Turkikset

Fellicci-turkikset

Fellicci-turkikset

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Tuotemerkki
  2. piirteet
  3. Uusimmat
  4. Väriliuokset
  5. Asiakkaiden arvostelut

Tuotemerkki

Jokainen nainen unelmoi siitä, että hänen vaatekaapissaan on ylellinen luonnon turkki. Tämä päällysvaatteiden elementti pystyy koristamaan ainutlaatuisen keulan, lisäämään vaurautta ja hienostuneisuutta.

Nykyään monet valmistajat tarjoavat laajan valikoiman turkisvaatteita. Koska päällysvaatteita ei osteta yhdellä kaudella, kannattaa valita huolellisesti tuotemerkki. Monet tytöt suosivat italialaisia ​​yrityksiä, koska italialaiset suunnittelijat sanelevat muodin sääntöjä ympäri maailmaa.

Italian valmistaja Fellicci tarjoaa ylellisiä turkistuotemalleja, jotka vastaavat nykyaikaisia ​​trendejä kehitystyössä. Yhtiö harjoittaa kalliiden minkki-takkien tuotantoa. Ne houkuttelevat ainutlaatuisen leikkauksen, eri värien huomion.

Fellicci-brändin turkistuotteiden alkuperäisyys, kauneus ja hämmästyttävä ulkonäkö tekevät niistä kysyntää. Jokainen muoti nainen pyrkii tulemaan tällaisen ainutlaatuisen päällysvaatteen onnelliseksi omistajaksi.

piirteet

Fellicci-turkisvaatteet ovat korkealaatuisen, rohkean muotoilun ja epätyypillisten mallien takia suuren kysynnän keskuudessa.

Kaikki italialaisen Fellicci-brändin turkistuotteet ovat yksinoikeudella. Suunnittelijat tarjoavat muodikkaita, ylellisiä malleja, joissa on innovatiivisia ideoita, jotka näkyvät ainutlaatuisessa leikkauksessa, houkuttelevissa hihansuissa ja kauluksissa.

Kokoelmien luojat ovat mieluummin turkistuotteiden viimeistelyyn tarkoitettujen matelijoiden ihoa, ja käyttävät myös ilvestä ja sable-turkista luomista.

Fellicci-tuotemerkin erikoisuutena on, että yritys käyttää uusia menetelmiä turkisten jalostukseen, mikä antaa heille kiiltoa, viehätystä ja vaurautta. Suunnittelijat käyttävät usein muodikkaita koristeita ja kirjontaa ilmentämään epätavallisia ja yksinoikeuksia. Laserprosessoinnin ansiosta voit luoda alkuperäisiä poni-turkiksia.

Jokainen malli houkuttelee äärimmäisyyden ja singulaarisuuden, kauneuden ja ylellisyyden huomion. Brändisuunnittelijat luovat upeita turkistuotteita, jotka ovat roolimalleja.

Uusimmat

Fellicci-brändin ylellinen valikoima jännittäviä turkistuotteita houkuttelee kaunottaren katseen. Nämä ainutlaatuiset päällysteet tulevat arvokkaaksi naisten talven vaatekaapiksi. Käsityön käyttäminen turkisten takkien ompelussa todistaa erinomaisesta laadusta ja ainutlaatuisuudesta.

Kukin fashionista pystyy valitsemaan mallin, joka täyttää hänen toiveensa, korostaen kuvion arvokkuutta. Tuotemerkki tuottaa sekä vapaasti leikattuja että asennettuja malleja, joita täydentää hieno aito nahkahihna.

Laaja valikoima malleja mahdollistaa täydellisen pituuden. Suunnittelijat tarjoavat turkistuotteita, jotka alkavat lyhennettyjen takkien muodossa ja päättyvät pitkänomaisiin malleihin. Jos haluat mieluummin urheilullisen tyylin, brändin suunnittelijat tarjoavat tyylikkään minkin turkistakki tandemissa, jossa on untuvatakki.

Väriliuokset

Päällysteiden omaperäisyys Fellicci on värivalikoima. Rohkeat ja kirkkaat henkilöt voivat valita itselleen turkistuotteen, joka on valmistettu epätavallisen väristä - helmi, violetti, sininen tai tumma lila.

Mallit, joissa on värillinen sisustus, ovat hyvin kauniita ja epätavallisia. Suunnittelijat käyttävät erilaisia ​​mustia, suklaata ja valkoisia sävyjä.

Tyypillisesti mallit, jotka yhdistävät harmonisesti useita värejä, kuten näyttäviä ja rohkeita tyttöjä, jotka haluavat houkutella huomiota. Erinomainen ratkaisu tytölle, jolla on hoikka kuvio, on suora siluetti, turkki, joka on hieman polven alapuolella ja jossa yhdistyvät kolme väriä.

Asiakkaiden arvostelut

Kaikki ylelliset päälliset Felliccin omistajat ovat tyytyväisiä valintaansa. Asiakkaat huomaavat mukavuuden ja kevyyden. Jokainen tuote on valmistettu luonnonkangasta, joka on yksi lämpimimmistä ja kauneimmista.

Korkea laatu on kohtuullisesti yhdistetty tuotemerkin hinnoittelupolitiikkaan. Ainutlaatuiset asiat eivät ole halpoja, mutta sellaisessa ylellisessä turkistuksessa varmasti tuntuu kuin todellinen kuningatar.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet