitojen mallit sopivat täydellisesti lähes kaikkiin vaatteisiin, mutta niitä on käytettävä varoen, muuten kuvasi saattaa näyttää hieman huolimattomalta.

Pikkimallit, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin mekot, yhdistyvät täydellisesti kaikkiin tiukkojen housujen, leggingsien tai yksinkertaisesti sukkahousujen kanssa. Voit laimentaa kokoelman ohuella hihnalla vyötäröllä tai lantiolla. Joten teet vaatteet hyvin naiselliseksi. Kenginä suosittelemme balettikenkiä, kenkiä tai sandaaleja.

Keskipitkä mallit näyttävät hyvältä housuissa, putkissa tai tiukkaissa farkuissa. Pitkä t-paita, jossa on liian leveät housut, tekee hahmostasi ja rasvaa. Voit pukeutua lyhyisiin shortseihin, mutta niiden reunan on välttämättä katsottava t-paidan alla. Jos pidät hameista, sitten pitkänomaisen T-paidan alle, valitse ei klassinen vaan moderni tyyli. Jalkineen lenkkarit tai lenkkarit täydentävät kuvaa.

Pitkänomaisia ​​pitkähihaisia ​​T-paitoja voidaan pituudeltaan riippuen käyttää yksinään, pukeutumisena tai housuina tai shortseina. Samaan aikaan mielenkiintoinen keula osoittautuu, jos T-paidan etuosa tarttuu alareunaan, esimerkiksi shortseihin, ja selkä on jäänyt alas paikalleen. Kuvan lopussa suosittelemme tämän vaatekappaleen tai käsilaukun tekstiilirepun ostamista, joka ei ole liian tiukka, esimerkiksi ketjussa.

Upeat kuvat

  • Kirkas pitkänomainen T-paita korjaa minkä tahansa muodon viat.

  • Mustavalkoiset tulosteet perusasioista auttavat luomaan alkuperäisen eikä tylsän kuvan.

  • Muotisuunnittelijoiden ekstravaganttiset tulosteet voivat joskus järkyttää kokematon kuluttaja.

  • Pitkän pituisen T-paidan sivun leikkaukset auttavat tukemaan farkkujen trendin leikkauksia.

  • Hedigan-alennetun olkapään T-paidan alla voit pukeuttaa paidan väriltään kontrastia.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet