shortsit

Sininen shortsit

Sininen shortsit

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Tyylikäs suuntaus
  2. 50 sinistä sävyä - mitä niitä pitää käyttää?
  3. Muodikkaita kuvia

Sininen on yksi suosituimmista useiden vuodenaikojen aikana. Tiukka tumma tai epätavallinen kirkas sävy voi välittömästi houkutella muiden huomion. Tämän värin asiat eivät ole vain monipuolisia ja sopivat hyvin muihin väreihin, mutta myös erittäin mukavat käyttää.

Sininen shortsit ovat juuri sitä, mitä tarvitset kesällä, jotta se näyttää valoisalta ja tyylikkältä.

Tyylikäs suuntaus

Monenlaisten shortsien joukossa hame-shortsit ovat saaneet erityisen suosion. Tämä malli on ihanteellinen niille, jotka haluavat rentoutua ja rakastaa vapaata liikkuvuutta.

Kuuma päivä, hame-shortsit on erinomainen valinta pitkille kävelyille, retkille puistoon ja luontoon, päivämääriin.

Toinen suuntaus, joka ei anna periksi heidän asemastaan ​​- farkkuhousut. Nämä shortsit voivat elvyttää ja antaa naisellisuuden mihin tahansa kuvaan. Mallit, joissa on matala lasku, ja myös erittäin korkeat, ovat erittäin suosittuja. Denim-shortsien sävyt ovat yleensä kevyitä. Korkea lasku auttaa avaamaan, visuaalisesti pidentämään jalat ja muodostavat kuvan.

Puuvillashortsit ovat hyvin suosittuja tyttöjen keskuudessa, koska kesällä ne eivät ole kuumia. On mielenkiintoista tarkastella lyhyitä asennettuja malleja sekä löysät shortsit polviin, eivät rajoita liikkeitä. Koruja suunnittelijat käyttävät nahkaa ja silkkiä, pitsi, pitsi, rhinestones.

50 sinistä sävyä - mitä niitä pitää käyttää?

Sinellä on monia sävyjä, joista jokaisella on omat ansiot. Syvä tumma on todistettu klassikko kaikentyyppisissä vaatteissa, myös shortseissa. Mikä on tärkeää käyttää tällaisia ​​malleja, niin se on valkoisella yläosalla.

Toimisto-keulassa se voi olla sifonki- tai silkkipusero, rento tyyli, kevyt t-paita. Tummansininen väri sopii täydellisesti vaaleanpunaisen ja beige-topin kanssa yhdistettynä klassiseen neutraalien sävyjen takiin.

Kylläisempi safiiri on erinomainen valinta rento tyyli. Hän näyttää myös erittäin hyvältä kevyillä T-paidoilla ja puseroilla. Sapphire-värisävy on hyvin kirkas, joten sinun ei pitäisi poimia oranssi, punainen, kirkas vaaleanpunainen väri.

Kirkas yläosa sopii romanttiseen luonteeseen, rohkeammalle katukuvalle voit valita keltaisia, vihreitä ja violetteja sävyjä.

Ultramariini ja taivaansininen sävyt ovat erinomainen lisä sinisille sipulille. T-paidat ja paidat ovat parempia valita kevyt, mutta tiukka leikkaus. Ne voivat polttaa polttoainetta ja kuluttaa vetoa. Vakiovaihtoehto on raidallinen liivi. Tällainen kuva rakastaa punaista, joten hattu, käsilaukku, asusteet ja kengät tekevät ulkoasustasi täydellisen.

Vaaleansininen, taivaallinen, unohtanut - farkkujen lyhyt etuoikeus. Kevyen tai pastellin yläosassa yhdistelmä on ihanteellinen, mutta voit lisätä ruudullisen paidan, kirkkaan värin hupun, kevyen takin.

Muodikkaita kuvia

Voit luoda romanttisen ja lempeän ilmeen yhdistämällä viileät siniset ja violetit sävyt valkoisella. Musta kengät ja käsilaukku sekä muutama kevyt kullan koru ovat osa täydellistä keulaa.

Ja kirkkaat kengät muuttavat entisestään kuvaasi, mikä tekee siitä feminiinisemmän ja jopa hieman viattoman.

Toimiston kannalta kevyt tai tumma shortsit ja takki ovat yleisiä. Pienet avaimet sekä lasit ja käsilaukku sinisinä tai vaaleina sävyinä auttavat sinua löytämään sekä tarjouksen että muodon.

Shortsit ovat vaatteita paitsi kesällä, myös lämpimälle keväällä ja syksyllä. Siksi sukkahousut - välttämätön elementti. Shortsit ja sukkahousut - ei liiku. Valoisa ja seksikäs yhdistää shortsit punaisella ruudulla ja punaisilla kengillä.Lasit, käsilaukku ja tilavat koristeet täydentävät tehokkaasti keulan.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet