T-paidat

T-paidat, joissa on 3D-tulostus

T-paidat, joissa on 3D-tulostus

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. malli
 2. Erilaisia ​​tulosteita
 3. Mitä käyttää?
 4. Upeat kuvat

Muutama vuosi sitten maailma tutustui uuteen sisustustapaan - kolmiulotteiseen tulostukseen eri pinnoille. Tietokoneiden ja elokuvien näyttöjen 3D-vaikutus muuttui jokapäiväiseksi todellisuudeksi.

Kolmiulotteiset kuvat alkoivat näkyä mainostauluissa, kadun graffitissa, kauppaikkunoissa ja kotitalouksissamme.

Nykyään 3D-tekstiilit on sisustettu kodintekstiileillä (verhot, vuodevaatteet), tarvikkeet (maalaukset, julisteet) ja tietysti vaatteet.

Nykyaikaisen teknologian ja nuorisomuotojen fanit ovat jo arvostaneet tyylikkäitä asioita, jotka on koristeltu kolmiulotteisella kuviolla. Erityisen vaikuttava 3D-kuva näyttää tavallisista T-paidoista.

Lue lisää T-paidoista, joissa on 3D-efekti, tässä artikkelissa: täältä löydät paljon mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa tästä epätavallisesta vaatekappaleesta sekä pystyä arvostamaan parhaita malleja, tyylikkäitä asuja ja kirkkaita kuvia.

malli

Ei niin kauan sitten, T-paitoja, joissa oli 3D-tulostus, pidettiin todella eksoottisina, ja vain harvat valmistajat, jotka olivat edelläkävijöitä tällä alalla, voivat löytää ne. Nyt tällaiset t-paidat ovat melko yleisiä.

Niiden suuri etu on se, että jos et löydä haluamaasi mallia, voit aina tilata yksilöllisen mallin T-paidan, sellaisten yritysten edut, jotka suorittavat tällaisia ​​palveluja, on paljon.

Niille, jotka haluavat suosituimmista vaatevalmistajista valmistettuja tuotteita, teimme valikoiman miesten, naisten ja lasten malleja T-paidoista, joilla on 3D-vaikutus.

Miesten

 • Isänmaallinen malli Vsemayki.ru: T-paita, jossa on Venäjän federaation presidentin kuva kansallisen lipun taustalla. Hinta - 1290 ruplaa.
 • The Mountain -malli (tuotemerkki, joka oli yksi ensimmäisistä, jotka alkoivat valmistaa T-paitoja 3D-tulostuksella): khaki-t-paita, jossa oli valtava merisiili. Hinta - 2199 ruplaa.
 • Black Sheep Clothingin lakoninen malli: valkoinen t-paita, jossa on verinen superman-logo. Hinta - 774 ruplaa.
 • Printion psykodeelinen malli: kirkas naamiointi T-paita fluoresoivissa väreissä. Hinta - 1663 ruplaa.

naisten

 • Söpö malli Vsemayki.ru: T-paita, jossa on kolmiulotteinen kuva Cheshire Catista Tim Burtonin elokuvasta. Hinta - 1290 ruplaa.
 • Printion nuorisomalli: kirkas T-paita, jossa Pikachu. Pokemon ovat jälleen muodissa jälleen! Hinta - 1636 ruplaa.
 • Romanttinen malli Vuodesta: vaaleanpunainen unelma-t-paita, jossa on upea yksisarvinen, sateenkaari, kukkiva puu ja maaginen linna. Hinta - 1399 ruplaa.
 • Malli Vuoren fantasiamaailman faneille: sininen T-paita, jossa on kaunis haltti kuun sirpyssä. Hinta - 1399 ruplaa.

lapsi

 • Poikamalli Vsemayki.ru: T-paita, jossa on kolmiulotteinen kuvio, joka perustuu suosittuun tietokonepeliin Minecraft. Hinta - 1150 ruplaa.
 • "My": n lahjamalli: oranssi t-paita, jossa on nallekarhu ja koskettava kirjoitus. Hinta - 740 ruplaa.
 • The Mountainin tyylikäs malli: violetti T-paita, jossa on viehättävä panda, vetoaa sekä pojille että tytöille. Hinta - 1400 ruplaa.
 • Hauska Printio-malli: sininen T-paita, jossa on kääpiö - yksi suosituimmista hahmoista lasten sarjakuvia. Hinta - 1700 ruplaa.

Erilaisia ​​tulosteita

Joten 3D-vaikutuksen omaavien T-paitojen valinta on uskomattoman monipuolinen. Lähes kaikki modernin elämän ilmiöt näkyvät tässä alkuperäisessä vaatetuksessa.

Jokainen uusi kausi tulostaa kokoelman uusilla ideoilla, mutta suosituimmat tulosteet eivät ole menneet muodista jo pitkään.

isänmaallinen

Isänmaalliset T-paidat ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan ennen. Tässä tapauksessa kuvien valinta ei rajoitu kansalliseen lippuun ja vaakunaan. Fashionistas ostaa yhä enemmän T-paitoja presidentin ja hallituksen jäsenten kanssa. Tähän luokkaan voidaan liittää karhuja, sankareita ja muita Venäjän symboleja.

Eläinten kanssa

T-paidat, joissa on eläimiä kuin kaikki - kaverit, tytöt ja tietenkin pienimmät muotit.

Miehet suosivat T-paitoja petoeläimillä ja matelijoilla.

Kanssa julkkikset

T-paidat, joissa on julkkiksia, eivät koskaan mene pois muodista, vaikka niiden hahmot muuttuvat vähitellen. Kuitenkin t-paidat, joissa on venäläisen ja ulkomaisen rockin klassikkojen edustajia ja vanhan elokuvan toimijoita, löytävät aina ostajansa.

Kuuluisat tutkijat, poliitikot ja liikemiehet tulevat usein myös tällaisten T-paitojen ”sankareiksi”.

Merkkejä

T-paidat, joissa on hahmoja elokuvista, sarjakuvia ja tv-ohjelmia, ovat toinen ajaton muodin trendi. Tänään, ei vain lapsia, vaan monet aikuiset ovat hulluja anime- tai Disney-sarjakuvia.

T-paidan sarja- ja elokuvamerkit kertovat kaikille makuelämyksistänne - tämä on varma tapa löytää samanhenkisiä ihmisiä.

Tietokonepelit

Opiskelijat ja koululaiset valitsevat usein tietokonepeleihin tarkoitetut T-paidat. Minecraftin säiliöt, pikseligrafiikka sekä piirustukset retro-leluista, kuten Pac-man tai Mario, ovat suosituimpia teemoja t-paitojen pelaamiseen.

Urheilun teema

Urheilu T-paidat ovat toinen jatkuva suunta muotimaailmassa. Suosikkijoukkueiden symbolit, suosikkilajien urheilijoiden numerot ja muotokuvat, olympiarenkaat ja talisminit - urheilufanien T-paitojen valikoima on hyvin laaja.

hauska

T-paidat, joissa on memeet ja gagit. Internet on loputon inspiraation lähde T-paitojen suunnittelijoille 3D-malleilla. Sarjakuvat, lainausmerkit, hauskat kuvat lentävät nopeasti verkon ympäri ja saavat suosiota, ja sitten niistä tulee muodikkaita tulosteita.

Mitä käyttää?

T-paita, jossa on kolmiulotteinen kuva, on sinänsä kirkas ja ilmeikäs asia, joten se ei vaadi jonkinlaista tarttuvaa säestystä. Tärkein osapuoli pukeutuu tietysti hänelle, joten kaikki muut asiat, joita käytät, pitäisi olla melko yksinkertaisia ​​ja ytimekkäitä.

Farkut tai denim-shortsit ovat täydellinen pari 3D-printtipaita varten. Ehdottomasti kengät sopivat tähän sarjaan - lenkkarista tyylikkäisiin sandaaleihin. Viileässä säässä kuva täydentää puseron vetoketjulla, hupparilla tai takki pommikoneella.

Tytöt voivat käyttää T-paitoja, jotka on koristeltu tilavalla kuviolla, jossa hameet rento tyyliin. T-paidan päällä voit laittaa farkku- tai nahkatakin - saat mukavan ja tyylikkään asun eri tilaisuuksiin.

Upeat kuvat

 • Valkoinen harmaa tiikeri-t-paita, jossa on yksinkertaiset mustat housut ja kirkas punainen pussi. Lakoninen asu täydentää massiivisia laseja.
 • T-paita, jossa on kirkas kuvio yhdessä valkoisen puvun kanssa, koostuu lyhyistä shortseista, joissa on niitit ja varustettu takki. Täydennä hopeapussi ja mukavat kengät, joissa on pieni kantapää.
 • Valkoinen, rajattu t-paita, jossa on valoisia, kirkkaanpunaisia ​​huulia, kapeita, reikäisiä farkkuja, denim-takki ja kengät sävytulostuksessa.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet