shortsit

Mitä voin käyttää harmailla shortseilla?

Mitä voin käyttää harmailla shortseilla?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Uusimmat
 3. Sisustus ja värit
 4. Mitä käyttää?

Harmaat shortsit ovat kauden trendi. Ensinnäkin tämä väri on yleismaailmallinen, ja toiseksi siinä on monia sävyjä, kevyestä grafiittiin. Ja jos ennen shortsit olivat osa kesän vaatekaappia, tänään, yhdistämällä ne sukkahousuihin, voit luoda koko kauden ulkoasun.

piirteet

Harmaan neutraalisuus houkuttelee fashionistasia, jolloin voit yhdistää siihen minkä tahansa varjossa olevan huipun. Harmaa pidetään jalometallina, joten sitä käytetään niin usein klassiseen tyyliin. Toinen piirre on käytännöllisyys. Jos väri on perusasetus, pakkauksessa ei ole mitään kirkasta lisävarustetta.

Uusimmat

Lyhyiden mallien osalta valinta on todella rikas.

Voit valita lyhyet ja pitkät, leveät ja tiukat. Matala vyötärö, laiha ja ylihintainen, kiristetään ja piilotetaan tarpeettomia määriä.

Denim-säteilijä päästää minivariantteja ja poikaystäväliitoksia.

Klassiset shortsit, joissa on nuolet, auttavat venyttämään siluettia ja lisäämään eleganssia.

On mielenkiintoista näyttää harmaat shortsit-hame, yhdistämällä kaksi mallia, ja voit tuntea olonsa vapaaksi ilman pelkoa, että hame voi vetää tai lentää pois tuulesta.

Materiaali on myös rajaton - kevyestä puuvillasta ekstravaganttiin nahkaan.

Sisustus ja värit

Värisävyt vaihtelevat vaaleanharmaasta tummaan grafiittiin. Kukin näistä sävyistä yhdistetään vaatteiden värivaihteluihin. Harmaa yhdistetään vaaleiden sävyjen, tummien laikkojen, nauhan tai solun lisäämiseen.

Koristele shortsit, joissa on pitsi, applikaatio, vyöt. Jotta shortsit näyttävät kirkkaammilta, voit käyttää hihnan sijasta kirkasta huivaa. Niitit ja ripatut farkut lisätään denim-shortseihin.

Sisustus voidaan liittää suurikokoisissa käänteissä ja suurissa taskuissa. Salaman metalliset sävyt, nauhoitus antaa urheilullisuutta.

Mitä käyttää?

 • Business-tyyli. Klassiset harmaat shortsit täydentävät valkoista tai kermanväristä puseroa, ja ylhäällä voi olla takki tai takki, joka vastaa shortsit. Ei kiellettyjä ja vastakkaisia ​​värejä. Täydellinen kokonaisuus voi olla kirkas kengät, joissa on kantapäät ja käsilaukku.
 • Kesällä laitamme harmaat shortsit, joilla on korkea vyötärö ja jotka on kiinnitetty puseroon tai yläosaan, täydentämällä kuvaa kirkkaalla vyöllä, sandaaleilla ja hatulla. Tiukat topit ja kirkkaat t-paidat sopivat erinomaisesti harmaille shortseille, joissa on yksinkertainen leikkaus. Jalkoilla - sandaalit tai flip flops.
 • Päivänä. Pitkät shortsit tummassa sävyssä, jossa on valkoinen yläosa ja pitkänomainen takki, tekevät hienosta yrityksestä. Lisää kengät, joissa on tasainen kantapää ja kytkin värikäs shortsit.
 • Sekä farkkuhousut että irtonaiset shortsit, joissa on suuret taskut, joiden väri on huippuluokkaa, sopivat kävelyyn. Denim-shortsit voidaan yhdistää kirkkaisiin lisävarusteisiin - vyö, reppu, lasit.
 • Urheilutyyli. Yhdistämme shortsit tummalla t-paidalla, jossa on razdetaykoy ja täydentävät löysät lenkkarit.
 • Shortsit kylmässä. Tässä vaihtelussa shortsit yhdistetään mustiin sukkahousuihin. Sukkahousut voivat olla sekä nailonia että lämpimiä lämpimiä vaihtoehtoja. Kuva täydentää neuletakit, nahkaa. Jalkojen päällä voit käyttää sekä vapaa-ajan kenkiä että saappaita, joissa on tasainen pohja. Saappaat sopivat erinomaisesti klassikoille. Nuori yhdistää harmaat shortsit ja kirkkaat sukkahousut.
 • Hame-shortsit. Voit luoda kuvan flirttaileva. Yhdistä ne kengillä, joissa on korkokengät ja pitkät saappaat. Ratsastus voi toimia ketjulla laimennettuna.
 • Nahkahousut. Vaihtoehto houkuttelevien jalkojen rohkeille omistajille. Tämän sarjan päälle kuluu rauhallisia neutraaleja värejä, koska iho on jo kiiltävä. Se voi olla T-paitoja ja toppeja, kevyitä villapaita.Nahka-shortsit näyttävät kauniilta, ja niissä on sukkahousut ja nilkkakengät, joissa on paksut korot.

Harmaat shortsit voidaan yhdistää mihin tahansa - neutraaliin yläreunaan tai kirkkaaseen ja painettuun, sandaaliin, kenkään tai lenkkariin. Kirkkaat tarvikkeet tai sopivat shortsit. Harmaan kauneus on, että voit kokeilla ja luoda mielenkiintoisia kuvia.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet