Turkikset

Arktisen kettu-muuntajan takki

Arktisen kettu-muuntajan takki

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. malli
 3. Väriliuokset
 4. Vinkkejä valintaan
 5. kuvakieli

Osta muutamia asioita yhden hinnan hinnasta - eikö tämä ole onnea kenellekään naiselle? Se ei koske alennuksia, vaan muotimalleja, jotka ovat erittäin suosittuja fashionistas. Puhumme turkistakoista - muuntajista.

Ylellinen ja rikas, he ovat jo kauan kiinnittäneet naisten huomion. Arktisilla kettuilla on suuri kysyntä. Valoisa kiiltävä turkis, sileästi hohtava villus talvipäivänä, kiehtova näky. Turkin takki on kymmenen kallein ja toivottavin. Osta koko tapahtuma. Naiset, joilla on suuri ilo, saavat itselleen polaarisen kettu-muuntajan, joka voidaan kääntää liiviksi tai lyhyeksi turkikseksi yhdellä kädellä.

piirteet

Fox-turkkeja pidetään lämpiminä eläimen turkiksen laadun ansiosta. Arctic Fox asuu pohjoisella pallonpuoliskolla, jossa vakavat pakkaset ovat sen luonnollinen elinympäristö. Siksi näissä päällysteissä ei voi pelätä lämpötilakolonnin vähentämistä 40 - 50 asteeseen.

Eläimen turkista on erityinen kestävyys. Voit käyttää turkistuotetta useita vuodenaikoja. Se on helppo palauttaa. Laadunäytteet valitaan pääsääntöisesti kuluneille tai vaurioituneille kappaleille, ja turkisten tiheys piilottaa täydellisesti furrierin tekemän työn.

Turkin takki ei vaadi erityistä huolellisuutta. Joskus on tarpeen kampata turkista erityisellä metallikammiolla.

Arktinen kettu ei pidä kosteudesta, ja tuote voi menettää ulkoisen ylellisen ulkoasunsa. Paksu turkis kuivuu hyvin pitkään. Älä altista laitetta lämmölle. On kiellettyä kuivua lämmittimien läheisyydessä tai suorassa auringonvalossa.

malli

Arctic-turkis on yksi pörröisimmistä, ja turkki näyttää melko suurelta. Siksi useimmiten ommella mallit suorista ja trapetsimuodoista. Mikä parasta, tuote näyttää ohuelta ja korkealta.

Polaaristen turkisten takit - muuntajat löytävät usein ns. Tämä nimi saatiin erikoisleikkauksen vuoksi. Nahat leikataan ja asetetaan ei vaakasuoraan, vaan vaakasuoraan.

Turkin takin pituus on useimmiten lajista - polvien tai lantioiden linjaan asti. Turkin takki on raskasta, ja valmistajat eivät näe liian pitkien tuotteiden ompelun pistettä. Tämä on kalliiden turkisten lisämaksu. Näin ollen jo kalliin turkisnahan hinta on paljon suurempi. Tässä tapauksessa raskaan turkiksen helma häiritsee liikettä. Löydät hyvin lyhyitä vaihtoehtoja - jopa vyötärölinjaan asti. Mutta tässä tapauksessa tuote on puhtaasti koristeellinen.

Muuntajan turkisnahkojen valmistajat ovat irrotettavia, jotta ne voivat tehdä hupun, kauluksen, hihat tai vain osan kokoa размера, tuotteen helmasta. Kaikki osat on kiinnitetty päätuotteeseen joustavilla ja huomaamattomilla vetoketjuilla, joiden avulla voit muuttaa päällysvaatteiden tyyliä milloin tahansa. Kiinnittiminä käytetään usein erityisiä koukkuja.

Hupun peiton ollessa irrotettu, kauluksella olevan turkislakin lakoninen malli osoittautuu. Siinä voit mennä maalliselle puolueelle ja poimia tarvittavat tarvikkeet.

¾-kokoinen holkki lisää eleganssiasi. Lyhennettyjen hihojen alle on otettava pitkä nahkakäsineet.

Otettuasi turkisnahka pois, kaunis kodikas lyhyt turkki tulee ulos.

Irrotettavalla hihalla varustetusta turkisvillasta käy ilmi tyylikäs arktinen kettu-liivi, jonka alla on myös valittava sopiva vaatetus.

Joka tapauksessa arktisen kettu tuotteen tuote näyttää jaloilta ja ylellisiltä.

Väriliuokset

 • Arktinen kettu luonnollisissa olosuhteissa on kahdenlaisia. Kesä on punertavan harmaa, talvi muuttuu kirkkaaksi valkoiseksi. Siksi suurin osa valmistajista voi tavata valkoisia turkisvaatteita.Kevyiden turkisten laatu ei eroa muista, vaikka hinta voi olla alhaisempi. Valkoinen kasa, jonka kärjet ovat mustia. Tämä yhdistelmä näyttää hyvin alkuperäiseltä ja antaa päällysvaatteille erityisen tyylikkyyden.

Niin, että valkoisen värin turkikset eivät tule keltaisiksi, ne altistetaan erityiskäsittelylle, jonka vuoksi turkki läpäisee lisäselvennyksen.

 • Platina-väriset takit näyttävät erittäin ylellisiltä. Niin kutsuttu turkis-vaaleansininen kettu. Siinä on paksu valkoinen aluskarva, ja turkista voi olla sininen tai lila. Valkoisen aluskarvan taustalla syntyy illuusio hienostuneesta verhosta, joka muistuttaa värillistä platinaa. Tämä väri on erittäin kallista ja turkishuutokaupoissa ostajat eivät varaa rahaa ostamiseen. Platinumia rakastavat myös tunnetut suunnittelijat, joiden mestariteos kokoelmat koristavat platinan kettu turkista.
 • Musta kettu turkki ei ole yhtä suosittu naisten keskuudessa. Tällaista väriä ei kuitenkaan ole tämän alalajin luonteessa. Löydät ruskeita tai hopeanvärisiä kettuja, mutta niiden lukumäärä on rajallinen. Useimmiten ne kasvatetaan eläintiloilla. Mustan turkiksen luominen valon värjäysmenetelmällä tummissa väreissä.

Nykyaikainen tekniikka ei pilaa pörröisten villien ja paksujen aluskarvojen laatua, ja valmistajat tarjoavat eloisimmat ja epätavalliset värit.

Arktisen kettuen turkista voi myös tehdä erityinen hiustenleikkaus, joka antaa huipputuotteelle erityisen omaperäisyyden.

Vinkkejä valintaan

Kun valitset kettu-turkiksen, sinun tulee heti kiinnittää huomiota turkisten kuntoon. Sinun on varmistettava, että se on talvisin tehty ja siinä on paksu ja kestävä aluskerros.

 • Mezdra (peltin takapuoli) ei saa olla keltainen, muuten saat vanhan turkiksen. Jos villi pysyy kädessänne, niin luultavasti sen jälkeen, kun lumisade on lumisateinen tai sateinen, turkis voi katkaista.
 • Turkissa ei pidä olla kiinni, kasa on palautettava alkuperäiseen paikkaansa sen jälkeen, kun se on pidetty.
 • Valkoinen turkis voi lopulta muuttua keltaiseksi, vaikka valmistajat yrittävät heti alkuvaiheessa suojata tuotetta tästä ilmentymästä. Kirkkaiden värien runsaudesta huolimatta kettu-turkki on vielä parempi valita klassisia ja luonnollisia värejä. Stylistit suositellaan ostamaan voile- ja platina-sävyjä.
 • Katso tarkasti tuotteen saumat. Laadukkaissa turkistakissa ne eivät saa puhua. Sinun on myös tarkasteltava, miten turkisten laastarit ommellaan - niiden pitäisi olla toisilleen. Muuten turkki voi hajota muutaman päivän kuluttua sen käytöstä.
 • On myös syytä huomata, että kettu-nahkojen paksuus voi olla erilainen tuotteen yksittäisissä osissa. Esimerkiksi kyynärvarren alueella se voi olla tiheämpää kuin holkki. Frierit huomioivat, että tämä ominaisuus on erityisen havaittavissa valkoisessa kettuessa. Eläimellä on epätasainen kerros ihon ja turkiksen peittoa, mikä aiheuttaa tiettyjä vaikeuksia nahkojen leikkaamisessa.
 • Tarkista, kuinka irrotettavat osat on irrotettu. Salama ei saisi näkyä ulkopuolelta ja piilottaa paalun paksuuden alle.

Tyylikkäät valmistajat eivät ommella tiiviisti turkisvuorea, jolloin ostajalle on mahdollisuus tarkastella sitä ja arvioida työn laatua.

Kun ostat muuntajan turkisnahkoja, kannattaa heti miettiä kuvan eheyttä ja valita sopivat vaatteet ja asusteet. Lyhyemmillä malleilla soveltuu parhaiten laiha farkut tai hameet. Jalkoilla on saappaat ja saappaat, joissa on kantapäät tai taso. Turkin takin alla - voit pukeutua lyhyeen pitsi-puvuun. Liiketoiminnan naiset valitsevat klassisen turkisnahkojen, hameen sopivan työpuvun ja sille valitaan takki.

Ketun turkiksen alla arktisen kettu-turkisnahkasta tulee ihanteellinen päähine.

Fox-turkikset on ostettava vain erikoisliikkeissä, joissa ne antavat aina takuuaikaa. Asiantuntijat antavat yksityiskohtaista tietoa turkisten laadusta ja räätälöinnistä, tarjoavat sopivia vaihtoehtoja.

kuvakieli

Musta malli turkis-risti iskee sen muunnosvarianttien kanssa. Se vaihtuu helposti puolipituisesta mallista lyhyeksi, elegantiksi lyhyeksi turkikseksi. Hihat voidaan vaihtaa asentoon and, ja yhdessä pitkien nahkakäsineiden kanssa koko ulkoasu tulee olemaan naisellinen ja tyylikäs. Turkin takki sulautuu hyvin pitsi puseroon, joka on erityisen ilmeinen liivin kanssa tapahtuvassa muutoksessa. Kapea hame tasoittaa silmämääräisesti äänenvoimakkuutta.

Cappuccino-värin värikäs kettu turkki on yhdistetty mustiin mokkanahkiin, mikä korostaa visuaalisesti sen tulevaa muutosta turkisliiviksi. Tästä yhdistelmästä johtuen vaatteet eivät näytä olevan suuria, vaan se on hankkinut selkeitä siluettimuotoja. Turkisuoja tuo liiville omaperäisyyttä. Turkin takin poikittaislinjojen ansiosta liivi näyttää tyylikkäästi.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet