T-paidat

Miten leikata T-paita?

Miten leikata T-paita?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Tarvitset:
 2. Leikkausten vaihtelut voidaan jakaa seuraaviin:
 3. Suuntaan:
 4. Lomakkeen mukaan:
 5. Toimien järjestys:
 6. Mielenkiintoisia ideoita T-paidan leikkauksista:

Sinulla on suosikki T-paita. Eikö, ei niin - sinulla oli suosikki T-paita. Hän tylssi sinua, sai likaisen, menetti muotonsa. On sääli, on tarpeen heittää se pois tai tyhjentää se rätillä. Tai ehkä yrittää antaa hänelle uuden elämän? Hieman mielikuvitusta ja sitkeyttä - ja sinulla on taas suosikki T-paita.

Tarvitset:

Kuvio, jolla voit leikata tai leikata (tai selkeä käsitys siitä, mitä aiot tehdä).

Terävät sakset terävillä päillä tai paperitavarat.

T-paidan koko on kovalevy tai muovi.

Koukun tai neulan neulat, jos haluat saada punottuja leikkauksia;

Haluan, sisustus.

Voit ensin harjoitella ”kissoilla”, toisin sanoen jotain täysin tarpeetonta, tai voit ottaa mahdollisuuden ja leikata välittömästi T-paidan.

Leikkausten vaihtelut voidaan jakaa seuraaviin:

Sijainnin mukaan:

 • kauluksen alueella (puolipyöreät leikkaukset ovat sopivia), kumilla voidaan leikata pois;
 • hihat (pystysuorat leikkaukset näyttävät tyylikkäiltä);
 • takana ja edessä (eri korkeuksilla);
 • puolella (voit noutaa upean vaihtoehdon, johon on kiinnitetty kankaalla vaakasuora leikkaus samasta T-paidasta tai pitsiestä).

Suuntaan:

 1. pystysuora;
 2. vaakasuora;
 3. lävistäjä;
 4. puoliympyrän;
 5. Voit jopa leikata kuvioita, jos olet varma, että ne näyttävät hyvältä tästä T-paidasta

Lomakkeen mukaan:

 • litteät raidat;
 • "Nauhat";
 • yhteen, esimerkiksi punosten muodossa.

Toimien järjestys:

Päätä leikkauksen sijainti ja muoto.

“Laita” t-paita tasaiselle alustalle (lastulevy, kartonki, muovi, pleksilasi), jotta leikkaukset voidaan tehdä vain t-paidan toisella puolella vahingoittamatta toista.

Piirrä leikkausviiva saippualla tai saippualla.

Nyt pahin asia on leikata! Yksi toisen alla tekee kaksi leikkausta. Yritä välttää haketusta.

Tartu peukalolla ja etusormella viillon vastakkaiseen pohjaan ja vedä kangas varovasti sivuille. Tämän seurauksena, kun vapautat kankaan, leikatut reunat kiertyvät ja et saa tasaisia ​​raitoja, mutta kuten se oli, "nauhat".

Joten tee jokainen leikattu nauha, venyttämällä sitä välttämättä siinä suunnassa, jolla leikkaat kankaan - jos leikkaat sen vaakasuoraan, vedä se vaakasuunnassa, jos kyseessä on pystysuora leikkaus - pystysuorassa.

Sitten voit pyynnöstäsi käyttää uuden T-paitasi ja käyttää sitä, tai voit silti vääntää kaistaleita yhdessä virkkauskoukun kanssa.

Jos haluat, koristele höyhenet, strassit, helmet. Tärkeintä ei ole liioitella sitä.

Huomaa: älä tee liikaa leikkauksia, paljain kehon vaikutus tässä versiossa ei ole kovin kaunis, puhumattakaan siitä, että se ei ole aina asianmukaista.

Mielenkiintoisia ideoita T-paidan leikkauksista:

Pystysuuntaiset leikkaukset T-paidan pohjassa tai hihojen pohjassa. Tuloksena on erä, joka näyttää erityisen hyvältä, jos sidot jokaisen raidan kärjen tavallisimpaan solmuun ja koristavat sen helmillä.

Lohkottu ornamentti. Levitä kangasmallin malliin ja leikkaa sitten kuvio pienillä lovilla. Tulos näyttää erityisen vaikuttavalta kevyistä asioista.

"Harjanteita". Voidaan sijoittaa selkään tai vatsaan riippuen kuvasta ja rohkeudestasi. Tee ne leveiksi yläreunassa ja kaventuvat alaspäin - tämä lisää omaperäisyyden kuvaa.

Tee useita horisontaalisia leikkauksia alhaalta ylöspäin 4-5 cm: n välein T-paidan puolella, suorita niiden läpi kirkas nauha ja sido se olkapäähän kauniilla keulalla - uusi täysin lumoava asia ei ole edes T-paita.

Erittäin mielenkiintoinen muunnos saadaan aikaan tekemällä useita pystysuuntaisia ​​leikkauksia kaulan vasemmalle ja oikealle puolelle, ja tuloksena olevat nauhat kiinnitetään toisiinsa ruudukon kuviossa olevilla kiinnikkeillä.

Jos T-paitasi on jo venytetty melko alaspäin, sitten pystyt leikkaamaan pystysuuntaisia ​​leikkauksia sen alaosaan, voit vain kaventaa venytetyn T-paidan pohjaa, mutta myös jäljitellä hippin tyyliä.

T-paidan leikkaukset, joiden alla tai joissa on pitsiä tai muuta kangasta, ovat hyvin vaikuttavia.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet